PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Breki33
azt mondja nem tart igényt :-)))))))

hihetetlen.............

Speciel az IQ elég jó a hivatalos teszt szerint de õ biztos jobban tudja P
Neked nyitni kéne egy topicot , azzal a cimmel , hogy ami a szivemen az a számon
mert te egy ilyen csákó vagy, ami ebben a topicban nagyon rosszul sült el,de a te dolgod

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Csabesz6
én asszem mininováról húztam le...lehet még seedelik

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Terminátor14
Nyugodj már le, inkább menj aludni...

Valaki nem tudja hogy van-e használható torrent a liveware-hez?

CSAK a Fradi

jbal
pfffffff
szóval itt te vagy a normális és mindenki hülye rajtad kívül.méghogy nekünk kevés az IQ-nk
ehhez meg no comment h msn-en megbeszélítek a dolgokat,magánügyeket te meg ide kiírod

Fyrex
"hurrá!!!!!"

Avanti Crociati!

Breki33
Az szerintem L1+passz amirõl beszéltem, nem egyezik meg a Fifa-s kiugratással, pont fordítva õk másolták le ezt az utóbbi Fifa-kban

De én gamepaddal játszom így hogy s+q nem biztos egyrõsz beszélünk
ha q L1 és a másik a passz akkor igen :-)

De mint mondtam, nem ez a lényeg.

Ha valaki ezt mondja:
"Lehet, te így látod, de nekem más a véleményem"

Ok nincs vele semmi gond.
De ezért sértegetni a másikat és nem felfogni, hogy velünk van a baj, nos ott már probléma van.
Ehhez csak annyit hogy én Szilcsiónál lejátszottem Pes4-el egy teljes bajnokságot,és én soha senkivel nem vitáztam.Egy vitám volt azt azt követõ bajnokságban,az sem Szilcsióval hanem valaki mással,de azt is teljessen kultúráltan lebeszéltük,egyetlen szidalmazó szó nélkül.
Úgyhogy hogy neked mi bajod van Szilcsióval azt nem tudom,én a legnagyobb békében vagyok vele.
"játszani nem tud, szervezni se igazán "
Hogy ki hogy játszik?Nehogy már az legyen a mérték.
Szervezni nem tud?Csinálj már egy olyan bajnokságot mint amit Õ csinált Pes4-ben egy éve.

De eleve nem tudom hogy jön ez ide?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

csak most néztem azt a traininget amibe a szitukat kell csinálni , hát... szerintem van,mert ugyirja a kényszeritõnél , hogy S+ Q + nyil oldalra + W ,ugyhogy nem tudom

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Fyrex
haggyuk már ezt ugyse jutunk egyrõl a kettõre :ADSDSDSD

Avanti Crociati!

Fyrex
a nagy szakértõt nem sértésbõl mondtam csak lemaradt a szmájli

nem vagyok rosszban torres-el, legalábbis részemrõl, mivel rendszeresen beszélünk fórumozunk ugymondd egymással

tehát jólenne magadba fordulnál egy kicsit és észrevennéd h itt egyedül veled van a baj

Avanti Crociati!

fernando torres
van

Csabesz6
nincs kiugratás gomb-.-

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Fyrex
válaszolok neked

egyáltalán nem ismeretlen, nap mint nap barca topikban látom, football manager topikba is rendszeresen jár ahol ugyebár házigizda vagyok, tehát egyáltalán nem ismeretlen számomra, és nem ugattam le, csupán miattad ez a hangulat fogadja õt is

fölöslegesen ismételném az elõttem szólókat...

Avanti Crociati!

Te hol látod azt a nagy "leugatást"?

Breki33
1. Nem ugattunk le senkit
2. Nem ismeretlen
3. Kicsit fura, hogy te ezzel az elviselhetetlen kötekedõ jelllemeddel kérdezel ilyet.
4. Ha nem vagy képes kulturáltan megnyilvánulni ne járj ide !!!
KillR
én sosem anyáztam, nem is anyázok, és nem is fogok soha...nyugodtan megkédezheted "Nsagymester Kandurexet", h látott-e anyázást tõlem bárki irányába...de azért gratula, megvan az értelmi szinted, megint valótlannal próbálsz "ledönteni"...

KillR
inkább arrólj dumálj, mért van az, hogy egy ismeretlent is képesek vagytok leugatni???

Breki33
De itt nemis errõl van szó hanem arról, hogy van egy "ember" aki csak kötekedni jár ide és mindenkinek elege van már belõle, folyton vitákat provokál.

Ha kitörlöm csak azért is újra beírja, hiába mondja neki mindenki, hogy álljon már le nem képes felfogni.
KillR
nah, szép emberek vaygtok, mondhatom...egy ismeretlent és képesek vagytok basztatni...gratula, gyönyörû...

Breki33
elolvastad a kézikönyvet?
KillR
még egy, és repül?? érdekes, csak engem nem értesítettek...szal ezt megintcsak elnézted...

fernando torres
érdekes,nem vitatkozni jöttem csak gondoltam elmondom hogy nálam meg van..

Fyrex
megnéztem ne hidd h látatlanba mondom ezt

mindenesetre ha nincs igazam elnézést... de váltig állítom h nincs ilyen...

Avanti Crociati!

fernando torres
jó nekem van.és nagyon jól tudom használni. ennyi

jbal
ilyen nincs h elkezd üresre futni.benyomod az indítást beindítja és kséz.de csak akkor kezd el mozogni ha benyomod vagy magától

fernando torres
akkor nézd meg.

Fyrex
nemtudom mióta pesezel, de a játékosok maguktól indulnak be, sosem volt kiugratás gomb, mint fifaban

L1+passz gombbal lehet kiugratni a "passzt adó" játékost

Avanti Crociati!

Breki33
Azt már törölték

De már a múltkor arról volt szó, hogy még egy és repül azóta legalább háromszor volt ilyen.
fernando torres
nem vagyok szakertõ szal..de van ilyen gomb.az emberváltás gombja ha azt benyomod 1 játékosod el kezd üres területre sprintelni. és nagyonjó használható

Fyrex
már rég mehetne csak olvass vissza 1-2 oldalt...

Avanti Crociati!

Fyrex
nah mesélj nagy szakértõ..

Avanti Crociati!

Itt messze nem a kérdéssel van a probléma...

Kandurex
Ha nem hagyod abba a garázdálkodást, a flémet, spam -et, kitiltalak egy hétre a fórumról!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

fernando torres
egyébként meg van ilyen gomb de azér okos vagy

Bassza meg,ha tudom meg sem kérdem ezt a kibaszott qrva kiugratást,megint balhéztok (és most miattam , ) bocsi mindenkitõl,de csak érdeztem és leszarom mostmá ,hogy van-*e vagy nincs, csak nyugizzatok le

Fyrex
KillR mekkora egy debil vagy 😄DDDD

tudatom veld h ha már Breki azt írja h lol akkor már nagyon szánalmas emberrel "cseveg" :ADDDD

egyébként nincs ilyen gomb de azér okos vagy...

Avanti Crociati!

Nah ne haragudj , de ezt nem szeretem , ha valaki legyerekez . Ha jóból irtad akor semmi baj,de ha nem akkor nyugizzál be és ezt ne ird

jbal
jaj ne ezekkel gyere már.ne beszéld már ki más dolgait.ha a te magánügyeidet kibeszélnék te már anyáznál

Ezt most nem tudom kinek és kirõl szólt.
Én már több mint fél éve nem játszom semmiféle ligában,ugyhogy nem tudom mirõl van szó.

KillR
bazzeg, egy gyereknek válaszoltam, mert nem tudta, hogy van indításgomb pesben, erre brekike jön a nagy tudásával, h márpedignincs...ennyit rólad, azt se tudod, mi folyik éppen most...

jbal
KillR takarodj innen hányszor kel mondani
még h õ az öcsi és õ kelt vitát.pffff
az ovis te vagy h beindítsz egy vitát egy "300000 hsz-el" elõtted lévõ hsz-re való válaszolásoddal
(na ebbe bele fogsz kötni h ezt jól megmondtam de nem érdekel húzz el innen)

KillR
hát bocsánat, hogy segítek, és valaki meg meghazudtol...

Ha tudnál emberi hangnemben beszélni más emberekkel akkor nem lenne "ez"...

KillR
bazzeg, szólj a haverodnak, brekikének, hogy az ilyen gyerekes, tudatlan megnyilvánulásait privátba küldje el, és akkor nincs ez...

Ne kezdjétek má megint, nyugi kell , hogy néz ki igy a topic?

horpeti
lál 😄

KillR
jah, hát hogyne...ha segítek, te akkro is csak ellenkezel..szánalmas vagy, komolyan...ilyet az oviban láttam legutóbb...

Breki33
nincs mit beszélnem ilyen emberrel

hüzzál már el senkise kiváncsi a kötekedésedre
KillR
ilyen és ehhez hasonló, nagyon értelmes hsz-eidet inkább privátba, okés? kiscit érettebb dolog, úgy gondolom...
bár már az is elég éretlen, hogy 30 évesen LOL-ozol, ráadásul vmi magyar nyelvtan-karon is végeztél..szal csak gratulálni tudok újfennt...