PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amúgy meg ha állítgatjuk taktikát, úgyis mind1.. 😊)
Kivéve:
Tegnap a két kûfõdi skac ellen mikó játszottam, mindkettõ mingyá ráált a Chelsea-re. na mondom, fasza. Úgyhogy vettem a Juvét.
Ellenetek nem volt ilyen gond.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Persze alap taktikával. 😊
Milánnal nyertem onlineban elég sok meccset (3-4 😛) még billel, de vhogy nem tetszik a játékuk...
Angol csapattal még nem voltam, vagyis 1* Chelsea, nem jött be.
De persze mind alaptaktikával, szóval hasonló taktikkal valszeg hasonló játékot kapok.. de odáig még nem jutottam el.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
pl. este mivel szeretnél? 😊
meg arra, hogy hasonló gólt lõttél 2. meccsen, meg arra hogy egy lapos beadással egyenlítettem.
többre nem emlékszem, ami gól...
Csak arra hogy mind2nek volt 100%os helyzete még 😊))
Utálom ezt, hogy középkezdés után egybõl lefújja
max. arra emlékszel hogy volt 10 helyzetem az utcsó 5 percben 😊))))
vagyis nemtom, szerintem csak 2 volt...
és az off the ball magyarul mit jelent?? (nem szó szerinti értelme, hanem jelentése)
mert manager progiban is volt ilyen, ott se értettem..
labda nélküli mozgások vagy mi?
egyszer 0-1nél 80. perc. connection lost
meg egy 1-1-t, ha jól emlékszem
vagy játszottunk egy harmadikat is, amit õ nyert
én nem nyertem az tuti
Az majd talán 1 hónap múlva, ha már nem kell a gémpadot néznem.. 😛
De jó nektek, hogy már tudtok ilyenekre is gondolni 😊)))))
megszoktam, hogy rohanok átívelem van amikor a középpályát meg egyébb nem publikus dolgokat csinálok.
Ezt még megszoktam az otb-nél.
Van aki meg hátul passzolgatva indit aztán középpályán járatja a labdát
full attackol a quick settingsben lévõt érted?
Ezért van a mentality jellemzõ is a játékosoknak.
Pl. Reállal játszom CPU ellen, elég gagyi meccs, senki se mozog... belövök 1 gólt, utána úgy pattognak, mint állat.. ellenfél meg mintha meghalt volna...
Ill. a hátrányban levõk is összeszedik magukat, v. elkenõdnek..
És ez szellemileg is így van + párosul PES gépezettel... És a 2 együtt csodákra (egyenlítésre fordításra) képes.
Figyeld csak meg 1* a játékosaid viselkedését.. nagyon látszik a játékosokon, hogy unottan, v. feltüzelve játszanak e...
Bár lehet ez csak MLben van így! Meg ott, ahol a condition random... de szerintem alapból is bele van ez építve multiban is.
Ez így is történt az elsõ két-három meccsen, ha emlékszel.
Szóval nem is törekedtem támadásra (bár megjegyzem a labdabirtoklásom mindíg 55-60 százalék körül mozgott, de csak mert én szeretek háttul passzolgatni a védõkkel és eladni a labdát 😊)
Aztán felbátorodtam és már full attackot is be mertem vállalni.
érdekes dolgok ezek
pl egálban folyik a meccs lõsz egy gólt
az ellenfél elkezd támadni beszorít
de akkor ezt 0-0-nál nem tudta megvalósítani?
gondolom tudat alatt máshogy játszik ilyenkor az ember.
Én van amikor megpróbálok a gólom után rögtön egy másikat lõni, egyrészt nem számít rá másrész kinyilik hátul.
Persze pl mikor a 2-al vagy a 31-ikkel játszottam ilyesmire nem vetemedtem P
Szal nekem még ilyen PES 6ot ne emlegess, mert elkap az ideg 😄
CSAK a Fradi
akinek túl zöld vagy sötét az a csúszán beállítja nálam így jó és nem fogom ezért lerontani
3d-s gondolom arról szól hogy sokan a pes6-ban 3d-s fûrõl álmodoznak
viszont azt a max. állapotot nem lehet csak egy ideig tartani (pl. 3-4 meccs). Addig szétversz mindenkit.. utána viszont az a tipikus dekoncentrálság, amin egy kávé segít, vagy a pihenés... 😊
Az meg hogy 10-15 meccset bírj teljesíteni teljes odafigyeléssel, ahhoz már kemény versenyedzés szükséges. Az meg már nem hobbi szint 😊)
Amúgy meg a gyepek nem 3Dsek, szal, nem érti, ez egyáltalán miért probléma.
meg tetszik neki a füved. 😊
azt vettem észre ha úgy kapok ki, hogy a stat és a saját elgondolásom alapján jobb voltam akkor csak azértis nyerni akarok
és akkor jönnek a kihagyott helyzetek amiket nyugodtan belõhetnék
perme szugerálja magát
nembiztos, hogy jól értem
"Let me try to "translate it", frenkie.
I guess his impression of "too deep turfs" is due to the high details in your grass textures. That could make the grass looks deeper (as well as a too dark green used for a pitch) than just a plain green texture (with some white dots like Konamis') which gives the impression to play on plain and more even ground.
"Grass is way too long" means "grass it's much to long" (way too = much too)
I personally can't understand this issue since the grass isn't 3 dimensional ingame, so I won't bother about any length.
Your turfs are perfect for me... "
Csak én nem hagyom abba 4 meccs után 😄 (ill. nem onlineoltam annyit, hogy így kifáradjak, a CPU ellen MLben meg nem kell annyira koncentrálni)
A tipikus kockulást hivatottak elhozni, mondjuk a játékíróknak ez a céljuk.. 😊
14-16 év alatt be is válik.. utána talán el kezd gondolkodni a gyerek, hogy nem kéne széttörnie a gémpadját + újrakezdeni az egész játékot, ha kikap 1*, vagy lelövik 3*..
😛
mivel bárkit képes vagyok megverni, de bárkitõl képes vagyok kikapni is
viszont nagyarányú gyõzelmek és vereségek ritkák
CSAK a Fradi
szerintem se kezdj. Amúgy ha nagyon akarnál, bénákat keresve meglenne. 😊
pl. játszhatunk holnap reggelig ha gondolod 😛P