PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem azért írtam, hogy túl gyors, csak mondtad hogy elég nehéz új stadiont készíteni...
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Download bootpack
i'm going to replace the old white/gold predator with the new white/gold.... i'll upload that l8er this week.
thx for all the boots to Capela (i'm not suer if he made the predator absolutes..)
Capitano
Here are all Files do you need for the New Teams
Supporter Flags, Badges, Team Logos, League Logos
And a updated PES5.exe with new Teamnames
1. NO DVD
2. Original
Tomorrow i will try to upload a KDB Folder for the new Teamkits
import the with dkz studio for e_text(english Version) or the g_text(only for german version) this contains only the league logos not a new background for the main graphics
i´m away till tomorrow have phun
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
láttam ilyet Magyar meccsen is 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Azt írja:
"Nagyobb hangulat van egy magyar stadionban, mint egy angolban"
Meg, hogy milyen koreográfia van magyar meccseken. PPPPPPPPP
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Breki honnan lehet leszedni a stadionpackot?Adj már linket légyszi!
Köszi!
Az alapot már kilinkeltem Hedgenek-deha kirakod a stadionod és jó kivételesen belerakom aztán kilinkelem neked.
Viszont jó lenne már tudni hol van az eredeti stadionban az alpha.
wembley
emirates stadium
bernabeu
dragao
marassi
shangai stadium
celtic park
proevolutionline pitch
shuco arena
san siro
nou camp
highbury
amsterdam arena
allianz arena
stade luis II
old trafford
maracanà
estadio vicente calderòn
shalke arena
monumental
delle alpi
olimpico
tardini
stamford bridge
anfield road
parc de princes
stade velodrome
westfalenstadion
philips stadion
st. james park
the kuip
olympiastadion berlin
riazor
mestalla
Aztán a másiknál kijelölöm a Juve-t õ meg áll a Juve-n.
Mondok várok hátha rájön és választ vmit.
Erre beírja hogy Juve-Juve nem igazán jó.
Akkor már csak egy Go-t írtam erre lenyomta P
Aztán mikor meg megkérdezem miért még csodálkozik.
Aztán elmoondom SAMEEEEEEE erre no
grrrrrrrrrrrr
Nagy öröm lemosták Margitékat
Amúgy ez a reklámtábla bent van a spanyol-ban
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
unknow_09373.bin
unknow_09384.bin
unknow_09395.bin
unknow_09406.bin
unknow_09417.bin
ezek között melyik milyen napszak?