PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eZo
Szerintem az mindenképen becsülendõ, ha valaki a szabadidejét teljesenn ingyen arra fordítja, hogy mások számára is elérhetõ dolgokat készít !
Az FH-n is sok miden készül és bizony van ami nem tökéletes, de akkor sem szabad elfelejteni, hogy õk ezt értünk, teszik !

További jó munkát... és várjuk a végeredményt !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Breki33
Egyenlõre nincs mûködõképes verzió.

Köszi ez jólesik
horpeti
Kösz, megvan!

horpeti
http://rapidshare.de/files/8646514/lodmixer.zip.html

Nem vagyok premium user, vmiért free-n nem engedi letölteni.
vagyis, amikor rámegyek a freere, akkor egy visszavezetõ linket kapok HTMlben (ezt tölti le), amire ha rámegyek azt mondja "host your file"...

mi a teendõ??

horpeti
Srácok, ti nyomtátok ML-t Default playerekkel? Én nyomom Reállal, 2. idény 10. meccs. 1 igazolásom (Denilson😛) volt.

Most 2es csillagon nyomom, de tökre látszik, hogy a Spanyol 1. osztály csapatai lényegesen izmosabbak, mint az én másodosztályú, itt ott fejlõdõ csapatom.

A kérdés az lenne, hogy ha felrakom 5*ra, akkor van esély ilyen gyenge csapattal?? 1 barátságos meccset nyomtam Barcaval, 0-1 lett, de hát ronaldino 3* körbevfutotta összes emberem, kb. ilyen a csapt különbség 😄

2*on most izgalmas, de esélyes gyõzelmes meccseket nyomok. Tudom, hogy ez még gyenge szint, de tökre azt látom,hogy azért ilyen gyenge teljesítményû játékosokkal élvonalbeliek ellen nagyon kevés az esély, mert srác simán futva gyorsabb, mint én sprintelve, fáradtságról nem is beszélve... Vagy ez így reális, ezt kell szeressem? 😊 Csak 1 baj van,hogy ha gyengén játszom, akkor nem jön be pénz, és game over lesz... de hát ilyen gyenge csapat a spanyol elsõ osztályban kb. a kiesõ zónára van ítélve 😊) És ugye akkor még igazolni sem tudok játékost, mert else jön, pénz sincs. Arról meg nem is beszélve, hogy nem is vagyok tökéletes játékos 😊

Ha van vmi tippetek, h. hogy is csináljam MLt, nehézségi szint terén, akkor szívesen várom. Kihívás a 2* is,mert igazán hajtós meccsek vannak, és nehezen vívom ki a gyõzelmet (igaz a vereség sincs annyira veszélyben, csak nagy a középpályás harc, nehéz kitörni a bénákkal, bár szerencsére jó az összjáték 😄), de mindig is a legnagyobb nehézségi fokozat érdekelt, igaz én FIFás voltam, és ott irreális volt néha a world class, gondolom itt is nagyon nehéz... De bár nehéz így a 2* is, vmiér tmégis nehezebbet akarok, bár csak az idegeim mennek tönkre 😛 Kérdés, h. ilyen csapattal egyáltalán reális e nekivágni az 5*nak ilyen jók ellen...

Köszi! 😊

Szia Breki!

Hogy állsz a teszteléssel?
Szerintem nagyon királyak vagytok hogy megcsináltátok!
Sok sikert!
Breki33
Érdemes aksit venni
Én is vettem volna vezetékest,de Médiában csak vezeték nélküli volt,meg a Dual Action,amire azt irtad nem túl megbizható.Akkor mondom legyen ez.De jó is ez,nem bánom hogy ilyen lett,de azért egy hónapig birja már ki az elem legalább...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
szerintem felesleges vezeték nélkülit venni

elem helyxett meg érdemes aksit venni
Kösz.
Vettem egy Cordless Rumblepad 2.
Pedig lehet jobb lett volna vezetékes,mert azt mondja az elem többet birja mint 100 óra.Hogy ez most valóban mennyi,arra kiváncsi leszek,mert ha 2 hetente elemet kell bele vennem a napi 1-2 óra játék mellett,akkor kivágom az ablakon...

Breki33
FCH
Vincitore Champions League

Registrato il: 21 Gennaio 2003

I upload my a Fix DKZ Patch for 0_text.afs too filefront now- They work 100 % -Download available at 2:00 AM

And then i upload the Superpatch_Sound.dkz (0_Sound and g_Sound_,i_sound,e_sound etc.) with all fixes from Final Thread.
Can´t understand why the most of you Guys so keep cool. In Evo-Web the Guys arew waiting since 5 Days for the Final and you haven´t upload. I publish my Version(German g_text.afs) on Monday. It is not my Job for creating the i_text.afs and other language.

Johnny23
"I think tomorrow we can start testing. i saw the new e_text, it's great we also make details, like new credits etc." by Zeus

jo hirek<#buck>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Shevchenko
Köszi.

FORZA MILAN!!!

Johnny23

eZo
Thx !
Megpróbálom !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Shevchenko
Valaki tud nekem 1 linket adni a lodmixer-rõl mert a tegnap elötti valamiért nemtudom elérni.Köszi

FORZA MILAN!!!

Johnny23
mind az öt helyre "1" -et állitasz, Save, Play

eZo
Hi !
Pontosan mi ez a lodmixer, és hogy tudom beállítíni ?
Lod #1: Very High kiválasztása és Save, hogy a legjobb minõséget elérjem ?
Elõre is kössz a válaszokat !

Johnny23
nálam mûxik

...és szuper kis progi,ténleg megéri "mûködtetni"<#wink>

báttyó02
nálatok müxik rendesen ez a lodmixer progi?
mert nálam kifagy a felállás beállitásnál a meccs elõtt

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
talán a Magyar Kézikönyv -re keress .......
horpeti
köszönöm.

a 3ast megtaláltam, de a 4est nem.

Pes 4, guide, kézikönyv szócskákra keresve.. csak a PES3 guide.

Breki33
pes3 és pes4 kézikönyveket megtalálhatod a fifahungary-n
horpeti
ha adsz linket igen, és meg is köszönöm. 😊

http://www.quaresma.hu -n nem találtam, csak MLrõl leírást, aminek örültem.

Breki33
Ezeket sztem megtalálod a kézikönyvben
Breki33
Az összes emberre
horpeti
ez Breki neked ment mind, csak lámán válaszoltam 😛

horpeti
Zone pressure a zónavédekezést erõsíti ugye? vagy ebben az emberfogás is erõdösik? vagy egyszerûen zone pressurenél szorosabban áll a csókához, és szorítja kifele?

horpeti
mármint az emberfogás a zóna ellenében?? (pl. 2 belsõ védõnek v. söprögetõ közpályásnak)

vagy az összes emberre levõ emberfogás?

Breki33
Az nem igazán célszerû
Breki33
Ezt a másik mindig tönkremegy
Hát szorosabban követi az biztos.

horpeti
emberfogásnál tényleg odaáll az ember mellé folyamatosan? 😊)

az atom... fõleg ha minenkinél 😄

Emberfogást kipróbálom.
Köszi
horpeti
a védõnek a kondiját a zónázós, v. az emberfogásos védekezés veszi ki jobban?

mert van pl. zone pressure, az akkor mindkettõnél szorosabbra teszi a védekezést? vagy a zone pressure nem is ezt jelenti? (akkor mit)

köcce, én még kezdõ vok PESben, 2-3 hete kezdtem egészet, elõtte fifa 96tól minden, de már sajnálom, h. fifára pazaroltam anno azidõm, de hát akkor is jó volt, no meg nem tudtam PESrõl 😊)

Vagy ezt?Most már nem tudom...

Katt...

Elõszöris azt kéne tudni milyen felállásban játszol általában.Aztán hogy használsz-e emberfogást.Meg ilyen taktikai dolgokat.
Mert szerintem gyakorlati tanácsot nagyon nem lehet adni,mert mit mondhatok?Ne hagyd elfutni a szélen,meg csúszál be?<#vigyor4> Gondolom ez nyilvánvaló,és az adott helyzettõl függ.

Ugye ezt a gamepadot érdemes leginkább venni a játékhoz?

Katt...

Breki33
Ezt magamnak

Felhasználói név: Brek
J(6V[4KY
Jó ez a 100 meccset nyert meg 200-at nem sokat jelent.Nyilván jobb mint aki 200-at elvesztett,de azért nem feltétlen mérvadó.Egyrészt azt sem lehet tudni kik ellen nyerte,és azt sem hogy milyen meccseken.Sok 5 percest megnyerni 1 gólal nam olyan nagy teljesitmény mint mondjuk komoly 10-15 perces meccseket lejátszani.De értelme szerintem csak minimum 10 percesnek van.
Na arról nem is beszélve hogy nem egyszer jártam már ugy hogy 3-4 Div2-es,Div1-es ember után "kis pihenésként" mondom játszok egy 3a-3b-s emberrel,aztán ugy összevertek hogy nem gyõztem elkotródni...
Na meg aki 150 nyert meccsel áll,meglát egy gyengébb statisztikájut,egybõl alapnak veszi hogy akkor õ ezt ugy is lenyomja.Aztán ha mégse megy olyan könnyen,akkor fel van háborodva,mert ez ugye nem lehet õszerinte.

Breki33
Most nézem ezis 153 nyert meccses volt

ejnye kisfiúk
Breki33
tudnám milyen chaetra gondol ami pedofil P
Breki33
Ezmeg látja, hogy állok a Juve-n áll a Hamburgon asszem, fogy az idõ erre látom a lökött lenyomja a Juve-t

Na mondom stupid thing

Semmi reakció
Megverem erre

Breki33
xavier75
Moderatore di seni

Registrato il: 21 Ottobre 2003

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Originariamente inviato da FCH
Why you don´t upload the Patch for Test ?

--------------------------------------------------------------------------------

i think that tonight Leo(the web master) come back to home and he can solve the upload problem. I'm sure that NT 89 tonight will insert the patch!
Breki33
grempli-t nem találok
Sajnos én csak délután tudok játszani, mert melózom
Breki33
gyere fel
Breki33
Azt nem értem egy 156 nyert meccses hogy viselkedhet így?
Breki33
ne elkaptam

5 perc után vezettem elsõ félidõben egy kapuralövése van erre beírja, hogy Lucky MEN P

Nem azt szeretném hogy hagyd magad,sõt teljes erõbedobással játsz. 1-2 meccs után tanácsot adhatnál mit csinálok rosszúl, ill mi a leggyengébb pontom.

A nicknevem. grempli