81526
-
Supersayadin #77530 2. Esetleg valaki tud segíteni abban, hogy lehetséges e az irányítás egyéni beállítása a játékban? Billentyűzetre értem. -
egy ilyen lövést nem tudsz megmutatni?
én a pesditet nem használom, de sztem igen ha a tool-ra gondolsz -
zsilka péter #77528 Breki
Nemsokára teszek fel képet, hogy hogy vannak a beállításaim. Amúgy csak a lövés gombot nyomom meg az irányt semmi mást. Szóval nem csavart lövés meg semmi egyéb. PESEdit 2.0.1-hez jó a Jenkey gameplay? -
sztem online az eredeti exevel játsz és offline a gameplayosokkal -
én jelenleg inkább az újra tudnék már sztem érdemes váltani
de a pesediten megnézheted -
sziasztok, nagyon kezdő vagyok módolásban, egyébként 7 éve játszom PES-sel,jellenleg a PES 2012-vel
irtok nekem módokat,stadionokat,mezeket hogy honnan tudnám letölteni , ill melyik mappába helyezzem őket??
a premier league meccseknek nincs meg a hangulata, kevés stadion van , scouser vagyok nagyon kéne egy Anfield :) -
Rudee #77524 Van egyébként komplett, javított nevekkel megáldott option file jellegű kiegészítő. Csak mert a mindenféle grafikai csodákra nincs szükségem, elég a rendes mez. -
Poolfan #77523 hahó! jenkey patch van fent, mit tegyek,hogy online tudjak játszani! mindig kilép mikor kezdődne a MECCS! előre is köszi -
Supersayadin #77522 Esetleg valaki tud segíteni abban, hogy lehetséges e az irányítás egyéni beállítása a játékban? Billentyűzetre értem. -
én csak simán bemásolgattam a kitserver megfelelő mappáiba
persze megnéztem miket írok felül -
yairpatch gameplay patch- gameplay patch V2.8(beta)
changelog
*CPU players in a variety ways
*improved defence line
*improved first touch
*Smoother animation
*much more little fixes and improvment
-this is only the beta patch so some bugs can be see in game :)
http://adf.ly/Djisc -
igen nem értem a rendes szurkolások miért nem jönnek ki -
Olasz sky-os kommentátor nincs esetleg az idei verzióhoz? A tavalyit nem lehet valahogy betenni ebbe?
Feltettem jenkey peccsét, ez eddig szerintem a legjobb. Csak az arcokkal van különösebb bajom, néhány gyengébb mint ami alapból volt. Ha az arcok mellé lesz normális szurkolás meg kommentátor akkor én ezzel el is leszek egy jó darabig.:)
Felnyomtam a Fifát is, talán a 2005-ös verzió volt fent utoljára a gépemen. Nem rossz, hangulatos, a játékmódok nagyon jók, de ez igazából szerintem megmarad haverokkal bohóckodós szinten, számomra élethűbb a pes, pláne az új gameplay-el. -
Radu #77517 Illetve akinek CALIMONCHE’S VISUAL PATCH van fent és feltette a legújabbat,az leírná hogy pontosan hogy is kell telepíteni,csak nem szeretnék hülyeséget csinálni? nem elég simán az új fileokat bemásolni a kitserver mappába? -
Radu #77516 Sziaszok:) van aki tudja esetleg hogy a BAL-ban hogy hogy tudok tetoválást betenni a játékosomnak?:) -
Gulácsi Péter by El Nino
-
jó megvan,játékon belül lelehetett kapni -
a kettes DLC-t honnan tudom lekapni? ha jól tudom abban már van transfer update,ezért érdekelne a stuff. -
Ma kipróbáltam a Fifát, egész jó, bár olyan mélységekben nem ismerem mint a PES-t, de nem is fogom idén NESA patchével offline (sajnos csak ott) jókat tudok majd játszani. Jövőre lehet viszont már Fifa párti leszek, ha hiányzik az online...
-
osimandias #77511 Hogyan kell arcokat importálni a játékba,hogy működjenek is?
Köszönöm -
osimandias #77510 Köszönöm ez tényleg jó de valamiért az arcok nem mindenhol stimmelnek pl:,a stuttgarti Cacau fehér lenne,Kuzmanovic arca meg Nesta-é!Ki lehet ezt valahogy küszöbölni?? -
#77475 -
osimandias #77508 Tudna valaki ajánlani egy normális patch-et(dlc2)?
Amit eddig próbáltam nem nagyon jöttek be.Köszönöm. -
grafikát nem mondanám, de játékmenetben tudnék pár dolgot mondani ami pl a fifában is zavar
de nem szeretnék ebbe az irányba elmenni
az most bosszant, hogy csináltam tök jó mentéseket milyen jó az új gameplay erre a DLC felrakása után azt mondja, hogy nem kompatibilis a mentésem így nem tudom megmutatni grrrrrrrrr -
Nagyi2pac #77506 Először énis azt mondtam hogy grafikában és játékmenetben is jobb még a PES, de már ebben sem vagyok biztos. Már kb. nem tudnék olyat mondani ami a PES felé mozdítaná a mérleget. Kíváncsi vagyok milyenre fog majd sikerülni a 2014, de kb. újra kéne dolgozni az egész játékot, új játékmódokkal stb.-vel kiegészítve hogy versenyezni tudjon ezzel a FIFA-val. Nálam nem kérdés hogy idén melyik a jobb játék, és ha a PES-ben nem lesz vmi hatalmas változás, akkor egy jó ideig nem is lesz kérdés. -
valaki meg pont fordítva látja
én meg közöttetek vagyok szerintem mindegyikben van jó is meg javítani való is
már fifához is van új gameplay -
gameplay patch készítője hetek óta erről beszélünk :-) -
Poolfan #77503 nesa? mi az?:) -
Ez egyértelmű, nem volt még ennél jobb PES rész, de a Fifa most beelőzött 4-5 év után, legalábbis nálam. -
szerintem meg az új gameplay-el ez az eddigi legjobb Pes
sajnos 1.01-el nem megy a Nesa úgyhogy én nemis rakom fel, míg nem lesz ahhoz is -
Csatlakozom, idén nem rúg labdába a PES sajnos közel sem. -
Hát nem hittem, hogy ki fogom mondani, de idén jobb lett szerintem a Fifa...Animációk, folyamatosság a játékban, hangok, játékmódok mind-mind jobban sikerült az EA-nél...játékmenet és a grafika talán, ami még a Konami-nál erősebb, de közel van itt is egymáshoz a kettő... -
Poolfan #77498 hogyan lehet online master leaguet normális játékosnevekkel játszani??? nem humbuk nevekkel???:) köszi -
Nagyi2pac #77497 Kitserver 13.0.3.0
Changelog :
-Fit official patch 1.01
-Some minor tweaks
Download
PESJP Patch 2013 update 1.01
Changelog :
-Fix some corrupted face &hair
-Fit KONAMI official patch 1.01
-Correct name for fake players (National teams & Classic players)
-Add some new faces
-Update online compatiable feature
-Add ML real boot mode : ingame switchable
Note : this's update only, requires PESJP Patch 2013 version 1.00 installation
Download
PESEdit.com FIX 2.0.1 - Released!
FIX 2.0.1:
-added 1.01 gamepatch (online compatibility)
-johnson and rudy hairs fixed
-fixed some duplicated players and missing transfers
-added youth players for real madrid
-fixed some stuff as recommended in 'suggestions thread'
-fixed la liga scoreboard (4-3 version)
Download -
Poolfan #77496 hmm,köszi -
az eredeti keretekkel
most tényleg én magyarázzam el neked :P -
Poolfan #77494 de úgy hogyan játsszak ha szétb....a a csapatokat????? -
igen, de előbb utóbb úgyis fel kell
addig meg gondolom nem enged játszani online -