PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a flashget meg automatice beteszi
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
1ébként ki milyen kommnetárral nyomul?
(-->alap olasz milyen ?,jobb mint angol?)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
viszont amúgy nagyon jó
de a gyepeket sok helyen elszúrták azt cserélni kell sztam
Olimpicoban viszont csikos lett az jó de Ajax stadionban újra körkörös
És az adboardok nagyon összedobottak
a sima alap is benne van
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
1. Pes exevel nekem nem indul
2. San Siroban elég fura a gyep de még elviselhetõ
3. Viszont úgy tûnik eredeti olasz kommentár van nagyon állat
Honnan tölthetem le?
utána meg nem tudja folytatni, mert nem lesz account
asszem én ujrafogom rakni az egész we9-et és ráhuzom ezt azt kész P
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Your download key for the requested file is invalid. Download keys are only valid for 48 hours. Once your download is complete, the key is no longer valid. Keys are also only valid for the original server.
Additionally this error may be caused because the file was not found on the server.
If you need help starting your download, please contact FileFront support.
talán ezért.. 😛
flashgetet leszedtem, 100kval tudtam tölteni egy filet az elõbb... lehet még van kis tartalék a netben 😄D
persze a sebességmérõ 280kbitet mutatott.... de mind1.. jó alap lesz baszogatni a szolgáltatót, mert elvileg 256kbyte/seccel kéne töltsek...
És most reggel van.. este meg full akadozik az egész, szóval ezért volt ilyen "jó" a teszteredményem......