81526
-
Installation
-------------
Step 1:
-Open AFSExplorer,load your rv_X.img (rv_x = your Language,e.g. rv_e
(English),rv_i(Italian)....)
-Go to action,then import folder and choose the rv_X folder(if it asks you to regenerate,click on yes and save a new file,then overwrite your old rv_X )
Step 2:
-Open AFSExplorer,load your cv_0.img;
-Go to Action,then import folder and choose cv_0 folder.
Step 3 (optional)--TEAMNAMES--:
- If you want to use my SKY teamnames,just import unnamed_8092 in your cv_0 -
-
-
-
-
-
Én nem nagyon tapasztaltam ilyet
Küld el a mentésed lejátszom neked P -
Wait for vertical refresh
A Pes 2008 settingsben lévő v-synch-et sem igazán ajánlott használni -
lol
ezt a hülyeséget honnan veszed?
Azért mert nekem más a véleményem P -
vinyó????
Énse kapok sok szögletgólt kb 10 meccsenként egyet
szval ezzel nincs semmi gond -
Az a szöveg a dedós, hogy vki leszedi aztán hetente jön beírni, közben
azóta pl kijött két patch egy csomó kiegészítő és fogalmad sincs róla miket javít. -
pedig igy volt :) aztán most reinstall után sikerült kihúznom egy döntetlenre (még jó hogy megvolt, mentettem is el az állást. Azóta 5 gyözelem..
mondom, tényleg felhúztam magam, itt üvöltöttem a gép elött, szobatárs már a 3. meccsnél hülyének nézett :P -
Tomy Lee #41682 Ezt nagyon jól összehozta!thx
Kmarha:Nem is gondoltam arra,hogy nem értesz hozzá!
De akkor sem tudom elképzelni,hogy 8 meccsből 8-at elveszítesz
Ha így van akkor szedd össze magad
-
Tomy Lee #41681 Hát van nekem egy gondom:(
Még ML elején eladtam 1-2 játékosom és most szeretném visszakapni őket.
Namost csakis átigazolással tudnám visszahozni ML-be a Player-eket?Viszont úgy bizony nem jönnek.
Tipp? -
cucmalajmc #41680 sg-s gyuresz munkája:
cselek -
cucmalajmc #41679 ati catalyst centerbe mit kell állítani,hogy ne csíkozódjon a kép? Pes6-ról van szó. a 2008ban settingsben van olyan hogy vait for vsync vagymi és az megoldja, de 6-ban nincs ilyen. -
:D én sem most jöttem le a falvédőről.. bár a más játékosok csak részben jöttek össze a fáradság miatt, de a 8 meccs alatt kiprobáltam 5 felállást. Ez van. -
Tomy Lee #41677 Én ha újrajátszom a mérkőzést akkor teljesen más felállással,más játékosokkal szoktam kezdeni.Így eltérőek a meccsek. -
"van olyan, hogy azt mondja, most ez a csapat nyer."
ja,sajna ez eddigi részekbe is igy volt..:\ -
A legszebb jelenetek a bíró részéről mikor elfutok az ellenfél mellet. Összeér a vállunk. Meg sem botlik, hátra sem tántorodik, de lefujja, és kioszt egy SÁRGÁT. Csak pislogok.
Aztán véletlenül elém pattan labda. Egyik oldalról belém szál egy ellenfél, a másik oldalról becsuszik. Azt se tudom hol vagyok, nagy nehezen átvergödök rajtuk, csetlek-botlok, elérem a labdát. Erre félre lök a védője, majd passzolja is a csatárnak, aztán lövi is a gólt. A játék vezető meg csak tapsikol (a valóságban ilyenkor figyelné a néző hogy vajon számolja e a pénzt amivel lefizették) -
.. khmm.. úgy felhúzott a játék, hogy habzó szájjal kattintottam az uninstall - ok - ok kombinációt..
Most majd meg rakhatom újra a cuccokat miután újra felrakom.
Hihetetlen a játék.. van olyan, hogy azt mondja, most ez a csapat nyer. És te csinálhatsz bármit, az úgy lesz.
Nem szoktam visszatölteni, de olyan pofátlan bunda volt az egész meccs a játékvezető részéről, hogy újra játszottam. Aztán még egyszer, aztán mégegyszer.. 8ból 8szór kikaptam. Vagy végig ge..ett velem az a szemét, vagy az utolsó másodpercbe lőtt olyant, hogy a kapusától indított ív megpattan a védőm fején, úgy hogy könyökön találja a kapusomat, ahonnan meg bepattan a kapuba a labda.
Hát ez röhejes. -
Ez 1 hasznos információ volt számomra ugyanis ezt nem is tudtam hogy így kilehet védekezni,így legalább már azt az 1 gólt se kapom amit eddig kaptam,de a szabadrúgásnál nemfejeli ki kipróbáltam.Köszi az infót. -
Breki mostanában nincs formában,inkább hadjuk. -
Hát ja,sajnos. -
Gyureszka #41670 Ajánlom figyelmetekbe az általam készített elég hasznos leírást a PesHungary-n.
http://peshungary.hu -
Jó a seedorfosat visszavonom. -
Amugy láttátok ti már Seedorfot egyszer is ilyen bombagólokat lőni mint amit a pesbe tud (NEM NEM a milannal vok a ML be , Lazio-val) és Ronaldo a 31 éves fejével mióta fut ijen gyorsan és védekezik ilye hevesen... hmmm ki érti ezt -
FIGYELEM! A HOZZÁSZÓLÁSBA A MAGYAR SZÓTÁR MINDEN HÁTSÓ FELÉN LÉVŐ SZAVA SZEREPEL! SPOLER!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HOGY A KURVA ÉLETBE LEHET AZ HOGY ABBA A SZÁJBABASZOTT MASTER LEAGUE BE A REGGINA OLYAN PRODUKÁL MIND A LEG DURVÁBB FIFA (CSAL) ÉS MINT A TOP PLAYER NEHÉSSÉG 500XERESE (VÉGIG FUT A PÁJÁN). UGY KEZDIK A MECCET HOGY NYOMNAK EGY HOSSZUPASSZT JÖVÖK KI A KAPUSSAL, 11 ES. A KURVA ANYÁD. 2. GÓLJUK, MEGIN EGYKRUVA MESZIŐL NYOMOT HOSSZUPASSZ, A KAPUS LÁBA KÖZÖTT GÓL. ÁÁÁGGGGHHHHH. ÉS A LEG IDEGSITŐBB HOGY A HÁVÉD IS C.RONADLO SEBESÉGGEL FUT, BICIKLI CSELEZIK EG MINDEN. ha most ezért böntető potot kapok, hát én kérek elnézést.
-
Tomy Lee #41666 Cool ez az Intro
Persze ismerős is:-)
-
inkább ez...legalánnis nekem:P -
Egy kis nosztalgia :) -
Rol3 #41663 Abban mi a dedós, hogy 1 hónapja uninstalláltam?
Aki letörli a játékot az dedós vagy nem értem. -
Rol3 #41662 Régebben párszor leírtam már, de legfőképp az, hogy archade lett.
-
Nemtduom mit szögleteztek, nagyon könnyen ki lehet hárítani a szögleteket. Egyszerre kell nyomni a hosszú passzot (nálam W) meg a lövést, vagy sima passzot (D,S) Ezt úgy hogy a legmagasabb játokoson agy a legközeleb lévőre két embet terszel rá, a W bel meg ugye kijön a kapus és öklöz. Szabadrugásnál tényleg akkor rug a gép amikor akar, ha egy védővel beálsz a vinyó alá akkor valszeg kifejeli vagy kirúgja. -
Eredetid van? -
online hogyan lehetne játszani, úgy nyomatnám valakivel 
-
nem ezt más miatt írtam
multis dolgok
szerintem ez az eddigi legjobb foci pc-n
csak kár az online dolgok miatt
ez a 2 hónapja uninstalláltam meg olyan dedós -
jó, de te gondolom nem a pes 3al kezdted, mint pl én
-
Azt gondoltam hogy jobb a fifánál
-