81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    Installation
    -------------

Step 1:
    -Open AFSExplorer,load your rv_X.img (rv_x = your Language,e.g. rv_e
    (English),rv_i(Italian)....)
    -Go to action,then import folder and choose the rv_X folder(if it asks you to regenerate,click on yes and save a new file,then overwrite your old rv_X )

Step 2:
    -Open AFSExplorer,load your cv_0.img;
    -Go to Action,then import folder and choose cv_0 folder.

Step 3 (optional)--TEAMNAMES--:
    - If you want to use my SKY teamnames,just import unnamed_8092 in your cv_0
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    Én nem nagyon tapasztaltam ilyet

Küld el a mentésed lejátszom neked P
  • Breki33
    Wait for vertical refresh

A Pes 2008 settingsben lévő v-synch-et sem igazán ajánlott használni
  • Breki33
    lol

ezt a hülyeséget honnan veszed?

Azért mert nekem más a véleményem P
  • Breki33
    vinyó????

Énse kapok sok szögletgólt kb 10 meccsenként egyet
    szval ezzel nincs semmi gond
  • Breki33
    Az a szöveg a dedós, hogy vki leszedi aztán hetente jön beírni, közben
    azóta pl kijött két patch egy csomó kiegészítő és fogalmad sincs róla miket javít.
  • Kmarha
    pedig igy volt :) aztán most reinstall után sikerült kihúznom egy döntetlenre (még jó hogy megvolt, mentettem is el az állást. Azóta 5 gyözelem..

mondom, tényleg felhúztam magam, itt üvöltöttem a gép elött, szobatárs már a 3. meccsnél hülyének nézett :P
  • Tomy Lee
    Ezt nagyon jól összehozta!thx

Kmarha:Nem is gondoltam arra,hogy nem értesz hozzá!
    De akkor sem tudom elképzelni,hogy 8 meccsből 8-at elveszítesz
    Ha így van akkor szedd össze magad
  • Tomy Lee
    Hát van nekem egy gondom:(
    Még ML elején eladtam 1-2 játékosom és most szeretném visszakapni őket.
    Namost csakis átigazolással tudnám visszahozni ML-be a Player-eket?Viszont úgy bizony nem jönnek.
    Tipp?
  • cucmalajmc
    sg-s gyuresz munkája:
    cselek
  • cucmalajmc
    ati catalyst centerbe mit kell állítani,hogy ne csíkozódjon a kép? Pes6-ról van szó. a 2008ban settingsben van olyan hogy vait for vsync vagymi és az megoldja, de 6-ban nincs ilyen.
  • Kmarha
    :D én sem most jöttem le a falvédőről.. bár a más játékosok csak részben jöttek össze a fáradság miatt, de a 8 meccs alatt kiprobáltam 5 felállást. Ez van.
  • Tomy Lee
    Én ha újrajátszom a mérkőzést akkor teljesen más felállással,más játékosokkal szoktam kezdeni.Így eltérőek a meccsek.
  • báttyó02
    "van olyan, hogy azt mondja, most ez a csapat nyer."

ja,sajna ez eddigi részekbe is igy volt..:\
  • Kmarha
    A legszebb jelenetek a bíró részéről mikor elfutok az ellenfél mellet. Összeér a vállunk. Meg sem botlik, hátra sem tántorodik, de lefujja, és kioszt egy SÁRGÁT. Csak pislogok.

Aztán véletlenül elém pattan labda. Egyik oldalról belém szál egy ellenfél, a másik oldalról becsuszik. Azt se tudom hol vagyok, nagy nehezen átvergödök rajtuk, csetlek-botlok, elérem a labdát. Erre félre lök a védője, majd passzolja is a csatárnak, aztán lövi is a gólt. A játék vezető meg csak tapsikol (a valóságban ilyenkor figyelné a néző hogy vajon számolja e a pénzt amivel lefizették)
  • Kmarha
    .. khmm.. úgy felhúzott a játék, hogy habzó szájjal kattintottam az uninstall - ok - ok kombinációt..

Most majd meg rakhatom újra a cuccokat miután újra felrakom.

Hihetetlen a játék.. van olyan, hogy azt mondja, most ez a csapat nyer. És te csinálhatsz bármit, az úgy lesz.

Nem szoktam visszatölteni, de olyan pofátlan bunda volt az egész meccs a játékvezető részéről, hogy újra játszottam. Aztán még egyszer, aztán mégegyszer.. 8ból 8szór kikaptam. Vagy végig ge..ett velem az a szemét, vagy az utolsó másodpercbe lőtt olyant, hogy a kapusától indított ív megpattan a védőm fején, úgy hogy könyökön találja a kapusomat, ahonnan meg bepattan a kapuba a labda.

Hát ez röhejes.
  • Shevchenko
    Ez 1 hasznos információ volt számomra ugyanis ezt nem is tudtam hogy így kilehet védekezni,így legalább már azt az 1 gólt se kapom amit eddig kaptam,de a szabadrúgásnál nemfejeli ki kipróbáltam.Köszi az infót.
  • Shevchenko
    Breki mostanában nincs formában,inkább hadjuk.
  • Shevchenko
    Hát ja,sajnos.
  • Gyureszka
    Ajánlom figyelmetekbe az általam készített elég hasznos leírást a PesHungary-n.

http://peshungary.hu
  • Pacal17
    Jó a seedorfosat visszavonom.
  • Pacal17
    Amugy láttátok ti már Seedorfot egyszer is ilyen bombagólokat lőni mint amit a pesbe tud (NEM NEM a milannal vok a ML be , Lazio-val) és Ronaldo a 31 éves fejével mióta fut ijen gyorsan és védekezik ilye hevesen... hmmm ki érti ezt
  • Pacal17
    FIGYELEM! A HOZZÁSZÓLÁSBA A MAGYAR SZÓTÁR MINDEN HÁTSÓ FELÉN LÉVŐ SZAVA SZEREPEL! SPOLER!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    HOGY A KURVA ÉLETBE LEHET AZ HOGY ABBA A SZÁJBABASZOTT MASTER LEAGUE BE A REGGINA OLYAN PRODUKÁL MIND A LEG DURVÁBB FIFA (CSAL) ÉS MINT A TOP PLAYER NEHÉSSÉG 500XERESE (VÉGIG FUT A PÁJÁN). UGY KEZDIK A MECCET HOGY NYOMNAK EGY HOSSZUPASSZT JÖVÖK KI A KAPUSSAL, 11 ES. A KURVA ANYÁD. 2. GÓLJUK, MEGIN EGYKRUVA MESZIŐL NYOMOT HOSSZUPASSZ, A KAPUS LÁBA KÖZÖTT GÓL. ÁÁÁGGGGHHHHH. ÉS A LEG IDEGSITŐBB HOGY A HÁVÉD IS C.RONADLO SEBESÉGGEL FUT, BICIKLI CSELEZIK EG MINDEN. ha most ezért böntető potot kapok, hát én kérek elnézést.

• Tomy Lee
    Cool ez az IntroPersze ismerős is:-)
  • báttyó02
    inkább ez...legalánnis nekem:P
  • Pacal17
    Egy kis nosztalgia :)
  • Rol3
    Abban mi a dedós, hogy 1 hónapja uninstalláltam?
    Aki letörli a játékot az dedós vagy nem értem.
  • Rol3
    Régebben párszor leírtam már, de legfőképp az, hogy archade lett.
  • Pacal17
    Nemtduom mit szögleteztek, nagyon könnyen ki lehet hárítani a szögleteket. Egyszerre kell nyomni a hosszú passzot (nálam W) meg a lövést, vagy sima passzot (D,S) Ezt úgy hogy a legmagasabb játokoson agy a legközeleb lévőre két embet terszel rá, a W bel meg ugye kijön a kapus és öklöz. Szabadrugásnál tényleg akkor rug a gép amikor akar, ha egy védővel beálsz a vinyó alá akkor valszeg kifejeli vagy kirúgja.
  • gabi89
    Eredetid van?
  • HoReSz1975
    online hogyan lehetne játszani, úgy nyomatnám valakivel
  • Breki33
    nem ezt más miatt írtam

multis dolgok

szerintem ez az eddigi legjobb foci pc-n

csak kár az online dolgok miatt

ez a 2 hónapja uninstalláltam meg olyan dedós
  • tobias88
    jó, de te gondolom nem a pes 3al kezdted, mint pl én