PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

9csöves9
azért ott kell állítgatni egy kicsit még😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

horpeti
Chelseat én is csípem az életben, PESben csak 1* nyomtam velük, akkor is olyan lagymatag volt a játékuk (alapfelálláson).. szóval csalódtam bennük.. 😊

Amúgy meg ha állítgatjuk taktikát, úgyis mind1.. 😊)

horpeti
Juvenak nagyon tetszik a felállása... durván ellepik a pályát 😊

Nekem a Chelsea és a Juve a két kedvenc csapatom (Breki, nem ismerõs a felállás?). A PES-ben Chelseavel vagyok mindíg.
Kivéve:
Tegnap a két kûfõdi skac ellen mikó játszottam, mindkettõ mingyá ráált a Chelsea-re. na mondom, fasza. Úgyhogy vettem a Juvét.
Ellenetek nem volt ilyen gond.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

horpeti
2 Juve? 😛

horpeti
hát, nem valószínû. cseréltem 2õt + állítottam taktikot, aztán vissza ESCpel, és már ugrott is vissza a hang a meccsre, elsötétült (cserekor mindig csinálja egy fél sec-re), de aztán úgy is maradt.

horpeti
én a Barcát, és a Juvét szeretem. Számomra a 2 véglet.. A Juve durván védekezik, a Barca durván támad..

Persze alap taktikával. 😊

Milánnal nyertem onlineban elég sok meccset (3-4 😛) még billel, de vhogy nem tetszik a játékuk...

Angol csapattal még nem voltam, vagyis 1* Chelsea, nem jött be.

De persze mind alaptaktikával, szóval hasonló taktikkal valszeg hasonló játékot kapok.. de odáig még nem jutottam el.

Gondban lesztek egymás ellen 😊

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
Juve

of course
Amúgy nem lehet, hogy a menûben véletlenül rányomtál valami olyan menüpontra, ami kilépést jelentett a meccsbõl, mert olyan hirtelen szakadt meg.

horpeti
Breki te milyen csapattal játszottál ellene? Meg melyik csapat, amelyikkel szívesen játszol?

pl. este mivel szeretnél? 😊

Breki33
akkor csak 99
Mi a baj azzal? Addig tart a meccs, amíg vége nem nincs (Öreg a Besenyõ családból). És milyen szép gólok voltak, az Drogba meccse volt, ollózás, ameg a végén az a rövidpasszos csiki-csuk, hmmmmmm. p

horpeti
emlékszem egy Mutu gólra (akkor dobott ki gép)

meg arra, hogy hasonló gólt lõttél 2. meccsen, meg arra hogy egy lapos beadással egyenlítettem.

többre nem emlékszem, ami gól...

Csak arra hogy mind2nek volt 100%os helyzete még 😊))

Breki33
nézzétek meg a stat-ban P
Breki33
ja amikor 2-1-re vezettem és az otolsó másodpercben egyenlítettél?

Utálom ezt, hogy középkezdés után egybõl lefújja
horpeti
nem volt 3. szerintem...

max. arra emlékszel hogy volt 10 helyzetem az utcsó 5 percben 😊))))

vagyis nemtom, szerintem csak 2 volt...

Breki33
azt kimaradt neked a Fifa 2004? PPP
horpeti
2õt. 😛

és az off the ball magyarul mit jelent?? (nem szó szerinti értelme, hanem jelentése)

mert manager progiban is volt ilyen, ott se értettem..

labda nélküli mozgások vagy mi?

kettõt
egyszer 0-1nél 80. perc. connection lost
meg egy 1-1-t, ha jól emlékszem
vagy játszottunk egy harmadikat is, amit õ nyert
én nem nyertem az tuti

igen

Breki33
most tulképp hány meccset játszottatok?
Breki33
Off THe Ball
horpeti
nekem még nincs kigondolt, és gyakorolt, ill. elképzelt stratégiám, taktikám... ahogy jön , úgy...

Az majd talán 1 hónap múlva, ha már nem kell a gémpadot néznem.. 😛

De jó nektek, hogy már tudtok ilyenekre is gondolni 😊)))))

horpeti
mi az az otb?

horpeti
Szerintem az a gól által okozott mentális változások akkor is megfigyelhetõk, igaz nem figyeltem, vagyis pl. tegnap Vata ellen mikor egyenlítettem, után utcsó 10 percben úgy nyomtam mint az állat.. pedig semmit nem változtattam a taktikán...

Breki33
multiban én alapból normálra teszem és no sérülés
Breki33
hát én gép ellen is azt hiszem százalékban kisebb vagyok

megszoktam, hogy rohanok átívelem van amikor a középpályát meg egyébb nem publikus dolgokat csinálok.

Ezt még megszoktam az otb-nél.

Van aki meg hátul passzolgatva indit aztán középpályán járatja a labdát

full attackol a quick settingsben lévõt érted?
horpeti
Egyrészt szellemileg így van, másrészt PESben látom, hogy a játékosok teljesen másként játszanak elõnyben, hátrányban.

Ezért van a mentality jellemzõ is a játékosoknak.

Pl. Reállal játszom CPU ellen, elég gagyi meccs, senki se mozog... belövök 1 gólt, utána úgy pattognak, mint állat.. ellenfél meg mintha meghalt volna...

Ill. a hátrányban levõk is összeszedik magukat, v. elkenõdnek..

És ez szellemileg is így van + párosul PES gépezettel... És a 2 együtt csodákra (egyenlítésre fordításra) képes.

Figyeld csak meg 1* a játékosaid viselkedését.. nagyon látszik a játékosokon, hogy unottan, v. feltüzelve játszanak e...

Bár lehet ez csak MLben van így! Meg ott, ahol a condition random... de szerintem alapból is bele van ez építve multiban is.

Én pl. tegnap ellened counter attackra álltam be, attól tartva, hogy a kapumhoz szegezel, és akkor a szélsõimet tudom majd a megszerzett labdákkal indítani.
Ez így is történt az elsõ két-három meccsen, ha emlékszel.
Szóval nem is törekedtem támadásra (bár megjegyzem a labdabirtoklásom mindíg 55-60 százalék körül mozgott, de csak mert én szeretek háttul passzolgatni a védõkkel és eladni a labdát 😊)
Aztán felbátorodtam és már full attackot is be mertem vállalni.

Breki33
hát jó elõtte a we9 jön P
Breki33
ezt árted de a téma azért került elõ
Breki33
hát igen kemény meccsek elég fárasztóak agyilag

érdekes dolgok ezek

pl egálban folyik a meccs lõsz egy gólt
az ellenfél elkezd támadni beszorít

de akkor ezt 0-0-nál nem tudta megvalósítani?

gondolom tudat alatt máshogy játszik ilyenkor az ember.
Én van amikor megpróbálok a gólom után rögtön egy másikat lõni, egyrészt nem számít rá másrész kinyilik hátul.

Persze pl mikor a 2-al vagy a 31-ikkel játszottam ilyesmire nem vetemedtem P
horpeti
Remélem még sokáig lesz PES 5 ha már megvettem eredetiben, és el kezdem megtanulni....................

Szal nekem még ilyen PES 6ot ne emlegess, mert elkap az ideg 😄

Terminátor14
Nem, a 3ds résznél azt mondja, hogy nem is érti a dolgot (amit a másik csávó írt) mivel a fû nem 3d-s, így gyakorlatilag nincs is hossza 😄

CSAK a Fradi

Breki33
najó de én most mit csináljak vele? P

akinek túl zöld vagy sötét az a csúszán beállítja nálam így jó és nem fogom ezért lerontani

3d-s gondolom arról szól hogy sokan a pes6-ban 3d-s fûrõl álmodoznak
horpeti
Belejövés más... én is 2-3 meccs után jövök bele a játékba és pörgök fel maxra... (mondjuk ez inkább CSre volt igaz anno, a PESben még nem játszottam élesben igazán, meg versenyt se)

viszont azt a max. állapotot nem lehet csak egy ideig tartani (pl. 3-4 meccs). Addig szétversz mindenkit.. utána viszont az a tipikus dekoncentrálság, amin egy kávé segít, vagy a pihenés... 😊

Az meg hogy 10-15 meccset bírj teljesíteni teljes odafigyeléssel, ahhoz már kemény versenyedzés szükséges. Az meg már nem hobbi szint 😊)

Terminátor14
Szóval eccerre biztos nem... 😞(
Hát akkor nemtom milesz, mjd meglátom...

CSAK a Fradi

horpeti
a gyepeid high detailen mélyebbnek tûnnek a túl sötét zöld használata miatt.

Amúgy meg a gyepek nem 3Dsek, szal, nem érti, ez egyáltalán miért probléma.

meg tetszik neki a füved. 😊

Breki33
én meg pár meccs után jöttem régebben bele
azt vettem észre ha úgy kapok ki, hogy a stat és a saját elgondolásom alapján jobb voltam akkor csak azértis nyerni akarok

és akkor jönnek a kihagyott helyzetek amiket nyugodtan belõhetnék
perme szugerálja magát
Breki33
na írt a srác le tudja valaki pontosan fordítani nekem?

nembiztos, hogy jól értem

"Let me try to "translate it", frenkie.

I guess his impression of "too deep turfs" is due to the high details in your grass textures. That could make the grass looks deeper (as well as a too dark green used for a pitch) than just a plain green texture (with some white dots like Konamis') which gives the impression to play on plain and more even ground.

"Grass is way too long" means "grass it's much to long" (way too = much too)

I personally can't understand this issue since the grass isn't 3 dimensional ingame, so I won't bother about any length.

Your turfs are perfect for me... "
horpeti
Ezt a pillanatnyi forma, fáradtság, stb is befolyásolja...Én szeretek sokat játszani, utcsó 2 órában meg már lehet zombi vok (6 óra gém után😄)... Onlineban is toltem 3 órát egyfolytában a múlt héten, hát ez nem a statnak kedvezõ játékstílus... kb. 3-4 meccsre lehet fullon rákoncentrálni.. utána már gyengül a teljesítmény.. legalábbis nálam. 😊

Csak én nem hagyom abba 4 meccs után 😄 (ill. nem onlineoltam annyit, hogy így kifáradjak, a CPU ellen MLben meg nem kell annyira koncentrálni)

Breki33
sztem ki kell próbálni

egy idõben biztos nem
horpeti
Egyébként én óriási kockalámaságnak tartom a win%ot + K/D ratiokat (más játék).

A tipikus kockulást hivatottak elhozni, mondjuk a játékíróknak ez a céljuk.. 😊

14-16 év alatt be is válik.. utána talán el kezd gondolkodni a gyerek, hogy nem kéne széttörnie a gémpadját + újrakezdeni az egész játékot, ha kikap 1*, vagy lelövik 3*..

😛

Breki33
én nem így játszom hanem ha kikapok szeretek addig játszani míg meg nem verem

mivel bárkit képes vagyok megverni, de bárkitõl képes vagyok kikapni is

viszont nagyarányú gyõzelmek és vereségek ritkák
Terminátor14
Tudja valaki, hogy a 3 profilt esetleg lehet-e több (mondjuk 2 😛) gépen felhasználni? (persze úgy értem, hogy egyet itt, egyet ott, egy meg megy a talonba😄)

CSAK a Fradi

Jogos!! 😊

horpeti
-j

szerintem se kezdj. Amúgy ha nagyon akarnál, bénákat keresve meglenne. 😊

pl. játszhatunk holnap reggelig ha gondolod 😛P

Breki33
még senki.
Breki33
enyém 30 régóta a 2/3-át nyernem kéne a meccseimnek hogy javítsam

de most az 50%-ért nem kezdek egy újjat