PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondjuk az eredeti szürke gyepeken nem tudok játszani.ha ilyen szép éles zöld gyep van akkora gólokat rúgok😄D
Felújítást írtam amúgy, de mivel 7-8 változat van (azon belül nagyon sok gyep)
ezért látom, ha valaki régebbi kevésbé élethût használ.
Aki ezt nem látja hagyja ahogy van P
Miért olyan fontos, hogy egy játékosnak jobb arca, meze legyen, hogy új stadion, laszti stb legyen?
Konkrét példák:
Emirates stadion olyan a gyep mintha konyhai asztalteritõn játszanánk
St. Denis el van csúszva a csíkozás sehol se vágják a csíkot kicsivel a vonal mellé

Az a jó a stadionserverben, hogy mindegyikhez használható tehát elég egyszer jól megcsinálni és jó pes5-ben we9-ben is
Csak elég sok gyep nem tökéletes sztem illetve a középvonalnál kicsit csúszik és ez nekem zavaró.
De 90 stadiont felújítani mégha csak gyep elég idõigényes
az kb 540 gyep
miért fontos, hogy lebontják, csak egy példa volt
ugyanúgy kipróbáltam tegnap több stadionban is mindegyik jó volt
de csak egy irányba tudtam menni tehát ha túlléptem 90-et kellett végigpörgetni.
És még mindig stadionserverrõl beszélünk.
egyszer volt itt PES6 stadion lista azserint még a Müncheni Olympia lesz meg Highbury.remélem nem igaz.
a gépen nem találod?és Liveware?
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Valaki korábban az írta, hogy nem megy, de simán játszottam Highbury-ban online-t tehát akár 99 stadion közül lehet választani.
ha a játékba akkor a balra nyíllal.de biztos h nem ezt kérdezted mert ezt te is tudod😄
link
-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ja, a master ligás mentésemet nem tudom valahogy feltenni 5 csillagról 6ra??, mert már túl könnyû!!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
Bebizonyította hogy hihetetlen fos! Sok dolog tetszett benne, de a játékmenet egyáltalán nem! A bírón röhögnöm kellett, lövés után kifutott a labda után a pályáról(1szeri eset), A kapus már úgy vetõdõtt 1szer, hogy kapufáról lepattant a labda, de õ már ezt elõre tudta és oda vetõdött, ahova lepattant! Azt, hogy emberfogást nem ismer a gép, az azért durva! stb-stb-stb!
PESPESPES!!!
Esetleg tudtok másik bajnokságot ajánlani???
A reg után lehetne jelentkezni de amikor megnyomom a
" Jelentkezem a játékra" feliratot de ua oldal jön vissza.
Expolre és a firefox is ua csinálja. Van valami ötlet rá?