PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálad igen nálam így van
a másik gomb a finesse shot amivel helyezett lövést lehet
most volt egy animated gif róla, de azis mehet felülre
a másik gomb a finesse shot amivel helyezett lövést lehet
most volt egy animated gif róla, de azis mehet felülre
RB a sprint. De amúgy most volt egy kis tûzijáték. Úgy látszik csak a nagyon lapos lövésekkel lehet erõset lõni. Nyomtam mellé azt a másik gomboz amit mondtál és úgy már laposan és erõsen lövi, de még tesztelgetem.
így nem tudom gamepaddal kell nyomni
gondolom a sprint az RT és azt nyomod lövés közben
egyikkel emel másik a finesse shot
gondolom a sprint az RT és azt nyomod lövés közben
egyikkel emel másik a finesse shot
Nálam a háromszög a lövés. Billentyûzetem játszom.
A - Beadás
D - Lövés
S - Rövid passz
W - Szöktetés
E - Sprint
A - Beadás
D - Lövés
S - Rövid passz
W - Szöktetés
E - Sprint
ha ráállsz szerintem kiírja melyik mi ott a passz segítséget lövés segítséget, meg ilyesmit lehet hogy mennyire cserélgesse az oldalt ha jól emléxem
szerintem nyomod közben a módosító gombot és akkor átemelés lesz
a finesse shot-ot nyomd alatta akkor szépen helyezi
itt ezt érdemes nézni 3-tól
a finesse shot-ot nyomd alatta akkor szépen helyezi
itt ezt érdemes nézni 3-tól
Azt hol lehet kikapcsolni? Megpróbálom hátha. Most valamit állítottam, ahol volt Pass, Clear, Shoot meg Sliding talán. Ezeket átállítottam OFF-ra. Ezek azok? Mert ha ezek akkor ezek sem segítettek.
Az érdekes, nekem +1en már jó.
Más gombot se kell nyomni hozzá. Lehet a lövés segítség más mint nálam, teljesen kikapcsoltam.
Más gombot se kell nyomni hozzá. Lehet a lövés segítség más mint nálam, teljesen kikapcsoltam.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Átállítottam +2-re, de ugyan úgy gyengék a lövések. Elõbb is épp, hogy a feléig elment a csík és 5 méterrel föléemelte. Pedig a lövést nyomtam. Nyilakkal is variáltam, de semmi. Anno 2009, 2010 vagy a 2011-ben ( most nem emlékszem pontosan ) olyan jókat lehetett lõni. Vitted befelé, toltad, toltad majd kilõtted a hosszút egy jó lapos lövéssel. Vagy amikor kifordította a bokáját és eltekerte a kijövõ kapus mellett. Vagy a jó kis távoli pattogós/magas lövések.
Tudom.. Írtam is, hogy erõset tudok lõni, de csak lepattanóból. Szóval tudom melyik billentyû melyik.
Állítsd át a kontrollert, mert alapból az ívelés és a lövés a megszokott fordítottja.
Valaki leírná, hogy hogyan kell "rendesen", erõsen lõni a 2012-ben? Mert akármit csinálok, akármelyik nyilat nyomom a lövés mellé, csak emel a játékos, nem tudok életerõs lövést lõni. Maximum egy lecsorgó labdából, de amikor vezetem kapura vagy megyek be középre és ellõném akkor eltekeri vagy 10 méterre elmegy a kaputól. De semmi erõ nincs bennük. Köszi a segítséget.
korábban már toltam errõl gifet, továbbra is sok helyzetem van a védelem széthúzásából

Avanti Crociati!
korábban már toltam errõl gifet, továbbra is sok helyzetem van a védelem széthúzásából

Avanti Crociati!
Küldtem privet, légyszi olvasd el!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ki tud tiltani, mert tud berakni szûrõt a bannerba és akkor ebben a topicban nem látszanak a hszeid.
http://goo.gl/gd6Zi5
de amire te válaszoltál az a pes gifes vonal volt ha megnézed a válasz erre
gombokat látod
milyen koncert lesz?
gombokat látod
milyen koncert lesz?
"szerinted a 0:33-assal semmi gond nincs" (#76298)
A gif-ben nincs 0:33... <#szomoru2>#szomoru2>
Én meg alszok lehet, hosszú volt a hét és a holnap esti koncertnek hála nem fogok pihenni, mert vagy 20ezren biztos itt fognak tombolni 200 méterre az ablaktól.
A gif-ben nincs 0:33... <#szomoru2>#szomoru2>
Én meg alszok lehet, hosszú volt a hét és a holnap esti koncertnek hála nem fogok pihenni, mert vagy 20ezren biztos itt fognak tombolni 200 méterre az ablaktól.
Én a 0:33nál esett gólról beszélek. Nem arról, ami támadás ott kezdõdik. Ott a kapus áll és aztán vetõdik balra. Kb 0:28tól kezdõdik ha ez segít.
te nem tudom mit nézel
a kapus egyértelmûen a földön van
és amikor a kapufánál áll fel egyértelmû, hogy egy védõnek be kell futnia
míg újra elfoglalja a helyét - ami nem a felállást jelenti ugyebár
a kapus egyértelmûen a földön van
és amikor a kapufánál áll fel egyértelmû, hogy egy védõnek be kell futnia
míg újra elfoglalja a helyét - ami nem a felállást jelenti ugyebár
Nagyítva nem néztem.
Ez a programozás hibája, nem a valós megoldásokhoz való hasonlításé. Tudtommal nincs olyan gomb, ami David Copperfield módba kapcsolja a játékost <#nemtudom>#nemtudom>
Ez a programozás hibája, nem a valós megoldásokhoz való hasonlításé. Tudtommal nincs olyan gomb, ami David Copperfield módba kapcsolja a játékost <#nemtudom>#nemtudom>
Az hogy nincs letámadás lehet a nehézségi szint oka is. Pont ezeket az ollózós idiótaságokat szokták amatõrön rögzíteni.
0:33 Az egész cselezés sebessége irreális. Mikor látsz két ilyen cselt egymás után? A 17-es miért nem át be az elcsúszó védõ mellé? Inkább a támadó mögé meg. Nincs pressing.
😄
A védõ kilép balra (az õ szemszögébõl), mert arra megy a támadó is. Gyors irányváltással megy a másik irányba a csatár, irl se lenne bekk, aki 180 fokba fél mp alatt megfordul.
A lábába lehet, hogy eleshetett volna, de azt tudjuk, hogy ilyen apróságok egyik játékban sincsenek. Vagy elesik és meghal, vagy továbbmegy. Ez a PES-ben is így van, meg a FIFA-ban is.
A védõ kilép balra (az õ szemszögébõl), mert arra megy a támadó is. Gyors irányváltással megy a másik irányba a csatár, irl se lenne bekk, aki 180 fokba fél mp alatt megfordul.
A lábába lehet, hogy eleshetett volna, de azt tudjuk, hogy ilyen apróságok egyik játékban sincsenek. Vagy elesik és meghal, vagy továbbmegy. Ez a PES-ben is így van, meg a FIFA-ban is.
utoljára mondom nincs semmiféle csínyem
ha nem állsz le ezzel komolyabb következményei lesznek
ha nem állsz le ezzel komolyabb következményei lesznek
Ja, valóban, éppen feltápászkodott, amikor befut mögéje a két bekk, amikor meg védi a lövést még ott van mindkettõ. Tényleg nagyon reális...
na ebbe most nem megyek bele inkább játszanék az új kamerával
csak egyet
szerinted a 0:33-assal semmi gond nincs
ha már olyan részletességgel nézzük ahogy te a pesb videókban nézted
elõtte csinál egy cselt ami után tulajdonképpen átmegy az emberen
szó sincs arról hogy elmegy a védõ, utána kinyújtott kézzel rohan utána
de mivel lerántani nem tudja jobbra lefordul
csak egyet
szerinted a 0:33-assal semmi gond nincs
ha már olyan részletességgel nézzük ahogy te a pesb videókban nézted
elõtte csinál egy cselt ami után tulajdonképpen átmegy az emberen
szó sincs arról hogy elmegy a védõ, utána kinyújtott kézzel rohan utána
de mivel lerántani nem tudja jobbra lefordul
"egyik-másik"
0:33
egy cselre elmegy a védõ, a fickó betör a 16oson belülre és ellövi a hosszúba
0:44
alapvonalról vissza passz, üresen tátong a hosszú sarok, brazilok amúgy is szeretik az ilyen megoldásokat
0:55
cselt megeszi a védõ, bemegy a 16oson belülre ismét a csatár és tök zavartalanul kilövi a jobb alsót
Ezekkel pl semmi gond sincs.
0:33
egy cselre elmegy a védõ, a fickó betör a 16oson belülre és ellövi a hosszúba
0:44
alapvonalról vissza passz, üresen tátong a hosszú sarok, brazilok amúgy is szeretik az ilyen megoldásokat
0:55
cselt megeszi a védõ, bemegy a 16oson belülre ismét a csatár és tök zavartalanul kilövi a jobb alsót
Ezekkel pl semmi gond sincs.
egyébként sokat értesz a focihoz nics bent a kapuban a kapus mert elesett üres a kapu de szerinted kifele kéne futniuk 😛
Ebben egyetértünk. Nevetséges gólok, teljesen irreális a zöme.
Nem, nem arra. Pont hogy az nem is csel.
Illetve lehetne ahhoz hasonlítani, csak kb NB3-as formában. Zizou ugyebár rálépett a labdára és úgy fordult a saját tengelye körül. A debilek meg a labdát a testükkel fedezve forognak, míg a védõ ki nem lép a másik irányba. Persze elõfordul ilyen a valóságban is, csak hát nem minden akcióban... Emlékszem, anno még a PES 6-tal vagy melyikkel játszottam elég sokat online. Akkoriban volt egy srác, aki a MU-val csinálta ezt. Addig forgott, míg be nem jutott az ötösig, majd a visszagurítás és gól. Ott el is ment a kedvem az online játéktól, pont az ilyen eredménycentrikus faszoktól.
A régi FIFA-s online banda volt a jó. Ott tényleg csak 2 ember volt, akiknek az eredmény számított, nem a játék.
Illetve lehetne ahhoz hasonlítani, csak kb NB3-as formában. Zizou ugyebár rálépett a labdára és úgy fordult a saját tengelye körül. A debilek meg a labdát a testükkel fedezve forognak, míg a védõ ki nem lép a másik irányba. Persze elõfordul ilyen a valóságban is, csak hát nem minden akcióban... Emlékszem, anno még a PES 6-tal vagy melyikkel játszottam elég sokat online. Akkoriban volt egy srác, aki a MU-val csinálta ezt. Addig forgott, míg be nem jutott az ötösig, majd a visszagurítás és gól. Ott el is ment a kedvem az online játéktól, pont az ilyen eredménycentrikus faszoktól.
A régi FIFA-s online banda volt a jó. Ott tényleg csak 2 ember volt, akiknek az eredmény számított, nem a játék.
hát ha te ezen videó alapján úgy látod :-)
akkor te nagyon fifás szemmel nézed
az a ziccerben lepasszolom majd a társam beollózza elég durva
akkor te nagyon fifás szemmel nézed
az a ziccerben lepasszolom majd a társam beollózza elég durva
Hát egyik-másik közelebb van a valósághoz. PES-ben is van néhány, de kevesebb.
Egy gondolatot lehagytam. Nekem nem az a foci, hogy forgok, mint egy körhinta. Augusztus 20-án az biztos jó, meg május 1-én.
A kettõ nem igazán függ össze. Attól lenne nehezebb, hogy kilépnek. Sajnos egy lefordulás és meg van oldva. Viszont ha egy normális focimeccsen általában elõforduló jelenetet akar az ember lejátszani, akkor szinte biztos, hogy levágódik a labda.
igen megcseréltek két szintet
a múltkor még mást mondtál amikor írtam, hogy emeltem a nehézségi szintet
ha megyek pár lépést
de most komolyan azis baj ha rámozdul ha meg nem akkor azis
kíváncsi leszek, ha kijön a fifa demo abban ilyen vehemensen keresed-e ezeket 😛
a múltkor még mást mondtál amikor írtam, hogy emeltem a nehézségi szintet
ha megyek pár lépést
de most komolyan azis baj ha rámozdul ha meg nem akkor azis
kíváncsi leszek, ha kijön a fifa demo abban ilyen vehemensen keresed-e ezeket 😛
Én érzek némi különbséget. Sokkal agresszívabb a CPU. A FIFA-hoz amit mondasz az használható volt, csak eggyel "csúsztak" a szintek. A world class volt az amatõr, a pro a wc, stb.
Messzirõl lehet lövöldözni bármelyik szinten, fõleg kapásból. De pl ha Pirlo-val (már ha jól látom az elsõnél hogy õ az) mentél volna 1-2 lépést vagy csak csinálsz egy labdaátvételt mondjuk helyezett lövéshez, máris rámozdult volna a 16osról valamelyik bekk a labda meg nagy eséllyel le is pattant volna róla.
Messzirõl lehet lövöldözni bármelyik szinten, fõleg kapásból. De pl ha Pirlo-val (már ha jól látom az elsõnél hogy õ az) mentél volna 1-2 lépést vagy csak csinálsz egy labdaátvételt mondjuk helyezett lövéshez, máris rámozdult volna a 16osról valamelyik bekk a labda meg nagy eséllyel le is pattant volna róla.
1. demoban nincs hivatalos szint állítás
amit állítasz egy külsõ programmal állítod
én pont hogy nem éreztem nagy különbséget errõl korábban volt szó
akkor még úgy volt 😛
pont egyik fifa demohoz volt ilyen külsõ szintállító amirõl kiderült, hogy nemis jó
2. homálynak, hogy miket lehet lõni superstaron csak így egy meccs alatt
tényleg alig lehet 😛
amit állítasz egy külsõ programmal állítod
én pont hogy nem éreztem nagy különbséget errõl korábban volt szó
akkor még úgy volt 😛
pont egyik fifa demohoz volt ilyen külsõ szintállító amirõl kiderült, hogy nemis jó
2. homálynak, hogy miket lehet lõni superstaron csak így egy meccs alatt
tényleg alig lehet 😛