PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+ van még egy oylan problemem hogy néha egy csík végigfut a képernyõn fentrõl lefele játék közben ez miért van ?
köci😛
3.Why NOT a new forum, are you the King of forums?
😄DDDD ezen mennyit röhögtem
http://www.soccergaming.tv/showthread.php?t=128058
ezért nyit új topikot hogy megkérje Brekit, hogy rakja egy zip-be a gyepeket, és még neki áll följebb 😄
milyen emberek vannak...
Avanti Crociati!
Vannak már Real-os arcok, a Fifahungaryról szedtem le, és az a kérdésem, hogy mely fájlok az arc-fájlok??? Quaresma az FH-s Fórumon írta, hogy facek002--drogba....ja, csakhogy nincs semmiféle facex nevû fájl, csak unknow meg unnamed...vki segítene?? Elõre is kösz!
Edit - Edit Team - Mezek ahol vannak - ott kiválasztom a mezt - majd vmelyik gombot megnyomom és - defaultra teszem ekkor az adatbázisban valamiért beleraktak ilyen az igazihoz hasonló de tök gagyi mezeket és arra teszi rá a szép mezt vagyis minden elcsúszik meg olyan mintha két mez lenne rajta s ekkor ha elindítom a meccset hibaüzenettel kilép.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
msn:[email protected] bárki felvehet
Screens:
Download:
http://rapidshare.de/files/7229251/pes5pc_boots_with_preview.zip.html
Tudom hogy a legtöbbeteknek már nagyon elege van a lámaságomból, de ez a PES5 nagyon kifog rajtam.
Míg egyesek már nagyban új gyepeket raknak a játékba, új reklámtáblákat én még mindig azon ügyködök hogy lejátszhassak egy MU meccset szép mezekkel.
Hatalmas fejlõdésen mentem keresztül az utóbbi egy napban, mert már tudom hogyan kell berakni a mezeket a kitserverrel.
Benne is voltak egészen addig amíg le nem szedtem egy adatbázisfrissítõt.
Majd pár óra ügyködés után arra is rájöttem, hogyan állítsam át defaultra a mezeket.
Csakhogy ekkor jön a nagy baj.
Ugyanis a régi mezekre teszi rá az új szép mezt, vagyis nem cseréli le.
Így a feliratok a mezeken elcsúszottak leszenek, sõt amint elkezdek egy meccset jön a következõ hibaüzenet: Pes5 hibát okozott ezért leáll.
Nagyon el vagyok keseredve, vagy valaki írja le mi a hiba vagy adjatok ki gyorsan egy nagy mez, stadion, gyep, reklámtábla, labda, csuka csomagot mint anno a HEP4, mert nagyon elegem van.
Mióta ennyit szenvedek a mezekkel a PES5-ben impotens lettem, mivel ma reggel szex közben is azon járt az agyam mit csinálok rosszul, így nem figyelhettem a barátnõmre rendesen.
Így nem csak a játék élménye, hanem szexuális életem újra normálissá válása is a tét.
PLEASE HELP!
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
de most legalább nem hiába raktam ki mert volt rá igény
Avanti Crociati!
sõt hetekig csodálkoztam, hogy senkit se érdekel P
Amúgy én ilyeneket használtam a pes5 demoban is
Avanti Crociati!
Látom már elég sok stadion megjelent a játékhoz,de Bernabeut még nem láttma.Ti nem tudtok arról,hogy készül-e,esetleg van-e már kész?
Ha van linkeljétek már ki!
Köszi!
csak kár hogy a négyhez...
Avanti Crociati!
Amsterdam Arena jó lett? 😛
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
😛
és a soccergaming forumon is assszem
Avanti Crociati!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
egyedül Breki készít normális gyepeket az egész világon? 😄DD
Avanti Crociati!
illetve ki akarom próbálni az új gyepekkel és a téit kicsit fakitani
Érdemes lenne egy másik eredményjelzõt készíteni.
Melyik füvet raktad be?
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Ja és most (a tegnapi dolog miatt) csak egy highbury van berakva, úgyhogy egyelõre nem tudok véleményt mondani, sorry.
CSAK a Fradi