81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Azért az túlzás, de jól jött a pontmentés

így maradtunk elsők
  • Breki33
    Akkor miért így játszol

én simán két támadóval és izgalmasak a meccsek
  • Shevchenko
    Az operácios rendszer felismeri egyböl?
  • Shevchenko
    Pesten nemtudod hol lehet venni?
  • Kmarha
    Gondolom a nagytöbbség már látta, hogy kijött egy újabb, átfogóbb patch a játékhoz:

http://peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=3662

Kiprobálom majd én is ha a saját gépem elött leszek. Addig valakinek vélemény? Jobb é mint az eddigiek?
  • cucmalajmc
    tényleg olyan beleéléssel futnak :)
  • Martins15
    Gondolom jártál is egy örömtáncot ezután a gól után
  • Shevchenko
    Sajnos bármikor végig lehet vinni a pályán egy 88-as(Speed) vagy annál gyorsabb játékossal.Már ugy játszok otthon a barátokkal hogy gyorfutás nem szabad használni,eddig sűllyedt a konami sajnos.
  • Shevchenko
    Magyarokkal a Franciákat vertem meg Top Playeren 4:1-re a döntöbe,elötte meg mindenkit vertem 5-6 góllal.Találtam 1 olyan taktikát ami nekem nagyon jó,szinte 5 támadóval játszom végig a meccset és 1-0 után szinte minden ellenfél kitámad és 5 támadoval nagyon egyszerű gólt rugni,ez ténleg kezd fifásodni sajnos
  • Breki33
    PES 2008 - Baywatch Running Animation

klikk
  • Breki33
    akkor jól tudtam, köszi
  • eZo
    szezon végén lehet állítani, amikor a nyári átigazolások vannak, közbe nem lehet!
  • Breki33
    van egy ilyen kérdés

"Nem tudja vki,h h lehet megváltoztatni a Master League nehézségi szintjét,akkor,ha már elkezdtem ? "

Én nem játszok ML-t
  • Breki33
    hát ja
  • Johnny23
    "sohasem szabad feladni"...és nemcsak a fociban
  • Breki33
    én nem így látom sokszor megpróbáltam és csak egyszer sikerült

általában szorítanak kifelé
  • gabi89
    Hát van benne valami de eddig nekem csak egyszer sikerült így végigmenni Saha-val.Mert a végén bekaptam egy gólt na mondom idő nincs proba cseresznye és gól lett.
  • Bercy #41597
    Na erről a boltról se tudtam Pécsett :) Pedig a volt sulimhoz is közel van.
  • billdm
    Pedig igen..nézd meg a védekező középpályást előtted,és a bal hátvéd mozgását!Egy kijelölt vonalon mozognak,hiába mész arra a labdával,ők kitartanak az eredeti útvonalaon..:)
    Gondolom emlékszel amikor reklámozták a Teamvison A.I-t.."remekül" sikerült...Majd próbáld ki,hogy középkezdésből egyből elindulsz a kapu felé!Simán végig tudsz menni,lehet nem lesz gól,de minimum szögletet ki tudsz harcolni!Mindezt 1!játékossal..ja,és nem kell egy szuper hősnek se lennie!Akár Szabiccsal is meg tudod csinálni!
  • Breki33
    fele?

én eddig egy ilyen gólt lőttem
  • billdm
    Apropó,többek közt ez is egy vicc a játékban amit a képeden látni!A neten a gólok fele így szokott lenni!Középkezdés,végigfutsz mit 1..!emberrel,lövés,gól..mondjak...élethű..:)
  • Breki33
    ez így van

meg ha ingyen lehetne
  • tobias88
    jó lenne multizni, ha jó lenne a multi
  • Breki33
    Hát játsz rendes csapatokkal.

Én nemis szeretem a kamu csapatokat.

De egy multi jó lenne
  • Shevchenko
    Nekem már kicsit uncsi a mesterek ligája minden sztár nállam van és 7-8 null szinte minden meccsen.
  • Breki33
    Itt egy péda, hogy sohasem szabad feladni

Fiorentina elleni rangadó vezetek 1-0-re kiegyenlítenek majd 89-90-percben a vezetést is megszerzik

egy esély van

• Breki33
    van és "vki" minden héten újra megkérdezi
  • tobias88
    ahh, van ilyen is?
  • gabi89
    LT (nálam a shift)+felfele nyil illetve lefele nyil
  • HoReSz1975
    Hogyan kell sorfalat szerkeszteni, hogy annyi játékost rakjak oda amennyit
    akarok
    Erről még a demonál készült kép
  • tobias88
    nem, a szabadrúgás kapura lövés az jó benne, de a a szabadrúhgás beívelés, ott helyezkednek rosszul a játékosok! Nem a labda és a kapu közé heléyezkednek és nem is futnak a kapu fele!
  • Pacal17
    Lett új telcsim, első dolgom volt hogy rátettem a pest :D Egész jó mobilgame hez képest. Még ezis veri a PCs fifa 08 at XD
  • gabi89
    Hát szabadot rúgni én se nagyon tudok kapufelé megy mindig de vagy erő nem lesz benne vagy a kapus pont ott áll ahova a labda megy.
    Beívelésekkel nincs bajom Q+A-val szoktam és akkor a beinduló játékos elé passzolja.Ha többször nyomom az A-t akkor meg laposan passzolja oda.
  • Breki33
    ??
  • tobias88
    a szabadrugás nekem se tetszik, pontosabban a beíveléses szabadok, a játékosok rosszul helyezkednek!
  • RNadal1203
    kösz
  • tobias88
    Q+E+Y alapértelmezésben
  • RNadal1203
    légyszi Valaki mondja el hogy lehet műesni a PES 2008-ban légyszíves
  • tobias88
    onnan, hogy a játékvezérlőknél így jelzi ki
  • Breki33