PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Na szal akkor a 6 nagyot kell kicserélni a gyephez, vagy sem? 😛
Mert a 6 nagyot azt megtom állapítani 😄
Amúgy meg ha a gyepen kívül minden ugyanaz, akkor felülírom az egészet
egyik hogy megnézel egy stadionlistát
másik meg az hogy méret szerint sorba rendezed
és ha kapsz 6 nagy méretû bint amik kb ugyanakkorák és köztük 11 szám a különbség akkor õk azok elkaptad õket P
Szal max. felülírom a többit is...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
innét gondolom
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
az ugye hat darab bin
akkor eltévedtem, azt hittem az csak a stadium...
nem is értettem, hogy jön össze a gyep a cipõvel 😛
amúgy 11074-11139ig csak a gyepek vannak??? mert az nincs külön könyvtárba... ennyi féle bin van a gyepre??
gondolom gyephibák, földesedések is ebben vannak, vagy nem?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gyepet, cipõket, labdákat, reklámtáblákat
de mivel külön könyvtárakban vannak nem kötelezõ mindent berakni
ergo full mást kapok, mint a tivolis, nem csak a gyepben különbözik, ugye?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
De látom, nem olyan sima kockás, hanem azért szép tónusok vannak benne.
Ez szubjektív dolog, nekem a széles csikozás jobban bejön..enyi !
Asszem a juve stadionjába is ilyen vékony csikozású van... már értem miért😄
Viszont a múltheti BL meccsen az (Ajax-Inter) tök jó volt a gyep, mint a játékba a Monaco stadionja...vagy valami hasonló !
a keresztcsíkozás nem egyirányú hanem keresztezõ csíkozást jelent
a széles csíkokat a legkönyebb elkészíteni
ehhez viszont konyhaabroszhoz hasonló alpha kell
keresztbe is van csík és alatta hosszában is
emléxem mit szedvedtem annó míg meg tudtam csinálni
ilyesmi

én pont úgy voltam hogy mostanában mindig ilyeneket látok és emlékeztem, hogy egyik demóban csináltam ilyet (gif-en látszik)
de ez nem sima csíkozás hanem keresztcsíkozás is és három fajta van benne
de miért fifa-s?
KATT
"Maintanence release to follow up on 5.1.0. Has some very minor clean-up tweaks in the main module (kserv.dll), and updated documentation: i've added more info about shared/non-shared palettes, and a text file with IDs for all teams." by Juice
..nya mostmárcsak egy összes mezet tartalmazó "GDB" kéne<#ravasz1>#ravasz1>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
PES5bõl szinte mindent átraktam a WE9-be...
de ezeket nem én készítettem csak updateltem