PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a labdákat hogy kell berakni mert ami nekem van kép ott unknow fájlok vannak de nálam meg unnamed fájlok és nem hasonlit akkor hogy kell?
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
köszi!mezek vannak már valahol ahonnan lehet tölteni??
msn:[email protected] bárki felvehet
ja felülrõl meg nemis látszik
tök egyformák
most félek, hogy nehogy a következõ online meccsnél elõjöjjön
már ígyis három négy meccsem elment emiatt meg a szakadás vagy mi miatt
tök egyformák
most félek, hogy nehogy a következõ online meccsnél elõjöjjön
már ígyis három négy meccsem elment emiatt meg a szakadás vagy mi miatt
Nekem ma jó napom volt 4 meccs 4 gyõzelemi,igaz volt benne egy amatõr státuszú is,de az is már vagy 60 meccsen túl volt.
Holnap már Division 2-es leszek,ha minden igaz.
Holnap már Division 2-es leszek,ha minden igaz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Kaméleon játékosok,hasznos...<#buck>#buck>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
és ot mire klikkeljek??
Mostmeg így kellett a meccset végigjátszanom
nem értem miért leszedtem a kitservert majd vissza és jó lett
nem értem miért leszedtem a kitservert majd vissza és jó lett
linket tudnál adni breki a kit evolutionhoz?köszi
szintén zenész vagyok
de mondjuk nekem nem mindegyik ilyen,alapból licenszelt csapatoké nem ilyen csak
de mondjuk nekem nem mindegyik ilyen,alapból licenszelt csapatoké nem ilyen csak
ez a kit evo 5-öt honnan lehet leszedni?
Szevasztok!
A dkz stúdió miért indul el automatikusan a windows indulásakor?
Beállításoknál nem tudtam kikapcsolni. Indítópultba nincs benne. Valahogy ki lehet kapcsolni?
A dkz stúdió miért indul el automatikusan a windows indulásakor?
Beállításoknál nem tudtam kikapcsolni. Indítópultba nincs benne. Valahogy ki lehet kapcsolni?
5.11.22 -es van fent és az a gond vele hogy a nem lehet látni a mezeket csak egy fekete kép mindegyik a kapusnál is ez a helyzet a mezek feketék a kesztyûk jók ha átváltom BGR-re.
gondolom nem az új GS-t használod
nagyon egyszerû úgy ahogy eddig lehúzod és beállítod elõtte a tranparency-t
nagyon egyszerû úgy ahogy eddig lehúzod és beállítod elõtte a tranparency-t
És hogy nekem GS-sem sikerült? Nincs valami olyan oldal ahol le van írva, hogy lehet berakni a mezeket a GS-el?
ez most akkor sima kit importer + sima kitserver? :$
Most néztem meg a kitserverbe rakja, és ugyanúgy elcsúszik, na mind egy én azt hittem, hogy, az afs-be fogja rakni, mert így akkor ezzel sem lehet berakni ezeket, az új mezeket nem?
sztem ez a kitserverbe rakja te meg mivel kiszedted azt látod ami eddig volt
de nem biztos
csak belenéztem
de nem biztos
csak belenéztem
Tegnap kibróbáltam ezt a Kit Evolution progit de nekem ezzel is elcsúsznak a mezek. Nektek is?
Ha valakit érdekel kirakták nekem ide a Real Stadion-t
http://rapidshare.de/files/7785127/Bernabeu-DKZ_y_BIN.rar.html
http://rapidshare.de/files/7785127/Bernabeu-DKZ_y_BIN.rar.html
Ezt érti valaki?
"is this Stade de Suisse ? It´s te old Wankdorf Stadium ? Der Regen prasselt. Immer wieder Botchek der rechte Läufer der Ungarn "
"is this Stade de Suisse ? It´s te old Wankdorf Stadium ? Der Regen prasselt. Immer wieder Botchek der rechte Läufer der Ungarn "
tévedtem,ugyanaz,csak az elsõre úgy tûnt mintha nem az lenne,a bl-es reklámtábát elnéztem,sry,ugyanaz...<#szomoru1>#szomoru1>
nekem sima konamosik ,de mindjárt utánanázek
nálam nem ugyanaz <#wow1>#wow1>
nekem elsõra kifagoytt,nektek nem ?
Na megkaptuk a mezeket tesztelésre a magyar mez elég xar, van valakinek jobb meze, hogy belerakathassam?
Kit Server and in general, PES 5 rule is 8BIT file system.
Please make sure your kit transparency is set to 100% (the parts you want to be non-transparent)
You can open Game Graphics Studio and load your kit and assign transparency as you wish, or you can do it manualy with Photoshop. Also make sure your kits are 8BIT, not 24BIT!)
Please make sure your kit transparency is set to 100% (the parts you want to be non-transparent)
You can open Game Graphics Studio and load your kit and assign transparency as you wish, or you can do it manualy with Photoshop. Also make sure your kits are 8BIT, not 24BIT!)
YES! Finaly after days of fighting with Visual Basic codes, i've won the battle! Why? Well, i'll tell you why! Because Kit Evolution 5 in it's first release (version 1.0) is finaly ready to download! File has been tested on 5 different computers and we had 0 errors, so it means program is working 100%
Here are the features of this program:
-Load your PES 5 PNG Kit
-Import PNG Kits
-Assign PNG Kit to ANY TEAM from WHOLE PES5
-Load CFG Gile (Kit Configuration File)
-Import CFG File
-Assign CFG File to ANY TEAM from WHOLE PES5
For running Kit Evolution 5 and ADX Converter you need to download Visual Basic 6 Run Time files (most of the computer allready have this installed, so if you find any difficulties running our programs download run time files!) to run them!

Here are the features of this program:
-Load your PES 5 PNG Kit
-Import PNG Kits
-Assign PNG Kit to ANY TEAM from WHOLE PES5
-Load CFG Gile (Kit Configuration File)
-Import CFG File
-Assign CFG File to ANY TEAM from WHOLE PES5
For running Kit Evolution 5 and ADX Converter you need to download Visual Basic 6 Run Time files (most of the computer allready have this installed, so if you find any difficulties running our programs download run time files!) to run them!

ADX Converter lets your convert all your songs from wav->adx - pro evolution soccer 5 music file!
The file has less than 300 kb and its very useful for patchmakers and anyone who want to mess up with audio in pes5!
Download now!!!!!!

The file has less than 300 kb and its very useful for patchmakers and anyone who want to mess up with audio in pes5!
Download now!!!!!!