PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
San Siro
Mit kell átállítani, hogy az új mezek ne csússzanak el, ha egy régi helyére be akarom rakni? Pl. az MU-nél még a régi fajta van és ha ráhúzom az újat, akkor nem lesz jó. Gondolom az option fájlt is piszkálni, kell valahogy.
A Superpatch 2.0-ba van ez a gyep
[/img]
Engem is most beengedett a lobby-hoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mire töltötted fel a Gifet?És melyik linket raktad be a Direkt linket?
Mert egyszer felvettem frapssal, aztán media playerben lejátszottam duplasebességel, és úgyis felvettem...
Különben nagyon lassú lenne
Különben nagyon lassú lenne
CSAK a Fradi
Komoly? Próba...😄
Most lõttem, a minõségért bocsi, de egyszerûen így vesz fel ez a xar 😞
horpeti: kepfeltoltes.hu-ról nem engedi...
Most lõttem, a minõségért bocsi, de egyszerûen így vesz fel ez a xar 😞
horpeti: kepfeltoltes.hu-ról nem engedi...
CSAK a Fradi
nem jeleniti meg :'(
ez a Ronaldinho is érdekes.egyszer azt mondja h el tudja intézni h legyen kódja aztán meg itt könyörög h adjanak már neki kódot
minden be van építve a játék network menüjébe...
csak kattintasz, és központi szerver fogadja a legális kóddal rendelkezõ játékosokat.
csak kattintasz, és központi szerver fogadja a legális kóddal rendelkezõ játékosokat.
nem kell semmi
csak én nem tudok most csatlakozni vagy másnál sem megy a server?
csak én nem tudok most csatlakozni vagy másnál sem megy a server?
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Amugy kell valami prog, hogy lehessen onlineban játszani?
Ha ha!
Engem MLben 4*on úgy szivat meg a gép (úgy ejtett ki BLbõl és UEFÁBól is😄), hogy bealázott 0-2re idegenben, aztán visszavágónál meg 1-0ra megyek, momentuma sincs, de minden kimarad...
utcsó 15 percem úgy nézett ki hogy 1-2 kapufa, 2 tizeneggyes!!! Melybõl mind2õt kivédi!!!
De úgy, hogy mindegyik a szélre ment kokszira 😄D
aztán a slussz poén, hogy 89. percben elhúzom 16osnál csatárral, begurítom érkezõnek, aki az 5ösrõl rövid kapufára tolja úgy (Adriano😛), hogy én még a hosszúra húztam...
mondom GG.... és eljátszotta 2* ezt 😄
Utána meg mondanom se kell, hogy szitává vertem mindenkit a bajnokságban... és érdekes mód, sokkal nehezebb helyzetbõl magabiztosan belõttek mindent a fiúk 😛
Computer RulZ...
De a bajnoki cím akkor is meglesz, dögöljenek meg 😄
van 5 meccs, 10 pont elõny... csak nem lesz gond 😄
Érdekes mód most van veresége Barcának , Valenciának.. (én Reállal vok)..
elõzõ szezonban 2 veresége volt a Barcának (tõlem 😄), többit nyerte, nehéz úgy😄
Engem MLben 4*on úgy szivat meg a gép (úgy ejtett ki BLbõl és UEFÁBól is😄), hogy bealázott 0-2re idegenben, aztán visszavágónál meg 1-0ra megyek, momentuma sincs, de minden kimarad...
utcsó 15 percem úgy nézett ki hogy 1-2 kapufa, 2 tizeneggyes!!! Melybõl mind2õt kivédi!!!
De úgy, hogy mindegyik a szélre ment kokszira 😄D
aztán a slussz poén, hogy 89. percben elhúzom 16osnál csatárral, begurítom érkezõnek, aki az 5ösrõl rövid kapufára tolja úgy (Adriano😛), hogy én még a hosszúra húztam...
mondom GG.... és eljátszotta 2* ezt 😄
Utána meg mondanom se kell, hogy szitává vertem mindenkit a bajnokságban... és érdekes mód, sokkal nehezebb helyzetbõl magabiztosan belõttek mindent a fiúk 😛
Computer RulZ...
De a bajnoki cím akkor is meglesz, dögöljenek meg 😄
van 5 meccs, 10 pont elõny... csak nem lesz gond 😄
Érdekes mód most van veresége Barcának , Valenciának.. (én Reállal vok)..
elõzõ szezonban 2 veresége volt a Barcának (tõlem 😄), többit nyerte, nehéz úgy😄
Ronaldinho loooooooool
Ezt a játékot ONLINE 12 éven felüliek csak nagykorú felügyelete mellett játszhatják, nem láttad a sárga karikát? 😄
Jah, hogy is láthattad volna... na mind1, csak szóltam, nem kell annyira kapkodni 😛
Ezt a játékot ONLINE 12 éven felüliek csak nagykorú felügyelete mellett játszhatják, nem láttad a sárga karikát? 😄
Jah, hogy is láthattad volna... na mind1, csak szóltam, nem kell annyira kapkodni 😛
Érdekes gólt kaptam az elõbb ML-ben...
Gép elmegy a szélen, beadja a lasztit, jön a csatár de Materazzival elfejelem elõle...A laszti repül jó messzire, de a kamera visszamegy a 16ososmhoz. Mondom mi a fene van..És akkor a spori mutatja, hogy tizenegyes <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Visszajátszásban látom, hogy miután elfejeltem a labdát, a csatár futott tovább a kapum felé, és összeütközött az épp kifelé tartó kapusommal, amitõl mindketten elesetek...
OK
Gép elmegy a szélen, beadja a lasztit, jön a csatár de Materazzival elfejelem elõle...A laszti repül jó messzire, de a kamera visszamegy a 16ososmhoz. Mondom mi a fene van..És akkor a spori mutatja, hogy tizenegyes <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Visszajátszásban látom, hogy miután elfejeltem a labdát, a csatár futott tovább a kapum felé, és összeütközött az épp kifelé tartó kapusommal, amitõl mindketten elesetek...
OK
CSAK a Fradi
Tessék, itt egy kód, csak neked:
H2SO4-CO3-NH4-+!"%-)(%=/
Remélem, ezzel már tucc majd játszani.
H2SO4-CO3-NH4-+!"%-)(%=/
Remélem, ezzel már tucc majd játszani.
ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC
És szerinted van valakinek kedve függeni tõled (gyakorlatilag egy idegen embertõl),és várni hogy játszhasson amikor te abbahagyod?Vagy mégis ezt hogy gondolod?
VALAKI adjon egy kódot legyenszíves,s egyszerre meg is küzdhetünk)! Úgyis 3 profilt létre lehet hozni) Köszi
Ha van kódod tudsz játszani,de ezt is csak azért irom le,mert már réggebben le volt ebbe a fórumba,ugyhogy ha vetted volna a fáradságot és utánnaolvasol találhattál volna rá infót.
csak azt akarom tudni,hogy így tudok -e játszani??? hogy nem kell megvennem
Had ne mi mondjuk már meg hogyan lopd el...
hello! azt szeretném kérdezni,hogy nekem van egy ismerõsöm aki olyan boltban dolgozik,ahol hozzáfér a PES 5 höz! nekem õ tud adni kódot,azzal tudok interneten játszani?? A borítóban van,vagy magán a lemezen???
Hi Breki !
Megcsináltam az átmásolós módszerrel, de úgy valóban kifagy a game !
Ha telepítem akkor semmi gond !
Megcsináltam az átmásolós módszerrel, de úgy valóban kifagy a game !
Ha telepítem akkor semmi gond !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sziasztok! honnan tudom letölteni a roster frissítést?
Kezdek belejönni gamepaddal!
Nem tudom mennyire, látszik de, az elsõben van egy elég nagy kifli.
Nem tudom mennyire, látszik de, az elsõben van egy elég nagy kifli.