PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
állandóan connection lost, unable to connect...
Steam Nick: adakiller
Ott be tudod állitani ahogy kell.A mésik player kiválasztása az passz...
ezen nem ártana javitani különben problémák lesznek sztem.
Igencsak megváltozott a játékmenet, most ha még ez annyira nem is látványos, de a PES5ben szépen begyakorolt menet az teljesen használhatatlan, más ritmusra kell ráállni. Taktikailag is változott a játék, máshogy viselkednek picit a játékosok, mint amit PES5ben meg lehetett szokni, de ez is csak szokás kérdése...
De szerintem jó irányba változott a játék, nem gépiesedett, meg egyszerûsödött el, meg stb...
De lehet csak azért mondom, mert tök más, 1 hét múlva mindenki vakon fog játszani, gépiesen😄😄
Steam Nick: adakiller
De nem annyira zavaróan.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Szerintetek mennyi idõ lesz megvárni a korrekt mezeket, összeállításokat, lsztikat, stadionokat, gyepeket?
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Mardid vs Chelsea 😛
Nistelrooy!! 😄DD
Hát eddig a professional egy nagy kuki 😄 Viszont a játékmenet ááááá, nagyon más lett😄DD Király kis kihívás jó szinten megtanulni ezt a játékot.
Ezt mondjuk 5 perces tapasztalattal írom😄
FORZA MILAN!!!
mivel kihagyták az eredetibõl
Vagy csak letöltötted?
Remélem nem vetted meg.
De ki?
ismerted?
Vagy csak úgy?
Pofám leszakad.
így bízz meg az eredeti cuccban.
Most nem azért, ritkán veszek játékot, de kódot mástól nem lopok, de ha megveszem inkább cd galaxistól rendelem, bár lehet azok sem különbek.
FORZA MILAN!!!
Nekem a kábeltévé egy hármas elosztóra van rakva.
Egy megy a nappaliba a tv-be, egy a hálóba a tv-be, egy harmadik meg szintén a nappaliba a hifibe, hogy kábelen halgassam a rádióadókat.
Eddig soha semmi baj nem volt.
Aztán egy ideje a NGC és a VIVA képe kurvára csíkos lett.
Kiszedtem a hifis kábelt az elosztóból és láss csodát minden tiszta.
Elõtte 3 évig is így ment és tiszta volt mindenhol a kép, most hírtelen úgy gondolta nem lesz az.
Sorry az offért
mikor kérdem hogy akkor másnak nem lesz gond azt mondta, hogy ezt a kódot nem használják többet
Semmi bonyolult nincs benne, simply doesn't work nálam...
De mind1, mert elugrottam, és megvettem.
Mégis hogyan he?
Csakis egyféleképpen lehet, úgy, hogy a kedves ismerõsöd szépen kibont egyet és elmondja neked.
Aztán szegény csórikám, aki meg megveszi az meg hazaviszi felrakja és amikor felmegy a netre nem tud vele játszani.
Visszamegy az eladó haverodhoz, az meg elküldi a halál faszára mondván, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.
Ugye nálam akad-szaggat a 6.
Na most van nekem egy ilyen monitor átkapcsolo szerkezetem,hogy tudjak váltani hogy a monitor éppen a PC-t vagy az Xbox 360-at mutassa.
Most az elõbb megnéztem hogy ha visszaállitom a régi állapotot,hogy a pc közvetlenül van összekötve a monitoral,ez a átkapcsolo meg kihagyva,akkor érdekes módon teljessen jó volt.
Létezik hogy egy ilyen szerkezet,vagy annak a kábele okozzon ilyen hibát hogy én szaggatást-kadást lássak?De akkor mért nem láttam az 5-nél is...Nem értem...
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
a szerkesztés nagyjából azonos
direkt adtam ilyen címet
de ezt már elmondtam párszor
nekem jó itt is de van saját topikja is a játéknak.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
FORZA MILAN!!!
Igazam van?
Légyszíves!
<#vigyor4>#vigyor4>