81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Tomy Lee
    Nálam nincs ilyen felül.
    Melyik kérdésre nem adtam választ?:S
  • Breki33
    De nem válaszoltál a kérdésemre
  • Breki33
    Itt állítod be 1,2,3,4-el

LOD-al felbontást grafikát képernyő ratio-t lehet beállítani
  • Tomy Lee
    Én nemértem ezt a Kitserver részt.Hogy lehet vele mezt választani?
    Nálam nincsenek 1-4ig számok stb..
    Install rendben.Mást is kell állítani?Ja és mi az az LOD beállítási lehetőség benne?thx
  • Breki33
    KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\kitserver\img\cv_0.img\unnamed_7795.bin
  • tobias88
    tudom, de én a 2012es helyen csináltam neki, de most nem jó :S
  • tobias88
    unnamed_2012.bin

így se működik, szóval nem az a gond, simán is elfogadta nekem, csak nem tudom hogy jó helyre tettem e be, ide kell biztosan?

KITSERVER\img\cv_0.img\A. Hleb_1422.bin
  • Breki33
    Dos Santosnak tudtommal nincs saját egyedi arca alapból

De lehet nem jól emléxem, most mecsben vagyok P
  • tobias88
    nekem eddig így működött:

Dos Santos_2012.bin

így volt bent ott abban a mappában! az a mappa amúgy jó helyen van?
  • Breki33
    Az a lényeg hogy ilyen formában végződjön

pl

unnamed_1642.bin
  • Breki33
    Na megvolt az első becsúszásom a Hollandok ellen

Vmiért nem adott rá még szabadot sem P
  • tobias88
    a mezek csak akkor aktiválódnak, ha az uni\map ban beírom egy új sorba a csapatot?
  • tobias88
    Breki, a kitserveres arcokat nem tudod hogy kell betenni? Mert nekem eddig müködött, de most babráltam és nem megy...

kitserver\img\cv_0.img\A. Hleb_1422.bin

eddig valahogy így mentek, de nem vagyok benne biztos
  • Breki33
    nekem nem könnyű a szabad, de lehet jobb is így
  • Breki33
    Szép

Itt én biztos jobbra adnám, vagy egyből lőném
    esetleg lövőcsellel elmennék a védő melett
  • eZo
    itt egy jó példa az elöbbi dologra:
    (river-arsenal meccs)
    beadom, cpu rossz helyre fejeli ki, elcsípem, lekészítem lövésre és a balhátvéddel egy lapos-pattogós lövésből gólt szerzek

• Tomy Lee
    Na ezt begyakorlom.Haver ellen jól jöhet majd:)
  • eZo
    láthatod, hogy sokszor az 5ösön áll a kapus, csak figyelni kell a radart és már lehet is lőni, ha szerencséd van, vagy jobb lővővel tüzelsz akkor gól ...
  • Tomy Lee
    Az a majdhogynem félpályás gól durva
  • eZo
    Sok érdekes dolgot írtatok, az már biztos...

én sem játszok túl szabálytalanul, de pl. engem is idegesít, hogy az én ütközéseimet jobban befújja, mint a cpu szabálytalankodásait ( sárga lapot ritkán kapok, mert nem szoktam becsúszni, vagy ha igen igyekszem a legjobb ütemben )

az is igaz, hogy a cpu nagy %-al rúgja a szabadrúgásgólokat, de annyira könnyű ebben a játékba szabadrúgásból gólt lőni, hogy én is legalább olyan hatékony vagyok ebben, mint ő :)

arról meg nincs tapasztalatom, hogy minden labda a cpu-hoz pattan, szerintem ez totál random dolog, mit ahogy az is, hogy ők is tudnak rosszúl passzolni, vagy rossz helyre fejelni szöglet után a labdát

nekem a legnagyob problémát az jelenti, hogy a pes szériához viszonyítva méltatlanul könnyű, és sablonos lett a játék, de valószínű ezek a dolgok nem zavarnának annyira, ha lenne egy jólműködö online mód :(
  • tobias88
    lol,

az arcokat nem veszi be a játék(kitserveres), eddig bevette, de ezt feltéve már nem működnek
  • eZo

• Breki33
  • tobias88
    minőségi angol patch
  • Breki33
    Ez még a demóból van

klikk
  • billdm
    Igen..ha jól látom..a "gyenge"statos Messivel..!
    Ugyanezt csináld meg Vanczák Vilivel!!!
    Ha lehet..ne 30 szor próbáld meg,és a jót rakd fel gifbe!!
    Viszont minél többet mutatsz a játék fortélyaiból..annál többet tudunk!!!!
  • Breki33
    Egy szabályos szerelés

• Breki33
    EPL Patch for PES 2008

This is an EPL Patch made by Panos99 for PES 2008.

It includes :

-All English Teams
    -All Teams' Kits
    -All HD Logos
    -New Fonts Backgrounds
    -Kitserver Support
    -Scoreboard by PlaManU
    -Doesn't remove other patches!!
    -AUTO INSTALLATION WITH INSTALLER!

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10691
  • Breki33

This patch made by ovit replaces images of cups in:

League Information Cup Info Tournament Table
    Select Team
    Cup Information Cup Info Tournament Table
    D1 CupTournament Table
    D2 CupTournament Table
    European Championship
    European Masters Cup

Use GGS or AFS Explorer 3.7 to add to the game.

http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=10692&language=
  • Breki33
    Viszont mostanában a W-s nagyon erős lövéseket direkt így lövöm meg és általában bejönnek csak picit több idő kell végrehajtani mert egyrészt az még nem automatikus másrészt több gombot kell nyomni.

Viszont becsúszásra visszatérve hátulról becsúszni főleg 16-oson belül hülyeség. FIfa multiban pl elég becstelennek is tartottuk azt aki az egyedül kiugró csatárt hátulról felrúgta. Pedig akkor még nemis szankcionálták annyira.
  • Breki33
    Az más és labdát vezető ember-re való becsúszásról beszéltem nem rárúgás utáni mentésről.

OLyan is becsúszásom sok van mikor as csatár kitör én szorongatom oldalról, de tud lőni és utolsó pillanatban bele tudok érni lábbal a lövésébe, viszont ha jól tudom ezt nem a becsúszó gombbal csinálom.
    Igazából nem tudom pontosan mert nem nézem mit nyomok hanem rááll a kezem.

OLyan ez mint a mikor a PC Dome-n megkérdezte a srác, hogy tudok ilyeneket lőni áruljam már el. És mikor nem tudtam neki megmondani kiakadt szabályosan, hogy milyen nagyképű és irigy vagyok direkt nem mondom el.
  • billdm
    ..."-Meg kéne tanulnotok rendesen vagy más stílusban védekezni.."..
    Uhhhh....
  • Breki33
    Nem azt mondtam, hogy nem használom csak hogy ritkán erányaiban mint rendes normális meccseken.

HA le tudok szerelni vkit sima keresztezéssel nem fogok oldalról becsúszkálgatni.

TE és akivel játszottam régebben multiban tudhatjas a legjobban, hogy multiban mennyiszer csúszkáltam be korábban, sokan kiis akadtak miatta, hogy szerintük túl dúrván védekezem.

Sárga lapról: Én elég sok szabálytalansággal játszok és elég keményen védekezek. EGyx meccsen meg lehet csinálni, hogy "lágyan" játszok nehogy sárga lapot kapjak, de 34 meccsen illetve több bajnokságon keresztül?
  • Etelkozi Vata
    16-oson belül kell a legtöbbet becsúszni, de ott persze nem labdára meg lábra, hanem a kapuralövésekbe kell belevetődni.
    Méghozzá gyakran.
  • Etelkozi Vata
    Részben van igazad.
    Sok féle játékstílus van, kinek mi jön be.
    Való igaz, ha nem használod a becsúszó szerelést, soha nem fogsz sárga lapot kapni, azt ugyanis az elhibázott becsúszásokért adja.
    Szemből és oldalról sárgáért, hátulról pirosért csúszhatsz be.

Ha megvagy nélküle, ám legyen.
    Aki viszont begyakorolja egy kicsit, annak még egy hatékony fegyver lesz a kezében.
    Nekem még nem nagyon sikerült ráéreznem, bár mostanában egyre jobbakat csúszok be.

Ami viszont bosszantó, hogy a CPU 100-ból 99-szer TÖKÉLETESEN csúszik be, ami azt jelenti, hogy a labda is mindig nála marad.
    Nekem az arányom kb. 100-ból 40 jó becsúszás 8), abból is 20-szor CPU-nál marad végül a labda, mert ilyen-olyan okok miatt mégse marad nálam.

Ez a sárga lap téma hülyeség, mert ha durván játszol, sokat kapsz, ha lágyan, akkor nem. Ennyi.

A gond inkább a hatékonysággal van, a CPU túl tökéletes...
  • Breki33
    ja és 16-oson belül becsúszni?

Ez elég őrültség csak biztos gólnál szabad sztem és jóhogy feldobja magát pont ezért realisztikus 10-ből 9 csatár ugyanezt csinálná igazából.

Ez benne van a játékban teis fel tudod dobni magad és ha a bíró beveszi megadja. Szerencsére az ellenfelem műeséseit eddig sárga lappal jutalmazta elég kevés 11-est fújt be akár nekem akár ellenem.
  • Breki33
    Nem az amit adtam az alap?

Miért a Sirion patch?
    Így akkor nincsenek benne azok a füvek amiket megcsináltam félig meddig jópár stadionban.
  • Breki33
    Na akkor kontrázok.

Most kezdtem egy EB-t magyarokkal sárga lap tesztelési céllal.

Eddig ugye 2-0 a németeknek 1-1 a Portugálok ellen.

Sajnos régi keret van nemis nagyon állítgatok taktikát semmit csak játszom a meccseket.

Abból a három gólból amit a gép rúgott egy volt szabadrúgás a másik kettő akciógol és nem a 90. percben. És ezt korábban se tapasztaltam így
    sőt a múltkor néztem azt hiszem a Róma ellen milyet ráemelt 25-30-ról mert látta, hogy a kapus kint ál Buffon alig tudta kiszedni a sarokba tartó lövést, ívelést.

A sárgalapost pedig a #42807 egyértelműen cáfolja, két kemény meccsen 0 sárgalapot kaptam a Magyar Válogatottal.

Úgy látszik az én stílusom jobban csípik P
    Mewg sztem tök felesleges becsúszkálgatni ha vannak jobb és célravezetőbb módszerek én elég ritkán csinálom akkor is inkább középpályán és labdaelcsípésre inkább.

16-os előtt sztem elég rizikós egyrészt ha a játékos mellécsúszik ajtó ablak mire feltápászkodik, másrészt pedig szabad lehet belőle.

Meg kéne tanulnotok rendesen vagy más stílusban védekezni. Továbbra is ajánlom az officional guide-t

• Breki33
    Köszi, de csak két meccset láttál abból az egyik konzolon volt :-)

• Breki33
    Ilyenről volt korábban szó, de mivel hál isten nem nálam fordult elő nem tudom pontosan a megoldást

Kicsit utánnaolvasva valószínűleg codec pack probléma lesz

pl itt olvashatsz róla

Namost régebben énis raktam fdel különböző kodec packokat filmnézéshez, de mióta új gépem van azóta direkt nem rakok fel ilyeneket hanem olyan lejátszót használok ami anélkül is tudja, hogy összesz..nám vele a gépet.