PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
If you want New Blimp, Wide, Pitch Side Camera with 1.2 No Dvd exe
http://adf.ly/3hs12
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Nincs nagy különbség, játékban jobban látszik. Amúgy csak a távoli képeknél látszik valamennyire, pl. wide-ba, játék közbe mintha nem is esne..
nem új gyepeket készített hanem az enyémeked vagy másét HDR-ezte
Meg már akkor is belekötöttek a gyepedbe, hogy neki az ilyen színû jobban tetszik<#idiota>#idiota> :

Inkább azt mondd meg, hogy lesz e kamerás exe az 1.02-höz. 😊))
http://goo.gl/gd6Zi5
de egy legalább 3-4-5 fõs kis csapattal (akik értenek is hozzá és van is idejük dolgozni rajta) tényleg meglehetne csinálni az összes stadiont fullosra
akkor sikerült megcsinálni
persze az lenne a legjobb ha minden stadion máshogy nézne ki, de ember legyen a talpán aki ezt megcsinálja 30 stadionnal...ilyen sztem soha nem lesz. 😄
ha meg csak 1-2 stadionban van új, fullos gyep a többiben meg az alap gagyi az meg sokat nem ér 😊
pont ez lenne a lényeg hogy megmutatnám hogy kell de nem kéne tökölnöm az iparosmunkával én már nem fogok az árnyékokkal szórakozni fél napig
ezért akartam közös füves topikot mint 1010-ben azt hiszem de most mindenki a saját feje után megy padig akkor tök jól mûködött
de ha már ennyire felhoztad ezt a témát, én mindenképp fogok csinálni egy teljes gyepcsomagot az összes stadionhoz, mégha nem mindegyik lesz külön koszolódással, csíkozással, stb...akkor is 100x jobb mint az alap konamis gyepek vagy amiket mások összecsapva csinálnak. 😊
egyedül nem lehet megcsinálni az összes stadiont egy patchban pár hét alatt vagy akkor minden stadion összecsapott vagy mindegyik ugyanolyan és az unalmas
Hogy jönnek ide a stadionok, meg hogy mi mennyi ideig tart? 😄
te hány patchet próbáltál ki?
sajnos függenek mert pl egy stadiont jól megcsinálni nem egykét óra
amelyik annyi idõ alatt megvan azon látszik is
ha ezért fizetnének szívesen csinálnám napi 8 órában de így
szerintem meg pont hogy ritka a jó patch, aminek normális adatbázisa van. nem azt mondom hogy csak a pesedit jó, de az tény hogy a pesedit az egyik legmasszívabb, legszínvonalasabb patch, normális adatbázissal, viszonylag kevés hibával és folyamatos frissítésekkel.
akik meg tudnak maguknak grafikai cuccokat csinálni azok nem függnek egyik patch-tõl sem.. 😊
alapból nem bírom ezeket a telepítõseket én mindig másik könyvtárba rakom és magam pakolom át
fenntartom sok nagyon jó patch van és nem kéne egyet beállítani úgy, hogy csak az van
lustáknak lehet akik csak kattintgatni akarnak
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
szerintem nem az adatbázis a legfontosabb azt is lehet módosítani