PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most akkor a liveware miben fog eltérni az eddigiektõl?
én mindent keverek mindennel.
Viszont amivel játszom, az a PES5.
És szeretnék is vele játszani. És ezért mindent meg is teszek 😊 (szolgáltató popóbabebillentés)
😄
Viszont amivel játszom, az a PES5.
És szeretnék is vele játszani. És ezért mindent meg is teszek 😊 (szolgáltató popóbabebillentés)
😄
hello 79. percben lett 1-1 avégén 2-1 ide
bazeg milyen meccset játszottam punkerssal
vezetek 1-0 ra Holland-Olasz az utolsó percekig
aztán ott a játékosom úgy hagyta ki 5 méterrõl h már a kapus is feküdt.aztán a 90.percben punkers lõtt egy gólt.de qva ideges voltam
vezetek 1-0 ra Holland-Olasz az utolsó percekig
aztán ott a játékosom úgy hagyta ki 5 méterrõl h már a kapus is feküdt.aztán a 90.percben punkers lõtt egy gólt.de qva ideges voltam
<#vigyor3>#vigyor3>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
nah most jétszoittam 5 meccset 4 gyõzelem 1 vereség és a vereségnél még a 90percben egyenlithettem volna 11.esbõl de sajna kivédte😄
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
Szvsz magyaroktól is láthatsz ilyet... 😊
Vagy a magyarok immunisak a jó játékra? 😊
Nem hinném...
Mondjuk én csak PES5öt ismerem, de találkoztam nem 1 kiváló magyar játékossal. Most nem mondok neveket, ne bízzák el magukat, ill. akit kihagynék meg ne sértõdjön meg (nem mintha mérvadó lenne, amit mondok😄)
Vagy a magyarok immunisak a jó játékra? 😊
Nem hinném...
Mondjuk én csak PES5öt ismerem, de találkoztam nem 1 kiváló magyar játékossal. Most nem mondok neveket, ne bízzák el magukat, ill. akit kihagynék meg ne sértõdjön meg (nem mintha mérvadó lenne, amit mondok😄)
ezt nem szeretem a játékban hogy olyan is gólt lõ szabadrúgásból aki egy egyeneset nem tud belerúgni a labdába
kaptam már 30 ról betekerõs gólt Nestától...
kaptam már 30 ról betekerõs gólt Nestától...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
jó de nem értem hogy mért kell elhülyéskedni a végét mikor én még játszani akartam...
azt tudom h nem attól nagy mester.de a játékukon láttam.olyan passzokat meg indításokat adtak h a szemem kiesett.
Peti:hát sztem mi nem nagyon fogunk játszani mer ez nem PES5😄 vagy úgy gondoltad h felrakod a we8i-t?😄
Peti:hát sztem mi nem nagyon fogunk játszani mer ez nem PES5😄 vagy úgy gondoltad h felrakod a we8i-t?😄
Majd játszhatunk, de most igazán nem merek senkivel se kiállni játszani... Meg nem is lenne élvezetes. (laggtól)
sztem 5-0-nál qva nagy laggnál már nincs sok esélyem.így legalább élveztem kicsit.
de látszik a külföldiek ellen h nem vagyok olyan rossz.pedig azok nagy mesterek😄
de látszik a külföldiek ellen h nem vagyok olyan rossz.pedig azok nagy mesterek😄
reális 4-5 gól volt.az is qva nagy laggal.azért a végén ilyen h Ronaldinhot beraktam kapuba és úgy cselezgettem.
jáccottam egy másikkal Milan-Real 1-0 ide kilép.mondta h még egy?mondom jó úgyis elverem.6-0 oda.aztán 2-2 és 2-0-nál meg kilép és azt mondja:real madrid sucks
tiszta lol
jáccottam egy másikkal Milan-Real 1-0 ide kilép.mondta h még egy?mondom jó úgyis elverem.6-0 oda.aztán 2-2 és 2-0-nál meg kilép és azt mondja:real madrid sucks
tiszta lol
meek tolok egy kicsit, az english 1-be, 2-be vagy 3-ba leszek😄
de azért én megvallom õszíntén, hogy azért lag ide vagy oda, 14 gól az nagyon durva...körülménytõl függetlenül...
nem egy bajnokságban vettem részt, ilyen különbség nemnagyon született (bár amikben én játszotam, ott jók voltak)
nem egy bajnokságban vettem részt, ilyen különbség nemnagyon született (bár amikben én játszotam, ott jók voltak)
A jobb internetkapcsolat segít.
Fõleg feltöltés terén.
Ha jbal laggolt, akkor neked rosszabb a neted (ha te nem)...
😊
Fõleg feltöltés terén.
Ha jbal laggolt, akkor neked rosszabb a neted (ha te nem)...
😊
nemtod mit kell csinálni hogy ne laggoljon?
ez we8i 😄
nem tudjátok mit lehet tenni laggolás ellen?
na ez már jó:

na mé nem megy:S
Játszottunk 1 meccsett Jbal-al.Jó meccs volt.Na azért számitsuk bele a laggot meg azt hogy elhülyéskedte.olyan 6 gól a reális.
itt az eredmény:

itt az eredmény:
Az is lehet, hogy õ a vereség hatására még jobban koncentrál, összeszedi magát, hogy na most megmutatja... 😊
Te meg éppen fordítva nem tudsz annyira koncentrálni.
Nem elbizakodottság kérdése szerintem.
Én is igencsak máshogy figyelek nyert és vesztett meccs után...2-3 nyert meccs után meg egyenesen oda is veszik a motivációm és a tûz annak ellenére, hogy mondjuk nagyon kemény a meccs. De egyszerûen lanyhul az a szellem, hogy akkor most megmutatom, meg akkor most lenyomom. 😄 Bár ilyen ritkán van (hogy ennyit nyerek 1huzamban). Fõleg mivel nem is játszom. 😄DD
De jó lenne már játszani... De este elképzelhetetlen.
Teljesen akadós és lassú 3-4mps szünetekkel jön a net.
Reggel meg mint a kisangyal jön a 7-800 kbit/sec...
és mindez 2Mbites. 😄
No de majd jönnek szerelõk, de kizárólag csak délután vagyok hajlandó õket fogadni. Épp emiatt... 😊
Te meg éppen fordítva nem tudsz annyira koncentrálni.
Nem elbizakodottság kérdése szerintem.
Én is igencsak máshogy figyelek nyert és vesztett meccs után...2-3 nyert meccs után meg egyenesen oda is veszik a motivációm és a tûz annak ellenére, hogy mondjuk nagyon kemény a meccs. De egyszerûen lanyhul az a szellem, hogy akkor most megmutatom, meg akkor most lenyomom. 😄 Bár ilyen ritkán van (hogy ennyit nyerek 1huzamban). Fõleg mivel nem is játszom. 😄DD
De jó lenne már játszani... De este elképzelhetetlen.
Teljesen akadós és lassú 3-4mps szünetekkel jön a net.
Reggel meg mint a kisangyal jön a 7-800 kbit/sec...
és mindez 2Mbites. 😄
No de majd jönnek szerelõk, de kizárólag csak délután vagyok hajlandó õket fogadni. Épp emiatt... 😊
Majd megszokja...
Megfigyelhetõ általánosság hogy az ellenfeleknél nyert meccs után azonnali lelépés van (a parasztabb játékosa ezt még egy gyors "haha" és hasonló beirással tetézi,mielõtt kilép),mig vereség után már nyomják is az újabb meccs gombját...
Én általában mindig 2 meccsel számolok.Az viszont elképesztõ,és valami pszichologiai tanulmányt lehetne irni hogy én a megnyert meccsek utáni visszavágók legalább 70%-át elvesztem.Egyszerüen mig elsõre az ismeretlen ellenfél ellen tudok megfelelõen koncentrálni,addig a gyõzelem után én nem tudom,valami ismeretlen hatásból eredõen már gyengül a figyelem,aztán nagyon sokszor rossz vége lesz.Pedig nem vagyok egy elbizakodott tipus asszem (atán lehet mégis)...
Megfigyelhetõ általánosság hogy az ellenfeleknél nyert meccs után azonnali lelépés van (a parasztabb játékosa ezt még egy gyors "haha" és hasonló beirással tetézi,mielõtt kilép),mig vereség után már nyomják is az újabb meccs gombját...
Én általában mindig 2 meccsel számolok.Az viszont elképesztõ,és valami pszichologiai tanulmányt lehetne irni hogy én a megnyert meccsek utáni visszavágók legalább 70%-át elvesztem.Egyszerüen mig elsõre az ismeretlen ellenfél ellen tudok megfelelõen koncentrálni,addig a gyõzelem után én nem tudom,valami ismeretlen hatásból eredõen már gyengül a figyelem,aztán nagyon sokszor rossz vége lesz.Pedig nem vagyok egy elbizakodott tipus asszem (atán lehet mégis)...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.