PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pontosan nem tudom de a kommentárt hangosabbra tettem.
az nem idegesítõ h hallatszanak a meccsbõl a hangok amiigazából ment , mert igazából se úgy szurkolnak h énekel a stadion közbe senki meg se szólal
az nem idegesítõ h hallatszanak a meccsbõl a hangok amiigazából ment , mert igazából se úgy szurkolnak h énekel a stadion közbe senki meg se szólal
akkor tényleg nem tudom... Lehet állítanom kell a kommentár vs sound effect között....
neked milyen arányban van??
nekem ugyanolyan erõsségre van téve... (asszem 5-5. csíkon, de az mind1, mert az sak a hangerõ.. azarány a fontos)
neked milyen arányban van??
nekem ugyanolyan erõsségre van téve... (asszem 5-5. csíkon, de az mind1, mert az sak a hangerõ.. azarány a fontos)
de lehet csak az olasz kommentárral együtt ilyen....
lesgólnál : olasz kommentár 1 perces GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLba kezd, amikor már rég rúgja az ellenfél a szabadot 😛PPPP
szal kicsit néha fáziskésésben van a hang az eseményekkel.
A legjobb amikor vki rálövi teljesen eltörve a labdát 30ról, gurul 1gyel... és rámhozza a frászt a kommentár egy tutte csirióval 😄DDD
De a legjobb az amikor ellövöm a francba a labdát kapu közelébe se, és még cukkol az "ujjujjujjjjal 😄DD" akkor mndig jót rögöhök, még ha ideges vagyok akkor is. 😄D
lesgólnál : olasz kommentár 1 perces GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLba kezd, amikor már rég rúgja az ellenfél a szabadot 😛PPPP
szal kicsit néha fáziskésésben van a hang az eseményekkel.
A legjobb amikor vki rálövi teljesen eltörve a labdát 30ról, gurul 1gyel... és rámhozza a frászt a kommentár egy tutte csirióval 😄DDD
De a legjobb az amikor ellövöm a francba a labdát kapu közelébe se, és még cukkol az "ujjujjujjjjal 😄DD" akkor mndig jót rögöhök, még ha ideges vagyok akkor is. 😄D
hát nemtom, biztos.
majd akkor még meggondolom.
Vhogy nálam olyan hülyén szurkoltak a nézõk.. néma csend, aztán fáziskéséssel felhördülnek amikor szöglet van (nemesis 😄)
Meg a gólnál is kb. olyan volt, mintha semmi se történt volna... mondjuk nemtom, biztos nálam volt csak ilyen hülye érzés, SPnél megszoktam a kitödõ üdvrivalgást, ha gólt lövök, az baromira nagy lökést ad nekem mentálisan 😄DD
majd akkor még meggondolom.
Vhogy nálam olyan hülyén szurkoltak a nézõk.. néma csend, aztán fáziskéséssel felhördülnek amikor szöglet van (nemesis 😄)
Meg a gólnál is kb. olyan volt, mintha semmi se történt volna... mondjuk nemtom, biztos nálam volt csak ilyen hülye érzés, SPnél megszoktam a kitödõ üdvrivalgást, ha gólt lövök, az baromira nagy lökést ad nekem mentálisan 😄DD
a Milannak ugyanaz a SP meg a nemesisben is.gondolom a nemesisesek a superpatch soundját javították át.
vki akinek van rá ideje nem másolná be fh-ról a PES topikban az AFS fájlok tartalmából a 0_sound.afs-t?mert engem kibannoltak köszönhetõen a sok offernek és a remek adminnak
a hét képe nem jön be
vki akinek van rá ideje nem másolná be fh-ról a PES topikban az AFS fájlok tartalmából a 0_sound.afs-t?mert engem kibannoltak köszönhetõen a sok offernek és a remek adminnak
a hét képe nem jön be
hát én így részleteiben nem tudom, de mivel már jó ideje így offlineban nem játszom, azaz nem csinálok BLt, bajnokságot, MLt, így én csak 1 online meccs hangjai alapján tudok dönteni. És pl. a bekiabálások, stb az jobban tetszett az SPnél...
Bár igaz nemesisnél is olyan szép énekek voltak hogy csak na... szóval majd még meglátom 😊) A Milánnak asszem jobban tetszik az SPs szurkolása, és ez mindenek elõtt 😊)))
Meg a gólnál levõ örjöngés is... többnyire ez a 2, ami érdekel 😛
Bár igaz nemesisnél is olyan szép énekek voltak hogy csak na... szóval majd még meglátom 😊) A Milánnak asszem jobban tetszik az SPs szurkolása, és ez mindenek elõtt 😊)))
Meg a gólnál levõ örjöngés is... többnyire ez a 2, ami érdekel 😛
kösz
nekem a nemesises sokkal jobban tetszik.például az unkown302 és 304.igazi BL-es szurkolások
amúgy a PES6-ban az lenne a jó(mondjuk ez úgyse így lesz)h a reklámtáblák nem stadionokhoz hanem meccsekhez lenne igazítva és BL meccskor BL-es táblák válogatottkor Canonös stb.
nekem a nemesises sokkal jobban tetszik.például az unkown302 és 304.igazi BL-es szurkolások
amúgy a PES6-ban az lenne a jó(mondjuk ez úgyse így lesz)h a reklámtáblák nem stadionokhoz hanem meccsekhez lenne igazítva és BL meccskor BL-es táblák válogatottkor Canonös stb.
nekem az e_sound, és a 0_sound menüzenéi tetszettek sokkal jobban, mint SP, a szurkolói hangok, éneklések inkább az SPsnél állnak közelebb hozzám.. 😊
Viszont már 3 napja nem PESeztem, most igencsak nem jutok el odáig, más dolgok vannak.... de majd azért jó lenne játszani, de most nem igazán tudok PESre is idõt szánni. Csak nem felejtek el játszani..... 😊 Ezt talán elfelejteni nem lehet, max. kell egy kis idõ, amíg újra felpörög az ember...
Viszont már 3 napja nem PESeztem, most igencsak nem jutok el odáig, más dolgok vannak.... de majd azért jó lenne játszani, de most nem igazán tudok PESre is idõt szánni. Csak nem felejtek el játszani..... 😊 Ezt talán elfelejteni nem lehet, max. kell egy kis idõ, amíg újra felpörög az ember...
leszedtem az olasz patch a nemesisest.sokkal jobb a 0_sound meg az i_sound is.cserélem mert a Superpatchesnél jobb meg az már unalmas
Árat nem kérdeztem, mert nekem csak pcie-s kellett 😞 Inno 3d-t viszont láttam már 45k-ért is (pcie-st)...😊 Na nemtom, majd utánakérdezek, hátha van olcsón agp-s is.
CSAK a Fradi
nah akkor ez érdekel hol,s mennyibe került ?
DE figy mindegy mer tutkora drágább a PCI-osnál és akkor nekem már TUL DRÁGA <#falbav>#falbav> (60-70k-t most nemtok sajnos rászánni,meg sztem hülyeség ennyit kiadni így "külön",akkor már majd az uj konfigba)
DE figy mindegy mer tutkora drágább a PCI-osnál és akkor nekem már TUL DRÁGA <#falbav>#falbav> (60-70k-t most nemtok sajnos rászánni,meg sztem hülyeség ennyit kiadni így "külön",akkor már majd az uj konfigba)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
de ha felidegesítesz...
Felõlem mehet, de mikor én kicsit feljebbraktam a részletességet (nem fullra...) akkor kiírta szép vörös betûkkel, hogy kevés a karin a ram, minimum 256.
Felõlem mehet, de mikor én kicsit feljebbraktam a részletességet (nem fullra...) akkor kiírta szép vörös betûkkel, hogy kevés a karin a ram, minimum 256.
CSAK a Fradi
na bazdmeg 😄 Tudtam hogy ez lesz, és én fizetem...😊
Mer a dúsgazdag szülõktõl laptopot kapok 😛PPP (na jó, ez nem igaz így, de mind😊
Nálad sem mehet a fear fullon, ez kicsit furcsa lenne (mediumnál nagyobb részletességhez 256mb ram kell a vga-ra😊
Mer a dúsgazdag szülõktõl laptopot kapok 😛PPP (na jó, ez nem igaz így, de mind😊
Nálad sem mehet a fear fullon, ez kicsit furcsa lenne (mediumnál nagyobb részletességhez 256mb ram kell a vga-ra😊
CSAK a Fradi
ti bezséltek itt a kemény konfigokról.😛nekm jó ez elmegy rajta a PES.amúgy a GF4ti-vel a PES menne High Grafikán?
Nem jössz?
...😊
Nekem pl a FEAR akadozott, pedig csak közepes beállítások voltak...
Bár lehet, hogy a 4X élsimítás be volt kapcsolva, nemtom 😛
Másik meg a tomb raider: legends: a next gen graft bekapcsolva szépen akadozik, úgyhogy jó lesz az az új kari 😊
Johnny: 2 üzletben is megkérdeztem a kari árát, mindkét helyen visszakérdeztek, hogy agp-s vagy pci kell-e..😊
Nekem pl a FEAR akadozott, pedig csak közepes beállítások voltak...
Bár lehet, hogy a 4X élsimítás be volt kapcsolva, nemtom 😛
Másik meg a tomb raider: legends: a next gen graft bekapcsolva szépen akadozik, úgyhogy jó lesz az az új kari 😊
Johnny: 2 üzletben is megkérdeztem a kari árát, mindkét helyen visszakérdeztek, hogy agp-s vagy pci kell-e..😊
CSAK a Fradi
Ha valaki jönne a Lobby 3-ban vagyok.
8 körül pont van egy kis dolgom, de 9-kor ráérek.
Hát az a stadion valamikor akad. Nem tudom miért. Most kaptam ki ez miatt.
Oké !
8 után ráérek
a lobby 4-be leszel?
8 után ráérek
a lobby 4-be leszel?
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Hát 7600gt van agp-ben az tuti. Mondjuk én pcie-t veszem 50ért 😊 Agps sem lehet sokkal drágább 😊 (jóh, mondjuk nem bótba)
CSAK a Fradi
Ha gondolod játszhatunk.
..én is épp szülinapom alakalmábol gondoltam lecserélem a 9800pro-mat 6600gt-re ,de többen azt ajánlották ,nem éri meg inkább már a 7600gt (abba meg nincs AGP-s ,merthogy nekem is olyan alaplapom van P4P800) ...vagy létezik 7800gt AGP-s be ,DE 70k meg nemfogok azért kidobni,szóval marad minden a régiben (+plussz 1kis lé a zsebbe<#fogmosas>#fogmosas><#beka3>#beka3>)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Valaki nem jön online játszani?
Késöbb valaki 1-2 meccsre ráér majd ?
Gabe -veled még nem játszottam, igaz 1x láttalak a lobby4-be de akkor már fáradt voltam ...
Gabe -veled még nem játszottam, igaz 1x láttalak a lobby4-be de akkor már fáradt voltam ...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Az tényleg egy jó konfig volt annó, most is okéj még..😊 a 9600Xt is egy jó kis kártya volt mondjuk 😊
Én majdnem 2 éve vettem a 2500+os barcit, meg 512mb 400-as ddr-t, a 9600se mellé. Aztán kicsivel késõbb kellett még 512mb ram, így zúzták már dualban 😊 Késõbb meg jött még a 6600gt is. Csakhát procit nem nagyon tudtam fejleszteni már, lévén a 3200+t nem tartottam nagy elõrelépésnek, úgyhogy jöhetett a mostani új proci, illetve lapocska...
De a kártya miatt agp-s lap lett, de ugye 939es agps lapok nem túl jók, nekem sikerült kifogni talán a leggagyibbat, úgyhogy szépen elhatároztam, hogy jöhet másik lap, de akkor már pcie-s, amibe kell egy jó kártya is 😊
Én majdnem 2 éve vettem a 2500+os barcit, meg 512mb 400-as ddr-t, a 9600se mellé. Aztán kicsivel késõbb kellett még 512mb ram, így zúzták már dualban 😊 Késõbb meg jött még a 6600gt is. Csakhát procit nem nagyon tudtam fejleszteni már, lévén a 3200+t nem tartottam nagy elõrelépésnek, úgyhogy jöhetett a mostani új proci, illetve lapocska...
De a kártya miatt agp-s lap lett, de ugye 939es agps lapok nem túl jók, nekem sikerült kifogni talán a leggagyibbat, úgyhogy szépen elhatároztam, hogy jöhet másik lap, de akkor már pcie-s, amibe kell egy jó kártya is 😊
CSAK a Fradi
nem véletlen a hardver gyártók lógója a játékok elején, nem azért adják a pénzt a játékfejlesztõknek, hogy az alsókategoriás cuccaikra csináljanak játékot... új játék-új hardver... ez az üzlet !