PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
still need to change something in the scoreboard, the "0:0" thing... anyway here are 5 new screenshots, comments, please, hope you like it
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
Elõbb utolsó master ligás meccsem depor-barca létfontosságú,és kiállítják mollinát,én a barcával vagyok,ezután valerón állna be a kapuba,de csere következik,valerón kapus cuccba lefut,és helyére jön a depor cserekapusa Ð nagyon nagy ðððð
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Na mondom egy visszavágót ennek illik adni.Nagy rohamokkal kezd,megint lõ egy kapufát.Viszont hátul meg elszórja a labdát,belövöm,egy ide.Na de jön tovább,felvágom,jön a biró,de õ meg elnyomja az animációt.Nem is gondolok semmi rosszra,szünetbe aztán látom emberem kiállitották.3 védõvel hogy birtam addig,magam se tudom.Bár félidõ végén megint volt egy kapufája,arra szakosodott ugy tünik...Na aztán 2. félidõben kiegyenlit.De valahogy a nagy rohamok megint elmaradnak a 2. játékrészben,aztán egy jó kiugrattással megint megszereztem a gyõzelmet 10 emberrel is.
Furcsa volt,mindkét meccs ugy indult hogy aszittem nem uszom meg a nagy verést,aztán mégis gyõzelem lett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem tudom mit szedvedtek kitserverrel, hisz már be lehet rakni a játékba
Hogy ne csússzon el így.

http://img519.imageshack.us/img519/3451/unknow10356bin210gd.png
Johnny23-nak , szép a Palermo mez ebben a kitserverben <#eljen>#eljen>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
okés Breki?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
egyszerûen szerintem a #12399 -es tök jól néz ki, nem annyira steril
Bocsi a HEP-et nem nagyon néztem.
Én szeretem kijavítani a dolgokat.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
én legalább nem javítgatok hanem újat készítek 😊 ha már a szurkálódásnál tartunk!
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
.jpg)