PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bocs csak egy kicsit elkalandotam a superpatchekkel😄
msn címem:[email protected]
átküldöd és megcsinálom a gif-et
msn címem:[email protected]
átküldöd és megcsinálom a gif-et
nálam csak egy breki látszik Breki... vhogy próbáld elõvarázsolni, h. lássam légyszike 😊))
Köszike..
ugye nem voltam buzis? 😛
Köszike..
ugye nem voltam buzis? 😛
Nekem ez tetszik
ilyesmit szeretnék 25-rõl eddig egy kapufáig jutottam illetve tegnap volt egy távolabbi jobban rádölõs ami alig ment fölé
ilyesmit szeretnék 25-rõl eddig egy kapufáig jutottam illetve tegnap volt egy távolabbi jobban rádölõs ami alig ment fölé
óó, azt nagy örömmel venném.. 😊)
MSNed van?
Ott megdumálhatnánk, meg át tudnám küldeni az elmentést, aztán ha te azt mondod rá, hogy ez egy gagyi tömeggól, akkor hagyjuk is a fenébe 😊
Van 1 pár ilyen elmentett, de hát a ti góljaitokhoz képest ez csak egy "persze bement" kategória 😊
De ez a kapás tetszik, fõleg mert bal lábas a csákó... És jobbal lõtte 😛
Azon a meccsen ballal is próbálkozott kb. ugyanonnan, hát elég siralmas volt 😛
MSNed van?
Ott megdumálhatnánk, meg át tudnám küldeni az elmentést, aztán ha te azt mondod rá, hogy ez egy gagyi tömeggól, akkor hagyjuk is a fenébe 😊
Van 1 pár ilyen elmentett, de hát a ti góljaitokhoz képest ez csak egy "persze bement" kategória 😊
De ez a kapás tetszik, fõleg mert bal lábas a csákó... És jobbal lõtte 😛
Azon a meccsen ballal is próbálkozott kb. ugyanonnan, hát elég siralmas volt 😛
eddig nem sok meccsem volt, amin 2nél többet lõttem...
De valszeg a felállásom miatt is, majd ha lesz energiám, akkor beújítok egy ütõképesebb felállásba, csak erre egyáltalán nem fordítottam semmit, aztán képzelhetitek milyen káosz van a pályán 😛
De valszeg a felállásom miatt is, majd ha lesz energiám, akkor beújítok egy ütõképesebb felállásba, csak erre egyáltalán nem fordítottam semmit, aztán képzelhetitek milyen káosz van a pályán 😛
:ÐÐ
Vata olyan sokat gyakorolt, hogy már nem is gömb, hanem kockalabdával játszik 😊))
Lassan már az én játékosaim is kockásodnak 😛
Vata olyan sokat gyakorolt, hogy már nem is gömb, hanem kockalabdával játszik 😊))
Lassan már az én játékosaim is kockásodnak 😛
Persze, de vigyázat, azóta sokat javultam, már 0-3-ról is felállok!!! 😊
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Én meg benne vagyok egy NHL és egy NFL ligában is, mostanában kevesebb Pes-ezésben lesz majd részem.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
az szerintem túl korán, addigra nem is érek haza 😞
Szerintem fél 7 az amire tutira elkészülök harci díszben...
Ha késõ, akkor majd késõbb.
Szerintem fél 7 az amire tutira elkészülök harci díszben...
Ha késõ, akkor majd késõbb.
jó hagyjuk a bannos dolgot pls. 😊
Este mikorra jöjjek ide?
Ne teszteljünk semmit, hanem játsszunk párat...
Arra ráérünk.
Este mikorra jöjjek ide?
Ne teszteljünk semmit, hanem játsszunk párat...
Arra ráérünk.
most megint genyómodera kapcsoltam... túlságosan feszélyez a meló.. haza akarok már menni... grr..
este onlineolunk??
Jó most a gépem, legalábbis a PES megy rajta... mást még nem is raktam fel, semmilyen más progit, még a winfos frissítések sincsenek letöltve, mert tegnap nem volt net 😊
De be van lõve minden, ami a PEShez kell, tegnap is tudtam már játszani vele.
este onlineolunk??
Jó most a gépem, legalábbis a PES megy rajta... mást még nem is raktam fel, semmilyen más progit, még a winfos frissítések sincsenek letöltve, mert tegnap nem volt net 😊
De be van lõve minden, ami a PEShez kell, tegnap is tudtam már játszani vele.
én hülye otthon direkt kitettem kézikönyvet a táskából, így ma nemtom bescannelni 😞
Pedig lett volna rá, s. lenne rá lehetõség, csak grrr.. na mind1már
Pedig lett volna rá, s. lenne rá lehetõség, csak grrr.. na mind1már
Tegnap megvertem egy 10k pontosat 2-1re Barca vs Reál.
2 beadásból 2 bombagól (mondjuk lucky, hogy én robbantam be), õ meg 1et betalált a kavarodásban.
Azt montda, tiszta bénán játszanak a játékosai, meg lucky 😊 Mondjuk ez igaz volt, semmit se tudott csinálni 😛
Persze visszavágót azért nem nyomott...
Utána meg nyomtam egy 1-1et vkivel, aki szépen befejelt nekem egy gólt szögletbõl grr (elaludtam), aztán a legvégén mondom a fenébe, felraktam all attackra, kb. 6 percen belül olyan gólt lõttem lejátszva a pályáról a csókát, mint a ház. Aztán meg féltem, h. kinyílok, rögtön visszaraktam a taktikát, és még úgyis megnyerhettem volna az utcsó 15 percben 😛
Azt hiszem ez a srác volt az, aki úgy kezdte a meccset, hogy középkezdésbõl hátrapasszolt, és el kezdett ilyen átlépõs biciklicselt nyomatni 1helyben, mondom hú ez nagy spíler lesz. Odamentem s. lerúgtam 😛
Aztán utána egész meccsen nem nyomott 1 cselt se 😛PP
Laggra egyik sem panaszkodott, bár lehet csak nem szóltak. Nekem volt h. laggolt, de kezdem megszokni, hogy olyankor csak a legelemibb dolgokat lehet csinálni, semmi brillír, mert simán odaadja az ellenfélnek a labdát 😞
De azért még nagyon láma vagyok, fõleg a védekezés az ami aggasztó, néha olyan dekoncentrált vagyok, mint a játékosaim...
De támadni se támadok jobban, fõleg ha 1-1be kerülök védõvel, nem tudok semmit csinálni, mindig tök ügyesen kivédekezik. 😞
Talán ha majd jobban bele tudom élni magam, és eltûnik a kezembõl a gémpad, ahogy Breki is mondta... 😊 Már halványodik 😊))))
2 beadásból 2 bombagól (mondjuk lucky, hogy én robbantam be), õ meg 1et betalált a kavarodásban.
Azt montda, tiszta bénán játszanak a játékosai, meg lucky 😊 Mondjuk ez igaz volt, semmit se tudott csinálni 😛
Persze visszavágót azért nem nyomott...
Utána meg nyomtam egy 1-1et vkivel, aki szépen befejelt nekem egy gólt szögletbõl grr (elaludtam), aztán a legvégén mondom a fenébe, felraktam all attackra, kb. 6 percen belül olyan gólt lõttem lejátszva a pályáról a csókát, mint a ház. Aztán meg féltem, h. kinyílok, rögtön visszaraktam a taktikát, és még úgyis megnyerhettem volna az utcsó 15 percben 😛
Azt hiszem ez a srác volt az, aki úgy kezdte a meccset, hogy középkezdésbõl hátrapasszolt, és el kezdett ilyen átlépõs biciklicselt nyomatni 1helyben, mondom hú ez nagy spíler lesz. Odamentem s. lerúgtam 😛
Aztán utána egész meccsen nem nyomott 1 cselt se 😛PP
Laggra egyik sem panaszkodott, bár lehet csak nem szóltak. Nekem volt h. laggolt, de kezdem megszokni, hogy olyankor csak a legelemibb dolgokat lehet csinálni, semmi brillír, mert simán odaadja az ellenfélnek a labdát 😞
De azért még nagyon láma vagyok, fõleg a védekezés az ami aggasztó, néha olyan dekoncentrált vagyok, mint a játékosaim...
De támadni se támadok jobban, fõleg ha 1-1be kerülök védõvel, nem tudok semmit csinálni, mindig tök ügyesen kivédekezik. 😞
Talán ha majd jobban bele tudom élni magam, és eltûnik a kezembõl a gémpad, ahogy Breki is mondta... 😊 Már halványodik 😊))))
amint átraktam a játékszellemet támadóra (semmi mást), rögtön belõtt 1et... mindenki mint aki most védekezne elõször az életében
azért mos tonlineolok 2õt, full készen idegileg is, meg alig látok, hátha még jobban felbaxom magam... ha már lúd, legyen kövér
Nah, a gépem rendben van, csak netem nem volt 10tõl, ezért MLeztem.
Lõttem egy szép kapást, elmentettem, majd ha vagizni akarok, akkor elkészítem a videót, de inkább a fanatkus gifkészítõnek odaadnám az elmentést 😛
Talán holnap tudok online is játszani.. Bár nem igazán tengek túl az önbizalomban, a 2* megvert a division 1 cup döntõben.. összes meccset nyerem, erre itt 10 perc alatt bevágott 2õt, csak néztem.. kiegyenlítek, erre 89. percben berúg még 1et... és nekem meg 3 kapufa, utána üres kapuk, mind mellé, stb.... Kapja be jól....
na mind1. Asszem ha még a 2*ot se tudom megverni pont akkor amikor kéne, akkor inkább nem kéne nekem onlineoznom.. :-/
Most jól felidegesített.
Lõttem egy szép kapást, elmentettem, majd ha vagizni akarok, akkor elkészítem a videót, de inkább a fanatkus gifkészítõnek odaadnám az elmentést 😛
Talán holnap tudok online is játszani.. Bár nem igazán tengek túl az önbizalomban, a 2* megvert a division 1 cup döntõben.. összes meccset nyerem, erre itt 10 perc alatt bevágott 2õt, csak néztem.. kiegyenlítek, erre 89. percben berúg még 1et... és nekem meg 3 kapufa, utána üres kapuk, mind mellé, stb.... Kapja be jól....
na mind1. Asszem ha még a 2*ot se tudom megverni pont akkor amikor kéne, akkor inkább nem kéne nekem onlineoznom.. :-/
Most jól felidegesített.
Ahamm, köszi 😄
Azt tudtam, hogy amerikai, dehát ha jobb, akkor majd azzal kéne játszani 😊
Azt tudtam, hogy amerikai, dehát ha jobb, akkor majd azzal kéne játszani 😊
CSAK a Fradi
Megkéne,de te azt nem veszed (hacsak meg nem hozatod),mert csak az USA-ban lesz hivatalossan kapható.Winning Eleven néven a nem európai verziók futnak.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Elhiszem 😊
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy már azis haladás lenne, ha nem akadoznának a meccsek, és mondjuk potyagólt kapnék 😛
Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy már azis haladás lenne, ha nem akadoznának a meccsek, és mondjuk potyagólt kapnék 😛
CSAK a Fradi
jbal nevû fórumtársunknak idéznék hátha így elhiszi
"Aki kicsit is járatos a levelezõlisták, hírcsoportok világában, az tudja mit jelent a cím. (jelent még mást is, de itt ebben az értelemben szerepel) Offtopic-nak nevezik a fenti fórumokon az olyan megnyílvánulásokat, melyek nem vágnak a témába. (Pl. egy barokk zenével foglalkozó listára kérdést küldeni az NDK automata mosógép /a kivehetõ ajtajú/ tárgyában :-) <:-) ez egy smiley> "
tehát jól használtam remélem mostmár elhiszi õ is
"Aki kicsit is járatos a levelezõlisták, hírcsoportok világában, az tudja mit jelent a cím.
tehát jól használtam remélem mostmár elhiszi õ is