81526
-
van amikor igen van amikor nem
Quares korábban leírta
Godolom mecs közben is változik -
jolesy #42494 ha ennyire laggol hogy játszanak clan-wart
-
serie A emblems pack
-
billdm #42492 ..ááááá..dehogy,éppen most játszottam pár meccset..felemelő volt 
Ha szereted a teleportos focit..ott a helyed a neten! -
jolesy #42491 sziasztok!
az online még mindig rossz? még mindig nemtudom hogy megvegyem-e, kedvet kaptam hogy láttam hogy van magyar csapat
-
punkers #42490 NAGYON KÖSZÖNÖM!!! -
ment a priv.
-
hello !
az nem jó ha priv. üzenetbe bemásolom a tartalmi részt, és te csinálsz egy .reg fájt hozzá ? (1.2 patch fent van)
-
punkers #42487 Sziasztok!Tud valaki nekem adni egy Pes2008-regedit fájlt?nagyon megköszönném -
Laca1985 #42486 Koszi Breki!Kiraly vagy!
-
tc megnyit
file..hozzárendelés..... -
Laca1985 #42484 Cool:D Ezt en is kiproszalom!
Es hogyan rendelted hozza a Total Commanderhez? -
Igen GGS-el hozzá van rendelve TC-ben ha rákattintok autómatikusan megnyilik.
Kb 95%-át meg tudom nyitni azoknak amik a patchekben vannak -
Laca1985 #42482 Melyik programmal nezel bele?Amivel latod is mi van benne.Game Grapic Studival?Mondjuk azzal sem latsz szerintem minden bin fajlt. -
külön van stadionlist és arclista ami ittis szerepelt már
de én magába binbe nézek bele -
Laca1985 #42480 Okes!
Meg egy kerdes:)Nincs valami listad hogy pl az .img fajlokban levo egyes bin-eknekben epp mi van?(ugy ertem melyik stadion, melyik cipo, melyek a mezek meg hasonlok)Igy relativ konnyebben tudnek vallogatni:)
Koszi -
Egyértelműen nem tudok ajánlani én általában leszedtem aztán belenéztem a bin-ekbe és ami nem tetszett vagy volt már jobb azt kiszedtem.
Nézd meg a faq-ban lévő linken a patcheket melyik tetszik
http://pes2008editing.blogspot.com/search/label/Patches
Aztán valaki szeretne bundesliga-t van aki nem, van akinek ez a roster tetszik van akinek másik. Ezek szubjektív dolgok.
Ha én most kezdeném tuningolni
biztos kipróbálnám a World Club Teams Patch by FCH patchet leírás alapján egész jónak tűnik.
Viszont az ő füvei nem tetszenek ha azokat is cseréli biztos ráraknám a pár hete kilinkelt teljes fű patchet.
-
Laca1985 #42478 Breki!
Ajalj nekem egy olyan patchet ami szerinted eleg jo es kb 100 mega es nagyjabol minden van bene ami kell.(Stadionfu nem kell hogy legyen benne mert az mar van:) Koszi! -
Ez kettő
Másrészt meg dehogy fújja
Nemis ez a lényeg... -
ezt életben lefujja a bíró -
Szerelések egy másik fórumra (lendülett felhasználásával)
Hátha valakinek ittis segít -
régen énis beálltam, de sokszor zavarta a kapust vagy csak megpattant, így inkább időben odaérek a kapussal -
újra kellett kezdeni, mert pl. a bundesliga miatt bekavart a holland és stb csapatoknak és játékosoknak ! átigazoláskor pl. tök káosz volt, mind1 most gameplay patch nélkül játszom !
Ha a cpu lő szabadot mindig odaállítok valakit a kapufához, és a lövés gombbal kifejelem vagy kirúgom a védőmmel, csak arra kell figyelni, hogy jó magas hátvéddel csináld, azt úgy is lehet tudni, hogy hová rúgja a gép ( majd mindig a rövid sarkot célozza és a sorfal felett vagy között rúgja el )
lenyomtam az első meccset a div1-be, nagy csapat ellen a River azért nem életbiztosítás ;)
( tegyük hozzá, hogy az internek volt egy ajándék tizenegyese a végén, különben nyertem volna )
jó meccs volt -
Lehet azér nem ment az elején mert a regulate vagy mit mindig elfelejtettem.
Lehet emiatt is a játékosaim kezdetben elég pontatlanul passzoltak.
De lehet vmi van a gameplay-ban is.
Viszont szabadrúgásokat Buffon már kezte kitolni a pipából is. -
Amiatt miért kellett újat kezdeni?
Én az első szezon felét gameplay patchel csináltam végig aztán következő szezonban meguntam a sok hülyeséget és visszaraktam egy másikat.
Azután alig tudtam gólt lőni csomó dontetlenem volt a dobogóért is küzdenem kellett, de a végén az utolsó öt meccset sikerült hoznom, úgy hogy pl a Rómá-t 5-0-ra vertem (Előtte 25 rúgott gólnál jártam).
És öt forduló alatt rúgtam majdnem ugyanannyit-20-22-öt
És szerencsére az utolsó előtti fordulóban Milan-Inter 0-0-lett így megelőztem mindkettőt és egy ponttal lemaradva második lettem.
-
Najó akkor megnyerem a BL-t is aztán újrakezdem -
hát igen valamennyit, csak a ML-al nem volt kompatibilis egészen, érdekes dolgok voltak :D -
én feltettem a gameplay patchet, az valamit nehezített rajta -
az options file mizéria ( gameplay patch )miatt újra kellett kezdenem a ML-t és most fejeztem be a DIV 2-öt újra a River Plate a csapatom, és vegyes csoportokat csináltam, Div2-be uefa kupa szintű csapatokat, div1-be meg a legerősebbeket..most kiváncsi leszek div1-re mert a másodosztály elég gyenge volt :(
és mielött valaki mondaná, hogy próbáljam nehezebb szinten...sajnos ennél nincs nehezebb :( az online meg ugye felejtős...
4-4-2 be játszom, és az eddigi igazolásaim:
Gomis (GK)
Drenthe (SB)
Merino (CMF)
Higuaín (SS)
Swarz (CF 17 éves, 85-ös attack skill)
a gólkirály Radamal Garcia lett, őt csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jó és gyorsan fejlődik !
akik még kiemelkedően jók az alapcsapatban, és bárki számára érdemes megvenni őket: N.SÁnchez (SB),Bellushchi ( CMF ),A.Fernández ( AMF )
Remélem a Div1-be a Chelsea, MU, Inter, Barca, Real...stb nehezebb dió lesz, mert így elöbb-utóbb unalmassá válik :(
-
ha már elkezted akkor sehogy, a beállításoknál kellett volna kikapcsolni, az elején !
Hidden/classic player: NO -
Erre senki? -
Annyira ez nem zavar
lényeg, hogy játszhatom a BL meccseket végre -
billdm #42463 Mondtam neked majd az 5.01 es patch után..talán...
-
Ja de, viszont a csoportomat nem látom a match table-ban -
billdm #42461 ..Csak nem egy új program hiba..?..áááá nem hinném..olyan klafa... -
Az miért van, hogy második lettem a bajnokságban (egy pont)
De a Champions League-ban a mögöttem végző Inter, Lazio, Milan indul
És az első Róma sem......... -
céloz-sima lövés gomb-majd kar balra húz
a reklámtáblát, nekem írtad, mert azok nem annyira újak, mint inkább a default táblák... :D -
mint már párszor mondottam
faq-ban a link
a négyzetek csak egy patchban voltak és ahhoz is kijött már javítás -
Zsolti0603 #42457 Hi! Vki nem tudna felrakni vmi jó kis kiegészítőt a stadionokról,labdákról,gyepről?...De lehetőleg olyat ami biztosan jó mert amiket eddig letöltöttem mindegyikben kis négyzetek villogtak a gyepen!! THX -
Hogy lőtted?
Látom új reklámtáblák jöttek ..