PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Nem teszi tönkre a játékot,ha fenn van a superpatch ugye? Légyszi mondjátok meg hogy lehet berakni az arcokat,ilyet nem találok,hogy FACEW,HAIRW!
Remélem a Juve Arsenal lesz, valszeg ott jóval nagyobb küzdés lesz,mint a Barca Benficánál...
Ha a Barkaszt adják élõben, akkor valszeg PESezni fogunk 😄
Az annyira most nem érdekel, sima meccs lesz.
teljesen jó lesz hosszútávon (nem bízom benne), szerzõdés bontás... sajna utóbbiban hiszek 1edül, de pont ezt lesz nehezebb elérni... de szerintem 1ik se fog teljesülni, max. részben.
húzta a száját, hogy munkaidõben nem érek rá, mondom nem.😄
De mondta megkérdi, aztán vhogy megoldjuk, ha megmondják, mi a legkésõbbi, akkor elintézem.
Hát drukkoljatok majd, mert tuti lesz vmi szivatás... Vagy ha mégse, akkor azért, hogy sikerüljön kikászálódni ebbõl a kátyuból... mert tököm kivan az egésszel, jo lenne az egészet hátrahagyni... Felmondani a faxba, jó már sztem sose lesz... De aztán még lehet az is, hogy kihozzák, hogy én vok a béna, de azért azt megnézem.. 😄
De semmi sem kizárt...
Még nem tudom konkrétan, lehet nem is lesz jó akkor a mai nap nekk,de ha igen, akkor lehet nemtok 6ra jönni , de ha esetleg elõbb jönnek, és addigra megoldják, akkor jövök 😄
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nemgond... 😄 apjuk faxát...
Azt hiszem ma felhívom a felügyeletet, hogy mondják meg, ilyen esetben mit tegyek...
(ez most sz@r poén volt, de lesz idõm mindenkire)
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ezis mûvészet pl kétfajta kameraállást belerakni egy gif-be egy mega alatt jó minõségben
akkor ha egyikünknek se megy, akkor 1 meccset nyomunk 😛
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Aztán lehet csak 1 meccs lesz, laggtól függ...
Amúgy meg kb. 2-3-4 meccsre érek rá max. 😊
Ez most úgy van, hogy 2 kockára van állítva:

meg az elején pár másodpercet
majd meglássuk, ha szar lesz a net, meg egyéb, akkor úgyse jön össze 😞
majd MSNre mindenképp felmegyek, ha vagyok
rögtön vágni aztán resize és ha akkor max 2 mega optimize-vel lehet rakta faragni
Szerintem PESezhetünk 6tól...
Bár 6tól egy kis otthoni kondit kéne nyomni, mert így nem tok lemenni a terembe, teljesen el vannak csökevényesedve az izmaim 5 hónap kihagyás után 😛
Most perpill még nem érdekel, de este tutira fog... csak a tegnapi Milan meccs annyira felvillanyozott, hogy akarok PESezni is 😄
Pont olyan volt, mint PESben, de lehet hogy a PES pont olyan, mint az élet 😛
De eléggé izgultam, na 😄
Ha a netem jó, akkor játszhatunk majd párat, MSNen majd talizunk. De azt nem tudom, hogy ma, v. holnap esetleg...
Ma kb. 6tól leszek otthon, de majd jön át haverom... De ha pl azt mondod, hogy 6-7ig - fél 8ig nyomhatjuk, akkor késõbbre hívom át. Ha nem, akkor meg np...
Valszeg csütörtökön is ráérek este, a pénteket meg még nem tudom.
De inkább netfüggõ a dolog, tegnap elõtt Brekivel, akivel sose akadt még, tiszta lagg volt nekem... Egyértelmûen a letöltés sávom ment gallyra... hétfõre ígérték, h. kijönnek, de még most se kerestek meg... Pedig megkaptam a fenyegetést, hogy ha nálam van a hiba, akkor kiszállási díj meg ilyenek... de még így se jönnek ki. szerintem lesül a képükrõl a bõr...
Nem véletlenül nem jönnek készségesen, tudják hogy bukják az egészet.
Remélem sikerül visszavágni, a védekezésben sokat fejlõdtem, de még bõven van mit😄
A támadásépítés ami továbra is döcögõs, a befejezés meg vagy összejön, vagy nem 😄
Játék közbe továbbra sincs lagg, néhányszor volt egy pár perces enyhe laggolás, de amúgy nem jellemzõ !
Nekem aztán mind1, de sokszor nem érek rá. Úgyhogy majd szólok, ha tudok játszani. Lehet a net úgyis szar lesz, aztán tök mind1.