81526
-
Azért az túlzás, de jól jött a pontmentés
így maradtunk elsők -
Akkor miért így játszol
én simán két támadóval és izgalmasak a meccsek -
Az operácios rendszer felismeri egyböl? -
Pesten nemtudod hol lehet venni? -
Gondolom a nagytöbbség már látta, hogy kijött egy újabb, átfogóbb patch a játékhoz:
http://peshungary.hu/cikkek.php?cikkid=3662
Kiprobálom majd én is ha a saját gépem elött leszek. Addig valakinek vélemény? Jobb é mint az eddigiek? -
cucmalajmc #41609 tényleg olyan beleéléssel futnak :) -
Martins15 #41608 Gondolom jártál is egy örömtáncot ezután a gól után 

-
Sajnos bármikor végig lehet vinni a pályán egy 88-as(Speed) vagy annál gyorsabb játékossal.Már ugy játszok otthon a barátokkal hogy gyorfutás nem szabad használni,eddig sűllyedt a konami sajnos. -
Magyarokkal a Franciákat vertem meg Top Playeren 4:1-re a döntöbe,elötte meg mindenkit vertem 5-6 góllal.Találtam 1 olyan taktikát ami nekem nagyon jó,szinte 5 támadóval játszom végig a meccset és 1-0 után szinte minden ellenfél kitámad és 5 támadoval nagyon egyszerű gólt rugni,ez ténleg kezd fifásodni sajnos
-
PES 2008 - Baywatch Running Animation
klikk -
akkor jól tudtam, köszi -
szezon végén lehet állítani, amikor a nyári átigazolások vannak, közbe nem lehet! -
van egy ilyen kérdés
"Nem tudja vki,h h lehet megváltoztatni a Master League nehézségi szintjét,akkor,ha már elkezdtem ? "
Én nem játszok ML-t -
hát ja -
"sohasem szabad feladni"...és nemcsak a fociban
-
én nem így látom sokszor megpróbáltam és csak egyszer sikerült
általában szorítanak kifelé -
Hát van benne valami de eddig nekem csak egyszer sikerült így végigmenni Saha-val.Mert a végén bekaptam egy gólt na mondom idő nincs proba cseresznye és gól lett. -
Na erről a boltról se tudtam Pécsett :) Pedig a volt sulimhoz is közel van. -
billdm #41596 Pedig igen..nézd meg a védekező középpályást előtted,és a bal hátvéd mozgását!Egy kijelölt vonalon mozognak,hiába mész arra a labdával,ők kitartanak az eredeti útvonalaon..:)
Gondolom emlékszel amikor reklámozták a Teamvison A.I-t.."remekül" sikerült...Majd próbáld ki,hogy középkezdésből egyből elindulsz a kapu felé!Simán végig tudsz menni,lehet nem lesz gól,de minimum szögletet ki tudsz harcolni!Mindezt 1!játékossal..ja,és nem kell egy szuper hősnek se lennie!Akár Szabiccsal is meg tudod csinálni! -
fele?
én eddig egy ilyen gólt lőttem -
billdm #41594 Apropó,többek közt ez is egy vicc a játékban amit a képeden látni!A neten a gólok fele így szokott lenni!Középkezdés,végigfutsz mit 1..!emberrel,lövés,gól..mondjak...élethű..:) -
ez így van
meg ha ingyen lehetne -
jó lenne multizni, ha jó lenne a multi -
Hát játsz rendes csapatokkal.
Én nemis szeretem a kamu csapatokat.
De egy multi jó lenne -
Nekem már kicsit uncsi a mesterek ligája minden sztár nállam van és 7-8 null szinte minden meccsen. -
Itt egy péda, hogy sohasem szabad feladni
Fiorentina elleni rangadó vezetek 1-0-re kiegyenlítenek majd 89-90-percben a vezetést is megszerzik
egy esély van
-
van és "vki" minden héten újra megkérdezi 
-
ahh, van ilyen is?
-
LT (nálam a shift)+felfele nyil illetve lefele nyil -
Hogyan kell sorfalat szerkeszteni, hogy annyi játékost rakjak oda amennyit
akarok
Erről még a demonál készült kép
-
nem, a szabadrúgás kapura lövés az jó benne, de a a szabadrúhgás beívelés, ott helyezkednek rosszul a játékosok! Nem a labda és a kapu közé heléyezkednek és nem is futnak a kapu fele! -
Lett új telcsim, első dolgom volt hogy rátettem a pest :D Egész jó mobilgame hez képest. Még ezis veri a PCs fifa 08 at XD -
Hát szabadot rúgni én se nagyon tudok kapufelé megy mindig de vagy erő nem lesz benne vagy a kapus pont ott áll ahova a labda megy.
Beívelésekkel nincs bajom Q+A-val szoktam és akkor a beinduló játékos elé passzolja.Ha többször nyomom az A-t akkor meg laposan passzolja oda. -
?? -
a szabadrugás nekem se tetszik, pontosabban a beíveléses szabadok, a játékosok rosszul helyezkednek! -
kösz -
Q+E+Y alapértelmezésben -
légyszi Valaki mondja el hogy lehet műesni a PES 2008-ban légyszíves -
onnan, hogy a játékvezérlőknél így jelzi ki -