PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszi, ez már nagyon hiányzott<#wave>#wave>
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
A 8273 as az?
Ja és te a játékon belül lötted be a gamepadod?
Sziasztok!
Breki nálam is ezt csinálja a Della Alpinal.Mi a megoldás?
Breki nálam is ezt csinálja a Della Alpinal.Mi a megoldás?
nemtom
hát 8 különbözõ féle dolgot csinálok kezdve a nõk futtatásától
a fifás dolgokig bezárólag P
hát 8 különbözõ féle dolgot csinálok kezdve a nõk futtatásától
a fifás dolgokig bezárólag P
aha.pedig szép.jó BL-es.ki csinálta?
mi?8 dolgot nem tudsz egyszerre?ezt nem értem
na most vírusvizsgálat ccleaner 5-6 giga felszabadítás töredezettségmentesítés ha így sem jó lelövöm magam
mi?8 dolgot nem tudsz egyszerre?ezt nem értem
na most vírusvizsgálat ccleaner 5-6 giga felszabadítás töredezettségmentesítés ha így sem jó lelövöm magam
Breki mi ez az átnevezett.rar meg a nevezett.rar?
van fû patch vagy csináltatok füvet?
Tudnátok adni linket ha van?
Tudnátok adni linket ha van?
A stadionokat próbáltam berakni, de kéri az over.afs-t. Olyan meg nincsen.
Valaki segítene?
Valaki segítene?
Jó csak a füveket megvariáltam kicsit, egyenként az összes stadionnál, és nem akartam hogy ez kárbavesszen.
Megoldottam, a mentésbõl kimásoltam azokat a fájlokat amik kellettek, most megy.
Viszont a delle alpiban 2-3 mp-ig sötétség fogadott, aztán a játékosok kivonulásától már minden oké volt.
Megoldottam, a mentésbõl kimásoltam azokat a fájlokat amik kellettek, most megy.
Viszont a delle alpiban 2-3 mp-ig sötétség fogadott, aztán a játékosok kivonulásától már minden oké volt.
CSAK a Fradi
szerintem a mostani jobb de ugyis állandóan cserélódni fog kb 60 ilyenem van inkább a háttér kérdéses
na egész jó lett pedig a 2ga-s bint berakva transparent lett vmiért így le kellett kicsinyítenem
Hát én nem tudok jászani mióta beraktam a mezeket ugye :DD Még mindíg nemtom mit kéne csinálni velük
Most oldom meg a problémát, aztán tudom mondani.
Most oldom meg a problémát, aztán tudom mondani.
CSAK a Fradi
jó.a háttér is jó lett.nem tom h csere-e.Breki szted?
ja amúgy most megint nem lassul azt se tudom hova szarjak.döntse márel h jó vagy szar.beszarok ha szétment a videokártyám
ja amúgy most megint nem lassul azt se tudom hova szarjak.döntse márel h jó vagy szar.beszarok ha szétment a videokártyám
csináltam egy új bannert
maradjon az elõzõ, vagy cseréljük le erre?

maradjon az elõzõ, vagy cseréljük le erre?

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Hát ha nem pes5-bõl akkor pes 6-ból :) Csak nekem fel van téve az a füves patch is. Bár abban elméletileg mást nem cseréltek...De nemtom, tuti hogy semmi mást nem raktam fel :)
Nah ez talán az lesz, remélem: íme
Nah ez talán az lesz, remélem: íme
CSAK a Fradi
jó de akkor honnan?
mert pont emiatt kellett az eredeti, hogy ne ilyen legyen a nyitókép P
mert pont emiatt kellett az eredeti, hogy ne ilyen legyen a nyitókép P
Ha részletesebben is értesz hozzá nézd má meg lécci hogy hol van a 0 textben pl a liverpool mezének a helye....kösz me én csak eredeti csapatok mezét találom meg
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Nem tudtam hogy más is ki van cserélve, de ha jól jött akkor oké :)
Nincs mit
Nincs mit
CSAK a Fradi
Hát én meguntam a különbözõ feltöltõoldalak hülyeségeit, inkább regeltem az atw-n :D bárki megteheti, ingyenes.
CSAK a Fradi
Termi te kis szemét...<#mf1>#mf1>
Neked van saját honlapod és mi meg a szaros filefronton szenvedjünk he?
:-))))
Neked van saját honlapod és mi meg a szaros filefronton szenvedjünk he?
:-))))
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Nem teljesen eredeti, mert a fû ugy elméletileg cserélve van: unknow_8273.bin
CSAK a Fradi
Hát engem a nemesis idegesített :D
Bár az olasz kommentátor amúgy iszonyatosan bugos, úgyhogy valszeg én a spanyolt fogom használni.
Bár az olasz kommentátor amúgy iszonyatosan bugos, úgyhogy valszeg én a spanyolt fogom használni.
CSAK a Fradi
annak mi a cime azt se tudom
deto, de inkább legyen jó
Engem is bevehetsz a "full hülye vagyok hozzá" kategóriába,mert ez a szerkesztgetés nálam kimerül egy file be másolásában,esetleg a DKZ -val történõ egyszerübb mûveletek...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
délutános mûszak van ne várj mást :P:D