PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hihetetlen.............
Speciel az IQ elég jó a hivatalos teszt szerint de õ biztos jobban tudja P
mert te egy ilyen csákó vagy, ami ebben a topicban nagyon rosszul sült el,de a te dolgod
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Valaki nem tudja hogy van-e használható torrent a liveware-hez?
CSAK a Fradi
szóval itt te vagy a normális és mindenki hülye rajtad kívül.méghogy nekünk kevés az IQ-nk
ehhez meg no comment h msn-en megbeszélítek a dolgokat,magánügyeket te meg ide kiírod
De én gamepaddal játszom így hogy s+q nem biztos egyrõsz beszélünk
ha q L1 és a másik a passz akkor igen :-)
De mint mondtam, nem ez a lényeg.
Ha valaki ezt mondja:
"Lehet, te így látod, de nekem más a véleményem"
Ok nincs vele semmi gond.
De ezért sértegetni a másikat és nem felfogni, hogy velünk van a baj, nos ott már probléma van.
Úgyhogy hogy neked mi bajod van Szilcsióval azt nem tudom,én a legnagyobb békében vagyok vele.
"játszani nem tud, szervezni se igazán "
Hogy ki hogy játszik?Nehogy már az legyen a mérték.
Szervezni nem tud?Csinálj már egy olyan bajnokságot mint amit Õ csinált Pes4-ben egy éve.
De eleve nem tudom hogy jön ez ide?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
nem vagyok rosszban torres-el, legalábbis részemrõl, mivel rendszeresen beszélünk fórumozunk ugymondd egymással
tehát jólenne magadba fordulnál egy kicsit és észrevennéd h itt egyedül veled van a baj
Avanti Crociati!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
egyáltalán nem ismeretlen, nap mint nap barca topikban látom, football manager topikba is rendszeresen jár ahol ugyebár házigizda vagyok, tehát egyáltalán nem ismeretlen számomra, és nem ugattam le, csupán miattad ez a hangulat fogadja õt is
fölöslegesen ismételném az elõttem szólókat...
Avanti Crociati!
2. Nem ismeretlen
3. Kicsit fura, hogy te ezzel az elviselhetetlen kötekedõ jelllemeddel kérdezel ilyet.
4. Ha nem vagy képes kulturáltan megnyilvánulni ne járj ide !!!
Ha kitörlöm csak azért is újra beírja, hiába mondja neki mindenki, hogy álljon már le nem képes felfogni.
mindenesetre ha nincs igazam elnézést... de váltig állítom h nincs ilyen...
Avanti Crociati!
L1+passz gombbal lehet kiugratni a "passzt adó" játékost
Avanti Crociati!
De már a múltkor arról volt szó, hogy még egy és repül azóta legalább háromszor volt ilyen.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
tudatom veld h ha már Breki azt írja h lol akkor már nagyon szánalmas emberrel "cseveg" :ADDDD
egyébként nincs ilyen gomb de azér okos vagy...
Avanti Crociati!
Én már több mint fél éve nem játszom semmiféle ligában,ugyhogy nem tudom mirõl van szó.
még h õ az öcsi és õ kelt vitát.pffff
az ovis te vagy h beindítsz egy vitát egy "300000 hsz-el" elõtted lévõ hsz-re való válaszolásoddal
(na ebbe bele fogsz kötni h ezt jól megmondtam de nem érdekel húzz el innen)