PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Breki a stadionokat honnan lehet leszedni? egyáltalán lehet? a tieidre gondolok....
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
tudok várni csak jövõ héten nem nagyon fogok ráérni
It\'s not about east or west! It\'s about niggaz and bitches, power and money, riders and punks! Which side are you on?
a facesmuseumból szedtem
de ha vársz egy napok kapsz egy csomót a patchban
addig meg simán jó a kick-off-os
légyszi segítsetek honnan tudok még arcokat leszedni mert nekem ez a netcabos link nbem mûködik
kösz
http://img229.imageshack.us/img229/290/teamgeist8qb.png
Még sok kiegészítõt fel sem tudtam tenni annyira láma vok ezekhez a dolgokhoz.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Tudom, hogy sok a gond, lásd a füveiddel mit tettek, de mégis mikor lehetne végre tolni a superpatchel?
Már nagyon nagyon várom!
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Utánna kiadni elég rázós mert ugye egész stadiont lehet és vmelyik lüke azt mondhatja, hogy ellopom a stadionjait.
Ilyesmi elõfordult már.
Azt nem értik meg, hogy nem azért rakom bele, hogy büszkélkedjek más stadionjával hanem ugye turf update és a felhasználó szívná ha a fû javulna de az updatelt fûtextúrák eltünnének.
Ezeket nem készítettem el.
Egyedült képtelenség is lett volna.
Gondolj csak bele mennyi idõ egy stadion, már ha megvan az alapgyep akkoris minden kipróbálás és ezeknél legalább egy félidõt játszani, hogy kifagy-e.
Újraindítgatni a játékot, ez legalább egy óra ha minden klappol de lehet több is mivel hat változat van. Ezért próbáltam annó tesztelõket szerezni itt.
Szval az a lényeg hogy 15-17 stadiont készítettem el a többire azt irta nt a fórumon, hogy az én gyepeimmel csinálja.
Eddig azt hittem jól.
egy a lényeg, Te füveid klasszisokal jobbak mint ezek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
http://img121.imageshack.us/img121/619/celticparknt8911bb.jpg
és ez kékeszöld
cammonna
fantastic turf ! i've put the stadium list into stadiums situation thread, first post
Nt89 viszont ezt írja
most nem tudom mit csináljak elõtte írtam válaszként hogyha neki tetszik így használják én befejezem a javítást
nagyon ocsmány az a zöldes gyep :Ð
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Aztán Józsi aki nem tud stadiont telepíteni játszhat a kékeszöld gyepû Celtic Stadionban.
Itt látható
http://img121.imageshack.us/img121/619/celticparknt8911bb.jpg
Holott lehetne ilyen
megcsináltam volna ezeket de ezek után
FCH
Vincitore Champions League
Registrato il: 21 Gennaio 2003
The Turf above looks good enough, they don´t need a update agian, when we updated updated updated updated we are never finished this patch, you made very complication post for me, i have search many thread for your turfupdated in somes are only a preview and not the .bins. i have change all craped turfs by myself and i think it´s looks good enough, if the user wants to updated with his own think, they can do it later
Nem egészen értem ezt az embert
készítettem egy külön ftp-t direkt a stadionoknak, akkor rinyált hogy nem keres fórumokban, erre kilinkeltem neki szépen egyesével hamár nem képes ftp-t használni.
Megcsináltam 15-17 stadion meg amit a készítõk kértek.
Erre egy csomóban amiket nem én csináltam egy csomó szar fû van.
De neki ez tetszik.
Amikor vállalom, hogy megcsinálom rohammunkában elkezd dumálni hogy update again :-)
Kész adják ki így engem nem érdekel.
De aztán ne rinyáljanak ha megcsinálom jobbra.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.