PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én 1 meccset játszottam,az játék szempontból jó volt,csak hát ez az örökös kikapcsolás...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shevchenko
Remélem valamit csinálnak vele mert az online része nagyon szar.

FORZA MILAN!!!

asfa
sry cask gondok voltak!
szal nekem nem volt jo
és a gamecopyworld.com-ról letöltöttem a pes6 fixed image 2-t és azt bemontoltam és ugyanugy avval a programmal (procyon) megkerestem a pes6 exe-t és jo lett!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Eddig nagyon beteges ez az on-line.Tegnap este jó volt,aztán késõbb nem,reggel állitólag ment,még délbe is,aztán azóta megint nem...

Shevchenko
Szilcsó vedd meg a játékot nekem 3000-et megért<#buck>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
1 órája probálok belépni a szobába de semmi,server error.

FORZA MILAN!!!

az mitöl van nem figyeltétek,hogy probálom curerommal mertanno a we9l koreai verzió ment vele ,hogy hiába zöld a daemon amikor be mountolja akkor felvillan lent egy pillanatra és kék a daemon.

kuci06
nah, sikerült beállítani(elég vacak ez a settings.exe<#shakehead>)

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

jbal
amúgy nekem van button configuration az optionsban és be lehet állítani a játékban is

jbal
nem azt mondtam h nem akarok válaszolni.hanem azt csak nem azért nem válaszolunk mert sajnáljuk tõled a meg oldást hanem azért mert mi se tudjuk a választ

Zoral Kiki
na jo akkor ezt megvitetjuk még este 8 körül mert most mennem kell addig ha valakinek van valami ötlete az leirhatná köszi csáo

tobias88
Valaki válaszoljon légyszives! Be tudtátok állítani a játékban (pes6), hogy ha a bill mellé betesztek egy gamepadot, azt ne a billentyûzet alternatívájaként, hanem egy új játékosként vegye be?? mert nem lehet úgy megcsinálni mint tavaly!
PESFAN
Húú most nem tudom, mert nem vok otthon.
Talán a 67*50-es.
De azok között amiket írtál van eltérés lehet neked rossz van meg.
MDS-t kell hogy csináljon kicsomagolás után.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Breki33
akkor le kéne írni a megoldást........
Iceman89
nekem is ezt írja már ki... 😊 amúgy ugyan ez volt a problémám egy másik játéknál... sokat próbálkoztam vele, aztán elindult... asszem akkor összeakadt egy másik programmal, az antiblaxxal... de most hiába nyomom ki a securom nem indítja el...

Iceman

asfa
jo megvan azért köszönöm!

Zoral Kiki
de neked megy a játék?mert ha igen elmondhatnád hogy honnan szerezted meg privibe hogy ne legyen tré!!

5-höz képest még az van h nem láttam a sálpörgetést a szurkolóktól.
asfa
ezt irja nekem is <#zavart2><#zavart2>

akkor nem tudom lehet h az mds file a hibás mert Putyának is az volt a baj.
Zoral Kiki
lehet hogy ez már haladás mert most már nem ezt irja ki hogy Conflict with disc emulator softwear detected hanem ezt please insert the original disc instead of backup

A required security module cannot be activated
This program can not be executed(7000)

Nekem ezt írja ki állandóan .

Zoral Kiki
Pes fan neked melyik változat van letöltve a 67*50mb vagy a 65*50mb mert nekem a 65*50 es lehet hogy még ez lehet a baj?

asfa
nekem is ez van
és berakom a procyon-ba és semmi!kirija h insert a pes6 blabla instead the backup!
és minden rendben van mindent jol csinálok és nem megy 😞

Zoral Kiki
igen ugy van zölden világit 1000 el

Át kell állitani a daemon-t.
Elinditod jobblikk EMULATION - secudrom és akkor zöld lesz.
Igy menni fog.
Zoral Kiki
Szoval mindent ugy csinálok ahogy mondod csak mikor én kitömöritem akkor lessz egy mds file-om és mdf nem lessz!!de a tools ugyan ugy meg van és ott van az a procyon és betallozom neki a pes6 exe t és ugyan azt irja ki unpack, mount with dt4 all... stb!! vagy az még lehet hogy a daemon 4.03 van fent nem?

tobias88
és miért nem akarsz válaszolni??
Én beállítottam a billentyüzetet, a jelre kell klikkelni (háromszög,négyzet,kör) és akkor kiadja h nyomj meg egy billentyüt és akkor arra teszi.
a bajom csak az hogy akad o_O
Én mindent igy csinálttam és kiirja:

A required security module cannot be activated
This program can not be executed(7000)

kuci06
sziasztok! miért van az, hogy a sem a player1-nek, sem a player2-nek nem tudom beállítani a billentyûzetet?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

PESFAN
Walcott

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

PESFAN
1. Kitömöríted a sok rar file-t, így kapsz egy mdf és mds filet.
2. A daemontools 4. 06 nevû programot elindítod.A kis ikonján a tálcán böksz egy jobb egeret.Ott emuációk menü, majd all emulation on-ra kattintasz, ekkor a kis ikon a tálcán zöldre vált.
3. Beteszed a daemonba az mds filet.
4. Feltelepíted.
5. Induláskor nem a parancsikonra kattintasz, haenm van egy könyvtár a tools és ott elindítod a procyon exe-t majd betallózód a pes6 exet és kész

shevy
master leagueben kit vennétek meg csatárnak? Agüero, Walcott, vagy Okaka?

PESFAN
Na az tuti hogy a 8504 a stamford Bridge

Zoral Kiki
Csáo
Légyszi irjátok már le pontrol pontra hogy hogy inditsam el (de ne ezt irjátok /unpack, mount with dt4 all emu options on, install, use our included loader, play!/ mert ezt én is ki tudtam olvasni az nfo bol)mert szerintem mindent jol csinálok de még is ezt irja Conflict with disc emulator softwear detected és már megbasz az ideg hogy nem megy
daemon 4.03 mat használok
köszi csáo

PESFAN
Hát nekem magas ez a stadionnézegetés.
Mindenhol ugyanazok a képek vannak.
Azután jön egy mez meg egy transzparans de az is kurvára ugyanaz.
Nem beszélve arról hogy egy idõ után a game graphic besokal és lefagy

Na de jó,multi már meghalt.Délbe még jó volt.
Most már összekaphatnák magukat tényleg...

jbal
stadionok 0_text-ben
tobias88 szted azér nem válaszolunk mert nem látjuk vagy nem akarunk?
ezo melyik directx-et tetted fel?9.0?
directx_oct2006_redist ez melyik?

tobias88
0_text
tobias88
VÁLASZOLJON MÁR VALAKI!! LÉGYSZIVES!
Hell, lenne egy problémám a 6os szériával! Ugye 5ben bedugtad a gamepadot, beállítottad button settingsben és meccs elött elhúztad valamerre. Namármost bedugtam a gamepadot, hogy ketten játszunk, de nem tudtuk beállítani hogy melyik csapattal legyek, csak a billen, és a bill mellett volt a gamepad jele. Elkezdtük a meccset és mindketten az 1es számú controllert irányítottuk! Ilyenkor mi van??
PESFAN
Ok de melyikben vannak a stadionok?
0 text vagy e text?

Breki33
igen elkezded nézni a bin-eket és látod ha jobb oldalon a stadion jön

transparensekbõl egyébb kinézetbõr rá lehet jönni melyik melyik
PESFAN
Breki!
Ha jól sejtem azt a game graphic studióval tom megnyitni?
Vagy hogy segíthetek.
Mivel tudom megnézni, hogy melyik stadion melyik?
Hogy kell.
Ha tudnám segítenék, mond el.

Nekem sincs meg csak a warez
Este lesz origi.
tobias88
EZT LÉGYSZI VALAKI!

Hell, lenne egy problémám a 6os szériával! Ugye 5ben bedugtad a gamepadot, beállítottad button settingsben és meccs elött elhúztad valamerre. Namármost bedugtam a gamepadot, hogy ketten játszunk, de nem tudtuk beállítani hogy melyik csapattal legyek, csak a billen, és a bill mellett volt a gamepad jele. Elkezdtük a meccset és mindketten az 1es számú controllert irányítottuk! Ilyenkor mi van??
Az valószinü azt jelenti hogy többnyelvû.

jbal
láttam vmi multi5.az mit jelent?lehet vele multizni? P

Breki33
van egy új "multis" torrent
Breki33
megnézni a bin-eket és a stadionokat összeírni

hogy pl Stamford 8990....

pes5-nél is mi csináltuk meg