PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na megcsináltam
Horsfield még a West Brom-ba van mert nem tudtam kitörölni
Horsfield még a West Brom-ba van mert nem tudtam kitörölni
én mecs után rendesen megnéztem a statot majd kiléptem és semmi disconnect nem volt
mivel a soccergaming az egyik legnagyobb fórum sokan olvassák
itt a linkje
én mindenkit akit annak érzek kirakok.
De itt csak kérdeztem
mivel a soccergaming az egyik legnagyobb fórum sokan olvassák
itt a linkje
én mindenkit akit annak érzek kirakok.
De itt csak kérdeztem
Lehet igaza van.
Mikor múltkor disconnect volt nálunk, és nekem írta a meccset, az se volt cheat...
Szóval lehet hogy érdekes dolgokat produkál a server... bár furcsa mindenesetre. 😄
De fura, hogy õ meg pont olvassa ezt a cheater fórumot??
én pl. a linkjét se tudom.. 😄DD
Vagy gondolod megkeresték emaillel és azért reagált?? Vagy ninc sjobb dolga, mint a csalókkal foglalkozik? 😊
Mikor múltkor disconnect volt nálunk, és nekem írta a meccset, az se volt cheat...
Szóval lehet hogy érdekes dolgokat produkál a server... bár furcsa mindenesetre. 😄
De fura, hogy õ meg pont olvassa ezt a cheater fórumot??
én pl. a linkjét se tudom.. 😄DD
Vagy gondolod megkeresték emaillel és azért reagált?? Vagy ninc sjobb dolga, mint a csalókkal foglalkozik? 😊
Hello, I'm Tjodd. You just played me and won 2-1, lucky goal in the end, but anyway, I just saw that you acuse me of cheating.
I've never cheated in my entire life, and will never do.
I had to check if this was true, and yes, I got a 3-0 win. Really strange, but not a cheat mate.
Please stop calling people cheaters just when strange things happens. I'm sorry about your stats though, I guess it's important for you...
I've never cheated in my entire life, and will never do.
I had to check if this was true, and yes, I got a 3-0 win. Really strange, but not a cheat mate.
Please stop calling people cheaters just when strange things happens. I'm sorry about your stats though, I guess it's important for you...
LOL
Inkább játszunk majd együtt, mi nem csalunk, és lagg sincs. 😛
Legalább Blocklistre tetted a játékost?? 😊
LOL
Inkább játszunk majd együtt, mi nem csalunk, és lagg sincs. 😛
Legalább Blocklistre tetted a játékost?? 😊
Westerveld még nincs az Evertonba, Horsfield nem tom hova ment de asszem 2. osztályba, Okocha meg egész egyszerüen ninsc a Boltonba.De én ezeket megcsináltam a rosterembe
goal.com-on nem láttam.amúgy ezt én csináltam és a te rosteredet szerkesztettem át.azt hittem abba ezek megvannak csinálva
Ezek a játékosok hol vannak?
Ezek a játékosok hol vannak?
Westerveld, aztán okocha nincs a Bolton-ba, Horsfiel még mindig a West Bromba van stb.
Lehet, hogy új roster de néhány igazolást mostse csináltak meg
Linket vagy HSZ számot tudnál adni?
szia.látom készülget a stadion,frankó,alig várom hogy lelehessen tölteni<#vigyor2>#vigyor2>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Minek gondolkodjak nem õ a világ legjobb játékosa.Szerintem sok világlegjobb játékosa van de most õ kicsit jobb formában volt mint a többi
és disconnect van írva holott rendesen vége volt a mecsnek és utánna léptem ki
nemis tudnék máshogy
nemis tudnék máshogy
Ilyent még nem láttam most nyertem egy srác ellen 2-1-re úgy hogy az utolsó másodpercben rúgtam be a 2. gyõzelmet jelentõ gólt
erre nézem a statot

erre nézem a statot

már bocs, de a FIFA-díjat a klubedzõk, a szövetségi kapitányok, illetve a profi játékosok nemzetközi szakszervezete (FIFPro), az Aranylabdát pedig az újságírók szavazatai alapján osztogatják--nem hinném, h nem értenek a dolgukhoz (aranylabdát 50 éve osztogatnak már)
jó lenne gondolkodni, mielõtt belekiabálod a világba, hogy "Csak azért mert nagy arcok azt mondták"...
jó lenne gondolkodni, mielõtt belekiabálod a világba, hogy "Csak azért mert nagy arcok azt mondták"...