PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szegény tv
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Megkisértett a gondolat, hogy megkérdezzem nem akarnak-e adboardot cserélni PP
Na lények hogy rákérdeztem a Pes5-re hogy van-e a srác berobogott majd vitatkozott kicsit a csajjal majd kirobogott mondván nincs, dehogy mikor lesz arra nem tudott válaszolni.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
csak applyolni kell....
van dkz version is ugyanebbõl...amit akarsz....
hát az x és a pc valahol tesók....az x azért jó, mert fix a hw és könnyebb rá bugmentes cuccokat írkálni, mint Pc-re amibõl "ezerféle" van
X360 jön karira...az xbox 1 napjai meg vannak számlálva😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
eddig nemis vettem észre
de ugye akkor jól értettem?
Nyit egy fórumot direkt nekem írja, hogy én csináljak egy nagy patchet installálhatót lehetõleg valamint írjam le az importálás menetét részletesen angolul. És rakjak be neki turfokat amiket már persze beraktam.
Mikor meg írom, hogy az én angolom nem perfekt ehhez illetve ki merem javítani mivel a nevem is elírta szinte felháborodottan reagál, hogy én milyen vagyok.
TEAM PES-X PES5_PPF_PATCH
German Mode
English Mode
Spanish Mode
France Mode
and for all - ingame pic´s
This is in the Patch:
Real Emblems for each Team(THX to Higgs)
Re-editet Stadiums&1 new Stadium(THX to Iceman;Bergkamp & Pere Ubu)
Maximo Real Chants v2 (THX to Maximo)
New Bootpack
New AdBoards
New Ballpack
New Sanitary Clothes
New Backgrounds for English&German&France Mode
New Training Kits
New Refeere Kits
New Sounds
Diehloids Howling Wolf Team Call Name Patch v2 PES5
100% Real Kits(V2 KitPatch incl. Update from 22/10/2005)
2 new Intros added(New PAL&NTSC Intro)
Also BIG THX to
Waterloo
Abscroll
Obocaman
Kel
Spark
OPM
the Thing
Tunevi
Bonaventurastar
FCH
higgs
jonboyo
reefur
IcemanBergkamp & Pere Ubu
SaberKa
djpelle1
Diehloid
the_thing
Maximo
scorp
rawkus
and for the other patcher
az a Delle Alpi :|
nem nagyon akarom visszatenni az eredeti 0_textet mert már beraktam vagy 8 stadion updatet :S + patchek
pedig az a legjobb csapat stadionja a gémben 😛
passz
Avanti Crociati!
pedig bele sem nyúltam ebbe a stadionba!! mit lehet tenni?? :S
nekünk mûködik, te szúrhattad el
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
itt az új template-val és anélkül is

-válogatottakhoz
-klubcsapatokhoz
-ULTRA nagy zászlók<#eljen>#eljen> a Premier League,Serie A,Bundesliga,Ligue 1, Spanyol csapatokhoz

at this link ( http://www.proevosoccer5.altervista.org/index.php?showtopic=32 ) you can download the patch for pes5 pc when I complet it!
The details:
- 5 chants Roma
- 5 chants Milan
- 5 chants Juventus
- 5 chants Fiorentina
- 5 chants Inter
- 5 chants Lazio
- 5 chants Napoli
sorry for my italian!
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
1. megnyitod a 0_text asf-et dkz-val
2. rámész az adott file-ra jobb klikk import
aztán sorban a többire vagy egy könyvtárba bemásolod és import folder
3. valószinû resize kell akkor rebuild és elmented más néven és ha kész visszanevezed.
tudom hogy eleged van belõlem de nem tom megcsinálni pedig nem vok egy nagy láma sok patchet felraktam már nem is szoktam írogatni a bajaimmal de most ez kifog rajtam
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
de ezt a readme is írja sztem
D:\Program files\Konami\Pes5
ide tömörítem a kitservert
így lesz:
dat
kitserver mppa
és
PES5
readme
settings fájl benne.
A kitserver mappába bemásoltam a kdb mappát a mezekkel.
Majd setup.exe install success.
Na ezek után mit tegyek és hogyan?
Mert nem látja zt a fájlt én csak ezt nem tudom
bár érdekes hogy a két kitserveres packban különböznek
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION