PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
nemhogy feldobta volna magát 😛

gabber_saviola
Caracciolo passzol Makinwának aki könyörtelen 😊

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Terminátor14
Lol, mekkora mák 😛 (cép)

CSAK a Fradi

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Breki33
valaki emléxik, hogy a VB-n EB-n illetve a konföderációs kupán használtak-e rotation adboardokat?
horpeti
azt nem kérdezem 😛

Amúgy ezt az L3ast még mindig nem értem... Hogy néz nálad ki egy analóg passz?
Megnyomomd L3at, s. aztán nyomod L1 + jobb analóggal az irányzék?

A cél természetesen az, hogy a cselbe ne izéljen bele...

Eleve azt se értem, mi az hogy L1es lapospassz?

Én az Xszel szoktam passzolni, nem L1gyel... de úgy látszik én vok nagyon hülye, hogy nem értem 😄

Most tényleg nem szivatlak, de nem értem... Vagyis ha úgy csinálod, ahogy leírtam fentebb, akkor értem, de szerintem nem úgy lesz, mert az túl bonyolult... 😊

Breki33
l3 az hogy a gomb illetve analóg stick megnyomása

alapban olyan hogy jobb analógra passzol, de azt nem szeretem, hisz azzal cselezek így a manuál paszt átraktam hogy folyamatos nyomásra induljon be csak.

L1-el sima lapos passz L2 vel magad labda

de nehogy megkérdezd, hogy mi van akkor ha semmit se nyomsz és az miben különbözik az L1-es-lapospasztól
Breki33
analóg paszban semmi bonyolult nincs

éppen ellenkezõleg rohadt egyszerû amerre húzod arra lövi ameddig nyomod olyan erõvel
horpeti
"természetesen jobb analóg L3 plusz a magassági kormány :-)"

Akkor valszeg ezt nem értettem. 😊

amúgy sose értettem, pedig foglalkoztatott.

szal, ha nálam a labda:

L1 (erõsség) + jobb analóggal irány = lapos manuál passz
L2 (erõsség) + jobb analóggal irány = magas manuál passz (egyéb magassági tényezõ van + gomb??)

Nem értettem az L3 hogy jött a képbe akkor...
Vagy eleve L3, ami ezt beindítja?

Azért lassan egy repülõgép szimulátort lassan könnyebb irányítani, mint ezt a focit...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
na várj az analóg passz nem ilyen bonyolult kicsit kevered

erõsség és irány nem különbözõ analóg nehéz is lenne
van lapos analóg passz L1
és magas L2 ezzel lehet kersztlabdákat beadásokat
horpeti
😄

Nekem L3 a bal analóg lenyomása azt hiszem 😛

az úgy felettébb fincsi 😄

bal analóg nyomásával a manual cucc erõssége jobbal az irány..

de honnan tudja, h. magasat, vagy laposat akarok passzolni? 😊 a magassági kormány nálad mi? 😄

Breki33
természetesen jobb analóg L3 plusz a magassági kormány :-)
horpeti
az úgy asszem nekem bonycsi lesz mostan.. egyelõre elég a bal analóg 😛

vagy te azt is asszal csinálod? Mert nálam mintha a jobb analógra lenne téve manual passz...

Mongyuk most eszembe jutott, hogy van nekem egy manuálom a játékhoz, majd tanulmányozom az irányítás leírását. Free trainingben meg ki is próbálom.
Van még mit fejleszteni a játékomon.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

thx !

ha azt veszem, hogy én a cursort eleve manuálra állítottam, akkor már igazán rájöhettem volna erre is 😊)

Breki33
ez az emelt manuál passz
Breki33
ott lehet beállítani ahol az automata váltást

ugye ha nem váltasz akkor fix
Terminátor14
a Player settingsnél van ugye, hogy mennyire segítsen váltani a progri...Na ott a manual után van egy olyan lehetõség is, hogy FIX. Erre kell menni, aztán választani egy játékost 😊

CSAK a Fradi

horpeti
Ez melyik gomb Breki? 😊

O ? 😊

és hányszor nyomtad le?

vagy manuális cucc? 😊

ez érdekelne!

egyébként én lágyat hosszúra 1*Aval (gémpad: O),
rövidre nem annyira ívesen 2*
laposan belõtt passz 3*...

De rendkívül érdekelne Breki mivel oldotta ezt meg, mert a beadáson még nekem is van mit gyakorolnom 😊 (amúgy lehet irányzékot is állítani, ami analóggal elég nyerõ lehet, hiszen 3 játékos közül ahhoz tudod passzolni, akit analoggal célzol (szvsz).

hi
valaki korábban ide írta, hogy lehet úgy meccset játszani, hogy csak egy adott fix játékost irányítasz egész meccs alatt a csapatodon belül

ezt, hogy lehet beállítani (gép elleni meccsnél érdekelne) ??

cross in

Breki33
amúgy mi a beadás angolul?
Breki33
gombokkal nemtom én gamepaddal játszom

Breki33
nem P

azzal a kapusnak iveli szinte
AZt akarod mondani, hogy az L1+E (már ha neked a kiugratós passz a W, mert nekem az E) kombináció ilyen esetben is használható, nem csak hosszú indításnál?

jbal
akkor ez az L1+w?

Breki33
nektek semmi sem jó P

ez amúgy nem a-val van
Breki33
mivel ottvan a röviden az ember oda iveltem

ugye arról volt szó

ha a közébsõhöz akarom kissé hátrább ívelem
de speciel itt a péda kedvéért csináltam a középsõ ember felé ha megindulsz sokkal nagyobb helyzet aztán mikor megkapta csak befordul és..........
Hát most oda lehet néha rugni az ok,igaz ez se a kapu elé ment.
De akkor se jó ez.A Pes4-ben ha az ember megtanulta,akkor lehetett tudni hogy ha erre húzom a kart,és ennyi ideig nyomom a gombot,akkor NAGYJÁBÓL a kapu elé lövöm,vagy a rövidre,vagy a hosszúra.
Na itt ezt nem érzem én.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
na beadás

Breki33
ha megvesztegetsz kitörlöm
Breki33
valószinû 4 után

illetve fél hét és 8 között vszínüleg
Terminátor14
😛
Izéé, bots 😊
Holnap ha gondolod majd nyomhatunk visszavágót.

CSAK a Fradi

Nem engedtem meg, hogy kirakd az ellenem elért eredményeidet!!!
😊

Terminátor14
Csak 1 volt, a legfelsõ 😊
Amúgy holnap leszel délután? Kéne játszani 😄

CSAK a Fradi

Breki33
öt percest ne játsz
Terminátor14
A fene vigye az ilyen kis statramenõ szarosokat..
Hülyegyerek nem hajlandó csak 5 perces meccset játszani, lövök két gólt gyorba erre kilép...

Asszem mára elég is lesz..
Íme az uccsó 10 meccsem:

Kár, hogy az elején elrontottam kicsit 😞

CSAK a Fradi

Nem a betüvel kell adni a beadást?

Én próbáltam a multkor,szerintem semmivel nem lesz jobb.Ugyanúgy a hosszúra száll minden,néha teljessen vélelenszerûen középre.

Breki33
amúgy a manual passzal is lehet
Breki33
L1+w proba.........
Breki33
mennyi lett?
Terminátor14
Okéj, ahogy gondolod 😊
Én holnap délután 4-re érek haza, aztán bármikor jó.

CSAK a Fradi

Ezt én sem értem,teljessen véletlenszerü hogy hova megy a labda.A beadás 3x gyors lenyomása ugyan a rövidre megy,de az meg derékmagasságban.
Még nagyából ha az emberrel befordulsz teljessen és ugy adod be lelassitva,akkor esetéleg jó helyre megy,de ebben sem látok semmi tudatosságot...

Ma már nem,besokaltam vele,játszottam vagy 7-8 meccset.De holnapra megbeszélhetünk egyet.

Szerintetek mért van az, hogy a beadás az oldalvonaltól, 16-os magasságában nem létezõ fogalom ebben a játékban.
Volt az elmúlt pár meccsen, vagy 50 beadásom (minimum) és egybe se tudott az én játékosom belefejelni. Az haggyán de mind a hosszú oldalra megy, még akkor is ha középen és a röviden jönnek a játékosaim.
Én ezt nem értem. Már tök feleslegesnek tartom beadni a labdát, inkább cselezek, vagy valami, de be nem adom, mert minek?

Terminátor14
Jah és Vata, hááát...jól eltûntél 😞
No de mind1, köszi a meccseket, jóh voltál 😊

CSAK a Fradi

Terminátor14
Hát van egy-két nagyon seggfej alak...
Én vmi angol gyerekkel játszottam, elsõ félidõ full laggol, lõ 1 gólt...Szünetben örjöng, hogy milyen jó, mekkora szar vok. Okéj, 2. félidõben semmi lag, bevágok 2-t, aztán elküldüld a 'csá-ba és 87. percben kilép...

Amúgy Gabe, nem játszunk egyet? 😄

CSAK a Fradi

Õrület megint mik voltak ma.
Tudom hogy nevetségessen hangzik,de játszottam egy 1-5-ös meccset,amit simán meg is nyerhettem volna.0-4-es félidõ után (2 szabdrugás gól...) a 2.-ban ha 10 olyan lövésem nem volt ami gól lehetet volna,akkor egy se.De nem és nem...
Kicsit késõbb meg 4-0-ra sikerült elhuznom,erre a 88. percben "connection lost".Most azt a 2 percet nem birta volna már ki?Vagy a 3-0 annyival jobb meg az igy magmaradó +15 pontja olyan fontos?
Ritkán rugok egy meccsen 4 gólt,ezért örültem hogy na sikerült egy ilyen szép eredmény,meg az 1-5 után jót tett volna a lelki világomnak is...