PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki lécci linkeljen nekem egy 3D Analizi progit.Me kiegészitésnél kifagy a game a játék elõtt
nem tudom én nem játszok Master liga-t
most mezválasztásnál vagy játékoscserénél?
meg kell nézi egy adott stadionnál van-e
most mezválasztásnál vagy játékoscserénél?
meg kell nézi egy adott stadionnál van-e
Breki, az mért van, hogyha berakok vmi kiegészítést (labdát, stadiont vagy cipõket) a játékba, akkor master league-ba kb. az 5-6. meccsnél a mezválasztás után, a játékosok cseréjénél mindig kifagy a gém???
Halihó!
Gondolom, PC-re még nincs semmi nagyobb update. Ha esetleg tuttok olyat, amiben legalább valódi csapat és játékosnevek vannak (option file), írjátok le.
Köszi!
Gondolom, PC-re még nincs semmi nagyobb update. Ha esetleg tuttok olyat, amiben legalább valódi csapat és játékosnevek vannak (option file), írjátok le.
Köszi!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
egyébként pedig az elsõ mire jó? hol használnád meccs közben? 😊
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ilyeneket kellene belevinni a játékba!
http://putfile.com/pic.php?pic=11/30504444547.gif&s=x11[/img
vagy ilyet
http://putfile.com/pic.php?pic=11/30504494578.gif&s=x11
vagy ilyet
http://putfile.com/pic.php?pic=11/30504494578.gif&s=x11
Azt nem néztem mert egyik üzletben sem volt sulinet és szerintem amennyivel olcsóbb lenne az rá is menne az utazásra.
dualnal ha jól emléxem meg van szabva melyikbe lehet
ha nem az elvileg szabadon variálhatod
sztem érdemes a 33-ast lecseréltetned és dual-t venned illetve neked a párja kéne a 400-asnak
ha nem az elvileg szabadon variálhatod
sztem érdemes a 33-ast lecseréltetned és dual-t venned illetve neked a párja kéne a 400-asnak
Akkor az bíztos nem dual. De hátha mûködne nekem is, mert nem igazán szeretnék most 1GB ramot venni.
ASUS P4P800 SE
Akkor ez azt jelenti hogy akármelyik slotba rakhatom a ramok? Mert nekem eddig a két kékbe volt.
Akkor ez azt jelenti hogy akármelyik slotba rakhatom a ramok? Mert nekem eddig a két kékbe volt.
Nálam mûködik...
512-es 333mhz-s samsung meg 512-es 400-as samsung 😊
Sz'al elméletileg oké
512-es 333mhz-s samsung meg 512-es 400-as samsung 😊
Sz'al elméletileg oké
CSAK a Fradi
elvileg mehet
de neked nem olyan alaplapod van amilyen nekem?
akkor érdemes dual ram-ot venni
most még sztem ulinetben vehetnél
amúógy érdemes a slotokkal is játszani sztem
de neked nem olyan alaplapod van amilyen nekem?
akkor érdemes dual ram-ot venni
most még sztem ulinetben vehetnél
amúógy érdemes a slotokkal is játszani sztem
Ez nem ide vág de bíztost tudtok nekem segíteni. Kicseréltem a procimat és valószínü megsérült az egyik memóriám mert eddig mûködött most meg be se tölt ha benne van mind a kettõ. Most egy Samsung 512 Mb PC2700 (333) Mhz van csak benne de már több üzletet is felhívtam és azt mondták hogy már nincs nekik 333-as memóriájuk csak 128Mb-os ba. De azt is mondták ha veszek egy Samsung 512 400Mhz memóriát akkor is jól fog mõködni a kettõ együtt mert a 400-as visszaáll 333-ra. Bíztos hogy jó lesz a kettõ együtt?
képekkel nem
azt hittem ismerik a munkáim
de mikor az adboardokat beraktam felhördültek PP
Amúgy tényleg mindenkinek ajánlom a nagypatchban lévõ BL adboardot, nemtom ki csinálta de tökjó lett
dupla hosszúságúak és mindemn a helyén van valamint nem ismétlõdik
azt hittem ismerik a munkáim
de mikor az adboardokat beraktam felhördültek PP
Amúgy tényleg mindenkinek ajánlom a nagypatchban lévõ BL adboardot, nemtom ki csinálta de tökjó lett
dupla hosszúságúak és mindemn a helyén van valamint nem ismétlõdik
hát sztem ez közelébe nincs annak amit te csináltál
sok sky sport...a gyep is gyenge
megmutattad nekik a tied?😊
sok sky sport...a gyep is gyenge
megmutattad nekik a tied?😊
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
ez zsír lesz 😄DDDDDD
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
hmmmm most nem emléxem unknown v. unnamed de nálam nem volt ilyen probléma... meg amúgy is tök mindegy mi az importálandó fájl neve ha a felülírandó fájlon nyomsz egy jobb klikket és az importot választod 😊
akkor mégegyszer
berakod az ajánlott patc-et dkz-aval
utánna ugyanaz lesz a számozás, de amúgyis mindegy a név csak a numerkus érdekes
berakod az ajánlott patc-et dkz-aval
utánna ugyanaz lesz a számozás, de amúgyis mindegy a név csak a numerkus érdekes
Nekem csak az a problémám, hogy unnamedben vannak a file-ok, amiket letöltök, a DKZ-ban, pedig unknow, és más a számozás, vagy csak én vagyok béna.
Ps3 ID: Gascoigne74
ennek a forzaromanak jobb a San Siroja és a Delle Alpija mint a tied?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
azt sztem felesleges használnod... erre a dkz jobb...
hmmm elvileg ennek akkor kezelnie kell a meztextúrákat is nemde?... KitServert valahogy nem csipázom...
Latest version: Game Graphic Studio 5.11.1
If you can't download directly, try from my website HERE.
What's new in version 5.11.1
- Fixed a bug in the "increase reserved space" option that was the origin of the "numbers bug"
- Addedd an option to analize and repair (when possible) file offsets in the AFS files. You can use this option to repair the "numbers bug" of previous versions (or generate and work with a new increased AFS)
- Added full compatibility with PC and Xbox versions of PES5
- Added support for Xbox ISOs
- Fixed the "50% transparency" bug of the PSP version. However, if you replace a kit in this version, only the player that has the ball remains visible... and i just don't know why :confused: (*)
- Better management of AFL files. Now you can change each file name by making two clicks over them in the AFS exploring window, just like in Windows Explorer :mryellow: Also, there's an option in the AFS contextual menu that allows you to generate a new AFL file for that AFS file
- Fixed a few things more here and there...
(*) Having said so, i must admit that i don't like the PSP version at all [-( and that i don't mind if everything in it is as invisible as unplayable 🤣
For more information, take a look at the thread of the previous version of the editor
I've included a few AFL files made by mattster12 and NeticH, hope they don't mind 😉
And please keep reporting me all bugs and issues you find in the editor...
If you can't download directly, try from my website HERE.
What's new in version 5.11.1
- Fixed a bug in the "increase reserved space" option that was the origin of the "numbers bug"
- Addedd an option to analize and repair (when possible) file offsets in the AFS files. You can use this option to repair the "numbers bug" of previous versions (or generate and work with a new increased AFS)
- Added full compatibility with PC and Xbox versions of PES5
- Added support for Xbox ISOs
- Fixed the "50% transparency" bug of the PSP version. However, if you replace a kit in this version, only the player that has the ball remains visible... and i just don't know why :confused: (*)
- Better management of AFL files. Now you can change each file name by making two clicks over them in the AFS exploring window, just like in Windows Explorer :mryellow: Also, there's an option in the AFS contextual menu that allows you to generate a new AFL file for that AFS file
- Fixed a few things more here and there...
(*) Having said so, i must admit that i don't like the PSP version at all [-( and that i don't mind if everything in it is as invisible as unplayable 🤣
For more information, take a look at the thread of the previous version of the editor
I've included a few AFL files made by mattster12 and NeticH, hope they don't mind 😉
And please keep reporting me all bugs and issues you find in the editor...