PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tûzfalon átengeded a messengert?
más hiba nem nagyon lehet, ha van interneted (és miért ne lenne 😛)
más hiba nem nagyon lehet, ha van interneted (és miért ne lenne 😛)
Sziasztok! 😊
Ezer bocsi mindenkitõl, akit a most következõ offommal zavarni fogok, de már nem tudok mit csinálni, és gondoltam megkérdezem itt a dolgot, hátha tud valaki segíteni...
Na szóval van egy olyan problémám, hogy meghalt az msn massangerem. 1 héttel ezelõttig tökéletesen mûködött, viszont azóta nem hajlandó belépni.
Ezt az üzit kapom:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ha elindítom a hibaelhárítást, akkor mindent rendben talál, a vezetékes kapcsolathoz meg nem ír semmit...
Ha javításra megyek ezután, akkor azt írja, hogy nem sikerült javítani a hibát...
Próbáltam már újrarakni a progit, régebbi verziót felrakni, próbáltam sima win messengerrel is, de sehogy sem mûködik...A régi hálókártyákat is letiltottam, csináltam új netkapcsolatot, szóval mindent, amit el lehet képzelni. Suliban simán mûködik a dolog, itthon viszont nem 😞
Nagyon-nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, és mégegyszer sorry az óriási offért..
Ezer bocsi mindenkitõl, akit a most következõ offommal zavarni fogok, de már nem tudok mit csinálni, és gondoltam megkérdezem itt a dolgot, hátha tud valaki segíteni...
Na szóval van egy olyan problémám, hogy meghalt az msn massangerem. 1 héttel ezelõttig tökéletesen mûködött, viszont azóta nem hajlandó belépni.
Ezt az üzit kapom:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
Ha elindítom a hibaelhárítást, akkor mindent rendben talál, a vezetékes kapcsolathoz meg nem ír semmit...
Ha javításra megyek ezután, akkor azt írja, hogy nem sikerült javítani a hibát...
Próbáltam már újrarakni a progit, régebbi verziót felrakni, próbáltam sima win messengerrel is, de sehogy sem mûködik...A régi hálókártyákat is letiltottam, csináltam új netkapcsolatot, szóval mindent, amit el lehet képzelni. Suliban simán mûködik a dolog, itthon viszont nem 😞
Nagyon-nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni, és mégegyszer sorry az óriási offért..
CSAK a Fradi
Helósztok bocsi leirná nekem valaki hogy hogy lehet betenni az arcokat meg a stadionokat a pes 5-be? lécci köszi
Nincs saját arca...
A topikodban az elsõ oldalon kilinkelt Highbury az új nem? vagy már azt is javítottad?
A topikodban az elsõ oldalon kilinkelt Highbury az új nem? vagy már azt is javítottad?
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Értettem, akkor helyette felnyomom a Highbury-t. Remek munka mind1ik!
DE anfieldet nem most csináltam, hanem még a superpatchez csak kérték
de ezt sztem nem érdemes kirakni benne van a superpatchban
de ezt sztem nem érdemes kirakni benne van a superpatchban
Hát honnan venném😊 Ott volt a topikodban kilinkelve... Gondoltam te csináltad, de ha nem akkor ki? Aha, most nézem te Highbury-t csináltál... majd azt is kirakom...
Figyi az Anfield-et amit állítólag én csináltam honnan vetted?
Highbury-t csináltam Anfieldet csak kilinkeltem megint de az van a Superpatchben sztem.
Highbury-t csináltam Anfieldet csak kilinkeltem megint de az van a Superpatchben sztem.
Tölthetõ INNEN.
Készített a srác Hollandot is, nagyon jó lett szerintem...
Készített a srác Hollandot is, nagyon jó lett szerintem...
jahh.. Ha úgy nézzük. 😊
Remélem lassan tudok már teljesen a játékra figyelni, mert elég siralmas, amit mûvelek <#fejvakaras>#fejvakaras>
Remélem lassan tudok már teljesen a játékra figyelni, mert elég siralmas, amit mûvelek <#fejvakaras>#fejvakaras>
hehe, Sheva szép mérleg 😊
Én meg rájöttem ma éjjel megálmodva, miért is vagyok nehézkes és láma, amióta gémpadom van, és az analóg irányon görcsölök... Ma reggel le is teszteltem, és helyesen gondoltam... 😊 Amióta analógom van, minden passz 1 ütemmel késik, mert mire rájövök, melyik irányt is akarom, meg melyik gombot is akarom lenyomni, addig elfordul a csávó + meg is tolja, aztán meg már nem csoda, ha nem jó a passz. 😛
Na de ezen sûrgõsen változtatni fogok, ilyen billel nekem fel se merült, eszembe se jutott, mit rontok el... 😊)
Én meg rájöttem ma éjjel megálmodva, miért is vagyok nehézkes és láma, amióta gémpadom van, és az analóg irányon görcsölök... Ma reggel le is teszteltem, és helyesen gondoltam... 😊 Amióta analógom van, minden passz 1 ütemmel késik, mert mire rájövök, melyik irányt is akarom, meg melyik gombot is akarom lenyomni, addig elfordul a csávó + meg is tolja, aztán meg már nem csoda, ha nem jó a passz. 😛
Na de ezen sûrgõsen változtatni fogok, ilyen billel nekem fel se merült, eszembe se jutott, mit rontok el... 😊)
Nekem mindegy csak mázlid ne legyen 😊
vagy én lõjjem be a helyzeteim
Érdekes utánna Etelkozi Vata-nál is az elsõkön ugyanez volt
mindent védett a kapusa nem tudtunk egymásnak gólt rúgni.
Mondjuk vele vmiért jobban szaggat a 2. félidõ mint veled.
vagy én lõjjem be a helyzeteim
Érdekes utánna Etelkozi Vata-nál is az elsõkön ugyanez volt
mindent védett a kapusa nem tudtunk egymásnak gólt rúgni.
Mondjuk vele vmiért jobban szaggat a 2. félidõ mint veled.
Á most már nem kapcsolom be a PES-t majd holnap.Készülj holnap jobb formában leszek<#awink>#awink>
FORZA MILAN!!!
Még elöted játszottam vele mikor még ment a BK<#crazya>#crazya>
Amúgy a mai mérlegem
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060117/K_p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
jó éjt.
Amúgy a mai mérlegem
http://www.kepfeltoltes.hu/view/060117/K_p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
jó éjt.
FORZA MILAN!!!
na most van 5014 pontom tehát ma szereztem 7 pontot PPPPPP
mondjuk itt volt mázli meg nem adott tizenegyes meg most utoljára jogtalan 11-es
reméljük lesz még jobb
mondjuk itt volt mázli meg nem adott tizenegyes meg most utoljára jogtalan 11-es
reméljük lesz még jobb
Remelem Breki azt a 3. golt (Del Piero) felvetted!!!!
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
jó éjt.
a mai 10 meccsembõl 1et sikerült nyerni, többit inkább elvesztettem, mint döntetlen.
Elég gyengén játszom sajna. 😞 Ráadásul még le is lámáznak, meg too easysnek...
na mind1... lehet marad a Master Liga.
a mai 10 meccsembõl 1et sikerült nyerni, többit inkább elvesztettem, mint döntetlen.
Elég gyengén játszom sajna. 😞 Ráadásul még le is lámáznak, meg too easysnek...
na mind1... lehet marad a Master Liga.
hali!
nyomtam 1et Shevával, jól elvert 😊
Amúgy 2. félidõ nagyon gázos laggos volt 😞
De Sheva sokkal jobb volt, még van mit gyakorolnom...😊
nyomtam 1et Shevával, jól elvert 😊
Amúgy 2. félidõ nagyon gázos laggos volt 😞
De Sheva sokkal jobb volt, még van mit gyakorolnom...😊
Oks, várlak!
Gyere inkább játszani😊
kezdem érteni, mikor elkezdtem játszasni nem nagyon voltak lag-ok
most állandóan ezt látom ez cheater az cheater
tehát nem a rendszer rossz-bár nem tökéletes-hanem az emberek valószinûleg.
most állandóan ezt látom ez cheater az cheater
tehát nem a rendszer rossz-bár nem tökéletes-hanem az emberek valószinûleg.
Amúgy meg a Fifa Hungary PES5/Labdák letöltései között találsz párat.
Szerintem az a 222 labdát tartalmazó csomag megfelelõ😊
Szerintem az a 222 labdát tartalmazó csomag megfelelõ😊
Labda csomagot tud valaki?
megcsináltam,de nem javítja a fejeket a játékban! Mi lehet a gond!? Légyszi