PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyilván,de mondjuk gondolom most éri öket az elsõ nagyobb "roham",aztán elõfordulhatnak kisebb (nagyobb) problémák.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

AdaKiller
na sztem nem a megjelenés napján kellene baxkódni...

Steam Nick: adakiller

Nekem is,délután simán felment,szerintem még állitgatják.

AdaKiller
ez a kurva lobby ugyanolyan szar mint az 5-ben....

állandóan connection lost, unable to connect...

köszi
jbal
meeeeegy hahaháháháhááh

ehhez új dkz is kellesz ?
tom de ott sem lehet a keyboardot ugy ahogy én akarom és éppen az az h nem lehet váltani 2 playerre
Amugy a felbontást meg a garfika részletességet is csak itt lehet állitani...Elég hülye megoldás...

Minden program-KONAMI-PES6-Settings
Ott be tudod állitani ahogy kell.A mésik player kiválasztása az passz...

hát egyenlõre nem tûnik túl kósernak a dolog. Most néztem bele a gémbe, nem tudom beállítani azt,h egyik player keyboardal másik gamepaddal nyomuljon. Egyszerre csak egy kontrollert tudok beállitani azt sem ugy,mint a pes 5-be,hanem meg adom,h 3szög a kör és a négyzet mi legyen (lövés,passz,stb) és honnan tudjam,h a gémpadon vagy a bill-en melyik a 3szög? ha nem olyanom van...
ezen nem ártana javitani különben problémák lesznek sztem.
Elinditod,betallózod vele az inditani kivánt játék exe file-ját,aztán "megnyitás".Kész.

Sziasztok,megtudja nekem mondani valaki,h kell hasznûlni ezt a SecuROM Loadert?
horpeti
mivel mindenki már szedi és játszani fog, ezért nem írok külön véleményt a játékról 😄

Igencsak megváltozott a játékmenet, most ha még ez annyira nem is látványos, de a PES5ben szépen begyakorolt menet az teljesen használhatatlan, más ritmusra kell ráállni. Taktikailag is változott a játék, máshogy viselkednek picit a játékosok, mint amit PES5ben meg lehetett szokni, de ez is csak szokás kérdése...

De szerintem jó irányba változott a játék, nem gépiesedett, meg egyszerûsödött el, meg stb...
De lehet csak azért mondom, mert tök más, 1 hét múlva mindenki vakon fog játszani, gépiesen😄😄

AdaKiller
na cdgalaxisba megjött a példányom, 1 óra múlva már remélem tudok nyomulni😊

jbal
vazze mikor jön már le?😄DD
kinek nem megy még?

horpeti
yeah, elsõ fejesgól 😛

igaz csak szögletbõl 😄

PESFAN
Néha picit nekem is szaggat.
De nem annyira zavaróan.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
Chelsea hihetetlen hogy nem szponzorált, pedig az 5 ben az volt alapból.

Szerintetek mennyi idõ lesz megvárni a korrekt mezeket, összeállításokat, lsztikat, stadionokat, gyepeket?

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

horpeti
nah, elsõ gólomra 60 percet kellett várni PES6ban😄

Mardid vs Chelsea 😛

Nistelrooy!! 😄DD

Hát eddig a professional egy nagy kuki 😄 Viszont a játékmenet ááááá, nagyon más lett😄DD Király kis kihívás jó szinten megtanulni ezt a játékot.
Ezt mondjuk 5 perces tapasztalattal írom😄

Breki33
menjünk tüntetni P
Shevchenko
Eggyenlöre nekem sincs,de jövöhéten ha kell generáltatok 1 párat,pár ezer forintért,mert ugylátom leakarják huzni az embereket sok sok pénzel.

FORZA MILAN!!!

A 360-ast nem vettem meg,csak a pc-t.

Breki33
a hivatalos forgalmazónál lekapcsoltak a részlegbe és ott mondták meg

mivel kihagyták az eredetibõl
PESFAN
Te meg megvetted?
Vagy csak letöltötted?
Remélem nem vetted meg.

Az Xbox 360-as verzio 19.900...

PESFAN
Telefonon bemondta?
De ki?
ismerted?
Vagy csak úgy?
Pofám leszakad.
így bízz meg az eredeti cuccban.
Most nem azért, ritkán veszek játékot, de kódot mástól nem lopok, de ha megveszem inkább cd galaxistól rendelem, bár lehet azok sem különbek.

Aha...hát érthetetlen.na mindegy legalább valami megoldás született...

Breki33
ez igaz

na mennyiért adod? PPPPPPPP
Shevchenko
Adják olcsobban és ne rajtunk kereskedjenek 3000-4000 ft-ér szerintem mindenki megvené.10000 ft röhely<#nevetes1>

FORZA MILAN!!!

PESFAN
Ezekre a kérdésekre ne keress választ.
Nekem a kábeltévé egy hármas elosztóra van rakva.
Egy megy a nappaliba a tv-be, egy a hálóba a tv-be, egy harmadik meg szintén a nappaliba a hifibe, hogy kábelen halgassam a rádióadókat.
Eddig soha semmi baj nem volt.
Aztán egy ideje a NGC és a VIVA képe kurvára csíkos lett.
Kiszedtem a hifis kábelt az elosztóból és láss csodát minden tiszta.
Elõtte 3 évig is így ment és tiszta volt mindenhol a kép, most hírtelen úgy gondolta nem lesz az.

Sorry az offért

Breki33
pes5-nél mikor felhívtam õket simán telefonon bemondta

mikor kérdem hogy akkor másnak nem lesz gond azt mondta, hogy ezt a kódot nem használják többet
horpeti
Hát én pont így csináltam, nem hinném, hogy szellemi fogyatékos lennék, hogy 10* is rosszul csináltam.

Semmi bonyolult nincs benne, simply doesn't work nálam...

De mind1, mert elugrottam, és megvettem.

Breki33
de nemis fizetsz a játékkészitõknek

azután meg árulod
de ezt már megbeszéltük
PESFAN
Tudnak neked generálni he?
Mégis hogyan he?
Csakis egyféleképpen lehet, úgy, hogy a kedves ismerõsöd szépen kibont egyet és elmondja neked.
Aztán szegény csórikám, aki meg megveszi az meg hazaviszi felrakja és amikor felmegy a netre nem tud vele játszani.
Visszamegy az eladó haverodhoz, az meg elküldi a halál faszára mondván, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el.

Most egy hülye elég off kérdés következik.
Ugye nálam akad-szaggat a 6.
Na most van nekem egy ilyen monitor átkapcsolo szerkezetem,hogy tudjak váltani hogy a monitor éppen a PC-t vagy az Xbox 360-at mutassa.
Most az elõbb megnéztem hogy ha visszaállitom a régi állapotot,hogy a pc közvetlenül van összekötve a monitoral,ez a átkapcsolo meg kihagyva,akkor érdekes módon teljessen jó volt.
Létezik hogy egy ilyen szerkezet,vagy annak a kábele okozzon ilyen hibát hogy én szaggatást-kadást lássak?De akkor mért nem láttam az 5-nél is...Nem értem...

Shevchenko
De akkor se lopok?És nem mástol veszem el a kódot.

FORZA MILAN!!!

Attila8805
OK

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Breki33
aztán meg eladod másnak

ezt tavaly megbeszéltük
Breki33
mert hülyeség minden résznek külön fórum

a szerkesztés nagyjából azonos
direkt adtam ilyen címet

de ezt már elmondtam párszor
Attila8805
Nem akarok kötekedni de mért nem a PES 6 topikba írkálunk?
nekem jó itt is de van saját topikja is a játéknak.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Shevchenko
Mivel van ott ismerösöm tudnak nekem kódot generálni,ha nem a lemezbe van beégetve a PES5-el is így játszottam.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
És kimondta hogy lopok nagyokos!<#mf1>

FORZA MILAN!!!

PESFAN
Úgy néztem minden nagyon egyszerû lesz, már ami patchtelepítést illeti, merthogy minden ugyanarra épül mint a PES5.
Igazam van?

Breki33
elõbb be kell szerezni, de gondolom egyszerûen cserélhetõ
PESFAN
Kéremszépen!
Légyszíves!
<#vigyor4>

Breki33
kérem kimaradt :-)

nekem még nincs meg itt
Breki33
ne lopj !

lehet másvalaki nem tud játszani emiatt
Shevchenko
Köszi,és a kód hol helyezkedik el ugyanott ahol a PES5-nél?

FORZA MILAN!!!