81526
-
Laca1985 #41494 aham:) -
mdvdhc08 #41493 üdv, lenne pár kérdésem.
1: Master League-ben hogy tudom megnézni a saját játékosaim összesített rating-jét???(csak egy adott meccs után jelzi ki)
2: Master League-ben hogy lehet visszanézni az előző meccsek statisztikáit, mint az előző PES-ben?
3: meccsek után már nem lehet megnézni olyan részletesebb statisztikát, mint a pES 6-ban(pl. ki honnan lőtt gól, hány méterről)?
4: nem tudtok valami Classic patchről? jön e ki vmikor?
előre is kössz a válaszokat -
#41451-re gondolsz? -
Laca1985 #41491 Breki!
A labdakrol nem dobsz egy linket? -
lehet, hogy az nem HDMI-s
és ilyen régebbi volt
http://képfeltoltes.hu/071212/xbox_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
é=e -
ott jobb a multi mint pc-n? -
Tomy Lee #41488 Kár:(
Pár meccset lejátszanék veled Live-on:) -
Minden cikk szubjektív. Egyébként a cikk jól mondja, hogy XBOX-on jelenleg a két játék egy szinten mozog. -
Mi lenne vele? Részemről még mindig jó játéknak tartom... PES viszont annál többet idegesít. Látszik, hogy ez nem sikerült olyan jól mint azt akarták... Néha a sok animációs és gameplay bug miatt napokra félreteszem, annyira felbosszantanak.
Egyébként a hely egy soproni kis konzolos üzlet volt. Haver rendelte onnan... Passz. Címet nem tudok. De körül kell nézni mert soxor az ilyen akciók nem is igazán akciók. Ja meg az egy játékkal volt ha jól emléxem, de amúgy is... Úgy is olyan játékot érdemes venni hozzá, amit nem dobsz az ágy alá 2 nap után. -
Ide már régebben írtam.
De ez a cikk nekem túl általános és szunjektív
PES-t nemis nyomnám XBOX-on -
cucmalajmc #41484 xboxon a pes csak játékélményben bizonyult jobbna, de abban is minimálisan.
pes2008 vs fifa 08 (xbox360) -
Most olvastam, hogy frissítés után lehet rá külső usb-s vinyót dugni -
jó de jó rendszeresen nyomod vele, online? -
Gabe18 #41481 Hát a pc verzioval össze se lehet hasonlitani,az egész teljesen más.Érthetetlen hogy a pc-s részt miért nem olyanra csinálták... -
Neked, hogy tetszik a Fifa xbox-on? -
igen ezen is filóztam 155. ezer-ért -
lehetne bővebben?
pont e kettő között filózom, lásd projektor fórum
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1025208078 -
jah (Samsung 32R82B) -
Gabe18 #41476 Hát akkor ne cseréld,arra is rá lehet kötni,csak mondom akkor alul-felül "levág" kicsit a képből hogy a 16:9 képarány meglegyen.Nekem is igy volt fél évig és bőven jó volt. -
lcd tv-nél -
lcd? -
Na igen csak akkor meg a jó kis bevállt crt monitorom kéne cserélni -
mármint minél jobban? -
..aham,habár egyenlőre komponenssel használom. Viszont még hozzá kell szokni a 32"-hoz
..elsőre szokatlan,hogy ilyen nagy a kép
-
Gabe18 #41470 Nem kell HDTV-t venni,a legegyszerűbb monitor is megteszi,csak akkor lesz fent-lent egy csik hogy a képarány jó legyen.Vagy veszel egy 16:9 arányú monitort,ami ugye ma már közel sem annyi mint egy HDTV és azon már nagyszerű képet kapsz. -
amúgy a projektor jobban megéri, ha van egy nagy falad -
Breki, ami még fontos, az a kontraszt arány és hogy támogassa az 1080i-t
(úgy is 720at fogsz használni
)
-
a pes az csak 720ason megy? 1080i-n nem? -
elvileg az összes
-
szval akkor egy HD zv is kéne
és akkor még azt írják a Fifa pártiak, hogy miért nem veszünk XBOX360-t olcsóbb mint egy új PC
a tieden van hdmi? -
összetudod kötni,de alapbol elvileg 16:9 -et támogatja a legtöbb játék -
jaja köszi -
mondjuk ezt sejtettem
De jó lenne pl megtudni, hogy scart-os- tv-vel milyen -
van mindenféle átalakító -
És milyen készülékekkel lehet összekötni?
Jelenleg nekem csak crt tévém és monitorom van -
gold az 1 éves, silver meg talán 1 hónap??! -
60+20 az nem 80-van ?
Deha kiflashelted nem tudsz multizni, ha jól tudom -
Hát sajnálom, vagy nemis tudom mit kell ilyenkor mondani
Nemis tudtam, hogy volt akciójuk
Én ezért filózok
"Az MM-ben árult 69K-s 2 játékkal csomaggal vigyázatok ugyanis az a már szervízben járt megcsinált gépek halmai. Onnan tudom, hogy 2 gépet is vettünk s eltávolítva az előlapot jól látható a régi eltávolított matrica jele és fel van ragasztva az új ill. további részletekből is rájöttünk. Inkább vegyetek Arcade packot. " -
Fifa08 DEMO-t énis néztem, de vhogy én a kameraállásokkal nem voltam kibékülve, vhogy egyik tul távoli, másik tul közeli. Viszont grafban,ténleg szép.
Mondjuk a mostani PES-ben sem lehet ugy állitani a kamerát ,mint a korábbiakban
..viszont kijött X-re az uj Winnig Eleven is, csak kár hogy nem PAL-os
-
fanatifo #41455 Én az Arcade packot vettem 60ezerért amiben van hdmi kimenet de nemvolt benne vinyó de vettem bele egy 20 gigásat igy összesen ugy 85ezer ft-ba került és adtak hozzá egy Forza Motorsport 2-t!
Nem vettem meg eredetiben mert kifelsheltettem!Kaptam hozzá a csomaghoz egy hónapos gold előfizetést de még nem próbáltam ki igaz lehet kidobnak a rendszerből a Flashelés miatt!Miért jó a fifa08?Sztem grafba szép lett nagyon meg játékmenetben is!Pl a stadionok sztem klasszisokkal szebben néznek ki x-en mint a pesben!Hangulatilag ami a stadionokat illeti(szurkolás stb) abban is veri a pest!Ami negatívum sztemegy picit lassú a sebessége a játéknak de ehhez simán hozzá lehet szokni!Összevetve én nem bántam meg az x360 vételét van egy jópár játék amitől leesett az állam a garfikájátol!Én csak ajánlani tudom!