PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

penge96
Gondoltuk, hogy valamikor úgyis visszavonod :) szar ez a játék, ne játssz vele.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

tobias88
Kár volt leírnom. Most úgy kaptam 5 gólt, hogy egyik sem volt egy picit sem a valósághoz közeli gól...
cenobite
Sziasztok! BAL módban hogyan lehet megtudni meccs végén, hogy vajon én voltam -e a MOM? A 2011-ben ugye jött egy képernyõ, ami ezt közölte. És a régebbi részekben is volt valami "jelzés" (csillag, stb...).
Itt nem találkoztam még ezzel,(lehet hogy csak bamba vagyok.) viszont már van jónéhány MOM címem, de hogy konkrétan melyik meccsen azt nem tudom. Meg lehet ezt közvetlenül meccs után nézni valahol?
Elõre is köszönöm a választ!

gamertag: kenobita

tobias88
Ezzel a gameplay meccsel megszerettem a játékot nagyon, csak 1 dolog van ami még mindig iszonyatosan zavaró. Ha 10-15 méternél közelebb van a támadó fél, a beadásnál a védõk csak állnak egy másodpercig és hagyják hogy megelõzzék õket. Sajnos sok gólt lövök ebbõl, de sokkal többet kapok, általában meccsenként 1et...
penge96
Sejtettem, akkor ez egyéni gond... érdekes

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelõzi õket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal...\"

Roland10
nem, ugyanúgy mûködik! :D

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF  Hala Madrid! 

penge96
Másnál is kifagy a játék ha kiteszitek a tálcára jenkey féle patch alatt?

Breki33
azt nem is javítottam csak az esti jó idõst, tehát az az eredeti
de átrakod azt oda a night fine-t is és jó lesz
Roland10
Jó idõben nekem is ilyen, de van amikor csúnya.. ilyen kiszáradt fehéres.. :/

Breki33
szerintem nem, de a sebesség kitserverben is állítható
Breki33
Bernabeu

Roland10
Breki tudnál mutatni képed, hogy nálad milyen a Bernabeu, mert nálam nem jó szerintem, a többi az nagyon szép!? :)

Fyrex
most olvastam vissza hogy legújabb jenkey félét, de neked az nem túl gyors? mert azt írják ha visszaállítod a gameplay speedet akkor meg fagy góloknál...

Avanti Crociati!

Fyrex
használsz vmi gameplay patchet? ha igen, melyiket?

Avanti Crociati!

most azért nálam is védenek :) igaz 2 szabadrúgás gólt be is kaptam a 2-bõl xD

Õrült vagyok? Lehet :D

Breki33
Breki33
Nálam ilyenek vannak

Hali! Talán nem csak az exét kéne bemásolni hanem a két ini fájlt is ami mellette van :)

Õrült vagyok? Lehet :D

lécci valaki segítsen,hogy pc-n hogyan tudom "felvértezni" a játékot,hogy fasza legyen!!! ha már xboxon nem lehet:( köszi
Breki33
az eddig is a kivételek között volt de ez a temp-ben van
penge96
Én a PES mappáját tettem kivételek közé, nincs abban semmi veszélyes. Soha nem volt még vírosuom, pedig 6 éve van internetem.

Breki33
az szerintem veszélyes egy egész temp mappát kivételek közé tenni
penge96
Lol, ha kiteszem a játékot a tálcára, akkor befagy... (patchel)

penge96
Én az egész mappát adtam, és úgy elindult. Így elsõre nem tûnik rossznak a patch

Breki33
most már csak azt kéne kitalálni mit adjunk a kivételek közé
penge96
És kajak! Nekem is elindult.

penge96
Ez a kép nekem nagyon mini :D

Breki33
van már romanecski konmentárszkyyyyyyyyyyy
Breki33
nekem már megvan

http://s14.directupload.net/images/111015/temp/62vs735j.jpg

vírusirtót kilõve jó lett
penge96
Köszi, és bocs... fasz se érti, hogy mi alapján indul el...

Breki33
francba kellett nekem kipróbálni most a rendessel nekem se megy <#falbav>
Breki33
nekem igen elõször zölddel írja az enb-t aztán pirossal írja a dolgokat
Breki33
már írtam választ rá az ott kérdezettekre kéne válaszolni

Sziasztok,

Nekem is ugyan ez a problémám amit saviola írt, valakinek van ötlete?

"gameplay patch nekem elég furán mûködik.furán futnak az emberek furán
passzolnak robotmozgásuk van.Van erre valami megoldás? Segítségeteket elõre is köszönöm."
penge96
Valaki megnézné nekem, hogy Jenkey patchével a safe mod-ban írja-e a játék elején, hogy a patchel játszol?

Breki33
http://www.youtube.com/v/nXQjIRvouos&version=3
Breki33
Az általam berakott videóban is annak tûnik?

Én nem érzem annak a sajátomban
Rendesen beállítottad konfigban, a legújabb változatot raktad fel?

A korábbi verzióknál olvastam ilyesmit, de ezt elég egyhangúan dicsérik.
Esetleg próbáld meg a felrakott exe-vel.

Nekem ilyenek pl nagyon tetszenek

http://www.youtube.com/v/eoOjyUUw7vg&version=3
Breki33
Szilcsió azt írta, hogy jó tegnap, de a peshungary-n meg eléggé szidják.
AdaKiller
Esetleg vki online nem próbálta? Érdekelne h magyarhonba mennyire lagos stb...
köszi

Steam Nick: adakiller

Buddy
Megvan a gyógyszer:
A mezek besorolását hagyod, két fájlnevet kell átírni a dt0c-ben:
az utolsó kettõt: 6260 és 6261-et írd át 6128 és 6129-re
És már jó is lesz.
Átindexálással nem hagyta magát.
Valószínû a fájlneveket írták el.

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Hol tudnám ezt átírni?
Melyik progi segítségével?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
Az osztrák mezek a 6260-ban és 6261-ben megvannak (dt0c)

[HUN]FaTaL
Én is azt gondolom, hogy a mezek állításánál elírhatták az ID-t.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Igen a barca jó, azt már rég észrevettem volna ha nem lenne. Csak teszteléskor gondoltam nyomok egy magyar - osztrákot de nem jött össze. :D

Buddy
Jó észrevétel,
Télleg Barca mezben vannak a sógorok.
Viszont a Barca is maga, valószínû csak elírták a számot amikor hozzákapcsolták a mezt.

[HUN]FaTaL
Valaki nézze már meg hogy fent lévõ Pesedit 1.3-mal tud e Magyar - Osztrákot játszani (exhibition)?

Nekem Barca mezt ad be az osztrákoknak, tovább nem próbáltam :D

[HUN]FaTaL
<#eljen> Thx :)

Buddy
No, elkészültem én is a logokkal, gyûjtögetve, másolgatva korábbról, amik hiányoztak, kiegészítettem. Valamennyi nemzeti válogatott címere megtalálható a csomagban, játszhatóak és nem játszhatóak egyaránt.
Szóljatok ha netán elkapáltam volna valamit.
Aki pedig szeretné, használja boldogan.
Üdv.,

Itten figyel:
http://hotfile.com/dl/132342930/4e8c119/National_Logos.zip.html

Egy-két kép:

saviola83
a Breki által belinkelt gameplay patch nekem elég furán mûködik.furán futnak az emberek furán passzolnak robotmozgásuk van.Van erre valami megoldás? Segítségeteket elõre is köszönöm.