PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
Én is csak azért vettem, hogy a nyomi haverokkal tudjak játszani..😊

CSAK a Fradi

Johnny23
én is toltam SNES-en az ISS-t,aztán PCn elõszõr PES3at bill.-el,aztán vettem egy rumblepad2t,ami elõszõr picit szokatlan volt (a bill.után),de mostanra nyiltan állithatom vissza nem térnék bill.-re többet!!

...mondjuk azis tény,hogy ezt a gammát gamepad-re irták és mindamellett úgy kényelmesebb is/"finomabb" az egész irányitás<#ravasz1>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

9csöves9
huh most iszonyatosan kiakasztott a játék...
utolsó 10 meccsbõl 7 vereség ha ebbõl 5-t én nyerek akkor sem szólhatott volna senki semmit

ha úgy kapok ki hogy az ellenfél sokkal jobb nálam azt elviselem de az olyanokat hogy nekem 14 lövés találta el a kaput neki 4/2 és 2-1-re õ nyer a brazil válogatottal a Juve ellen...
legutóbb kb ugyanannyi helyzettel kaptam ki,de amikor visszavágót kértem ennyit írt: puh,haha és kilépett

hihetetlenül idegesítõ ez a játék

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

horpeti
nekem sincs semmi bajom a billel, nemtom hogy sikerült rámbeszélnetek.. biztos elborult az agyam.. 😊 Mondjuk még lemondhatom 😊))))

De annyiból jó lesz, hogy legalább tudjuk 2en játszani 1 gépnél...

bestGP
nemtudom srécok énis gémpaddal toltam v 4 évet az ISS PRO-t (pes elõdje, PS1 en) de billel játszok pc-n, és kimerem jelenteni h mindent tudok használni így is (kényelmesen!)

hüje vagy hamán szép nem!4

bestGP
üdv all ^^

ha ez nekem szolt, akkor tévedsz kolléga, nemtehetek róla h istenáldotta tehetség vagyok szabadlövésbe is.. 😄DD

ma akkor tolunk derbit?

hüje vagy hamán szép nem!4

horpeti
így a szupercancel is egész egyszerrû bill. kombó lesz... már tetszik 😊

Mennyit kaszálhat az árbevbõl a Konami a Logitechtõl jézusom... 😊 meg mondjuk valszeg a többi gamepados is fizet 😄

horpeti
most már tom srácok , kösz 😊)))))))

Tudtam én, hogy agyrém, ezért is dinkultam be, ilyen nem lehet 😄D

Megrendeltem, sztem jövõ hétre meghozzák.

Johnny23
de ,amikor kezedbe veszed a gamepadot ahova a mutató ujjaid esik,na az a R1R2 -L1L2

...logitech-et vedd az a tuti

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Ma2ska
A konzolos múlt hiánya...

<#falbav><#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

horpeti
csak olyan gamepadot fogtam most, nem volt velük semmi baj, nemtom mi a különbség a rumblepad2 és azok között, vmi "bull", meg "isetech" típusok voltak... de amúgy csont így néztek ki... gondolom rumblepad masszívabb... meg van a rángás, ami speciel nem izgat 😄

horpeti
mert én azt hittem.. mert ha azokhoz az elsõ 2höz akarsz nyúlni, akkor elég nehéz 😄DDDD

Én azt hittem , deha hátul is van 2 akkor nincs több kérdésem 😊))))))

horpeti
ácsi...

a rumblepad 2õn az R1, és R2 nem az a 2 gomb ott elöl?

rumblepad 2

horpeti
oksa...

De az R1et, és R2õt keresztbe nyúlva a mutató ujjammal a hüvejken az kész katasztrófa lesz már látom 😛

izé:

"miért kéne elengeded elöl illetve ha akarod elengeded és másik ujal nyomod a paszt elõl a mutatóúj illetve a középsõ ujj van"

hol elõl? 😊 a háromszög, lövés, pass gomboknáL? mert úgy már valamelyest okésabb, de akkor meg már le kell tenni az asztalra, mert nem lesz mivel fogni hiszen 3 ujjam a gamepadon van 😊

"ha a mutató ujjam rajta van mondjuk a négyzeten"

Már itt el van rontva az egész.A mutató ujj hátra kell az R1-2 gombokhoz.

horpeti
hát én úgy fogtam meg (és nagyon kényelmes volt), hogy a mutató ujjaim épp a hátára estek (mint dual actionon ott hátul a gombok, na oda)...

Szal lehet hogy itt nem úgy fog esni... nemtom nektek milyen kezetek van vaze.. 😄

ha a mutató ujjam rajta van mondjuk a négyzeten, akkor hogy elérjem az R1et, v. R2õt, a mutató ujjamnak, és középsõ ujjamnak át kell nyúlni az egész gombsoron, h. elérje.. ha egyáltalán eléri.. tök feszített helyzet... 😄

vagy nem? nekem a hüvejk ujj szépen beleépül a gombsorba, de hogy 1 mögötte levõ ujjat még elé hozzak, szinte keresztbe kell nyúljak a hüvejkujjamon... és mondjuk az R1et azt kb. 99%ban használja az ember :-/ szóval erre kiváncsi lennék...

most nemtom rendeljem e, vagy se, ez így eléggé necces .. 😊

Breki33
jobb analógot nem kell ám állandóan használni

a lövést paszt használod inkább és ezekkel együtt ugye sose fogod használni a jobbost

igaz pl lövésnél lehet.

"pl... nyomok R1et a sprinthez, és hogy váltok át hírtelen a pass gombra"

miért kéne elengeded elöl illetve ha akarod elengeded és másik ujal nyomod a paszt elõl a mutatóúj illetve a középsõ ujj van

"L1 + 3omszög kiugratós" bal mutató másik jobb kéz irány beg bal analó simán

"2 gombnyomásos cselek " ez nem azt jelenti hogy egyszerre kell nyomni simán van idõd rá

"R1et nyomod és a tõle rohadt messzire levõ beadás gombot meg hogyan?"

Érrstd már meg, hogy az elöl lévõ gombokat nem mutatóujjal nyomod igazából nemis kötelezõ elengedni fig egyikkel folyamatosan nyomod másikkal beadsz

tényleg túlbonyolítod
Hát hogy fogod azt te? <#vigyor4>

Az R1-R2-t a jobbkéz mutató ujjal kell nyomni,vagy mutató-középsö ujj ha egyszerre kell valamiért.Hüvejk ujjal a felül lévõ 4 gombot nyomkodod,vagy a jobb analóghoz nyulsz ha az kell.

báttyó02
igen,lehet
(patival is igytoltuk :|😄)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

horpeti
megnéztem Breki!

Pont ilyen nem volt, de analógos gamepadok voltak. kimondottan olyanok, amiknek hátul van a +2 gomb.

Az analóg kényelmes, viszont felmerült bennem egy kérdés így megfogva...

nemtom ti hogy vagytok vele, de nekem mind2 hüvejk ujjam volt az, amit normálisan használni tudok.. na most ebben az esetben hogy a rákba nyomok le egyszerre 2-3 gombot? 😊 pl... nyomok R1et a sprinthez, és hogy váltok át hírtelen a pass gombra, ugrálok összevissza a hüvejkujjammal? 😞

ugyanez pl. L1hez, amivel ugye L1 + 3omszög kiugratós + kéne irány is, de arra nem marad ujjam..

meg pl. 2 gombnyomásos cselek (lövõcsel pl..) oké hogy a hüvejkujjam elsõ és hátsó részéve is tudok nyomni, de ez így elsõre furi.. meg pl. R1et nyomod és a tõle rohadt messzire levõ beadás gombot meg hogyan? ennyire gyorsan ugráltok a gombok felett?

Nektek nem volt semmi ilyen? 2 hüvejkujjal nyomjátok az egészet, vagy hogy? 😊
Félek így megvenni, mondjuk az analóg az tetszett bár biztos be fog durranni a hüvejkujjam , ha használni fogom..... 😊

de érdekelne ám, lehet csak én vok hülye... de pl. az R1 + pressure + secondpressure is tök impossiblenek tûnik... 2õt még beér a full ujjam, de 3at... 😊
Lehet csak én bonyolítom túl 😞

Breki33
gamepaddal?

sztem átalakítóval lehetséges, de csak gondolom
Breki33
ja vannak ilyenek

de én böszke vagyok arra hogy a jelemlegi másodikat megvertem :-)

a bosszantó vereségeket utálom mikor szerencsével nyernek
saviola83
Srácok lehet hülyét kérdezek cvsak érdekelne.PS2-es joy-al lehet nyomni számítógépen és akkor egyikünkbill-el a másik joy-al lenne?Lehet így?

jaja, tudom..
most játszottam egy gyerekkel, vmi Nikolias, nagyon jól nyomta
2-3, 0-1, 0-4
3 vereség egymás után, nem lehetett gólt lõni neki, mondjuk szerencséje is volt, kapus mindent védett vagy kapufa ... :S

meg elõtte is volt egy 0-0-m egy gyerekkel, Nedveddel két olyan szabadrúgást lõttem, de óriási bravúrral védte a kapusa ... wááá .D, végig nyomok és 0-0 :S

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Breki33
horpeti
õõ, westendben szerinted van kirakva??

oda most el tudnék ugorni... 😊

horpeti
kiv. vok, meg tudom e szokni hogy bal kézzel irányítok, s. jobban csinálok minden mást... 😊 mert az biztos, h. fura lesz 😄D

nem is tudom,h. erre van e szükségem, grr... de végülis ha kényelmes... no meg akkor tudnánk 2en játszani haverral egymás ellen is 😊 õ úgyis a billt szereti 😄 bár lehet ha meglátja gamepadot... 😛

Breki33
figyi menj el egy médiamarkba és fogj meg egyet
horpeti
én így voltam a gamepadokkal... van egy genius gamepadom 8-9 éves.. van rajta 1 dig irányító + 6 gomb + 2 gomb az oldalán..

nem usbs, hanem az a hagyományos..
és a poén az, hogy amikor használtam, sose sikerült az alap 4 gombon felül a többit üzembe helyezni 😊) mondjuk akkor nem is kellett, bár focizni akartam vele 2. playerként haverral, de fifa98hoz elég volt annyi gomb is 😄 hát ide nem elég 😛 no meg annál jobb volt a billem 😊

Ja mondjuk nekem pc elõt 7-8 évig konzolaim voltak,ugyhogy nekem pont hogy alap volt az irányitó.
Eh...sose tudnék bill-rõl focizni...<#csodalk>

horpeti
aha, hát ha ti mondjátok 😊)

de nekem picike kezem van 😄 de gondolom a 13 éves kisgyerekeknek még kisebb, és azok is tudnak játszani 😄D

gondolom hüvejk ujjas irányítás a bal analog nem?? ráteszed é smegy ahova érzed... Ez nagyon jól hangzik, remélem sikerül megszokni 😊)

Akkor megrendelem.

Breki33
azért billeseknek nem olyan könnyû

sztem egy hónap kell míg tökéletes lesz
Breki33
nem megerõltetõ sõt kényelmes

én szinte végig nyomom a futást is a paszt is
Hát pedig az anlógot egy ujjal kell irányitani.Teljessen egyszerü,kézreálló.Ráadásul ha Logitch-et veszel az a Ps2 DualShock-ját másolva teljessen kézreálló,szerintem a valaha kiadott legjobb irányitó.
Nem lesz nehéz rászoknod.

Breki33
horpeti
rumblepad 2 motorja bírni fogja hosszútávon?? nem fog elengedni, és üresjáratokat produkálni?? ettõl félek 😞

Amúgy már a rendelés oldalán vagyok , csak még nem nyomtam le a végsõ elfogadást...

horpeti
Természetesen az onlinet azt el kell felejtsem 😊

Amúgy most se vagyok még jó billel sem, volt aki nagyon könnyen átjátszott, de a 6-7.meccsre belejöttem...
De van még mit fejlõdni 😊) Ez még nem volt az a felszabadult foci, ami kell ahhoz, hogy király legyen. de hát izgultam így elsõre na 😄

horpeti
hát kérdés, hol kényelmesebb 😊

pl. ami a PESben van gamepad ábra, ott sem igazán kényelmes helyen van.. a rumblepad 2 jónak tûnik, bár nemtom hogy fogom egyszerre nyomni R1+R2õt úgy, hogy után passzolni is akarok, vagy csak simán r1re rátapadok, és passz.v lövés.. mindenemmelett a bal analógon a kezem, azt se tom hogy fog menni, analóg irányítást sose próbáltam, 1* fifáztam joystickkal, hát lol volt 😄

tényleg már kérdeztem, de nem válaszoltál.

De mindenkinek szól:

a bal analóggal irányítani meccseken, órákon keresztül nem megerõltetõ? vagy tapad a kézhez, és azt hogyen lehet?? mert 1 ujjal nem hinném hogy megy, de akkor meg megfogjátok vagy mi?

Breki33
hátul kinézetre majdnem ugyanaz
Breki33
a gép tetejére pl
Breki33
sztem ha most veszed meg akkor ne egybõl online-ba kezdj gyakorolni
horpeti
a dual actionön hol vannak az r1 2 gombok? a hátsó oldalán?

horpeti
de ha a vezeték nélkülid berakom az ölembe, hova teszem a szenzort? 😊 vagy blootothos? 😊

horpeti
depos boltokban sajna nem volt rakiban, 1 hét határidõre hoznak... nincs sok kedvem várni, de szerintem megrendelem, aztán majd jövõ héten már lesz.

Vezeték nélküli lenne 8500 forintért....

csak abból a szempontból lennejó, hogy most elmegyek és megveszem, és este már játszhatok 😊))

Breki33
sztem az felesleges
Breki33
több mecsbõl

nincs kedvem a stat miatt újrakezdeni viszont így tartanom kell a százalékot ami azt jelenti hogyha az 50-et hozom marad ami van :-)

nekem az 50-hez kb 80%-át kéne nyerni
Én az Örs Vezér Téren az Árkádban vettem,fent az Media Mark-ban kb egy hónapja.Igaz akkor csak vezeték nélküli volt.

grat 😛 , de legalább jó sok pontod van, nekem még csak 2000 lesz nemsoká 😊

Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!

Breki33
Én most jubiláltam a 100 nyert meccsel de a statom............

SZval küzdök a 30%-ért P