81526
-
akkor bemásolom ide
"-Először is, szükséged lesz két programra: Fraps és Jasc Animation Shop 3.
Indítsd el a Frapset,és tedd kis méretre.Indítsd el a FIFA 08-at,itt pedig töltsd be az elmentett visszajátszásodat. Beállíasz egy megfelelő kameraállást(a legjobb az, ha kicsit ráközelítesz a játékosra és a labdára),utána pedig az általad animálni kívánt jelenettől kezd el lejátszani lassan. Amikor elkezdődne a lövés,vagy a csel,vagy akármi,akkor nyomd meg az F9-et úgy,hogy közben a lassú lejátszás még menjen. Ha a labda a hálóban landol,vagy ha a cselnek vége,akkor nyomd meg az F9-et mégegyszer. A gólod bekerült a C:\Fraps mappába egy avi fájlként. Ha nem szeretnéd gif-be átalakítani,akkor csak simán feltöltheted a youtube-ra,vagy ha csak magadnak mentetted el,akkor hagyhatod úgy is,ahogy van.
Ha gif-be szeretnéd elmenteni,akkor nyisd meg a Jasv Animation Shop 3-mat. File->Open...és kiválasztod a videót.ha túl hosszúra csináltad a videót,előfordulhat,hogy sokáig fogja tölteni(egyébként ilyenkor érdemes mindenféle programból kilépni,mert a program nagyon RAM-igényes).
Ha betöltötte,akkor válaszd ki a Crop nevű eszközt(balról a 4. az eszközök között),és jelöld ki a lényeget. Ezután érdemes végigpörgetni az egészet a csúszka végighúzásával,megnézvén a képkockákat,hogy minden lényeges dolog belefért-e a kijelölt részbe. Ha igen,akkor nyomjuk meg felül a Crop gombot(Options... mellett), ha nem,akkor még kedvünkre alakíthatjuk a kijelölést,zsugoríthatjuk,széthúzhatjuk,mozgathatjuk,stb..Ha a croppolással megvolnánk,akkor jön a kép lekicsinyítése. Animation\Resize animation,és itt állítsuk be kisebbre a méretet(érdemes minél kisebbre állítani a Widht-et,kb 200-250-re,ha fekvő képről van szó), ezután pedig már csak a mentés és az optimalizálás van hátra.Files->Save as...,itt a fájl típusát állítsd gif-re.Mentés gomb, majd most jön az optimalizálás. Ez azért kell,hogy rontsunk az animáció minőségén a kisebb méret érdekében(fórumukon nem nagyon szeretik,ha 1 mb-nál nagyobb gifeket raksz be),én a kettes szintet szoktam választani(alulról a második),aztán tovább gomb,és utána még további 2 tovább gomb,a legvégén pedig megnézhetjük,hogy mekkora lett az elmentett gifünk mérete. A gólunkat mostmár más is megcsodálhatja gif formájában.
És ne feledd!Készíts minél több animációt,gyakorolni kell, hogy a lehető legszebb gifeket tudd megcsinálni kis méretben."
-
Beraktam egy mecs előtti képet amin felül látható írás
kis színes kockákkal amik a mez színt jelentik
1,2,3,4-es gombbal lehet változtatni közülük
kapus csapat kapus csapat (sorrend nem biztos pont így van)
Hogy harmadik vagy BL mezt lehet-e azt nem tudom engem csak az érdekelt, hogy ne ugyanolyan színű mezben legyenek
Ha a kitserverben adott csapatnál lévő mezekbe ha belenézel ott látod milyen mezek vannak ha van bl-es akkor sztem beállítható
Ha nincs ott de van ilyen mezed amit szeretnél használni akkor esetleg ideiglenesen felül lehet vele írni pl a hazait. -
Jó reggelt
Hát ezt nehezen tudom elképzelni, akár mecs alatt állítható a kontraszt és a színek közben melette látható az eredmény
Nvidia driverben pedig az amit az asztalra állítasz játékban is megmarad, de sokkal elegánsabb megoldás a játéknak profile-t készíteni és ahhoz hozzárendelni az exe-jét így az a beállítás csak játékban jelenik meg automatikusan. -
Laca1985 #43255 Szia Breki!
Felraktam az Evolution Patch 2 -t.A kovetkezo a gondom.Nem teszettek benne a cimerek mert tul halvanyak voltak ezert a F.Kuyt felet raktam bele.Viszont annal meg felcserelte a holland meg a nemet bajnoksag cimereit:(Mit tudnek vele kezdeni?Te melyiket hasznalod ami jo az evalution patchhez is? Linkelhetnel nekem egyet amivel jo lesz!Koszi elore is! -
Tomy Lee #43254 Nem tudná valaki leírni,bemutatni valahogy a jasc animation shop beállításait és működését?Breki amit mutatott abból nem tudom,hogy kell:(
Előre is köszi! -
-
csak liga vagy master liga meccsnél lehet mezt váltani -
-
Ereszt #43250 Hát én ehhez teljesen hülye vok... :D
Egyszerűen hogy oldható meg az h meccs előtt a csapatoknál a harmadik vagy akár a bl mez közül válogassunk?! Mert sztm neki nem ezt írtad le.. Oo -
-
Nálam ez ígymarad játékok alatt is. De esetleg próbáld meg magát a monitort belőni. -
punkers #43247 én ott hiába állitom semmit nem csinál.Termi köszi de ez az asztalé...:S -
wincsiről is azt írja ki 

-
felrakom a wincsire onnan is megprobálom
-
Tomy Lee #43244 Rossz a dvd amiről telepíted.Ebben biztos vagyok.Töltsd le Pes-t és nem lesz gond ha hdd-röl installálod.
-
valaki 

windows mappaban van valakinek installer mappa
-
A játék fényerősségét magában a játékban is elég jól be lehet lőni -
Ezt nézd meg. -
a windows mappába nincsen installer mappa nekem
-
igen de azt a képet adja be amit belinkeltem

-
punkers #43238 Sziasztok!
Kaptam egy Nvidia geforce kártyát. A köv a probléma.Atinál betudtam állitani a driverjében h a játékok féynerőssége nagyobb legyen itt az nvidiánál nem találok olyat:Ssegítenétek? -
Tomy Lee #43237 DvD-röl próbálod telepíteni? -
nincs már ott a KONAMI
CCleaner nem talált semmit a PES -el kapcsolatban... -
nem valószínú inkább eredeti olasz kommentár lesz
utánnajárnék de senki se volt képes eddig megmondani a Pes Acces Italy címét -
billdm #43234 Félve bár,hiszen nem a net kitárgyalására van a fórum...a válasz..IGEN!
Néha jó,néha meg iszonyat!
Ha %-ban kéne kifejezni 60-40 a rossz.. -
töröld ki a registry-ből a következő bejegyzést:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMI
utánna telepítheted újra -
Tomy Lee #43232 Olyan patch lesz vajon ami pótolja a kommentátorban az újonnan(option file által)berakott játékosok neveit,hogy mondják azt?Vagy maradni fognak szegények név nélkül a komm.-nál?:) -
Tomy Lee #43231 Hát ez elég necces.
Másik particióra se?Külön mappába se?Kipróbálhatsz valami cleaner progit esetleg lemez karbantartást csinálni.
Tippem ennyi lenne,nemtudom mi lehet. -
ugyanúgy mint másik kitserveresnél
pár napja mutattamn képpel Tomy Lee-nek -
Vagy Fifa 08-as fórum Faq-ja -
simán másold át a játéékot, ha úgy érzi hogy fent van, oda ahol volt -
nem akarta uninstallálni a windows, simán kitöröltem, de nem persze utána amikor fel akartam telepíteni, akkor meg azt látta, hogy fent van, beraktam a telepítő lemezt, majd letöröltem azzal rendesen. De most meg nem akarja felrakni...
-
a net része a játéknak még mindig halál? -
ha az a gond, hogy átirogattad az img-ket, akkor menj a dvd-re és másold át onnan az eredetiket, mert ott is fent van -
Tomy Lee #43224 Nálam is volt sokminden mikor régebben bénáztam de ilyet még nem láttam:D
Nem lehet újra installálni a játékot??Ha uninstall és törölsz mindent akkor nem rakja fel újból?Vagy mi is a problémo? -
frankó most elszállt a pes, úgy hogy vissza sem tudom telepíteni:
mit tegyek
-
Tomy Lee #43222 Horesz:minden rar-t kicsomagolsz,a kitservert(patch könyvtárbol amit hozzá adtak) bemásolod a Pes install könyvtárba,majd ebben a kitserver mappában(amit bemásoltál) van 1 img könyvtár azon belül cv_0 cv_1 stb könyvtárak amikbe kell bemásolni értelemszerüen a patch-ben letöltött(és általad kicsomagolt)cv_0 cv_1 stb mappák tartalmát.Ennyi -
Ereszt #43221 Oké-oké, de hogy? Oo -
Tomy Lee #43220 Köszi,most beolvassa de hogyan tovább fog.sincs:S -
cs.img könyvtáron belül ki kell csomagolni ami benne van