PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én még azt mondom, hogy a PES 5 ben sok a szabálytalan megmozdulás, és azokból még keveset is fúj be a bíró, mégtöbbet kellene, csak a szabálytalan megmozdulásból kellene kevesebb!
Igen azt írják Pes4 és Pes5 között van csak a grafot azért mondtam, mert az inkább érzés hisz nincs full steril pes5-öm, hogy összahasonlítsam.
De pl beraktam az új gyepem az Olimpicban éscsak néztem milyen jól néz ki.
De pl beraktam az új gyepem az Olimpicban éscsak néztem milyen jól néz ki.
Téves, a Puhl mondta, hogy adhat utána, mivel a kiállított játékos az elõnyszabály után nem befolyásolhatta volna a meccset, de ha a mezõnysben történik, nincs elõnyszabály!
ez a kép más kameraállásból
elárulom ilyesmit nem fujnak le
de szerinted igen
csak miután elvitte mellette utánanyúlt
szval ezt elnézted
elárulom ilyesmit nem fujnak le
de szerinted igen
csak miután elvitte mellette utánanyúlt
szval ezt elnézted
de ami a grafikánál fontosabb, szerintem ez a pörgõsebb játékmenet sokkal inkább szorakoztató, mint a pes5, nekem picit pes4-re hasonlít a tempo, de nagyon jó !
nincs is annyi szabálytalanság amit befúj a bíró, legalább is nekem 3-4 meccs alatt úgy tûnt, hogy ebben is jobb !
nincs is annyi szabálytalanság amit befúj a bíró, legalább is nekem 3-4 meccs alatt úgy tûnt, hogy ebben is jobb !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
persze mindenki
lol
érdekes hogy aki nem azt mondja mint te azt nem láthatta nem érthet hozzá
ugyanazokat irod újra
lol
érdekes hogy aki nem azt mondja mint te azt nem láthatta nem érthet hozzá
ugyanazokat irod újra
megint hülyeség
itt még nincs szabálytalanság csak testel bescsúszik elé
szabálytalanság akkor van mikor utánnanyúl és elkapja a bokáját.
Ha a másik elé becsúszkálást lefújnák állandóan szabadot rúgnék ellened.
Ja mondjuk ígyis :-)
itt még nincs szabálytalanság csak testel bescsúszik elé
szabálytalanság akkor van mikor utánnanyúl és elkapja a bokáját.
Ha a másik elé becsúszkálást lefújnák állandóan szabadot rúgnék ellened.
Ja mondjuk ígyis :-)
Pontosan. Ezért nem értettem eleve a dolgokat.. Breki azt mondta, pont az 1. képrõl egyértelmû, hogy bent volt. Ennyire nem lehetek vagy. 😊)
Csak ez zavar...
Nem tudom arra azt mondtani, hogy bent van, ha nincs... Amúgy részemrõl lezárva, ez is fölösleges volt, eddig is mindenki tudta az igazságot (majdnem)
Csak ez zavar...
Nem tudom arra azt mondtani, hogy bent van, ha nincs... Amúgy részemrõl lezárva, ez is fölösleges volt, eddig is mindenki tudta az igazságot (majdnem)
DE mi a vitatéma??? Barcafan vok, de nem volt bent, de elõnyszabály és piros!
de már vége, csak az ünneplés van!
de már vége, csak az ünneplés van!
Ez is egyértelmû. A szabálytalanság a vonal elõtt kezdõdött, és a szabály szerint onnan van a szabadrúgás ahol a szabálytalanság kezdõdik.

FAQ KEZDÕKNEK -> ott fent 😊
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Sajnos ma nem jó, kb 3kor megyek el, és csak holnap jövök haza valamikor...
sziasztok! Hogyan kell videót csinálni !? légyszí segítsetek)))
eZo ma ráérsz kicsit onlineolni?
Breki?
Kb. fél 5re fogok hazaérni, és égek a vágytól hogy játsszam. Ha bírná az idegrendszerem, most egész nap ezt nyomnám, csak sajna 3-4 meccs után befárad az ember.
(jó hülye voltam, hogy abbahagytam 1-2 több hónapra a gémet 😄)
nagyon szórakoztató tud lenni. Csak nem szabad túlzásba vinni 😛
Breki?
Kb. fél 5re fogok hazaérni, és égek a vágytól hogy játsszam. Ha bírná az idegrendszerem, most egész nap ezt nyomnám, csak sajna 3-4 meccs után befárad az ember.
(jó hülye voltam, hogy abbahagytam 1-2 több hónapra a gémet 😄)
nagyon szórakoztató tud lenni. Csak nem szabad túlzásba vinni 😛
pes5 eredeti kódját elfogadta, multit nem próbáltam még...
szuper.
Majd én akkor fogok ezzel játszani, ha lehet majd multiban (online) is játszani. Addig meg nem akarok ingadozni PES5 és eközött. Meg nem azért vettem meg a PES5öt, hogy ne játsszak vele 😊
Majd én akkor fogok ezzel játszani, ha lehet majd multiban (online) is játszani. Addig meg nem akarok ingadozni PES5 és eközött. Meg nem azért vettem meg a PES5öt, hogy ne játsszak vele 😊
Breki ennél jóval egyértelmûbb képet rakott be ide reggel, amit kitörölt. És szerinte abból látszik, hogy belül volt (én azt látom kívül)
Breki rakd be még 1* azt a képet, és akkor zárjuk le 1* s mindenkor a vitát.
Abból látszik minden.
Én nem fogom betenni, bár megvan wordben egész reggeli akció 😛
Breki rakd be még 1* azt a képet, és akkor zárjuk le 1* s mindenkor a vitát.
Abból látszik minden.
Én nem fogom betenni, bár megvan wordben egész reggeli akció 😛
Felraktam a WE9LE-t így:
1. Deamon 4.03HE all emulation on
2. telepítés végén visszamoutoltam az 1. cd-t
3. SecuRom Loader 1.2-be behoztam a WE9LEK.exe -t
4. Indult a game és játszottam 😊
(nics fent semmi cucc csak deamon, dvd-t nero-val írok, más ilyen progit nem használok)
1. Deamon 4.03HE all emulation on
2. telepítés végén visszamoutoltam az 1. cd-t
3. SecuRom Loader 1.2-be behoztam a WE9LEK.exe -t
4. Indult a game és játszottam 😊
(nics fent semmi cucc csak deamon, dvd-t nero-val írok, más ilyen progit nem használok)
Én már tegnap befejeztem volna. Egy linkre azért még kiváncsi lennék.
Mint külsõ szemlélõ a vitátokban:
"amugy kiaza Lehman?"
Ekkor az ügyvéd felszólal: "Tiltakozom, személyeskedés!"
Bíró: "Helyt adok"
😛
"amugy kiaza Lehman?"
Ekkor az ügyvéd felszólal: "Tiltakozom, személyeskedés!"
Bíró: "Helyt adok"
😛
oks remélem ezzel befejezted, ha szerinted egy kapus nem látja mi történik nincs mit mondanom erre........
amugy kiaza Lehman?
amugy kiaza Lehman?
LE-hez tudna vki regisztrácios kodot PLZ????
..és qakkor most curerom-al megy a cucc??
..és qakkor most curerom-al megy a cucc??
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Te meg az állítólagos külföldi oldalakkal jössz. Linkelj be már légyszi 1-et a sok közûl. A Nemzeti Sportos szakíró is jobban láthatta mint te vagy Lehman, mivel ez a dolga, meg mert gondolom visszanézte videóról. De a szavadból azt veszem ki, hogy te nagyobb szakértõje vagy ennek a sportnak mint a NS szakértõje ,no meg az összes újság, internetes oldal (legalábbis a 11-es megítélésében). De többet nem akarlak gyõzködni mert ha a tények nem gyõznek meg, no meg a szemed akkor én sem foglak.
Liveware
hát kitserver
Bernabeu Stade France, labdák, egy reklámtábla és pár helyre beraktam az új füvet
hát kitserver
Bernabeu Stade France, labdák, egy reklámtábla és pár helyre beraktam az új füvet
így igen
"A birot egyedul akkor lehetne hibaztatni, ha az Arsenal nyert volna
azzal az egy golla. Tudniillik ebben az esetben az elmaradt
elonyszaballyal sulyosan belenyult volna a meccsbe. Amugy szerintem nem
volt elfogult, ha hibazott, az csak szimpla tevedes volt."
De nem kéne akkor olyanokat írni, hogy a Barcelonának szerencséje volt.
Ha szerencséje illetve nem hibázó bírója van akkor 3-0-ra nyeri a meccset.
"A birot egyedul akkor lehetne hibaztatni, ha az Arsenal nyert volna
azzal az egy golla. Tudniillik ebben az esetben az elmaradt
elonyszaballyal sulyosan belenyult volna a meccsbe. Amugy szerintem nem
volt elfogult, ha hibazott, az csak szimpla tevedes volt."
De nem kéne akkor olyanokat írni, hogy a Barcelonának szerencséje volt.
Ha szerencséje illetve nem hibázó bírója van akkor 3-0-ra nyeri a meccset.
igen, az tény, hogy nem kapott meg 1 gólt, mert nem alkalmazott elõnyszabályt
Tény, hogy ügyes szinészet volt Arsenal gólját megelõzõ akció (de ugyanilyen szép volt Decoé, amikor Henry besárgult, egész foci tele van színészettel, ergo ezt fölös firtatni... csak nem mindbõl lesz gól)
Maga a gól szabályos volt. Henry beadás, Campbell fejes. nem támaszkodott, semmi. Szabályos volt.
Egyebet nem tudok mondani 😊
Tény, hogy ügyes szinészet volt Arsenal gólját megelõzõ akció (de ugyanilyen szép volt Decoé, amikor Henry besárgult, egész foci tele van színészettel, ergo ezt fölös firtatni... csak nem mindbõl lesz gól)
Maga a gól szabályos volt. Henry beadás, Campbell fejes. nem támaszkodott, semmi. Szabályos volt.
Egyebet nem tudok mondani 😊
ugye pont ezt mondtam énis elõtte hogy így kellett volna tennie viszont akkor nem adhat pirosat
úgyhogy ezt erre írtam
mint ahogy azt is írtam, hogy a kapus mit mondott
persze egy helyben mti-s hírt átvevõ ns szakíró jobban láthatta PP
szval arsenal fanatikusok az a lényeg hogy egy szabályos gólt nem kapott meg
a Barcelona és egy nem szabályosat rúgott az Arsenal
Aki nem hisz a szakértõknek azsem vitatkozhat ezzel, úgyhogy ebben maradunk
És ezentúl maradjunk ebben mivel ezek tények.
úgyhogy ezt erre írtam
mint ahogy azt is írtam, hogy a kapus mit mondott
persze egy helyben mti-s hírt átvevõ ns szakíró jobban láthatta PP
szval arsenal fanatikusok az a lényeg hogy egy szabályos gólt nem kapott meg
a Barcelona és egy nem szabályosat rúgott az Arsenal
Aki nem hisz a szakértõknek azsem vitatkozhat ezzel, úgyhogy ebben maradunk
És ezentúl maradjunk ebben mivel ezek tények.
Mondjuk a bíró mondja ezt:
„Inkább várnom kellett volna pár másodpercet, mielõtt meghozom a döntést – nyilatkozta a norvég bíró a hazájában megjelenõ egyik lapnak. – Ha kivárok, akkor megítélhettem volna a gólt, és sárga lapot adok.”
Szal nem azt mondta,hogy 11est ad, és sárgát...
szal nem a 11essel volt baja.. ergo a fõbíró úgy látta, hogy nem 11es... meccs után is... szóval valszeg ha valaki tudja, akkor õ.. nem pedig az épp labdával foglalkozó Eto'o, vagy Lehmann...
Meg azok, akik pixelbõl próbálják magyarázni a vonalat 😄D
„Inkább várnom kellett volna pár másodpercet, mielõtt meghozom a döntést – nyilatkozta a norvég bíró a hazájában megjelenõ egyik lapnak. – Ha kivárok, akkor megítélhettem volna a gólt, és sárga lapot adok.”
Szal nem azt mondta,hogy 11est ad, és sárgát...
szal nem a 11essel volt baja.. ergo a fõbíró úgy látta, hogy nem 11es... meccs után is... szóval valszeg ha valaki tudja, akkor õ.. nem pedig az épp labdával foglalkozó Eto'o, vagy Lehmann...
Meg azok, akik pixelbõl próbálják magyarázni a vonalat 😄D