PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthon vagyok, PES bevetésre készen! 😄
Bár a fejem fáj, meg fáradt vok 😞
no de sebaj...
6ig rágyúrok picit (nem PESre😄) 😄
Bár a fejem fáj, meg fáradt vok 😞
no de sebaj...
6ig rágyúrok picit (nem PESre😄) 😄
Na megnéztem illetve meghallgattam de nekem ez simag angol kommentárnak tûnik
kicsi vangelisalassal
az arcok úgy nézem csak ezzel az optionfilével jók
online a Sücho újra
kicsi vangelisalassal
az arcok úgy nézem csak ezzel az optionfilével jók
online a Sücho újra
BREKI! Légyszi írd le hogy mit csináljak
Légyszi segítsetek arcokat hogyan tudok berakni,mert nem megy dkz-vel,a ggs-t meg nem ismerem
ááááááááááááfs? 😄
Aha biztos... 😄
Én majd kipróbizom mind2õt, de a nemesises hangok nekem nem jönnek be annyira, mint az SPsek (meccs közben).
Aztán lehet az olasz kommentárhoz meg nem lesz jó, csak a nemesises.
Aha biztos... 😄
Én majd kipróbizom mind2õt, de a nemesises hangok nekem nem jönnek be annyira, mint az SPsek (meccs közben).
Aztán lehet az olasz kommentárhoz meg nem lesz jó, csak a nemesises.
ittis le van csak ugye nehezebb megtalálni P
de célszerû meghallgatni anélkül ne cseréld
és valószinû méretet kell növelni
de célszerû meghallgatni anélkül ne cseréld
és valószinû méretet kell növelni
horpeti a menüzene ha jól tudom az unkown10-tõl 14-ig.az online zene is arrafele van
le van írva a pes5/afs fájlok tartalma topikbanfh
le van írva a pes5/afs fájlok tartalma topikbanfh
jó, de én kavintont szedek, nem tudtad?
Ezért nem tûnik sablonosnak a játékom 😛 Még ha 1 félidõben csont ugyanolyan gólt is lövök, azt hiszem, hogy kreatív vok 😛P
Ezért nem tûnik sablonosnak a játékom 😛 Még ha 1 félidõben csont ugyanolyan gólt is lövök, azt hiszem, hogy kreatív vok 😛P
hát arról én tehetek?? 😛
Biztos elemezte a meccseinket nem????? 😛P
Amúgy errõl nem tudok nyilatkozni, mert amikor mi játszottunk, az én játékomnál teljesen más játékot nyomott.
Nem tudom mennyiben változott a játék, minél elõbb szeretném megtudni.
Amúgy én nem tudom hogy játszom, szerintem mindig máshogy. Attól függ, mennyire vagyok fáradt. Ha nem vagyok annyira, akkor általában vagy meghalok a szépségben, mert a 100%os gólhelyzet nem elég, vagy szépen megpróbálom kijátszani az ellent. 😛P ha fáradt vok, akkor meg bekapcsol a robotpilóta 😛PPPP (általában ez hatékonyabb 😛PP)
Biztos elemezte a meccseinket nem????? 😛P
Amúgy errõl nem tudok nyilatkozni, mert amikor mi játszottunk, az én játékomnál teljesen más játékot nyomott.
Nem tudom mennyiben változott a játék, minél elõbb szeretném megtudni.
Amúgy én nem tudom hogy játszom, szerintem mindig máshogy. Attól függ, mennyire vagyok fáradt. Ha nem vagyok annyira, akkor általában vagy meghalok a szépségben, mert a 100%os gólhelyzet nem elég, vagy szépen megpróbálom kijátszani az ellent. 😛P ha fáradt vok, akkor meg bekapcsol a robotpilóta 😛PPPP (általában ez hatékonyabb 😛PP)
nem fogja, mert nálam Kaka jobb oldalon játszik...
Szal ha te is jobbra teszed, akkor Seedorf fogja felrúgni 😛PP
Nekem semmi kifogásom az ellen, hogy Milánnal legyél...
Én õket szeretem, max. a Barca, és az Arsenál jöhetne szóba, de már nagyon megszoktam õket, minden elõnyükkel, és hátrányukkal egyetemben, a szívemhez nõttek... és ezzel nehéz szakítani, még ha másik csapat erõsebb is.
Szal ha te is jobbra teszed, akkor Seedorf fogja felrúgni 😛PP
Nekem semmi kifogásom az ellen, hogy Milánnal legyél...
Én õket szeretem, max. a Barca, és az Arsenál jöhetne szóba, de már nagyon megszoktam õket, minden elõnyükkel, és hátrányukkal egyetemben, a szívemhez nõttek... és ezzel nehéz szakítani, még ha másik csapat erõsebb is.
Peti ellen Chelsea-val leszek, szerintem, mert nem szeretem ha két ugyanolyan csapat játszik egymás ellen, fõleg a pl. Kaka felrúgja Kaka-t az nagyon gáz 😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
mert ugyanúgy játszik
régit nem fogod :-)
ott cél az 50%
de ez
itt volt ami megszakadt a gólomnál 3-0 neked, volt hogy megnyertem a meccset
erre 3-0 a gyereknek alig vártam leteljen az egy hét
Didának nálad középre lõttem de tegnap csak néztem miket repült
régit nem fogod :-)
ott cél az 50%
de ez
itt volt ami megszakadt a gólomnál 3-0 neked, volt hogy megnyertem a meccset
erre 3-0 a gyereknek alig vártam leteljen az egy hét
Didának nálad középre lõttem de tegnap csak néztem miket repült
Csatlakozom, Termi-rõl nem tok nyilatkozni, de az Inter és a Roma ellen nagyon nehéz a Milannak😄
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
jah, a réggi nicked jó lenne elkenni... 😄D
Bár tudom, hogy nem fogok többet nyerni 😛
Nem értem, attól még hogy mázlis a Milán, miért ne játszak eZoval? 😛P
Volt már Dida nagyon láma... Milánnak fõleg az Inter (és Termi) a mumusa... olyankor meghal az egész csapat 😄DD
Bár tudom, hogy nem fogok többet nyerni 😛
Nem értem, attól még hogy mázlis a Milán, miért ne játszak eZoval? 😛P
Volt már Dida nagyon láma... Milánnak fõleg az Inter (és Termi) a mumusa... olyankor meghal az egész csapat 😄DD
de P
azt hittem, hogy te vagy mázlis de rájöttem a milán az
mintha veled játszanék a mostanában
hiába támadok pl többet van egy beadás vagy egy elõreívelás vagy egy szabad
miközben dida repül a sarkokba
nembaj ma törlöm végre ezt a profilt és visszatérünk a régi rendszerhez
azt hittem, hogy te vagy mázlis de rájöttem a milán az
mintha veled játszanék a mostanában
hiába támadok pl többet van egy beadás vagy egy elõreívelás vagy egy szabad
miközben dida repül a sarkokba
nembaj ma törlöm végre ezt a profilt és visszatérünk a régi rendszerhez
Nekem is mondd el Breki,hiszen nekem címezted ezt... ha nem mondod el, akkor minek mondtad? 😊 Hisz így értelmetlen...
Azt is gondolhatom, azért nem akarod hogy játszak eZoval, mert te akarsz vele játszani... De gondolom nem vagy ennyire önzõ 😄
Azt is gondolhatom, azért nem akarod hogy játszak eZoval, mert te akarsz vele játszani... De gondolom nem vagy ennyire önzõ 😄
Breki !
Egy hete készítettél Milan mezeket. A Milan home a WE9-ben hol van ?
Egy hete készítettél Milan mezeket. A Milan home a WE9-ben hol van ?
:-)
"ja nem szabad többet játszanod Ezo-val PP" miért is ? :-)
szted ezer menühang van?
méretbõl egybõl látható melyik menüzene melyik chant meg mint mondtam csoportokban van
méretbõl egybõl látható melyik menüzene melyik chant meg mint mondtam csoportokban van
annál nem da ami tényleg van annál igen
olyasmi, csak sokkal kevesebb file van és jól csoportosítva és beépített zenejátszóval
nekem az uncsi
hát lassan nekem is kell a milánosok mázlijai után
ja nem szabad többet játszanod Ezo-val PP
olyasmi, csak sokkal kevesebb file van és jól csoportosítva és beépített zenejátszóval
nekem az uncsi
hát lassan nekem is kell a milánosok mázlijai után
ja nem szabad többet játszanod Ezo-val PP
mondjuk 1000 hangot nem fogok szerintem végighallgatni, mire rájövök hogy melyik a menüzene, meg melyik az onlineos...... annyira nem vok idõmilliomos 😄