PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Terminátor14
5,92 mb..

De mondom, szedd le mégegyszer.

CSAK a Fradi

Shevchenko
Ez az 5mb-os az nem?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
K_Patch_0.1.rar-t hogy csomagoltátok ki?

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
Azt hogy nem töltötted le teljesen, esetleg crc-s...Próbáld meg újra leszedeni.

Hegeace: nincs mit

CSAK a Fradi

Hegeace
thx

Heló szia remélem hogy vagy

Shevchenko
PES6_K_Patch_0.1.rar: Az archívumnak nincsen vége ez mit jelenthet mert nembirom kicsomagolni?

FORZA MILAN!!!

Terminátor14
0_text.afs

CSAK a Fradi

Hegeace
A fû binjeit hova kell importálni?

Heló szia remélem hogy vagy

lobig
peshungary-n a legutóbbi...
de most megnézem, amit mondtál.

viszont leszedtem a dkz studiot, utánna visszaraktam és ezt írja ki:

install közben a quartz.dll-el van gondja, de tovább engedi a telepítést.

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Terminátor14
Köszi, innen már jön is 😊

CSAK a Fradi

http://file017r.mylivepage.com/chunk17/101795/91/PES6_K_Patch_0.1.rar

Nézétek meg ezt

eZo
melyik options file ?
Ez elég jó : #29751 így néz ki utánna #29812

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

KillR
tényleg nem lehet, vmi gond van a ph serverével, más fájlt se tudok leszedni

lobig
bemásoltam az option file-t, de még mindig catalonia stadionnak hívják a nou camp-ot!!! miért???

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

eZo
#29431 ebben van benne

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Terminátor14
Én most próbáltam, nem jön...

CSAK a Fradi

Nekem lejött.

Terminátor14
Kár hogy nem lehet letölteni 😞

CSAK a Fradi

Terminátor14
Sehonnan, sehogy...

Elméletileg van egy bines mezcsomag, amiben minden mez megtalálható, de én még nem tudtam mûködésre bírni, és ahogy elnézem Breki sem.

CSAK a Fradi

K patch:

-Labdák
-Cipõk
-Sky Sports HD tv logó
-Edit Mode-os mezek a nem licenszelt csapatoknak
-Bundesliga az üres liga helyett (edit mode-os mezek itt is)
-Korrekt adatbázis..

FH-n

Shevchenko
Mezeket hogy rakjátok be és honnan szedtek mezeket?

FORZA MILAN!!!

Bocsi 2x küldtem el
Ezo lécci elküldenéd azt a gyepet ami van neked a bernbeuba?!Elõre is kösz!Hala Madrid
ezo lécci feltenéd ide azt a gyepet ami neked va a bernabeuba?Elöre is kösz!!Hala Madrid<#hawaii>
eZo

eZo

lobig
köszi

Shevchenko
Köszi!Küldtem privit,hívni nemtudlak mert itt a család.

FORZA MILAN!!!

#29879 nou camp
#29431 fû csomag

hivj fel pls., mert nincs manim.
jbal
így is akadozik pedig mindent megcsináltam,helyet szabadítottam fel

Shevchenko
Dat mappába a mezek melyik szám alatt rejtöznek mert nemtalálom?

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Sziasztok!Valaki tudna adni 1 stadion vagy fû patch linket.Köszi

FORZA MILAN!!!

ja értem akkor félre értettem azért kõsz termi majd figyelek hátha végre kidobnak egy normális mez javito patchet!!
Terminátor14
Sajnos a gamepados dolgokat nem nagyon vágom 😞 Esetleg állíts be hogy csak manual váltson

Cike: Az, ahol a dolgokat very high-ra tetted, az a lodmixer. Arra jó hogy minden kameranézetben a legnagyobb textúrákat jeleníti meg, szóval szebb lesz a játék. A másik a kitserver, de sajnos ehhez még nincsenek mezek, úgyhogy még gyakorlatilag használhatatlan.

CSAK a Fradi

figy gyors segitség kéne szal felszedtem egy patchet mez javitot és kitserver 601 a neve és kicsomiztam és kiadott egy kistserver 601 nevü mappát és benne még egy mappát kitserver néven és ezt de csak a sima kitserver nevüt benyomtam a program files pes6 ba és itt belementem és benne van két ugye telepitõ szal két fehér is kép és setupnál feltelipettem és a másik a lodcfg-t meg mindent very highra tettem és elsõt ott lenn kipipátltam de még tom hogy kellet vmit de nem emlékszem me nincs readme benne és még egy jo pár fájl van benne szal ha vki ezt megértette és segitene azt nagyon megkõszõnném??
Majd a Werder megveri a "Lányokat" = (csezdki) 😛
Termi #29913 pls.
kuci06
na ja... Míg a chelsea játékosai szétrugdostak minket, a bíró szoxor csak legyintgetett<#falbav>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

KillR
a csimpazkodást meg a jegyzetelést nem is tudtam...
a félidei/meccsvégi labdafelvétel nagyon komoly, nagyon tetszik...
apropó jegyzetelés: a barca-chelsea meccs "bírójára" is ráférne egy olyan toll, ami fog is...

kuci06
nekem az tetszik, amikor az 1. félidõt lefújja a bíró, dekázni kezd, vagy sarokkal felveszi a lasztit az a játékos, akinél éppen a labda van<#vigyor3>

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Terminátor14
Háde most mért?

Amúgy nemtom ti észrevettétek-e, de megint vannak ilyen kis finom újdonságok 😊 Amiket most vettem észre:

ha sárgát kap valaki, akkor néha a bíró elõkap a zsebébõl egy tollat és felírja 😄

Aztán pl ha egy lövés csak kicsivel megy kapu fölé, akkor a kapus felcsimpaszkodi a kapufára 😊)

Meg az elõbb játszottam, ellenfelem lõtt kapura, fölément, erre szöglet...Mondom mivan? És akkor jön a visszajátszás, ahol belassították nekem, ahogy a lövés után kicsivel egyik játékosomon magpattant a labda.

CSAK a Fradi

Állj má leee😄

Nah gyere nyomjunk.
Terminátor14
Én nem marakszom, csak olyan dolgokat mond, amiket ha egy kezdõ elolvas, akkor félre lesz tájékoztatva, felesleges munkát végez, ráadásul a hülyeség lesz terjesztve.

CSAK a Fradi

jbal
köszi a leírást
PONT

horpeti
ne marakodjatok máááár 😄

faxom.

Amúgy German serveren sikerült játszanunk jó meccset, 2vs2õt, és maga a server is gyorsabb, mint az english...hamarabb reagál a dolgokra.

Majd azért szóljatok, aki szeretne velünk játszani 😊

Terminátor14
Szívesen 😉

(BREKI remélem látod az összefüggést a nou camp és a mezek között😊)

CSAK a Fradi

Terminátor14
De megint hülyeséget beszélsz, nincs olyan hogy menti automatikusan...amit egyszer beleteszel, az benne is marad, nem kell menteni.

Nah de tudod mit? Jó kedvemben vagyok, felvilágosítalak...

Olyan, hogy elmenteni, olyan nincs. Te most azt képzeled, hogy ha beraksz vmit, akkor azért kell ''elmenteni'' az afs-t, mert csak akkor marad benne a beimportált cucc 😄 Na ehhez csak annyit, hogy nem így van...

A lényeg, hogy az afs-ben minden fájlak megvan adva egy maximum méret, aminél nem lehet nagyobb a fájl(amit beleraksz)...Namost ha te beraksz egy kiegészítõt (ezáltal másik fájt), és ez a másik fájl nagyobb mint az elõre megadott maximum méret, akkor kell ''elmenteni'' az afs-t, ami csak annyit jelent, hogy a progi megcsinálj ugyanazt az afs-et, csak annak a fájlnak megnöveli a maximum méretét, amelyikbe a beimportált kiegészítõ nem férne bele.

PONT

CSAK a Fradi

eZo
csak akkor kell elmenteni másként, ha méretet is nõvelsz... de azzal, hogy így csinálod azzal nem csinálsz semmi rosszat, csak néha plussz/felesleges munka/idõ!

Terminátor14
Nah tudod mit? Ma jó kedvemben vagyok, felvilágosítalak...

Olyan, hogy elmenti, olyan nincs. Te most azt képzeled, hogy ha beraksz vmit, akkor azért kell ''elmenteni'' az afs-t, mert csak akkor marad benne a beimportált cucc 😄 Na ehhez csak annyit, hogy nem így van...

A lényeg, hogy az afs-ben minden fájlak megvan adva egy maximum méret, aminél nem lehet nagyobb a fájl...Namost ha te beraksz egy kiegészítõt (ezáltal másik fájt), és ez a másik fájl nagyobb mint az elõre megadott maximum méret, akkor kell ''elmenteni'' az afs-t, ami csak annyit jelent, hogy a progi megcsinálj ugyanazt az afs-et, csak annak a fájlnak megnöveli a maximum méretét, amelyikbe a beimportált kiegészítõ nem férne bele.

PONT

CSAK a Fradi