PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
ha felrúgják az emberemet és jönne a szabadrúgás, teszi le a játékos a labdát és kiírja a bal alsó sarokban: 'Quick Restart L1+R1'
mondom ez mi?!
megnyomom és erre elvégzi gyorsan a játékos a szabadot mielõtt felállna a sorfal
ááá isteni!!!
Avanti Crociati!
a 2. kép adja vissza legjobban
Avanti Crociati!
a fû a WC2006hoz képest álomszép a Riazorban, mégha nemis látszik a képeken, de hát sajna csak telefonnal tudom fényképezni az meg ilyen
Avanti Crociati!
kiírtam a WE10-et úgyhogy ha kérdés van mondjátok bátran, bár nem biztos hogy kielégítõ választ tudok adni, mivel most nyüstölöm az elsõ meccsem 😊
Avanti Crociati!
Még nem raktam fel.
Szerintem akik elõl vannak a listán azok mind csalnak.
Játszottam az elejérõl egy gyerekkel, és 1 méteren kb 3 métert vert rám futásban.
Játszottam Chugger nevû barommal.Elsõ támadásából rúgott egy potya gólt, majd elkezdett hátúl passzolgatni, és nem lehetett elvenni a labdát tõle. A hátsó négy védõvel passzolgatott egész meccsen. A félpályán át se hozta a labdát.
Ha megvan a we9 és a pes5 is akkor egyszerübb a dolog 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
ki is játszott egyik ill. másik oldalon 😊
Majd kiderül mi lesz, szeretem a Brazilokat a leglátványosabb focit vitathatatlanul õk játszák !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Konföderációs Kupa döntõjében is sima 3-1...ráadásul úgy el tudták 4-5 percekre dugni a labdát, hogy az argentínok nem is tudták, hogy egyáltalán van labda a pályán <#hehe>#hehe>
Jó a videó !
De a Vb-n kevés lesz a trükközés, a döntõben az Argentinok ellen 😊
Mostanában olyan extra laggos emberekkel érdekes nem találkoztam.Bár nem is vágyom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ha gondolod priviben leírom újra
<#wilting>#wilting>
De mondjuk nem értem,Ezt a képet akkor adja ha a másik kimegy a taktikai részre.Na de ott ha letelik az x idõ akkor magától visszamegy a dolog a meccsbe,nem?Vagy azt az idõt be lehet állitani végtelenre is?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.