PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

horpeti
Breki nyomunk 1-2 online meccset PES5tel? Olyan rég játszottunk.

Breki33
"we are italian national team, we are juventus, you others are nothing" (OPM)
horpeti
lol 😄

horpeti
hm, connection lost csak ugy... gg net.

Breki33
Hatalmas felzúdulás fogadta Lengyelországban, hogy többek között Jerzy Dudek is kimaradt a június 9-én kezdõdõ németországi világbajnokságra készülõ labdarúgó-válogatott hétfõn közzétett 23-as keretébõl.

"Pawel Janas szövetségi kapitány mindenkit meglepett, néhány nevezése egyenesen sokkoló. De lehet, hogy mégis van ebben az õrületben valami rendszer?" - veti fel a Przeglad Sportowy címû napilap. Hasonlóan filozofál a Dziennik is: "Ez valami hagymázas álom, vagy egy próféta látomása?" A Rzeczpospolita mindenesetre leszögezi: "Janas nem fél kockáztatni. A kihagyott Jerzy Dudek, Tomasz Klos, Tomasz Frankowski és Tomasz Rzaszy négyesbõl azonban végsõ soron csak Dudeknek lehet oka panaszra."

Az FC Liverpool kapusa - aki a legutóbbi idényben jobbára a kispadot koptatta - csakugyan megrökönyödött a döntésen:

"Ez valami áprilisi tréfa? Janas még csak nem is szólt nekem, csak a tévébõl tudtam meg, hogy nem mehetek a vb-re. Nagyon el vagyok keseredve."

Maga a szakvezetõ érdekes magyarázattal szolgált Dudek mellõzését illetõen: közölte, hogy tiszteletbõl hagyta ki õt a keretbõl, mert nem akarta megbántani azzal, hogy csak második számú hálóõrként alkalmazza...
Breki33
Breki33
hm telitalálat

megkérdezném melyik csapatban van két légiós, de az lehet nehéz lenne illetve énse biztos, hogy jól tudom
EmIn3m02
1. togó
2. ehh tipp...szaudiak? 😄

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

Breki33
ez hülyeség

Juve nélkül nincs olasz foci
horpeti
eZo: picit megfagyott a PES, biztos serverlagg. kiléptem ujrabelépek

szuerintem holnapig se ment volna tovább😊

Nem,mert Seria C-s csapatok nincsenek benne alapból...<#buck>

Sorry...<#rolleyes>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Breki33
Originally Posted by ~pLaCeBo~
Anyone tested it with a valid serial of PES5-original in online mode?
If we have a pes5 pc original with a valid serial is it possible to register it to WE9LEK to have online?

Thanks.

no only for korean server and from korean account..(payment)
Breki33
#23965 -t senki sem tudja?

Breki33
van ilyen grafika alapban a pes5-ben?

horpeti
Jah, én kb. 6 - negyed 7re vok várható.
És fent leszek MSNen. ha nem felejtek el felmenni 😊

horpeti
mondjuk nem tudom ezt miért fejtettem ki ennyire részletesen, tiszta hülye vagyok 😊))))) Ki a zsákomat érdekel... bocseszka 😊
Ebbõl láccik nem is gondolkodom 😛

horpeti
Aztán lehet kávétól bepörgök bár a fejem fullra nem tiszta, az a tipikus nem alvás + kóvájgás. Szal majd MSNen megdumcsizzuk. 😊

Mikorra vagy várható?

horpeti
nemtom, ma 2.5 órát aludtam, szal agyilag zokni vagyok...

Valszeg egyáltalán nem tudnék odafigyelni, és jó döntéseket hozni, emellett nagyon lassan.

De még meglátom. Csak ilyenkor baromira nincs meg a feeling, meg a szórakozásra éhes focivágy, majd összeesem. 😊

Bár valszeg az oldalrapaszt és az indítást tudnám gépiesen nyomogatni meccsenként 20-25* 😄DDDDD Csak ez nem az a feeling, és nem élvezetes, nem vagyok ott fejben.

Iszom most 1 kávét, aztán kiderül, mindenesetre MSNre majd felmegyek.
Sajna buxi Diablo2 most kicsit betett, valszeg még 1 hét míg abbahagyom... Csak ugye én olyan vok, hogy ha vmit eltervezek akkor azt megcsinálni, minden más meg el van felejtve, még az alvás/evés is. 😊

eZo
?

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Peti, késöbb 1-2 meccs már régen játszottunk...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
kössz az infót !

horpeti
onlineolni nem lehet ezzel ugye?

Liveware fennt van a Mininován.

Azért azt ne felejtsük el, hogy a Milan szenvedõ fél volt a bundában. Siena-Milan 2:1

Breki33
Bernabeu.zip (2,704,816 b) has been successfully uploaded.

http://www.mytempdir.com/669286

CSAK LIVEWARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Breki33
Na cseréltem a gyepet

Breki33
Bernabeuban nincsenek nézõk?
Breki33
Breki33
Én a Olympic Tokyo: 9362 -helyett fogom ami Liveware-ban 9371-es bin tehát ha jól számolom 9364-el kezdõdik
Breki33
Training ground
9560
9571
9582
9593
9604
9615

Akkor a training stadion helyett
eZo
Igen, próbáltam és nagyon jó, a Stadde France is szép, csak ott a gyep vacak 😊

Breki33
A Bernabeu-t valaki kipróbálta?

klikk

Átrakomqa LIveware-ba csak jó lenne tudni melyik stadion helyett kell
Breki33
Na akkor végre megy a Liveware és tegnap az elsõ multikast is lenyomtuk folytatódjon a tippjáték.

Ma nagyon könnyûeket kérdezek a mostani VB-rõl ezért kettõ kérdés lesz.

1. Melyik vállogatott érkezett meg elõszõr németországba
2. Melyik vállogatottban nincs idegenlégiós?
horpeti
Gratula a pompás eredményhez!

Igencsak pompás mérleg! 😊

Pedig én igyekeztem rontani rajta 😛P

Tegnap játszottam SP3as rosterrel Barcával Milán után, hát úgy pattogtak Roniék mint az állat 😛 semmibe se került kidolgozni 1 helyzetet... csak ugye azért ott a helyzetkihasználással volt gond. 😄

Aztán visszatérve Milánhoz meg az a megszokott nehézkes játék ment, viszont kapuközelben Sheva életveszélyes 😛
Jah ez nem online volt hanem haverral.

Válogatottakkal én nem szeretek játszani.

Látom a Milán is bennevan a 4es csomagban, hehe. 😊

Mondjuk szerintem klasszisokkal magabiztosabb a játék, mint Reálnál... Pedig azért ott is van szép kis támadófoci, de én nem érzem, h. nagyon összhangban lenne a védekezéssel, meg stb.

Breki33
Rudee-nak boldog szülinapot
horpeti
A baj, hogy van! 😊

Eleve nem is szabadna ilyennek lenni... 😛

lolz az egész.

Breki33
José Pekerman szövetségi kapitány is kijelölte 23 fõs világbajnoki keretét. A kiválasztottak között nem szerepel az Internazionale kulcsjátékosa, a rutinos Javier Zanetti.
José Pekerman fõleg az Európában játszó légiósokra építette keretét, amely részt vesz a németországi világbajnokságon.

A kapitány az Internazionale argentin kontingensébõl három játékost vitt magával: Burdissót, Cambiassót és Cruzt.

Javier Zanetti, Juan Sebastian Verón, Walter Samuel és Kily González nem került be az együttesbe
Breki33
U17-es EB-t az OROSZOK nyerték !.....
eZo
leszükitettem a "csapataim számát":

Real, Milan, Anglia, Argentina
Mostanában Angliával játszok, és nagyon jól megy velük, jó is csapat, csak ajálani tudom (gyors csatárok, stabil középpálya-jó szabadrúgás lövõk, jó védelem, csak a kapus poszt gyenge picit)

eZo
jubileumi meccsen sovány 1-0 ezzel a góllal:

eZo
300. meccs után így állok:

jbal
amúgy a swf schockwawe flash fájlt mivel lehet megnyitni?

hmm, én total commanderrel nyomattam fel

jbal
english.dsl

öö lehet hogy ékezetes nevet adtál a feltöltött dolognak, az ngol nevet jobban szeretik

jbal
á ez a böngészõs feltöltés nem jó.olyan kéne amit tc-vel lehet.próbaként feltöltöttem egy fájlt atw-re de ha rámennék akkor az oldal nem található.ez miért van?

Breki33
Kapuskérdés érdekes.....
Breki33
nem a csapatnak volt szüksége Moggi a hülye.

Meg aki elhiszi, hogy ez csak a Juvénál van :-)
eZo
Német vb keret
----------------

Jens Lehmann Arsenal kapus
Oliver Kahn Bayern München kapus
Timo Hildebrand VfB Stuttgart kapus

Arne Friedrich Hertha BSC védõ
Robert Huth Chelsea védõ
Marcell Jansen Borussia Mönchengladbach védõ
Philipp Lahm Bayern München védõ
Per Mertesacker Hannover 96 védõ
Christoph Metzelder Borussia Dortmund védõ
Jens Nowotny Bayer Leverkusen védõ

Michael Ballack Bayern München középpályás
Tim Borowski Werder Bremen középpályás
Torsten Frings Werder Bremen középpályás
Sebastian Kehl Borussia Dortmund középpályás
Bernd Schneider Bayer Leverkusen középpályás
Bastian Schweinsteiger Bayern München középpályás
Thomas Hitzlsperger VfB Stuttgart középpályás

Gerald Asamoah Schalke 04 csatár
Miroslav Klose Werder Bremen csatár
Oliver Neuville Borussia Möenchengladbach csatár
Lukas Podolski 1. FC Köln csatár
Mike Hanke VfL Wolfsburg csatár
David Odonkor Borussia Dortmund csatár

eZo
Olasz vb keret
---------------

Gianluigi Buffon Juventus kapus
Angelo Peruzzi Lazio kapus
Marco Amelia Livorno kapus

Cristian Zaccardo Palermo védõ
Alessandro Nesta Milan védõ
Fabio Cannavaro Juventus védõ
Gianluca Zambrotta Juventus védõ
Marco Materazzi Internazionale védõ
Fabio Grosso Palermo védõ
Massimo Oddo Lazio védõ
Andrea Barzagli Palermo védõ

Andrea Pirlo Milan középpályás
Gennaro Gattuso Milan középpályás
Daniele De Rossi Roma középpályás
Mauro Camoranesi Juventus középpályás
Simone Perrotta Roma középpályás
Simone Barone Palermo középpályás

Luca Toni Fiorentina csatár
Alessandro Del Piero Juventus csatár
Francesco Totti Roma csatár
Alberto Gilardino Milan csatár
Filippo Inzaghi Milan csatár
Vincenzo Iaquinta Udinese csatár