81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• gabi89
    :D
    Trance is jó zene (amúgy nem voltam pontos mindent meghallgatok én is mondjuk a rock,rap annyira nem jön be max a régi rock de akkor is elektronikus zenébe utazok Trance,Dance,D&B,Progressive)
  • Breki33
    ma már nemis jó

hamarost megyek

korábban ki volt linkelve ide a módosított settings.exe
  • Tomy Lee
    Oksa,leugrok érte de ma nemtudok.
    Addig is ezt a módosított exe-t hol tudom elérni?Vagy,hogy van ez?Köszi!
  • Breki33
    modosított settings.exe kell, de akkor a kijelző nem biztos, hogy jó lesz
  • Breki33
    gyere el aztán megkapod
  • Breki33
    Én meg szinte csak jó zenét P
  • gabi89
    Nekem kell szinte csak Trance-t hallgatok :)
  • Tomy Lee
    Ja és fontos lenne ezt is tudnom:Szélesvásznu monitorom van de a settings-ben nem látok ehez felbontást!
  • Quaresma
    A PES Magyar csapatnak az NC Kupán szüksége lenne pár tapasztalt PES 2008 online játékosra. Bátran jelentkezzetek, szükség van pár jó (közepes vagy nagyon jó:) játékosra.
  • Tomy Lee
    Ronda a közönség nálamMegoldás erre?
    Lassab játékmenetet szeretnék.Erre megoldás?thx
  • Tomy Lee
    Sziasztok!
    Érdekelne engem a Patch dolog.Warez verzióra most melyiket kell rátenni?Szeretném ha lassabb lenne a játék és kicsit fel lenne tuningolva.
    Szeretném ha kapnék help-et mert eddig csak konzolon játszottam vele így idegen a dolog.
    Köszönöm szépen!
  • Shevchenko
    Ha valakinek kell Trance műfaj az szoljon mert felrakom az is.
  • Shevchenko
    Csináltam 1 zene patch-et a PES2008-hoz a foci világbajnokság zenéivel,a zenéket cseréli le a játékba.

http://data.hu/get/26239/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part1.rar.html
    http://data.hu/get/26253/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part2.rar.html
    http://data.hu/get/26260/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part3.rar.html
    http://data.hu/get/26270/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part4.rar.html
    http://data.hu/get/26283/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part5.rar.html
    http://data.hu/get/26285/Mixed_Soundpatch_by_Shevchenko_World_Cup_Sound.part6.rar.html
  • gabi89
    Az alappal :)
  • punkers
    te melyik gameplayel játszol?
  • gabi89
  • gabi89
    Link még1x:
  • gabi89
    Hát ez muszály megmutatnom :) (Top player természetesen)

A végén 5:0 lett az eredmény és nagyon meglepődtem ugyanis direkt a "B" csapattal játszottam a meccsen,hogy a kezdőket pientessem így egy darab alap játékosom volt most itt ő pedig Evra :) ennek ellenére valamit nagyon eltaláltam mert elöszőr játszottam ezekkel a játékosokkal így felállva persze és a gép azt se tudta hol van :D
  • gabi89
    Regularon ne is csodálkozz,hogy simán betörsz a 16belülre :D mert ez Top playeren se olyan nehéz alap gameplay-el persze.
  • DaemoonHunter
    Nekem tökéletesen műkdöik, a "fast" gameplay patchet használom, a bíró ugyanúgy befújja a szabálytalanságokat, sőt, néha "bundázik" is az én javamra
    A mellészállt lövésekből kevesebb van, tehát több a gól(regularon). Profin valamivel nehezebb, a cseleim viszont ugyanúgy bejönnek, lényegében gyors a gép, de kiszámíthatósága ugyanaz maradt, csak mindent gyorsabban csinál/"gondolkodik". Sajna még mindíg könnyedén be tudok törni a partvonal mellől a 16oson belüli területre...
    Összességében nekem bejön a patch, bár van még mit javítani a javításon:)
  • eZo
    Hihetetlen meccset játszottam tegnap este... vállal meglöki a védőm az ellenfelet, elesik büntetőt kap a cpu amit be is lő, amúgy tök ártalmatlan szituáció volt nem is értettem miért a 11es...mind 1 erre a 2. félidőbe ilyet csinál a cpu kapusa:

persze semmi sem volt... 0-1 lett a meccs, az ellenfél 1x lőtt kapura akkor is 11esből ami gól lett! szóval ez a gameplay patch se az igazi, mezőnyben, védekezésben jobb lett a cpu, de támadásba gyatra, és kevesebb dolgot fúj be a bíró ! ( medium 2, top player, very high ML nehézség)
  • Shevchenko
    Oké.Köszi
  • tobias88
    én a speedet használom és azzal is kevesebb gól van
  • Breki33
    mivel nincs másik
  • Shevchenko
    Chimps Tweaked Gameplay 2K ez jó?
  • Shevchenko
    Jó lesssz szerintem a gameplay nekem mert tul sok gól van a meccsemen 6-2,7-1,stb.
  • Shevchenko
    Melyik gameplayt töltsem le?Tudnál linkelni 1-et.
  • Breki33
    Nem naghy szám, csak ilyen kupát még nem kaptam.

Illetve a gameplay hülyeségei miatt kicsit izgalmas volt a vége

Elödöntőben 0-1-ről kellett idegenben csatárok nélkül nyerni.
  • Breki33
    hát többféle van elvileg olyan is ami lassítja

fast, medium, slow

De ha pl túl gyors az egész játékot az sztem ettől nem fog lassúlni csak a játékmenet.

Viszont garantálom nehezebb lesz a korábban leírtak miatt.
  • Shevchenko
    Ezaz a Chimps Tweaked Gameplay 2K patch amivel lehet lassítani a játékot?
  • Shevchenko
    Grat
  • Breki33
  • Shevchenko
    A hang-ra gondolok mikor berugjuk a labdát a hálóba akkor nincs az az extázis.
  • Shevchenko
    Felraktam a 1.20-as patch-et és nagyon gyor lett,hogy lehet lelassítani?
  • Breki33
    sívár?

egy csomó féle gólöröm van személyre szabottan
    ez az egyik legjobb a játékban a különleges gólörömökkel

vagy ha hangra gondolsz az már van korábban belinkeltem de azt nem fogom újra megkeresni
  • Shevchenko
    Nemtudjátok gólöröm patch nincs még,mert elég sivár még mindig?
  • Breki33
    Azért nem semmi így játszani idegenben az Anderlecht ellen.

Csoda, hogy sikerült győzni

• Breki33
    nyomtam már neten korábbi verziókkal és ez esezembe se jutott

de ha adsz kódot szívesen kipróbálom P
  • billdm
    Ok..kiváncsi leszek majd a véleményedre ha majd egyszer nyomod a neten!Hidd el sajna igazat mondok!
  • Breki33
    figyi ha olyan kirúgás jön ami letett labdából van automatikusan visszazár már mikor bejön az a kép, hogy kirúgás már mindenki hátul van.

Ugyanyúgy mint bedobásnál aki kolbászolt a labda után a másik képen már a helyén van.

Szerintem nem lett arcade és elmondtam, hogy az kb kétszer fordult elő velem.