PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jbal
ok!ok!

horpeti
jbal köszi, este felvesszük a kapcsolatot!!

horpeti
hol olt Breki????????????

Én is én is!! 😊

Terminátor14
Azért mondom, hogy jóh volt 😊

CSAK a Fradi

Breki33
de tényleg az nézd meg
jbal
bocs csak egy kicsit elkalandotam a superpatchekkel😄
msn címem:[email protected]
átküldöd és megcsinálom a gif-et

Terminátor14
Mekkora oltááááááááás 😄DDDDD

Nem szoktam meg az ilyen poénokat tõled 😛

CSAK a Fradi

Breki33
úgy nézem ez a Real...
Terminátor14
Tutira 😊

CSAK a Fradi

horpeti
jbal és ha odaadom az elmentést, akkor te tutira be tudod olvastatni a gépeddel?

horpeti
nice 😊

Hol a védelem? 😛

Breki33
horpeti
nálam csak egy breki látszik Breki... vhogy próbáld elõvarázsolni, h. lássam légyszike 😊))

Köszike..

ugye nem voltam buzis? 😛

Breki33
Nekem ez tetszik

ilyesmit szeretnék 25-rõl eddig egy kapufáig jutottam illetve tegnap volt egy távolabbi jobban rádölõs ami alig ment fölé

horpeti
óó, azt nagy örömmel venném.. 😊)

MSNed van?
Ott megdumálhatnánk, meg át tudnám küldeni az elmentést, aztán ha te azt mondod rá, hogy ez egy gagyi tömeggól, akkor hagyjuk is a fenébe 😊

Van 1 pár ilyen elmentett, de hát a ti góljaitokhoz képest ez csak egy "persze bement" kategória 😊

De ez a kapás tetszik, fõleg mert bal lábas a csákó... És jobbal lõtte 😛

Azon a meccsen ballal is próbálkozott kb. ugyanonnan, hát elég siralmas volt 😛

horpeti
eddig nem sok meccsem volt, amin 2nél többet lõttem...

De valszeg a felállásom miatt is, majd ha lesz energiám, akkor beújítok egy ütõképesebb felállásba, csak erre egyáltalán nem fordítottam semmit, aztán képzelhetitek milyen káosz van a pályán 😛

jbal
ha akarod megcsinálom

horpeti
:ÐÐ

Vata olyan sokat gyakorolt, hogy már nem is gömb, hanem kockalabdával játszik 😊))

Lassan már az én játékosaim is kockásodnak 😛

jbal
ja mert 4-0 lesz neked :ðððððð

horpeti
Hát ha velem játszol tutira nem lesz szükséged 0-3ról felállnod 😛

Persze, de vigyázat, azóta sokat javultam, már 0-3-ról is felállok!!! 😊

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

horpeti
De azért majd még játszunk onlinet? 😊

Anno tetszett! Mégha picit laggolt is. 😊

Én meg benne vagyok egy NHL és egy NFL ligában is, mostanában kevesebb Pes-ezésben lesz majd részem.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

horpeti
az szerintem túl korán, addigra nem is érek haza 😞

Szerintem fél 7 az amire tutira elkészülök harci díszben...
Ha késõ, akkor majd késõbb.

Breki33
6 körül talán
horpeti
jó hagyjuk a bannos dolgot pls. 😊

Este mikorra jöjjek ide?

Ne teszteljünk semmit, hanem játsszunk párat...
Arra ráérünk.

Breki33
tegnap se rajtam múlott

a ban pedig kitiltást jelent ugye
horpeti
most megint genyómodera kapcsoltam... túlságosan feszélyez a meló.. haza akarok már menni... grr..

este onlineolunk??

Jó most a gépem, legalábbis a PES megy rajta... mást még nem is raktam fel, semmilyen más progit, még a winfos frissítések sincsenek letöltve, mert tegnap nem volt net 😊

De be van lõve minden, ami a PEShez kell, tegnap is tudtam már játszani vele.

horpeti
nem akartam részletezni, ezért csak 1 táblát raktam 😛

Breki33
sose értettem ezt a táblát

uton útfélen használják sztem nemis tudják sokan a jelentését
Breki33
Nah megvan az ok miért hagyok ki sok helyzetet

Csukákat cserélek

horpeti
<#levele><#banplz>

<#nyes>

Breki33
Shevchenko
Valaki online?

FORZA MILAN!!!

Breki33
horpeti
én hülye otthon direkt kitettem kézikönyvet a táskából, így ma nemtom bescannelni 😞

Pedig lett volna rá, s. lenne rá lehetõség, csak grrr.. na mind1már

horpeti
Tegnap megvertem egy 10k pontosat 2-1re Barca vs Reál.

2 beadásból 2 bombagól (mondjuk lucky, hogy én robbantam be), õ meg 1et betalált a kavarodásban.

Azt montda, tiszta bénán játszanak a játékosai, meg lucky 😊 Mondjuk ez igaz volt, semmit se tudott csinálni 😛

Persze visszavágót azért nem nyomott...

Utána meg nyomtam egy 1-1et vkivel, aki szépen befejelt nekem egy gólt szögletbõl grr (elaludtam), aztán a legvégén mondom a fenébe, felraktam all attackra, kb. 6 percen belül olyan gólt lõttem lejátszva a pályáról a csókát, mint a ház. Aztán meg féltem, h. kinyílok, rögtön visszaraktam a taktikát, és még úgyis megnyerhettem volna az utcsó 15 percben 😛

Azt hiszem ez a srác volt az, aki úgy kezdte a meccset, hogy középkezdésbõl hátrapasszolt, és el kezdett ilyen átlépõs biciklicselt nyomatni 1helyben, mondom hú ez nagy spíler lesz. Odamentem s. lerúgtam 😛

Aztán utána egész meccsen nem nyomott 1 cselt se 😛PP

Laggra egyik sem panaszkodott, bár lehet csak nem szóltak. Nekem volt h. laggolt, de kezdem megszokni, hogy olyankor csak a legelemibb dolgokat lehet csinálni, semmi brillír, mert simán odaadja az ellenfélnek a labdát 😞

De azért még nagyon láma vagyok, fõleg a védekezés az ami aggasztó, néha olyan dekoncentrált vagyok, mint a játékosaim...
De támadni se támadok jobban, fõleg ha 1-1be kerülök védõvel, nem tudok semmit csinálni, mindig tök ügyesen kivédekezik. 😞
Talán ha majd jobban bele tudom élni magam, és eltûnik a kezembõl a gémpad, ahogy Breki is mondta... 😊 Már halványodik 😊))))

horpeti
amint átraktam a játékszellemet támadóra (semmi mást), rögtön belõtt 1et... mindenki mint aki most védekezne elõször az életében

horpeti
a fene egye meg.. megnyerem, aztán a visszavágon szaros gólokkal megver... 😞

aztán kilép...

horpeti
azért mos tonlineolok 2õt, full készen idegileg is, meg alig látok, hátha még jobban felbaxom magam... ha már lúd, legyen kövér

horpeti
Nah, a gépem rendben van, csak netem nem volt 10tõl, ezért MLeztem.

Lõttem egy szép kapást, elmentettem, majd ha vagizni akarok, akkor elkészítem a videót, de inkább a fanatkus gifkészítõnek odaadnám az elmentést 😛

Talán holnap tudok online is játszani.. Bár nem igazán tengek túl az önbizalomban, a 2* megvert a division 1 cup döntõben.. összes meccset nyerem, erre itt 10 perc alatt bevágott 2õt, csak néztem.. kiegyenlítek, erre 89. percben berúg még 1et... és nekem meg 3 kapufa, utána üres kapuk, mind mellé, stb.... Kapja be jól....

na mind1. Asszem ha még a 2*ot se tudom megverni pont akkor amikor kéne, akkor inkább nem kéne nekem onlineoznom.. :-/
Most jól felidegesített.

Breki33
most játszok egy herminatorral
Breki33
európában nem fognak
Terminátor14
Ahamm, köszi 😄
Azt tudtam, hogy amerikai, dehát ha jobb, akkor majd azzal kéne játszani 😊

CSAK a Fradi

Megkéne,de te azt nem veszed (hacsak meg nem hozatod),mert csak az USA-ban lesz hivatalossan kapható.Winning Eleven néven a nem európai verziók futnak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
hát a második félidõ nálam is akadt de ezt már belekalkulálom ha tudom
Terminátor14
Elhiszem 😊

Mondjuk én úgy vagyok vele, hogy már azis haladás lenne, ha nem akadoznának a meccsek, és mondjuk potyagólt kapnék 😛

CSAK a Fradi

báttyó02

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Breki33
hidd ennél nagyobb potyagól nincs és a 90 percben

és akkor benyögi, hogy ilyen a foci P
Breki33
jbal nevû fórumtársunknak idéznék hátha így elhiszi

"Aki kicsit is járatos a levelezõlisták, hírcsoportok világában, az tudja mit jelent a cím. (jelent még mást is, de itt ebben az értelemben szerepel) Offtopic-nak nevezik a fenti fórumokon az olyan megnyílvánulásokat, melyek nem vágnak a témába. (Pl. egy barokk zenével foglalkozó listára kérdést küldeni az NDK automata mosógép /a kivehetõ ajtajú/ tárgyában :-) <:-) ez egy smiley> "

tehát jól használtam remélem mostmár elhiszi õ is