PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
ezt nekem a PS nem nyitja meg
Breki33
de ezis másfajta mint a képen volt

meg ha magical kijelölöm és átszínezem nem lesz rossz a széle?
The Hedgehog

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Breki33
Breki33
a brand-os oldalon melyik képen van jó DEutchland felirat?
Breki33

Breki33
töltsd fel
The Hedgehog
tegnap este bepakoltam 95 egyedi arcot a KitServer FaceServer részébe. Tökéletesen mûködik csak kár, hogy egyelõre még egyedi frizurákat nem lehet a játékosok mellé tenni 😞 De ott van a cucc!!!

Breki33
érdemes újrarakni ha nem akarod mindig bepötyögni a kódot

viszont ha elõtte elmented az afs-ed akkor simán vissza lehet rakni
jbal
Network menüpont

Hova kell mennem,hogy neten játszhassak??? Breki,te bizti tudsz segíteni,úgy tok játszani,hogy,a powerpatchok vannak fenn+egy csukacsomag???? Poolfan U.i.: köszi a segítséget
Sziasztok!Azt szeretném megkérdezni,hogy 512/128 netsebességgel lehet-e normálisan neten játszani!Mert amúgy bármivel játszom a neten jól szuperál!
Mert akkor áldozbék rá most amíg akcióban van...<#nyes>
Kitserverben használható 90-es vagy 94-es Német válogatott mez-t nem tud valaki?
Egyszer 90-est láttam valahol,de hogy hol?Vagy az még a PES4 volt?<#conf>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Nem kell leszedni,csak a kapott kódal a játék oldalán (vagy ahova irányit,franc se emlékszik már rá) létrehozol egy profilt,és ezt használva megy már a fent lévõ játék is.
A Patch már bonyolultabb téma,mert nem biztos hogy kivel fogsz tudni játszani.Ha ez a patch ami neked fent van megváltoztatja az alapról a játék 0_text.afs -ben lévõ 00022-es bin file-t,akkor csak olyannal tudsz játszani akinek ez a file ugyanilyen.Tehát gyakorlatilag azok tudnak játszani egymással akiknél ez a 00022-es file megegyezõ.

NEM SEGÍT SENKI????????
jbal

Sziasztok!! Holnap hozzák nekem a Pes 5-öt eredetiben/Média Márk):4990,akciós/!! Azt szeretném kérni ,hogy segítsetek,hogyan tudok neten játszani??? Megvan nekem már csak nem eredetiben,most töröljem majd le,és rakjam újra,vagy csak a kód kell???? A Powerpatch mindegyik fenn van(1,2,2.5)!!! Azzal lehet játszani így!? Légyszi segítsetek,mert már nagyon kipróbálnám magam akár ellenetek is!!! Minden segítséget örömmel fogadok!!! Biztos lesznek még hülye kérdéseim,de nézzétek el nekem,hihetetlenül tetszik ez a játék!!!! Elõre is öszi:Laci A következõkben Poolfan néven fogok írni,mert most regisztráltam,ez egyik ismerõsöm neve!!!
Breki33
Breki33
Breki33

Kizárhatják a jövõ évi Bajnokok Ligája sorozatból az angol Arsenal együttesét, amennyiben bebizonyosodik, hogy évekkel ezelõtt, titokban pénzt adott a belga elsõ osztályú Beveren gárdájának - tudta meg a BBC.

A gyanú szerint a brit élklub 1 millió fonttal támogatta az akkoriban az anyagi csõd szélén álló belgákat, cserébe viszont - megszegve a szabályokat - szinte teljesen átvette az irányítást a klub felett. Az Arsenal tagadja a vádakat, azt azonban elismerték, hogy 2001-ben kölcsönadtak a A gyanú szerint az Arsenal a Goal nevû fedõcégen keresztül vette át az irányítást a belga klub felett, amely fiatal elefántcsontparti játékosok szerzõdtetésére specializálódott az elmúlt évek során. A történet elõzménye, hogy Jean-Marc Guillou, korábbi francia válogatott régi barátjával, a jelenleg az Arsenalnál edzõsködõ Arsene Wengerrel közösen futball akadémiát alapított Elefántcsontparton. Az iskolából olyan játékosok kerültek az Ágyúsokhoz, mint Kolo Toure vagy Emmanuel Eboue. A belga klub idõvel az afrikai játékosok gyûjtõhelye lett, a Beveren több országba adott el fiatalokat.

A belga ügyészség szerint a Goal-on keresztül az Arsenal pénzt adott a Beverennek, cserébe átvette a klub feletti irányítást, ami a FIFA szabályai szerint tilos.
eZo
Mostanában kevesebbet multizok mert inkább WE9LE-t nyomok, nagyon jó.. 6* birkózok a géppel (szó szerint)!
VB-t játszok a spanyolokkal és a csoportmeccsek is olyan izzasztóak voltak,de továbbjutottam következõ ellenfél Svájc volt na ott már csak a hosszabításban tudtam nyerni ( Torres 118. percben fejelt gólt ) !
Következõ ellenfél Brazilia lesz 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Hello !

We9LE-hoz van angol kommentátor ?

Tök jó lett a WE9LEK_K_PATCH_FINAL ! Próbáltátok ? Nekem bejön !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

hát, szerintem azért, mert a labdával, amivel játszol, a földön pattog, és öszseszedi a rengeteg koszt, és mikor mellérugod (a juvésokkal:]) a labda átadja a koszt a tálának...
Na, érted már?:]

Breki33
Azt nem mondanám, még csak teszt verzió és nem értem pl miért koszosabb a kapu mögött
rohatt jóak

Breki33

Breki33
Egész jó lett

Breki33
Breki33
Jah,nekem csak sime Pes5-öm van.

Breki33
Lehet majd, de most inkább a Liveware-t nyomatom illetve a labdákat P

Meg edzek.
Breki33
mennyi most a dollár árfolyama?

állítólag lehet Liveware-t online nyomni
Breki,nem játszunk egyet mostanában?A multkor elmaradt amit megbeszéltünk...

Breki33
ezt tudom de ez csak a logo

nekem a gumi is kell

nézd meg a #25375 -t

The Hedgehog
kattints ott erre a képre és letölti bazz.... eh ennyire nem nehéz ám 😄

Breki33
de pontosan melyik eps ez
Breki33
a hosszú link csak ez

The Hedgehog
ehem... nah... Photoshop, letöltött EPS fájlt megnyitod, asszondod neki amikor kérdezi, hogy mondjuk legyen 1000 pixel széles... oszt a Magic Wand toolal szépen kinyírod belõle a feliratot. 2 perc.

Breki33
hol pontosan, hogy vágom körbe pontosan
The Hedgehog
és még a privimre sem válaszoltál... ejnye

The Hedgehog
ott a gumi, a hosszú link...
eu a Deutschland meg nem az a betûtípus. A brandsoftheworld.com -on vannak olyan logók amin rajta van a deutschland felirat. Azt kellene rohadt nagyban megnyitni, körbenyírni és rátolni ide. Ne totojázz már 😄

Breki33
Breki33
és a gumi? P
The Hedgehog
fura... 😊

The Hedgehog

The Hedgehog
vagy a google a Te barátod 😄

The Hedgehog
sztem van egy csomó... mekis tutter

Breki33
Amúgy mi véleményed errõl?

Breki33
pl nincs olyan mcdonalds

continentalt se láttam
The Hedgehog
nem értem... brandsoftheworld.com... már vagy 100x írtam, hogy ott vektoros logókat le tudsz szedni, akkorában nyitod meg õket amekkorában csak akarod és tökéletes minõség

hol a gond?