PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az hol van a szokott hely?mert én nem tudom lécci mond meg
Szia,az online stadionokrol van valami hír?
mellesleg ez az egyetlen olyan tér (tehát az online rész), amiben a pes alulmarad a fifával szemben
sajnos nagyon szar ilyen téren a konami szervere, nekem volt úgy, h 10 perc alatt töltötte be a profilom...
sokszor meccsek után, a szerverhez való visszalépésnél is elég sokat kell várni
sokszor meccsek után, a szerverhez való visszalépésnél is elég sokat kell várni
jaja a profilt nem tölti be
angol magyart
Magyar-Angol 7-1 lett
A mérkõzés
1953. november 25.-én játszották Londonban az „Évszázad Mérkõzése”-ként is emlegetett Anglia-Magyarország derbit. A találkozót nagy várakozás kisérte, hiszen az angol csapat ekkor már 90 éve veretlen volt. A Wembley-stadion 105.000 nézõje már az elsõ percben magyar gólt láthatott, hiszen Hidegkuti Nándor betalált Merrick kapujába. Ebben a félidõben még 5 gólt láthatott a közönség, hiszen a magyar csapatból még betalált Hidegkuti a 22., Puskás a 25., és a 29. percben, valamint az angolok közül Sewell a 14., Mortensen a 38. percben,így az eredményjelzõ 45 percnyi játék után 4:2-es állást mutatott a javunkra. Puskás Ferenc azóta is legendás gólja a 25. percben esett meg, mégpedig egy parádés támadás befejezéseképpen. Budai a felezõvonalnál vette el a labdát Robbtól, amely Buzánszky révén jutott el Puskáshoz, aki egybõl továbbadta Bozsiknak, és õ laposan Hidegkutinak passzolt, ekkor Wright megtámadta csatárunkat, így õ Budaihoz passzolt, aki a teljesen üresen robogó Czibornak adta a labdát, aki középre, az érkezõ Puskás elé gurította a labdát, aki lekezelte a játékszert, és mikor mindenki kapuralövést várt tõle, az érkezõ Wright elõl ballal visszahúzta, és félmagasan, óriási erõvel a kapu bal sarkát lõtte ki. Ezt a gólt azóta is sokszor emlegetik azok, akik egy kicsit is értenek a labdarúgáshoz. A szünetben biztos nem kapott dorgálást az Aranycsapat Sebes Gusztáv szövetségi kapitánytól, hiszen tökéletes játékkal 2 góllal vezettek az angolok ellen. Alig telt el 5 perc a második félidõbõl, Bozsik József máris betalált, ezzel 5:2-re módosította az állást. Hidegkuti nem sokkal késõbb szintén gólt ért el, ezáltal 6:2 lett az állás, az eredmény ismeretében mondhatjuk azt, hogy magyar csapat csillapította mérhetetlen góléhségét. Az angolok erejébõl már csak a szépítésre futotta, Ramsey talált be Grosics kapujába az 57. percben, 11-esbõl.
Magyar-Angol 7-1 lett
A mérkõzés
1953. november 25.-én játszották Londonban az „Évszázad Mérkõzése”-ként is emlegetett Anglia-Magyarország derbit. A találkozót nagy várakozás kisérte, hiszen az angol csapat ekkor már 90 éve veretlen volt. A Wembley-stadion 105.000 nézõje már az elsõ percben magyar gólt láthatott, hiszen Hidegkuti Nándor betalált Merrick kapujába. Ebben a félidõben még 5 gólt láthatott a közönség, hiszen a magyar csapatból még betalált Hidegkuti a 22., Puskás a 25., és a 29. percben, valamint az angolok közül Sewell a 14., Mortensen a 38. percben,így az eredményjelzõ 45 percnyi játék után 4:2-es állást mutatott a javunkra. Puskás Ferenc azóta is legendás gólja a 25. percben esett meg, mégpedig egy parádés támadás befejezéseképpen. Budai a felezõvonalnál vette el a labdát Robbtól, amely Buzánszky révén jutott el Puskáshoz, aki egybõl továbbadta Bozsiknak, és õ laposan Hidegkutinak passzolt, ekkor Wright megtámadta csatárunkat, így õ Budaihoz passzolt, aki a teljesen üresen robogó Czibornak adta a labdát, aki középre, az érkezõ Puskás elé gurította a labdát, aki lekezelte a játékszert, és mikor mindenki kapuralövést várt tõle, az érkezõ Wright elõl ballal visszahúzta, és félmagasan, óriási erõvel a kapu bal sarkát lõtte ki. Ezt a gólt azóta is sokszor emlegetik azok, akik egy kicsit is értenek a labdarúgáshoz. A szünetben biztos nem kapott dorgálást az Aranycsapat Sebes Gusztáv szövetségi kapitánytól, hiszen tökéletes játékkal 2 góllal vezettek az angolok ellen. Alig telt el 5 perc a második félidõbõl, Bozsik József máris betalált, ezzel 5:2-re módosította az állást. Hidegkuti nem sokkal késõbb szintén gólt ért el, ezáltal 6:2 lett az állás, az eredmény ismeretében mondhatjuk azt, hogy magyar csapat csillapította mérhetetlen góléhségét. Az angolok erejébõl már csak a szépítésre futotta, Ramsey talált be Grosics kapujába az 57. percben, 11-esbõl.
Kellene egy kis segitség!
Nem tölt be a játék amikor a player select file-nél akarnám kiválasztani a játékost. Amikor multiban szeretnék játszani. Mi lehet a gond segitene valaki please!!!!
Nem tölt be a játék amikor a player select file-nél akarnám kiválasztani a játékost. Amikor multiban szeretnék játszani. Mi lehet a gond segitene valaki please!!!!
OFF
Keresem a magyar-angol 6:3-t. Meg van valakinek ?
ON
Keresem a magyar-angol 6:3-t. Meg van valakinek ?
ON
A büszkeségem!
Csak tudnám hogy tudtam olyen ocsmány szemét játékossá válni...Ez már mindennek az alja...

Csak tudnám hogy tudtam olyen ocsmány szemét játékossá válni...Ez már mindennek az alja...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ha tudsz dkz-t alapszinten kezelni akkor az ujjat
ha nem de torrentrõl letölteni akkor a telepítõs superpach 2.0-át
ha nem de torrentrõl letölteni akkor a telepítõs superpach 2.0-át
Akkor te melyiket ajánlod? Teljesen friss pesre raknám, szal valami olyan kéne ami mindent frissít 😊 Persze nem értek hozzá, lehet, hogy a felsoroltak közül mind ilyen. Kösz a segítséget elõre is!
don't give a fuck
Szia
Sztem ezzel nem kéne szenvedni
érdemes egybõl a 2.0-ás telepítõst leszedni vagy a nemrég kilinkelt iss patchet
Sztem ezzel nem kéne szenvedni
érdemes egybõl a 2.0-ás telepítõst leszedni vagy a nemrég kilinkelt iss patchet
Üdv!
leszedtem ezt a PES 5 PC Superpatch 1.0-t. A readme ezt írja:
Download the Files at the Bottom of this Threads, extract the Files so you have this Files on your HD:
- Superpatch_0_text.dkz
- Superpatch_e_text.dkz (or other g,i,s,f for your motherlanguage)
- Superpatch_e_sound.dkz (or other g,i,s,f for your motherlanguage)
- Superpatch Sound.dkz
Namost nekem a felsorolt 4 fájlból csak 3 van meg, a Superpatch_e_sound.dkz hiányzik, vagy legalábbis én nem találom sehol. A többi is be volt csomagolva és fel volt darabolva 2-3 darabra, de ezt sehol nem találom. Hol kéne lennie, vagy nem is kéne, help, kösz 😄
leszedtem ezt a PES 5 PC Superpatch 1.0-t. A readme ezt írja:
Download the Files at the Bottom of this Threads, extract the Files so you have this Files on your HD:
- Superpatch_0_text.dkz
- Superpatch_e_text.dkz (or other g,i,s,f for your motherlanguage)
- Superpatch_e_sound.dkz (or other g,i,s,f for your motherlanguage)
- Superpatch Sound.dkz
Namost nekem a felsorolt 4 fájlból csak 3 van meg, a Superpatch_e_sound.dkz hiányzik, vagy legalábbis én nem találom sehol. A többi is be volt csomagolva és fel volt darabolva 2-3 darabra, de ezt sehol nem találom. Hol kéne lennie, vagy nem is kéne, help, kösz 😄
don't give a fuck
#21154 -tól olvasgass vagy írd be a keresõbe, hogy kitserver pack
Az új patchban is teljes pack van
Az új patchban is teljes pack van
én nem tudok felmenni a fifahungaryra mert akkor kilép a weboldalról.
hol kell teljes kitserver csomagot letölteni? Írjatok egy választ!
új vagyok letöltöttem mezeket a wevolutionról és beraktam a kitserverbe és nem rakja be a játékba mit csináljak?
hogy múködik a kitserverhez készült mezek valaki írja már meg
vagy ez ha jól látom, már eleve olyan????
eleve csak 1 bin... akkor bocs, ha hülyeséget mondtam.
eleve csak 1 bin... akkor bocs, ha hülyeséget mondtam.
meg tudod mondani azt, hogy hogyan kell berakni pl. fine/nightba??
Akkor mûködne a 2...
igazán nem tom melyik bin mi...
de pl. az old traford éjszakait beraknám a fine/night helyére
és akkor máris jobb lenne
Akkor mûködne a 2...
igazán nem tom melyik bin mi...
de pl. az old traford éjszakait beraknám a fine/night helyére
és akkor máris jobb lenne
errõl
új frövidebb fû új direkt noise-s alphaval és direkt kopással a kezdõkörben
persze új textúrákkal a stadionban
errõl
új frövidebb fû új direkt noise-s alphaval és direkt kopással a kezdõkörben
persze új textúrákkal a stadionban
Senkise próbálta ki?
Pedig ha jó ez lesz a következõ online stadion egy másikkal együtt az angolmánoknak
Pedig ha jó ez lesz a következõ online stadion egy másikkal együtt az angolmánoknak
Valaki linkelje be a powerpatch part 3-at honnan tom letölteni! köszi
tönkreteszi,hagyd má békén,jó neked a szperpeccs 😄
____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F
Hi! Ha felteszem a superpatchra a powerpatcht akkor oké lesz? Csak felülírja?