PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ebben is a brazilt használom, elég mókás, igaz nem értem amit magyaráz de különösebben nem zavar
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
a Konamis dlc ugye teljesen rendberakja a csapatokat? elkúrtam valamit ha pl nálam Ziegler a Juventusban van,vagy így csinálták meg?
szerintem elkúrtam.elõhoztam a rejtett fájlokat aztán a program data-s konami/download mappába belöktem a dt0f-t.kell még valamit csinálni?
szerintem elkúrtam.elõhoztam a rejtett fájlokat aztán a program data-s konami/download mappába belöktem a dt0f-t.kell még valamit csinálni?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
köszöntem! láttam ezen az oldalon a Fire patch-et.ezt használja valaki?
CSá
különösen idegfelbaszó fosszarhugy lett idei
különösen idegfelbaszó fosszarhugy lett idei
na most jutottam el csak addig,hogy feltettem a játékot.mostanában nagyon nem vagyok otthon ebben,van valami fasza oldal ahol peccsek meg egyebek vannak?
olasz kommentátorral találkozott valaki?
olasz kommentátorral találkozott valaki?
nem kijelölöd hanem azzal elindítod egy irány lenyomva a jobb analógot és aztán lehet passzolni neki
ha egyrõl beszélünk ezt korábban részletesen kitárgyaltuk itt
ha egyrõl beszélünk ezt korábban részletesen kitárgyaltuk itt
és hogyan kapcsoltad össze a Paypal számláddal mert azt a részt nem találom, hogy hol kell megadni
Na akkor errõl egy képet a beállításról please, mert nekem nem ilyen, hanem mindig is olyan volt, mint a lentebb látható. 😊
http://goo.gl/gd6Zi5
én már ezer felett vagyok bõven, de nneked is ilyen rohadt keveset ír jóvá , vagy én állítottam be rosszul valamit...
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy amit a bemutató videóban láttam, hogy a kontroller másik "karjával" kijelölöm, hogy kinek adnám a labdát, na azt hogy kell csinálni, mert akárhogy próbálom nem csinál semmit a jobb oldali karja a kontrollernek... (Logitech Rumblepad 2)
Próbáltam manuálra, ill. unassisted-re tenni a játékosválasztást, de semmi eredmény.... eddig csak sima meccseken próbáltam, lehet, hogy csak bajnokságon menne... de annak mi értelme?
Elõre is köszi a választ!
ÜDv.
A kérdésem az lenne, hogy amit a bemutató videóban láttam, hogy a kontroller másik "karjával" kijelölöm, hogy kinek adnám a labdát, na azt hogy kell csinálni, mert akárhogy próbálom nem csinál semmit a jobb oldali karja a kontrollernek... (Logitech Rumblepad 2)
Próbáltam manuálra, ill. unassisted-re tenni a játékosválasztást, de semmi eredmény.... eddig csak sima meccseken próbáltam, lehet, hogy csak bajnokságon menne... de annak mi értelme?
Elõre is köszi a választ!
ÜDv.
656-nál vagyunk, viszont tök érdekes megtudom nézni, hogy honnan töltik le a dolgokat
pl nemis tudtam, hogy van ilyen weboldalhttp://www.pesshop.net/
http://tugavicio.foruns.com.pt/portal?pid=2
pl nemis tudtam, hogy van ilyen weboldalhttp://www.pesshop.net/
http://tugavicio.foruns.com.pt/portal?pid=2
beállítás? 😄
Őrült vagyok? Lehet :D
Am még nincs meg a mágikus ezres határ? 😛
van bent árnyék, csak közeli a kamera és pont nem látszik <#papakacsint>#papakacsint><#vigyor>#vigyor>
miben? 😄
akkor hogy csináltad? már csinálsz nappali gyepeket is, nem csak estiket? 😊
akkor hogy csináltad? már csinálsz nappali gyepeket is, nem csak estiket? 😊
Nálatok jók az új gameplay-el a lövések a videókon is látható volt mekkorákat lõttem most meg ilyen
mintha nem erõbõl lõné és nem lenne ereje, kicsit vhogy könnyûnek is érzem
olyan finesse shot -os a lövés
mintha nem erõbõl lõné és nem lenne ereje, kicsit vhogy könnyûnek is érzem
olyan finesse shot -os a lövés
én meg nem<#vigyor>#vigyor>
amúgy azért csinálom alappal, mert így meglehet csinálni õket szépen, árnyékkal együtt és nem kell hozzá szarakodni amíg kivagdosod õket. 😊
árnyék nélkül meg nekem nem pálya.. 😊
amúgy azért csinálom alappal, mert így meglehet csinálni õket szépen, árnyékkal együtt és nem kell hozzá szarakodni amíg kivagdosod õket. 😊
árnyék nélkül meg nekem nem pálya.. 😊
"Day and Afternoon - rainy" és a "Night - fine" még nem a legjobb, azokon még sztem állítani fogok a többi viszont egész jó. 😛
ez az eredeti csíkozás (ami tényleg nem pontos), csak picit rásegítve. 😊 csináltam az alap 2012-es csíkozásról is egy psd-t.
innen 😄
innen 😄
én a PES 2012 Championship Patch -ot használom a proevos patchal mixelve megnézem abban hogy van
errõl a beadásosról mutathatnál videót
érdekes én meg mindig a Fifában kapok fejes gólt itt alig mondjuk én Barca ellen tesztelek õnekik meg más a játékuk
az új gameplay patchel nyomatod?
érdekes én meg mindig a Fifában kapok fejes gólt itt alig mondjuk én Barca ellen tesztelek õnekik meg más a játékuk
az új gameplay patchel nyomatod?