PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez mi?
Ma délután megérkezett a gamepad és játszottam vele egy pár meccset, igaz visszavettem ***-ra a nehézséget, amíg megszokom, de az elsõ pár órás benyomásom, az hogy sokkal jobb és könnyebb vele az irányítás.
Itt van még az elsõ két gólom gamepaddal:

Itt van még az elsõ két gólom gamepaddal:

a 2.0-ást szedd le a torrentrõl ha még megy
címeket többször beírtuk itt
de ittis megtalálható
klikk
roster hamarosan várható
címeket többször beírtuk itt
de ittis megtalálható
klikk
roster hamarosan várható
Sziasztok!
Több, mint 1 hétig nem volt gépem elromlott.
Szeretnék segitséget kérni abban, hogy honnan tom letölteni a superpatch 1.0-át és 2.0-át vagy elég a 2.0-a is?
Meg azt szeretném kérdezni, hogy jelent-e meg roster a superpatch-hoz vagy kiegészitõ.
A WE9I megjelent már?
Több, mint 1 hétig nem volt gépem elromlott.
Szeretnék segitséget kérni abban, hogy honnan tom letölteni a superpatch 1.0-át és 2.0-át vagy elég a 2.0-a is?
Meg azt szeretném kérdezni, hogy jelent-e meg roster a superpatch-hoz vagy kiegészitõ.
A WE9I megjelent már?
Kérhetnéd tõlük nyomatékosan, hogy te ezen dolgozol bla bla, vmit hozzanak!!
És ha nem tudják tökéletesre megcsinálni, akkor inkább egy másik modellre cserélnéd a megfelelõ értékben... (és itt már belép, hogy akár még az árát is megkapnád).
Nem tudom hogy van a szerzõdéskötés sem, vmi számlád van, ami alapján jótállnak....
És ha nem tudják tökéletesre megcsinálni, akkor inkább egy másik modellre cserélnéd a megfelelõ értékben... (és itt már belép, hogy akár még az árát is megkapnád).
Nem tudom hogy van a szerzõdéskötés sem, vmi számlád van, ami alapján jótállnak....
amúgy nem biztos jól le tudom fényképezni (automata vaku)
számomra az lenne a legjobb ha megkapnám az árát
számomra az lenne a legjobb ha megkapnám az árát
hát a jogaid érvényesítése 😊 (ált. bíróság, ami gáz.😄)
6 hónap után neked kell bizonyítani, hogy meghibásodott, és nem te vagy a hibás (ha esetleg cicóznának), szóval innentõl kezdve már macerás bevinni egy független fogyasztóvédelmi ellenõrzési laborba vagy mi...
Ha a hiba nagyon kicsi, akkor megtagadhatja a cserét, viszont ha csak azért tagadja meg, mert nincs, akkor levásárolható, vételár vissza, stb, de ez számodra halál.
Szóval mást nem tudsz , mint javíttatni... Hiszen igazándiból nem te vetted.
Szal... nagoyn nincs mit tenni.
6 hónap után neked kell bizonyítani, hogy meghibásodott, és nem te vagy a hibás (ha esetleg cicóznának), szóval innentõl kezdve már macerás bevinni egy független fogyasztóvédelmi ellenõrzési laborba vagy mi...
Ha a hiba nagyon kicsi, akkor megtagadhatja a cserét, viszont ha csak azért tagadja meg, mert nincs, akkor levásárolható, vételár vissza, stb, de ez számodra halál.
Szóval mást nem tudsz , mint javíttatni... Hiszen igazándiból nem te vetted.
Szal... nagoyn nincs mit tenni.
francba
"Tisztelt Uram!
Csere eszköz biztosítására nincs lehetõségünk.
A hiba javítását nem a kiszálló kolléga fogja elvégezni, ezért mindenképp telephelyünkre kell szállítanunk a monitort."
"Tisztelt Uram!
Csere eszköz biztosítására nincs lehetõségünk.
A hiba javítását nem a kiszálló kolléga fogja elvégezni, ezért mindenképp telephelyünkre kell szállítanunk a monitort."
hajrá hajrá 😊
Jogilag mondhatod, de az érvényesítés szerintem nem ér meg ennyit... 😊
de ha valaki átbax akkor a fogyasztót már nagyon sok törvény védi.
Jogilag mondhatod, de az érvényesítés szerintem nem ér meg ennyit... 😊
de ha valaki átbax akkor a fogyasztót már nagyon sok törvény védi.
"ezúttal telephelyünkön javítanánk " ezt írták nem mondhatom, hogy négis cseréljék
nincs másik
még jóhogy ingyen szállítják
nincs másik
még jóhogy ingyen szállítják
Ha újra cserélik, akkor nemtom, de onnan kéne számítani a garit.. nekem fülessel volt így😄 épp lejárt volna, el kezdett recsegni, és cserélték, és kaptam rá újra a garit...
A garanciális cserét szerintem bármikor érvényesítheted, de természetesen lehetsz olyan kegyes,hogy a javíttatást választod, így nekik sokkal jobb lesz, ha megcsinálják..
Semmilyen más moncsid nincs??
Mi lesz GÉP NÉLKÜL?????? JÚÚÚÚJ... 😛
A garanciális cserét szerintem bármikor érvényesítheted, de természetesen lehetsz olyan kegyes,hogy a javíttatást választod, így nekik sokkal jobb lesz, ha megcsinálják..
Semmilyen más moncsid nincs??
Mi lesz GÉP NÉLKÜL?????? JÚÚÚÚJ... 😛
3 évig garanciális
de már kétszer cserélték
se ez pályázaton nyert gép úgyhogy nem hiszem, hogy pénzt lehetne visszakérni
Elmúlt fél éves kb egy lesz
Azaz érdekes hogy mióta ezt írták a széle jól mûködik most nyoma sincs a vibrálásnak meg a behajlásnak.
Csak az osd menün lévõ fekete csik van ott viszont az érdekes módon csak 1280-ban windows indulása elõt teljesen jó. 640*480-ban
de már kétszer cserélték
se ez pályázaton nyert gép úgyhogy nem hiszem, hogy pénzt lehetne visszakérni
Elmúlt fél éves kb egy lesz
Azaz érdekes hogy mióta ezt írták a széle jól mûködik most nyoma sincs a vibrálásnak meg a behajlásnak.
Csak az osd menün lévõ fekete csik van ott viszont az érdekes módon csak 1280-ban windows indulása elõt teljesen jó. 640*480-ban
Legújabb törvény szerint kérheted a cserét is (ha garanciális), ill. ha nincs ilyen termékük, akkor az eredeti fogyasztói árat kötelesek visszaadni (v. levásárolod).
De semmi sem kötelezõ, akár a pénzt is megkaphatod.
Viszont ha elmúlt fél éves, akkor csak akkor van mindez, ha tényleg meghibásodott, és nem a hibádból (vagyis "bizonyítanod kell", de valszeg ilyen itt fel sem merül)..
De semmi sem kötelezõ, akár a pénzt is megkaphatod.
Viszont ha elmúlt fél éves, akkor csak akkor van mindez, ha tényleg meghibásodott, és nem a hibádból (vagyis "bizonyítanod kell", de valszeg ilyen itt fel sem merül)..
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
"A többszöri csere miatt ezúttal telephelyünkön javítanánk a monitort, melyet egy bevizsgálás elõzne meg.
Kollégáink keresni fogják a monitor elszállításának idõpontjával kapcsolatban."
ilyenkor kötelesek cseremonitort biztosítani nem???????
"A többszöri csere miatt ezúttal telephelyünkön javítanánk a monitort, melyet egy bevizsgálás elõzne meg.
Kollégáink keresni fogják a monitor elszállításának idõpontjával kapcsolatban."
ilyenkor kötelesek cseremonitort biztosítani nem???????
Valaki? #17019
nem rossz, ha egyszer lesz idõm, letöltöm a stadium updateket már a fórumodról, de oda sose jutok el otthon, a PES5.exenél mindig leragadok 😛
A videó maga tök jó, hangulatos, bár lehetett volna picit jobb minõségben is, ill 2 perccel rövidebben, mert ugyanazt a csókát nézni ugyanazokat csinálva kicsit uncsi volt. 😊
De grat, vki legalább csinál ilyet! 😊) És ez a lényeg...
😊
De grat, vki legalább csinál ilyet! 😊) És ez a lényeg...
😊
grat.jó videó de azért látszik h ezek 2* gólok.kapus,védelem sehol.például amikor Ronaldinho bekötényezi Stamot ott is Stam megáll.meg a kapus is nem ilyen béna 4-5*-on
Hello!
HoRg4sZ haverommal csináltunk egy pes5 movie-t, akit érdekel, ide klikk!
HoRg4sZ haverommal csináltunk egy pes5 movie-t, akit érdekel, ide klikk!
Senki? :S
köcce
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
Skacok, honnan lehet lebombázni ezt a superpatch 2-t, torrent szóba sem jöhet.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
"hát ugye alapból ne legyen több 15 megánál max 20"
egy akció, nem 6 másodperc..
legalábbis én nem olyanokat lövök 😛
Amit most csinálok, az komplett támadás, és az benne a durva...
egy akció, nem 6 másodperc..
legalábbis én nem olyanokat lövök 😛
Amit most csinálok, az komplett támadás, és az benne a durva...