PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

jövõ héten már lehet róla szó... 😛 (remélem 😊 )

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

koki44
Hát igen de ez a VB labda nem?

Breki33
nemtom undorító ez a labda sztem
koki44
És melyik mdl fájl kell hozzá, hogy jó legyen, azt nem tudod véletlenül? Mert én beraktam de nem lett jó.

Breki33
a patchban lesz

tegnap csináltam 14-et

nemsokat érnél vele ha kilinkelném kell hozzá a patch
Csaó!

Breki a stadionokat honnan lehet leszedni? egyáltalán lehet? a tieidre gondolok....
Breki33
szreeke
még annyi hogy hogyan tudom megkeresni az eredetit? már abbahygom a kérdéseket és kösz tényleg

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

szreeke
köszi megpróbálom
tudok várni csak jövõ héten nem nagyon fogok ráérni

It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?

Breki33
meg kell keresned az eredetit

GS kell hozzá

ha már nem tudsz várni
szreeke
vki tudna segíteni hogy kell beimportálni?
a facesmuseumból szedtem

szreeke
visszaolvastam és találtam😊

Breki33
na a multisok a unnamed_22.bin -jüket mentsék el, mert a patch felrakása után szükségük lesz rá
Breki33
valaki multi?
Breki33
most néztem meg a link jó

de ha vársz egy napok kapsz egy csomót a patchban

addig meg simán jó a kick-off-os
szreeke
sziasztok
légyszi segítsetek honnan tudok még arcokat leszedni mert nekem ez a netcabos link nbem mûködik
kösz

Breki33
Nem valami jó ez a labda de hátha vkinek tetszik

http://img229.imageshack.us/img229/290/teamgeist8qb.png
Már szedem is le.

Breki33
egy kis elõzetes

San Siro Adboards

http://pes5.tvn.hu/unknow_09085SanSiro.bin
Breki33
ok
PESFAN
Hát drága barátom az én segítségemmel nem hiszem hogy sokra mentél volna, hisz semmit nem értek a szerkesztéshez, de ha legközelebb lesz valami munkád és olyan dologban kell segíteni mint pl. új igazolások, vagy akármi amihez nem kell készítenem semmit szívesen állnék rendelkezésedre.
Még sok kiegészítõt fel sem tudtam tenni annyira láma vok ezekhez a dolgokhoz.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

hát ezek szörnyûek, nem értem mi tetszik nekik ezen... :S

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Breki33
Johnny23
1ébként nem értem,hogy arrol volt szó,hogy te csinálod a gyepeket.akkor most mit kevernek-kavarnak ??

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
nemtudom én szóltam
Johnny23
San Siro marad olyan csunya kockás?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Breki33
Na megcsináltam 14 stadiont

és nincs helyem feltenni
Breki33
amikor kész lesz sztem kb hétfõn

segítettetek volna elõrébb lennénk koma P
PESFAN
Breki koma!!!

Tudom, hogy sok a gond, lásd a füveiddel mit tettek, de mégis mikor lehetne végre tolni a superpatchel?
Már nagyon nagyon várom!

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Breki33
Hát még megpróbálok most párat betuszkolni.

Utánna kiadni elég rázós mert ugye egész stadiont lehet és vmelyik lüke azt mondhatja, hogy ellopom a stadionjait.

Ilyesmi elõfordult már.
Azt nem értik meg, hogy nem azért rakom bele, hogy büszkélkedjek más stadionjával hanem ugye turf update és a felhasználó szívná ha a fû javulna de az updatelt fûtextúrák eltünnének.

Ezeket nem készítettem el.

Egyedült képtelenség is lett volna.
Gondolj csak bele mennyi idõ egy stadion, már ha megvan az alapgyep akkoris minden kipróbálás és ezeknél legalább egy félidõt játszani, hogy kifagy-e.

Újraindítgatni a játékot, ez legalább egy óra ha minden klappol de lehet több is mivel hat változat van. Ezért próbáltam annó tesztelõket szerezni itt.

Szval az a lényeg hogy 15-17 stadiont készítettem el a többire azt irta nt a fórumon, hogy az én gyepeimmel csinálja.

Eddig azt hittem jól.
koki44
Breki, ha ezek a stadionok így maradnak a véglegesben is, akkor te kiadod a stadionokat a saját gyepeiddel? Hogy mi is normális stadionokban és gyepen játszhassunk, csak azt nem értem, ha te elkészíted szép gyeppel, amik mindenkinek tetszenek és sokkal jobbak ezeknél a gagyiknál akkor miért nem, cserélik ki.

gabber_saviola
szvsz is kékeszöld

egy a lényeg, Te füveid klasszisokal jobbak mint ezek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
hát az kékeszöld

nézd csak meg photoshopban színcseppentõvel
báttyó02
igen énis errõl beszélek

Breki33
Én errõl beszélek

http://img121.imageshack.us/img121/619/celticparknt8911bb.jpg

és ez kékeszöld
báttyó02
neked még fennvan a pes5? 😄

rezsofiz
hát ez minden csak nem kék 😄

sazl : c

báttyó02
neviccelj már 😄
ez full zöld 😄

Breki33
nt89
cammonna

fantastic turf ! i've put the stadium list into stadiums situation thread, first post

Nt89 viszont ezt írja
most nem tudom mit csináljak elõtte írtam válaszként hogyha neki tetszik így használják én befejezem a javítást
Breki33
én kéknek látom

de ha jól értem FCH-nak ezek tetszenek hát nekem mindegy
báttyó02
fúú😄
nagyon ocsmány az a zöldes gyep :Ð

gabber_saviola
jesszus mária 😞

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
Nem magam miatt sajnálom, csak tök frankón meg lehetett volna csinálni.

Aztán Józsi aki nem tud stadiont telepíteni játszhat a kékeszöld gyepû Celtic Stadionban.

Itt látható

http://img121.imageshack.us/img121/619/celticparknt8911bb.jpg

Holott lehetne ilyen

Breki33
Hát én feladtam

megcsináltam volna ezeket de ezek után

FCH
Vincitore Champions League

Registrato il: 21 Gennaio 2003

The Turf above looks good enough, they don´t need a update agian, when we updated updated updated updated we are never finished this patch, you made very complication post for me, i have search many thread for your turfupdated in somes are only a preview and not the .bins. i have change all craped turfs by myself and i think it´s looks good enough, if the user wants to updated with his own think, they can do it later

Nem egészen értem ezt az embert

készítettem egy külön ftp-t direkt a stadionoknak, akkor rinyált hogy nem keres fórumokban, erre kilinkeltem neki szépen egyesével hamár nem képes ftp-t használni.

Megcsináltam 15-17 stadion meg amit a készítõk kértek.
Erre egy csomóban amiket nem én csináltam egy csomó szar fû van.
De neki ez tetszik.

Amikor vállalom, hogy megcsinálom rohammunkában elkezd dumálni hogy update again :-)

Kész adják ki így engem nem érdekel.
De aztán ne rinyáljanak ha megcsinálom jobbra.
It meg a felsõ a csúnya.Az alsó még jó lenne talán,csak érdekes hogy mindig a fû nyirásánál van megkopva,mintha csak ott járkálnának az emberek.Vagy viztócsa akaor az ott lenni?De akkor is érdekes hogy csak ott van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Van még

Itt a felsõ még nekem aránylag tetszik ezzel a világos fûvel,de a lenti tényleg nem valami jó...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
szval nem szeretném a nevem ezekhez adni

Breki33
De akkor meg megsértõdnek

bár ígyse tudom, hogy mondjam meg, hohgy ezek........