PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nasa saitek (joy, botkormány, stb.) cuccokat használ, szal olyan rosz nem lehet.
ha lesz pénzem, veszek egy rumblepadII-t. esküszöm ezt már nem verem szét.
Hi!
Visszavittem Logitech Dual Action-omat.
Szó nélkül ki tudtam cserélni,persze nem Logitechre hanem egy Saitek Dual Action-ra.
Kinézetre jobb volt a Logi,de remélem tartósságra ez jobb lesz.
Saitek-rõl tud valaki valamit mondani?
ha lesz pénzem, veszek egy rumblepadII-t. esküszöm ezt már nem verem szét.
Hi!
Visszavittem Logitech Dual Action-omat.
Szó nélkül ki tudtam cserélni,persze nem Logitechre hanem egy Saitek Dual Action-ra.
Kinézetre jobb volt a Logi,de remélem tartósságra ez jobb lesz.
Saitek-rõl tud valaki valamit mondani?
Ilyen változatai is vannak
Tulajdonságok:
Programozható, mini duál analóg gamepad
Beépített rezgés
12 akciógomb
Driver a gombok testreszabásához
Áttetszõ test, metál fényezés
Háttérvilágított logó
USB, Plug&Play
Win98, Me, 2000, XP
Garancia: 1 év!
Saitek Impact Colour Rumble Pad ezüst
PCX764559568007
2,565 Ft +áfa
Tulajdonságok:
Programozható, mini duál analóg gamepad
Beépített rezgés
12 akciógomb
Driver a gombok testreszabásához
Áttetszõ test, metál fényezés
Háttérvilágított logó
USB, Plug&Play
Win98, Me, 2000, XP
Garancia: 1 év!
Saitek Impact Colour Rumble Pad ezüst
PCX764559568007
2,565 Ft +áfa
Hát ezt már én nem tudom , hogy mi okés, és mi nem..
ha az analógod szépen átmenetben nyomja, akkor baj nem lehet... max. a pad szenzora nem annyira jó, mint a logiteché.
ha az analógod szépen átmenetben nyomja, akkor baj nem lehet... max. a pad szenzora nem annyira jó, mint a logiteché.
nem mert vmi nem okés
vegyen már valaki más is, hogy megbeszélhessük PP
Olcsósága miatt nincs rendes leírás hozzá és feliratok sem
ja nehogy a másik Saiteket vegyétek annak elõl csak egy nagy gombja van a két oldalon
vegyen már valaki más is, hogy megbeszélhessük PP
Olcsósága miatt nincs rendes leírás hozzá és feliratok sem
ja nehogy a másik Saiteket vegyétek annak elõl csak egy nagy gombja van a két oldalon
Örülj neki, akkor nyomogathatod a mode gombot 😛
Én sajnos nem nyomhatom meg, mert akkor szar D-PAD lesz belõle, és oda az analóg... szóval te jobban jártál! 😛
Én sajnos nem nyomhatom meg, mert akkor szar D-PAD lesz belõle, és oda az analóg... szóval te jobban jártál! 😛
nah, nelámázzuk már itt...
Nekem:
D-PAD = modeON+bal analóg
Ami tesztben annyit jelent, hogy ha húzom analógot, nincs ÁTMENET, csak max. UP, DOWN, RIGHT, LEFT, ÁTLÓK.
Ha modeOFF+bal analóg, akkor van átmenet
Jobb analóg minden esetben ANALÓGKÉNT viselkedik..
Faxom... 😄
Nekem:
D-PAD = modeON+bal analóg
Ami tesztben annyit jelent, hogy ha húzom analógot, nincs ÁTMENET, csak max. UP, DOWN, RIGHT, LEFT, ÁTLÓK.
Ha modeOFF+bal analóg, akkor van átmenet
Jobb analóg minden esetben ANALÓGKÉNT viselkedik..
Faxom... 😄
hát nekem nem mozog ugyanúgy vazeg 😄
Ha úgyanúgy mozog, akkor tök mind1, hogy be van e nyomva, vagy nincs.... 😛
Ha úgyanúgy mozog, akkor tök mind1, hogy be van e nyomva, vagy nincs.... 😛
oks, köszi!😊
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
hogyhogy hogy?
nálam van 1 célkereszt, ami középen áll, ha nem fogom az analógot. ha mozgatom jobbra balra fel le, stb, akkor látom, hogy a célkereszt is mozog.... mintha egér lenne...
nálam van 1 célkereszt, ami középen áll, ha nem fogom az analógot. ha mozgatom jobbra balra fel le, stb, akkor látom, hogy a célkereszt is mozog.... mintha egér lenne...
Aham... lehet, hogy a letöltéseim? Mert a többi mind jó, nem szaggat, meg semmi, csak a hang nem jó😞
\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)
Master ligában lehet csapatot építeni, vásárolni embereket, eladni, ún. karrierjáték, több szezonon át.
Ebben van másodosztály, 1. osztály, bajnokok ligája, uefa kupa, meg division kupa is...
Lehet saját magad által létrehozott csapattal, egy létezõ klubbcsapattal, meg egy butított alapcsapattal is nyomni.
Ezzel szemben a liga ennek az egyszerûbb formája. Egy bajnokság + kupa (ha akarod).
Liga sajátossága, hogy bizonyos ligákat lehet nyomni (pl. spanyol bajnokság), MLbe bármilyen csapatokat berakhatsz magad mellé, meg stb...
Röviden ennyi.
Ebben van másodosztály, 1. osztály, bajnokok ligája, uefa kupa, meg division kupa is...
Lehet saját magad által létrehozott csapattal, egy létezõ klubbcsapattal, meg egy butított alapcsapattal is nyomni.
Ezzel szemben a liga ennek az egyszerûbb formája. Egy bajnokság + kupa (ha akarod).
Liga sajátossága, hogy bizonyos ligákat lehet nyomni (pl. spanyol bajnokság), MLbe bármilyen csapatokat berakhatsz magad mellé, meg stb...
Röviden ennyi.
Sziasztok!
Lenne 1 kérédsem a játékkal kapcsolatban!
Az miért van, hogy a kommentátor "nagyon le van maradva"?
Amikor gólt lövök, végignézem az animációt, már rég a középkezdésnél tartok, amikor a kommentátor bemondja, hogy gól😞
Lenne 1 kérédsem a játékkal kapcsolatban!
Az miért van, hogy a kommentátor "nagyon le van maradva"?
Amikor gólt lövök, végignézem az animációt, már rég a középkezdésnél tartok, amikor a kommentátor bemondja, hogy gól😞
hát hogy húzkodod az analógot, és akkor vmi csúszka is mozog...
nálam speciel egy célkereszt mozog egy négyzetben... a 2 analógnál.
De alap winfosban meg csíkok mozognak, de az is ugyanazt adja vissza.
nálam speciel egy célkereszt mozog egy négyzetben... a 2 analógnál.
De alap winfosban meg csíkok mozognak, de az is ugyanazt adja vissza.
de itt meg úgy néz ki égnie kell
vagyis gondolom mert akkor csinálja ezt hogy elhúzza a labdát ha nem ég különben átlósan megy
vagyis gondolom mert akkor csinálja ezt hogy elhúzza a labdát ha nem ég különben átlósan megy
Sorry de egy kezdõ kérdéssel kell hozzátok fordulnom,mégpedig:a játékmódokról lenne szó,mi a különbség a Master és a sima Liga között??Melyikben lehet késõbb Bajnoki mérkõzéseket játszani??thx
kösz, akkor majd a txseket is beimportálom, ill. a kitservert akkor felinstallálom a readme alapján.
Gamepad: nekem ha be van nyomva, akkor mûködik D-PADként.
Gamepad: nekem ha be van nyomva, akkor mûködik D-PADként.
txs az nem kitserver
a kitservert csak simán be kell másolni és futtatni az installját
txs szerintem a minkist azt azt hiszem az e_text-be kell de a readmeban le van írva
import folderral kell mehet egyszerre az egész
txs meg a kiserver teljesen más egyik a mezek programon kívül a másik minimezek a programban
de a readmeben szpen lépésenként le van írva
a kitservert csak simán be kell másolni és futtatni az installját
txs szerintem a minkist azt azt hiszem az e_text-be kell de a readmeban le van írva
import folderral kell mehet egyszerre az egész
txs meg a kiserver teljesen más egyik a mezek programon kívül a másik minimezek a programban
de a readmeben szpen lépésenként le van írva
Felraktam online stadiumot és superpatch 3at (egyedül azt a kitserveres részt nem értem!)
ilyen txs kiterjesztések vannak... azokat hova kell beimportálni???
mert a dkzt beimportáltam, meg a database-eket is, de kihagytam ezt a kitest...
az e_textbe darabonként felül kell írni??
meg utána van vmi kitserver install, azzal mit csináljak? (érdekes az a kitest txs kiterjesztés után van ez a kitserver install, vagy mi...)
Szal azt kihagytam, amúgy jó, de gondolom jobb lesz, ha azt is felrakom. 😊
ilyen txs kiterjesztések vannak... azokat hova kell beimportálni???
mert a dkzt beimportáltam, meg a database-eket is, de kihagytam ezt a kitest...
az e_textbe darabonként felül kell írni??
meg utána van vmi kitserver install, azzal mit csináljak? (érdekes az a kitest txs kiterjesztés után van ez a kitserver install, vagy mi...)
Szal azt kihagytam, amúgy jó, de gondolom jobb lesz, ha azt is felrakom. 😊
btw in the kitserver for superpatch 3.0 there is missing the folder masks which allows you to change shorts/kits before match begin (combination). for example bayern munich plays totaly in red but if you wanna change the red shorts to the white one it's not possible without this. can't thest it at the moment but here is the file, extract it and copy the hole folde in the kdb folder from kitserver
http://rapidshare.de/files/13171322/masks.rar.html
Nekem is volt ma egy ilyen laggolós ember.Elsõ félidõ kicsit akad,másodikban katasztrófa.Valahogy kihuztam a 11-esekig,de a 2 félidõban jobára probáltam adogatni hogy addig is nálam legyen,ennyi tellett...
Utánna jön egy gyerek,hát én nem tudom,a les-re szerintem be volt állitva neki valami szöveg ami szerintem autómatán minden lesnél bejött (vagy õ nyomkodta ugye be,de annyira mindig egybõl az ismétlés kezdetekor jött be az üzenet hogy gyanus hogy nem magától csinálta hanem valahogy be volt állitva).Valam nagyon vicces lehetett mert "lol" volt a vége.
Na nem ez a lényeg hanem volt egy egyértelmû nem les,nem volt semmi testrésze az ellenfé elõtt az emberemnek,még a cipõorra sem,és les lett.
Utánna jön egy gyerek,hát én nem tudom,a les-re szerintem be volt állitva neki valami szöveg ami szerintem autómatán minden lesnél bejött (vagy õ nyomkodta ugye be,de annyira mindig egybõl az ismétlés kezdetekor jött be az üzenet hogy gyanus hogy nem magától csinálta hanem valahogy be volt állitva).Valam nagyon vicces lehetett mert "lol" volt a vége.
Na nem ez a lényeg hanem volt egy egyértelmû nem les,nem volt semmi testrésze az ellenfé elõtt az emberemnek,még a cipõorra sem,és les lett.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
amúgy úgy vettem észre hogy az ilyeneknél az elsõ félidõben is megakad párszor de amúgy tök folyamatos
viszont a másodiknál biztos sumákolnak ennyire nem akadhat
ha neki is akadna nem akarna visszavágót
viszont a másodiknál biztos sumákolnak ennyire nem akadhat
ha neki is akadna nem akarna visszavágót
74v170-el ne játszatok akkora cheter
elsõ félidõben siman mehettem volna 4-5-el de csak egyet rúgtam be
erre második elején kb öt másodpercig tök jó sebesség aztán akkora lag
4- másodperces kiesésekkel aztán kiegyenlitett
szerencsére vhogy tudtam két kontrát vezetni amibõl egyiket belõttem és nyertem
elsõ félidõben siman mehettem volna 4-5-el de csak egyet rúgtam be
erre második elején kb öt másodpercig tök jó sebesség aztán akkora lag
4- másodperces kiesésekkel aztán kiegyenlitett