PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyelõre az sp, és az 1.1 van fent asszem...
Bár lehet, hogy az 1.1-re nem raktam fel a stadion updated? Uátnanézek..
Bár lehet, hogy az 1.1-re nem raktam fel a stadion updated? Uátnanézek..
CSAK a Fradi
én nem raktam fel csak vmit belõle de szerintük igen
én nem akarom elrontani az online gyepet sztem tök jó így
én nem akarom elrontani az online gyepet sztem tök jó így
Üdv mindenkinek! 😊
Íme egy újabb szabad-gól 😄 (érdekesség, hogy ezt nem Adrianoval lõttem 😊)

Íme egy újabb szabad-gól 😄 (érdekesség, hogy ezt nem Adrianoval lõttem 😊)

CSAK a Fradi
Azért mert én direkt siettem a juvet kiválasztani õmeg válogatott és lenyomta a juve-t irom neki, hogy nane erre megin elkezd válogatni, aztán kiválaszt vmit nemis néztem mit erre látom újra a juve-t
miér volt lüke?
mondjuk azt látom hogy juvéval volt õis 😄
mondjuk azt látom hogy juvéval volt õis 😄
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Multiban énis lõttem egy ilyet vmelyik lüke ellen
Azért lüke mert juve-t választotta hiába kértem
Azért lüke mert juve-t választotta hiába kértem
Elõtte egy Milanost vertem úgy hogy elsõ percben a félpályánál letaroltam sárga beiveélsbõl gól
Mondom jól kezdõdik.
Irt valami olyat, hogy küldi a fiát játszani.
Mondom anyád
Kiegyenlítettem beírtam, hogy Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Megint lõ egyet kettõ egy oda, megint a szöveg mendom kezdesz kiakasztani.
Bevertem neki egy egyenlítõt majd nedved Olyan David Plattes gólt lõ nemtudom ki emléxik rá a belgák ellen lõtte annó.
Szval 3-2 ide a srác visszavágót nem forszírozott PP
Mondom jól kezdõdik.
Irt valami olyat, hogy küldi a fiát játszani.
Mondom anyád
Kiegyenlítettem beírtam, hogy Góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól
Megint lõ egyet kettõ egy oda, megint a szöveg mendom kezdesz kiakasztani.
Bevertem neki egy egyenlítõt majd nedved Olyan David Plattes gólt lõ nemtudom ki emléxik rá a belgák ellen lõtte annó.
Szval 3-2 ide a srác visszavágót nem forszírozott PP
jajó...amúgy mostmár megy a netes gém, és nagyon faja 😄...lõttem egy jó kis Ronaldinho szabadrúgásgólt is...<#beka2>#beka2>úgyhogy nagyon örülök, érdemes volt megvenni...amúgy elolvastátok, hogy a kézikönyv mit ír a kézikönyv az 58. oldal/Megjegyzések a szoftver használatához.. beekezdés alatt?? huhh, ha az bekövetkezik, akkor lerágom a tökömrõl a szõrt...<#vigyor2>#vigyor2>
pontszámom nõ százalékom stagnál
játszottam most egy sráccal
elsõ meccsen két 11-est kapot az elsõnél álltam a vonalon futtában belémakadt
kapufát lõttem minden a végén belõtt mégegyet
mondom ilyen nincs, szerencsére nem menekülõs volt visszavágó
félidõben egy beivelése volt abból 1-0 oda
elkezdek támadni egy kontra szorítom kifele a csatárát ellövi 2-0
átállok támadóra megint egy ívelés 3 oda
Mondom ha most lelép elszáll az agyam.
Szerencsére nem, vhogy nem tudtam ellene játszani az egy-egyeknél vagy vhogy ellõkött vagy szabad.
Nem értem ezeket, hogy csinálják.
Mindenesetre ezt csak 1-0-ra nyerte mert kapufát lõttem megint.
Na mondom mégegy
Ez már az enyém volt elsõnél sak matra kijátszottam még a kapus mellett is lepasszoltam és üres kapuba be, elkezdett mit az örült támadni nem nagyon tudtam a labdát tartani.
De kezdtem belejönni és veszélyes kontráim voltak egyiknél a hosszúra íveltem és Ibra asszem éles szögbõl fél embernyit emelkedve lefejelte a fõldrõl pedig gyönmyörûen bepattant.
Nagyon szép gól volt mindkettõ neki is annyira tetszettek, hogy felvett a friendsre míg néztem PP
Aztán azt mondta elfáradt :-)
játszottam most egy sráccal
elsõ meccsen két 11-est kapot az elsõnél álltam a vonalon futtában belémakadt
kapufát lõttem minden a végén belõtt mégegyet
mondom ilyen nincs, szerencsére nem menekülõs volt visszavágó
félidõben egy beivelése volt abból 1-0 oda
elkezdek támadni egy kontra szorítom kifele a csatárát ellövi 2-0
átállok támadóra megint egy ívelés 3 oda
Mondom ha most lelép elszáll az agyam.
Szerencsére nem, vhogy nem tudtam ellene játszani az egy-egyeknél vagy vhogy ellõkött vagy szabad.
Nem értem ezeket, hogy csinálják.
Mindenesetre ezt csak 1-0-ra nyerte mert kapufát lõttem megint.
Na mondom mégegy
Ez már az enyém volt elsõnél sak matra kijátszottam még a kapus mellett is lepasszoltam és üres kapuba be, elkezdett mit az örült támadni nem nagyon tudtam a labdát tartani.
De kezdtem belejönni és veszélyes kontráim voltak egyiknél a hosszúra íveltem és Ibra asszem éles szögbõl fél embernyit emelkedve lefejelte a fõldrõl pedig gyönmyörûen bepattant.
Nagyon szép gól volt mindkettõ neki is annyira tetszettek, hogy felvett a friendsre míg néztem PP
Aztán azt mondta elfáradt :-)
Kilinkelnéd?? A www.pesfan.com-on már régóta regisztrálva vok, de nem tudok most belépni a downloads menüpontba...
"Englishben a Free Lobby 2-ben vagyok"
mindig oda lépsz be?
mindig oda lépsz be?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Bakker, most egy superpatchessel akartam játszani, de ott is connection lost! áááá...vki nem szeretne velem játszani?? Vagy megbeszélni, mit hogyan hova? Ha vki lenne olyan szíves: msn: [email protected] , vagy ICQ: 301-811-978
Itt mi a titka a regisztrációnak mert nekem mindig visszalép és ez írja.
podaj nazwe kraju, w którym mieszkasz!
podaj nazwe kraju, w którym mieszkasz!
Hát akkor vagy keresel olyat akinek szintén fent van a patch,általában a nyitott szoba nevébe belerakják akiknek fent van (superpatch,superpatch only,effélék).
Vagy visszarakod az "unknow_00022" BIN file-t.
Vagy visszarakod az "unknow_00022" BIN file-t.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ja, és ha segítetek, és betudok jutni egy játékba, szívesen játszom bárkivel...amúgy Superpatch 1.0 van fenn.
Breki! Vagy vki! Megvettem a játékot, regisztráltam magam, elindítottam egy gémet, de a mezválasztás után kilép (connection lost)...gondolom, ez roster-probléma. Adnátok egy linket, hogy milyen rostert használjak, és hogy hogyan rakjam be azt a játékba, hogy ne legyen szakadás??
Ismerõs a helyzet..😊)) Kérdezd meg Breki-t tavaly mennyit zaklattam a kérdéseimmel, nekem sem ment. Én nem rég olvastam ezt és ez alapján simán mûködött. Annyi, hogy ide töltöm fel: http://iaro.srv.hu/
ez alapján csinálom: http://forum.fifahungary.com/viewtopic.php?t=1452&postdays=0&postorder=desc&start=600
ez alapján csinálom: http://forum.fifahungary.com/viewtopic.php?t=1452&postdays=0&postorder=desc&start=600
rossi te hogy csinálod hogy igy berakod simán a videóidat?
az enyémeket nem tudom igy berakni meg nem is sikerül igy összevágni mert kiveszek kockákat és olyan gyors lesz mint állat
az enyémeket nem tudom igy berakni meg nem is sikerül igy összevágni mert kiveszek kockákat és olyan gyors lesz mint állat
váháá..😊

nem értem miért nem megy..😞((