PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jaja, én is mindig visszarakom az alaprostert, ha csak úgy játszok meccseket (nem bajnokságban)
Abit NF7, AMD 2400+, 1024MB DDR Ram,Galaxy geforce 7600gs ddr3 256mb , 80GB Maxtor + 25GB, Fujitsu Siemens LCD 17\", Dual Action :P Hajrá magyarok!! FORZA JUVE!!
Sajna, nem az egyik gólom után is ezt írta,a a harmadik után, az elsõre meg hogy lucky...nyugi, tom, ki mit hoygan ért, érzõdött, hogy beképzelt a gyerek.
nem lehet, hogy az easy-t arra írta, hogy ez egy könnyû szitu volt, be kellett volna lõnöd? 😄
CSAK a Fradi
Hellósztok!
Elképesztõek a külföldiek...most játszottam egy gyerekkel, 3-1 az elsõ félidõ végétõl. 2. félidõben kihagyok 1 helyzetet, ez meg beírja, hogy EASY! EASY!...tahát h könnyû vagyok, könnyen verhetõ...végén beírom, figyelj, haver, ha annyival jobb voltál, mér nem vertél meg?? Erre látom, hogy ír, de aztán mégse küldte el az üzijét, kilépett...Nah, amúgy Breki, veled majd szeretnék játszani vmikor, a hétvégén. Amikor egyszer próbáltuk, connection lost volt, mivel neked az alaproster volt benn, és akkor azt mondtad, én is cseréljem vissza. Azóta a neten az emberek zöme már leszedte az SP 2.0-t, így már nem is rakom vissza az eredetit. Nah, tehát majd játszunk vmior, ok?<#vigyor2>#vigyor2>
Elképesztõek a külföldiek...most játszottam egy gyerekkel, 3-1 az elsõ félidõ végétõl. 2. félidõben kihagyok 1 helyzetet, ez meg beírja, hogy EASY! EASY!...tahát h könnyû vagyok, könnyen verhetõ...végén beírom, figyelj, haver, ha annyival jobb voltál, mér nem vertél meg?? Erre látom, hogy ír, de aztán mégse küldte el az üzijét, kilépett...Nah, amúgy Breki, veled majd szeretnék játszani vmikor, a hétvégén. Amikor egyszer próbáltuk, connection lost volt, mivel neked az alaproster volt benn, és akkor azt mondtad, én is cseréljem vissza. Azóta a neten az emberek zöme már leszedte az SP 2.0-t, így már nem is rakom vissza az eredetit. Nah, tehát majd játszunk vmior, ok?<#vigyor2>#vigyor2>
Billentyûzetes PES...<#csodalk>#csodalk>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hát, próbáld kipattintani a gombját... rakd vissza, ha nem jó, akkor vedd ki újra, egy "jót" is, és cseréld ki.. hátha az kicsit jobban érintkezik, v. vmi ilyesmi. De lehet nem a gombnál van gáz, hanem az alapján, akkor meg gyakorlatilag mind1.
de nem vagyok bill szakértõ 😊
de nem vagyok bill szakértõ 😊
Ajándékba kaptam karácsonyra. Csak nem viszem vissza, blokkom sincs róla.
Amúgy tökéletesen mûködik, csak ez az egy gond van vele.
Amúgy tökéletesen mûködik, csak ez az egy gond van vele.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
amúgy a mostani billem is sajna olyan, hogy nem vesz be mindet... pl.
irány + D + S + E az már együtt nem megy... Viszont hála égnek ha Set nyom az ember nem mell nyomni irányt 😛
irány + D + S + E az már együtt nem megy... Viszont hála égnek ha Set nyom az ember nem mell nyomni irányt 😛
én vittem már vissza billt azért (kb. 10 éve), mert 3nál több gombot nem vett be. Épp asszem fifa 96cal nyomultam akkor, és meglepetten tapasztaltam, h. nem vesz be semmit, ha 2 iránygobmot + sprint + akarnék lõni is 😛
Szó nélkül kicserélték (igaz aznap vissza is vittem 😛)
Szó nélkül kicserélték (igaz aznap vissza is vittem 😛)
óh, ez nagy balszerencse! Ilyet még nem is hallottam.
Azt tudnám javasolni, hogy cseréld ki a billedet egy full ugyanolyanra, ahol jó a D... csak hát tom ezt nem szereti senki.. 😊
Azt tudnám javasolni, hogy cseréld ki a billedet egy full ugyanolyanra, ahol jó a D... csak hát tom ezt nem szereti senki.. 😊
Nekem most az a problémám, hogy az új billentyûzetemen a "D" megnyomására szinte egy töredék másodperc alatt maximumig felmegy a csík, és persze mindent fõlé lövök. Már próbáltam mindenféle állítgatással (a lehetõségek meglehetõsen korlátozottak), de semmi nem segít.
Tegnap este azért vesztettem egy meccset, mert bár kicsleztem a kapust is és csak be kellett volna passzolni, fölébikáztam, mert épp csak hozzáértem a lövés gombhoz a csík máris maximumon volt.
Nem tud valaki megoldást, hogy lehet megbuherálni a biilentyûzetet?
Az "A" betûvel nincs gond, de a "D" vel igen. És én már 10 éve a "D"-t használom kapura lövésre, tehát az nem jó tanács, hogy tedd át másikra.
Tegnap este azért vesztettem egy meccset, mert bár kicsleztem a kapust is és csak be kellett volna passzolni, fölébikáztam, mert épp csak hozzáértem a lövés gombhoz a csík máris maximumon volt.
Nem tud valaki megoldást, hogy lehet megbuherálni a biilentyûzetet?
Az "A" betûvel nincs gond, de a "D" vel igen. És én már 10 éve a "D"-t használom kapura lövésre, tehát az nem jó tanács, hogy tedd át másikra.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
jaja, én mostanában mindig azt érzem, h. ezt 2* olyan erõsen is lehetett volna lõni, sõt, akkor sokkal jobb lett volna...😊
Meg eddig csak laposan lõttem mindent, és az is berögzült. de sok helyzetben meg már magasan kéne 😛
Meg eddig csak laposan lõttem mindent, és az is berögzült. de sok helyzetben meg már magasan kéne 😛
amikor elõször játszottam a PES5-el én is megijedtem h kicsit felnyomom és már fölélövi.de azóta már teljesen más
hát alul nézni kell hogy mikor üres
persze ez csak akkor megy ha nem laggol és közben tudod a labdát tartani
persze ez csak akkor megy ha nem laggol és közben tudod a labdát tartani
jah. hát nekem ilyen helyzetben 90%ban elfejeli a védõ, mert a középen menõ csatárra 1, v. 2 védõ jut 😛
énse de ez kis keresztlabda
egyik csatár megy a vonal felé a másik meg jön középpen
max 10-30 méterrre
egyik csatár megy a vonal felé a másik meg jön középpen
max 10-30 méterrre
Nekem nem szoktak a csatáraim kellõ távolságban lenni ahhoz, hogy nagy keresztlabdának értelme legyen.. 😊
Még hagyományos 4-4-2vel nyomom, nem szélretolt csatárokkal.
Még hagyományos 4-4-2vel nyomom, nem szélretolt csatárokkal.
2-es inkább az a lényeg hogy nem annyira ívesen gyorsabban adja be, él
n általában ezt használom a másikat ibább oldalváltásra ha egyik kiugró csatárom kezdik rugdosni a védók a másiknask átívelem
n általában ezt használom a másikat ibább oldalváltásra ha egyik kiugró csatárom kezdik rugdosni a védók a másiknask átívelem
ezt a gólt már egyszer láttam szép😊
Lövést én is csak ritkán figyelem, vagyis csomó helyzetben tudatosan arra célzok, és arra is megy.. viszont vannak ilyen rángások, meg húzások, amik belsõ indittatásúak, és gól lesz belõle... és amikor visszaemélkszem, full más irányba húztam, mint ahova ment, de ha abba húztam volna, ahova tényleg ment, akkor meg mellé ment volna 😛
Nekem lövésben annyit mindenképpen fejlõdnöm kell, hogy amikor elkezdtem PESt, belémégett, hogy kis csík..aztán mostanában már 1/4 csík felé sose megyek.. pedig millió helyzetben lehetne, fõleg analóggal... Csak már alapból nem "bírom" feljebb nyomni, inkább az irányra koncentrálok. De még a célzáson is van mit javítani. 😄
kérdésedre válasz: nem, ezzel csak irányt... a mélység az nem ennyire finom, ahhoz manuál kéne..
1 beadásgomb magasabban, hosszabban adja,
2 rövidebben, laposabban,
3 belõtt passz.
Lövést én is csak ritkán figyelem, vagyis csomó helyzetben tudatosan arra célzok, és arra is megy.. viszont vannak ilyen rángások, meg húzások, amik belsõ indittatásúak, és gól lesz belõle... és amikor visszaemélkszem, full más irányba húztam, mint ahova ment, de ha abba húztam volna, ahova tényleg ment, akkor meg mellé ment volna 😛
Nekem lövésben annyit mindenképpen fejlõdnöm kell, hogy amikor elkezdtem PESt, belémégett, hogy kis csík..aztán mostanában már 1/4 csík felé sose megyek.. pedig millió helyzetben lehetne, fõleg analóggal... Csak már alapból nem "bírom" feljebb nyomni, inkább az irányra koncentrálok. De még a célzáson is van mit javítani. 😄
kérdésedre válasz: nem, ezzel csak irányt... a mélység az nem ennyire finom, ahhoz manuál kéne..
1 beadásgomb magasabban, hosszabban adja,
2 rövidebben, laposabban,
3 belõtt passz.
nemtudom, hogy használtam-e nálam ez inkább tudat alatti
pl meg nem mondom lövés közben merre húzom
de hogy gondolod egyszerûen elhúzod arra amerre akarod?
és a rövidre is adta?
pl meg nem mondom lövés közben merre húzom
de hogy gondolod egyszerûen elhúzod arra amerre akarod?
és a rövidre is adta?
gondolom mind2, de én a balt használom célzásokra...
Praktikus 😊
Ha eddig nem használtad, szerintem megéri, bár a manuál passz jobb, de nekem az még macerás 😊
Praktikus 😊
Ha eddig nem használtad, szerintem megéri, bár a manuál passz jobb, de nekem az még macerás 😊
Ahhoz még gyakorolnom kell 😛
Amúgy akkor vedd úgy, h. kb. oldalvonal mellett vok 11es magasságában. 😊)
Bár fogadok te még onnan is gólt lõsz 😛
Amúgy akkor vedd úgy, h. kb. oldalvonal mellett vok 11es magasságában. 😊)
Bár fogadok te még onnan is gólt lõsz 😛
2 napja vettem észre, hogy a 16os sarkáról és közelebbrõl történõ 1 gombos beadások (nem manuál) is arra mennek, amerre van az analóg...
Abban a hiszemben voltam mindvégig (lehet FIFA miatt anno), hogy ugyanúgy müxik, mint a passz, hogy elég kb. az irányt, és akkor már az emberre rácéloz...
Azóta kb. odamennek a beadások, ahova akarom. (a manuált majd tán 1 hónap múlva😄)
😄
Élet apró örömei 😛P
Legalább "fejlõdöm"😛
Abban a hiszemben voltam mindvégig (lehet FIFA miatt anno), hogy ugyanúgy müxik, mint a passz, hogy elég kb. az irányt, és akkor már az emberre rácéloz...
Azóta kb. odamennek a beadások, ahova akarom. (a manuált majd tán 1 hónap múlva😄)
😄
Élet apró örömei 😛P
Legalább "fejlõdöm"😛
Amúgy ha tolnai lehet ismerem is.
De te hogy keveredtél Tolnára?
Inkább priviben.
Ha erre jársz megmutathatom életben a pes-t P
De te hogy keveredtél Tolnára?
Inkább priviben.
Ha erre jársz megmutathatom életben a pes-t P
“Sárgalábú Tolnaiak”
Az anekdota szerint Bécsbe uszályon tojást szállítottak. Az uszály megtelt, de a parton még maradt tojás. A tolnai származású kapitány, a nagyobb haszon reményében elrendelte, hogy a maradék tojást is rakodják be, oly módon, hogy a már uszályban lévõ árut tapossák meg, így csinálva helyet a maradék tojásnak. A sárga tojásos lábról kapták aztán a tolnaiak a gúnynevüket.
Az anekdota szerint Bécsbe uszályon tojást szállítottak. Az uszály megtelt, de a parton még maradt tojás. A tolnai származású kapitány, a nagyobb haszon reményében elrendelte, hogy a maradék tojást is rakodják be, oly módon, hogy a már uszályban lévõ árut tapossák meg, így csinálva helyet a maradék tojásnak. A sárga tojásos lábról kapták aztán a tolnaiak a gúnynevüket.
hehe, jah.. de 2kor ne várj mást 😛 (ha nekem szólt 😄)
Ma délután még nyomok kis PESt, mert csak este 7re ér fel bnõm 😊
Ma délután még nyomok kis PESt, mert csak este 7re ér fel bnõm 😊
Pes5 PC Great Patch Evolution6 is out and available.
http://www.pesleague.org/forum/viewtopic.php?t=3613
Ez nem is olyan jó...
http://www.pesleague.org/forum/viewtopic.php?t=3613
Ez nem is olyan jó...
PES/WE letöltések a www.peshungary.hu oldalon!
Breki barátommal játszottam multit egymás ellen (õ bill, én pad).
No meg nyomtam 7 online meccset, 3 gyõzelem, 1 döntetlen, 3 vereség.
A döntetlenes (vmi 8000 pontos csóka) 1-1 lett, el kezdett csíterezni, hogy meg sem tud moccanni a laggtól (angol).
mind2 félidõben... ehh. a 2. félidõ nekem is izomlagg volt.
1 srác ellen úgy vesztettem, hogy 4-2-4es felállása volt (szépen vonalban mind elõl hátul), mondom lol...
eladom a labdát, belövi.. de amúgy jó lenne.
2. félidõben meg halljátok olyan lagg volt, hogy nem akadt, hanem lassított felvétel volt nekem az egész... de minden... lol... aztán bevágott még 1et...
már untam a végén...
Viszont volt 1 srác, akinél nem akadt, õ elõször megvert, aztán 2* visszavágtam 😊)
3. vereségem meg olyan sráctól volt, semmit nem csinált egész meccsen, csak 3* megindult, és 20-24rõl egész egyszerûen belõtte... vmikor pipába, valamikor szépen behelyezve becsorgatva... mondom kössz 😊)
de 1 szépet lõttem azért neki 😊)
Na ennyi voltam, most jövõ hétfõig nem játszom, jön bnõm 😊
Addig szépen megérik a gyakorlás, vagy elfelejtek mindent. 😛
Na üdv!
No meg nyomtam 7 online meccset, 3 gyõzelem, 1 döntetlen, 3 vereség.
A döntetlenes (vmi 8000 pontos csóka) 1-1 lett, el kezdett csíterezni, hogy meg sem tud moccanni a laggtól (angol).
mind2 félidõben... ehh. a 2. félidõ nekem is izomlagg volt.
1 srác ellen úgy vesztettem, hogy 4-2-4es felállása volt (szépen vonalban mind elõl hátul), mondom lol...
eladom a labdát, belövi.. de amúgy jó lenne.
2. félidõben meg halljátok olyan lagg volt, hogy nem akadt, hanem lassított felvétel volt nekem az egész... de minden... lol... aztán bevágott még 1et...
már untam a végén...
Viszont volt 1 srác, akinél nem akadt, õ elõször megvert, aztán 2* visszavágtam 😊)
3. vereségem meg olyan sráctól volt, semmit nem csinált egész meccsen, csak 3* megindult, és 20-24rõl egész egyszerûen belõtte... vmikor pipába, valamikor szépen behelyezve becsorgatva... mondom kössz 😊)
de 1 szépet lõttem azért neki 😊)
Na ennyi voltam, most jövõ hétfõig nem játszom, jön bnõm 😊
Addig szépen megérik a gyakorlás, vagy elfelejtek mindent. 😛
Na üdv!
ez nem így mûxik sajna nem tudok stabilan úgy játszani
különben emlékeim szerint mintha én rúgtam volna egy félidõben 3 gólt neked P
különben emlékeim szerint mintha én rúgtam volna egy félidõben 3 gólt neked P
Gabe: miért rakod ki az elleem játszott meccseid eredményét? Megengedtem? 😊
Breki: ha te legyõzted az legjobbat (és következésképpen te vagy a legjobb), akkor ha én meg legyõztelek téged (akkor következésképpen én vagyok a legjobb?)
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
Breki: ha te legyõzted az legjobbat (és következésképpen te vagy a legjobb), akkor ha én meg legyõztelek téged (akkor következésképpen én vagyok a legjobb?)
PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
má megjavult..... 😛 ehhhhhh