PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
már van bajnokság

a forumnak kellene már honlap, de mindig megigéri valaki aztán eltûnik
horpeti
Fiatal, és tengernyi ideje van.. 😛

Mondjuk én is nyomok 7 óra gémet 1 nap, de én általában csak 1 dologra tudom magam fanatizálni, minden más mehet a sunyiba.. 😊

Igaz, nekem max. 2-3 órát szabadna még napi 9 óra gépezés után játszanom... MAX... csak hát hülye vagyok, de lassan benõ a fejem lágya talán.

Olyanok az újjaim, mint a robotkarmok.
Tényleg mindegyik más, de egyikben sem vagyok igazán jó, talán éppen ezért.
Viszont mindhármat szeretem, és nem maradhatok ki az lyen online ligákból.

Tényleg, nem kéne szerveznünk ilyen házi pes bajnokságot? A staisztikai részt vállalom, csak egy honlap kéne neki.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
jól tetted mert pro és kontra törlök
9csöves9
hohó te Maddenezel? majd játszhatnánk vmikor😊

na de ez már nagyon off

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Na most majdnem beírtam valamit, de meggondoltam magam.
Uff

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

Breki33
hogy tudsz ennyi mindent egyszerre?

teljesen más teknikák
Breki33
na elég innentõl az ezzel kapcsolatosakat törlöm
KillR
attól, hogy a 15. századig százezrek szerint lapos volt a Föld, még nem nekik lett igazuk...ha meg arra gondolsz, hogy 15-en mondják, h más a véleményük, azért, mert csak simán más a véleményük, legyen, azzal nincs bajom...amúgy Breki oktat ki állandóan, mint egy tanár

Szerintem ma este esetleg. De maddenezni is kell ma, meg nhl-ezni is lehetséges, hogy fogok, szoros az idõbeosztás. 😊

Én is befejeztem ezt a témát,ügyes meg látványos,de a profi világban ennek semmi haszna.Ennyi a véleményem.
Aki mást gondol az részemrõl tegye,szíve joga.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

KillR
1. feleselek? inkább csak megvédem magam a tudatlanokkal szemben, akik csak leszólni tudnak; de feleselni is csak a nálam hierarchialiag feljebbeknek lehet, nem? tehát breki nálam jóval feljebb van szted? azthittem, van vmiféle egyenrangúság...ennyi erõvel õ felesel nekem, mer eleve õ kezdte a vitát Gabe-el az odlalán
2. nem, nem odavalósi vok.

horpeti
Vata, mikor nyomunk onlinet? 😊

Breki33
1. én a védõrõl beszéltem
2. Szerintem senkise ugatott hülyézett le téged ellenben te megtetted velünk.
3. Fogadd már el, ha másnak más a véleménye
4. Már mondtam ha sértegetni akarsz privátban tedd nem hiszem mást különösebben érdekelne itt
5 részemrõl itt lezártam a témát
Nem azér szól le mert idõsb, hanem azért, mert mint egy óvodás (pedig feltételezem, hogy annál egy pár évvel idõsebb vagy), egyfolytában feleselsz, feleselsz, feleselsz, és csak hajtogatod a magadét.
15-en mondgyák neked, hogy másképp gondolják, de te csak újra és újra hajtogatod és , most figyelj
- folyamatosan mindenkit kioktatsz.
Mondom, én alapvetõen gyermetegnek, de egy kicsit szórakoztatónak tartom.
Nem Vas megyei vagy egyébként (nem bántásból kérdezem, de ottani földieink ilyen mentalitásuak, mint te)?

Ma2ska
Ha lábbal is ilyen ügyes , ez a Kerlon gyerek még viheti valamire..

KillR
bocs, nincs ez, ha Gabe meg Breki nem úgy jönek nekem, mint két tank a bokornak...

horpeti
mááár megint vita van, és megint ugyanazok között az emberek között...

és meeeegint ugyanabba torkollik a dolog...

nemtom ilyenkor ki hány éves 😛

HA HA HA 😄

Terminátor14
Nyissatok már vmi topikot a gumiban pls...

CSAK a Fradi

KillR
lehet más a véleménye, de ne szóljon le azér, mer õ idõsb..

KillR
akármit mondasz, nem összehasonlítottam

Breki33
sztem most fejezd be
és fogadd el ha másnak más a véleménye......
Breki33
sztem gondold végég elõször amit írtam

kicsit félreértetted

aztán leugatsz, hogy én nem értem :-))))
de köszi az újboli személyeskedést
KillR
úgylátszik, Breki minél több hsz-t ír, annál hülyébb

KillR
hát mer talán igazam van...

KillR
áááá, ember....te õrült vagy...nem összehasonlítottam...akkor hasonlítottam volna össze, ha azt mondom, h kerlon jobb focista, mint stam ezér meg ezér...bazz, értelmezd, amit mondok

Breki33
sok kutyád lehet :-)
állandóan ezzel jössz
Breki33
egy 17 éves képzetlen kölyköt ne hasonlíts össze egy képzett védõvel

az más kérdés miért nevezem Stam-ot annak PP
KillR
Köszönöm...végre vki nem csak leugat Benével meg stranddal, meg európai focival...

KillR
jajj már, nem nézted a videót?? az egyik védõ nem bírta tovább, hát majdnem torkon rúgta...képzeld, Stam mennyire nem bírná, ha vele szemben csinálnának ilyet...õ még ki is dobná kézzel a stadionból 😄 ezér majdnem egyértelmû a piros

Ma2ska
Váó, ügyes, ez /is/ a szép a fociban..nem mindegyhogy strandon, vagy éles játékszituban tudja megcsinálni...szép...

Nem tudom nálad miért alap az hogy ha ezt az embert valaki felrugja,fellöki az egybõl piros lap.Meg mondjuk a szögletzászlótól is érdekes lenne a szabadrúgást egybõl gólra váltani,na de mindegy.

Na hogy más is lássa eme csodát.

KillR
sztem felesleges, fõleg, ha ilyenekkel lesz tele, hogy "iylet én is tok, meg ilyet bárki tud itt a betonpályán, kispályás ez a Kerlon.."

9csöves9
nagyon ügyes a srác,lesz belõle vki de ilyeneket a cirkuszban kell csinálni

ha huzamosabb ideig ilyen rugásokat kap mint pl a kolumbiaiaktól akkor 20 évesen beszakadt tüdõvel és szanaszét szakadt inszalagokkal vonul vissza

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Breki33
sztem nyissunk ennek egy új topicot
Breki33
pont ezért irtam a strandot

de a szívére vette
KillR
hát nem is

KillR
a csapatnak az a haszna, hogy elviszi, ha felrúgják ellenfél máris egy emberrel kevesebb, majda a szabadot be is rúgja (a 2. videóban látszik, milyen jól rúg), 1 gólall több, tehát a célja az õ trükközésének: egy gól a csapatának, ellenféltõl egy ember megy zuhanyozni...szted ez öncélú??

Breki33
nem mondtam hogy egyenlõ
nem értem miért kezdesz el személyeskedni
más a véleményem ennyi

szval a teknikán nem lehet változtatni jólvan :-)
KillR
amúgy érdekes, Gabe nem nagyon szólt, mióta muatattam a videót, alátámasztottam tényekkel állításom 😄

Egyszerü a véleményem errõl az egészrõl,miután sikerült egy ilyen kis videót beszereznem.
Öncélú trükközés az egész,mindkétszer megállitják a labdával,igaz szabálytalanul,de ahhoz nem kell az embernek a fején vinni a labdát hogy felrugják.A csapat szempontjából ennek az egésznek semmi haszna.
Látványos meg ügyes,de a profi futball nem errõl szól.

KillR
egyes külföldi lapok szerint forradalmasíthatja a futballt

KillR
a focitudás nemcsak arról szól, hogy dekakirály vok...kell a pályán látni, passzolni, gondolkodni stb. remélem, nem gondolod komolyan amit mondasz, mer akkor télleg nem értesz a focihoz..amúgy azse törvényszerû, h aki tud dekázni, szar nagypályán...de a kettõ qrva más

Ügyes a kissrác, de ez inkább nagyképûsködés, mint tudatos akciózás.

KillR
ja azt én is láttam, teccik is... csakhogy nagypályán valszeg eléggé 0 lenne..

Breki33
gondolom láttátok annó azt a videót amit kilinkeltem ott a srác különbeket csinált a labdával akár ülve mégsem gondolom, hogy ettõl nagy játékos lesz

volt egy nagyon híres gólvágó ski 3-at nem tudott dekázni
KillR
hát, mert szted igazad is van...copacabana mióta egyenlõ a nagypályás, ifi d-amerikai bajnokságbeli focival? picit jólenne neked is gondolkozni, nem csak hsz-eket írogatni...és én azt modntam, h jobban értesz peshez mint real-focihoz...de ha 2 magyarázatom után sem fogod, akkor sajnállak. Amõgy még csak 16-7 éves, a fizikumon pedig mindig leeht változtatni, míg a technikán nem

Gyerekes! De azért szórakoztató!

Breki33
sztem nem ugattam le senkit

nem én mondtam a másiknak, hogy nem ért hozzá :-)

szimplán más a véleményem
de itt szerintem már a divatdrukkerségtõl is eltértünk

Amúgy sztem is igaza van felnõttek között ezzel a fizikummal simán elnyomják.
Ittis jól megrugdalták.

Ezt a mutatványt meg a copacabana-n minden 6 gyerek meg tudja csinálni.