PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
szal nekem nem volt jo
és a gamecopyworld.com-ról letöltöttem a pes6 fixed image 2-t és azt bemontoltam és ugyanugy avval a programmal (procyon) megkerestem a pes6 exe-t és jo lett!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Talán a 67*50-es.
De azok között amiket írtál van eltérés lehet neked rossz van meg.
MDS-t kell hogy csináljon kicsomagolás után.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Iceman
This program can not be executed(7000)
Nekem ezt írja ki állandóan .
és berakom a procyon-ba és semmi!kirija h insert a pes6 blabla instead the backup!
és minden rendben van mindent jol csinálok és nem megy 😞
Elinditod jobblikk EMULATION - secudrom és akkor zöld lesz.
Igy menni fog.
a bajom csak az hogy akad o_O
A required security module cannot be activated
This program can not be executed(7000)
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
2. A daemontools 4. 06 nevû programot elindítod.A kis ikonján a tálcán böksz egy jobb egeret.Ott emuációk menü, majd all emulation on-ra kattintasz, ekkor a kis ikon a tálcán zöldre vált.
3. Beteszed a daemonba az mds filet.
4. Feltelepíted.
5. Induláskor nem a parancsikonra kattintasz, haenm van egy könyvtár a tools és ott elindítod a procyon exe-t majd betallózód a pes6 exet és kész
Légyszi irjátok már le pontrol pontra hogy hogy inditsam el (de ne ezt irjátok /unpack, mount with dt4 all emu options on, install, use our included loader, play!/ mert ezt én is ki tudtam olvasni az nfo bol)mert szerintem mindent jol csinálok de még is ezt irja Conflict with disc emulator softwear detected és már megbasz az ideg hogy nem megy
daemon 4.03 mat használok
köszi csáo
Mindenhol ugyanazok a képek vannak.
Azután jön egy mez meg egy transzparans de az is kurvára ugyanaz.
Nem beszélve arról hogy egy idõ után a game graphic besokal és lefagy
Most már összekaphatnák magukat tényleg...
tobias88 szted azér nem válaszolunk mert nem látjuk vagy nem akarunk?
ezo melyik directx-et tetted fel?9.0?
directx_oct2006_redist ez melyik?
Hell, lenne egy problémám a 6os szériával! Ugye 5ben bedugtad a gamepadot, beállítottad button settingsben és meccs elött elhúztad valamerre. Namármost bedugtam a gamepadot, hogy ketten játszunk, de nem tudtuk beállítani hogy melyik csapattal legyek, csak a billen, és a bill mellett volt a gamepad jele. Elkezdtük a meccset és mindketten az 1es számú controllert irányítottuk! Ilyenkor mi van??
0 text vagy e text?
transparensekbõl egyébb kinézetbõr rá lehet jönni melyik melyik
Ha jól sejtem azt a game graphic studióval tom megnyitni?
Vagy hogy segíthetek.
Mivel tudom megnézni, hogy melyik stadion melyik?
Hogy kell.
Ha tudnám segítenék, mond el.
Este lesz origi.
Hell, lenne egy problémám a 6os szériával! Ugye 5ben bedugtad a gamepadot, beállítottad button settingsben és meccs elött elhúztad valamerre. Namármost bedugtam a gamepadot, hogy ketten játszunk, de nem tudtuk beállítani hogy melyik csapattal legyek, csak a billen, és a bill mellett volt a gamepad jele. Elkezdtük a meccset és mindketten az 1es számú controllert irányítottuk! Ilyenkor mi van??