81526
-
sziasztok, nem tudjátok mért van az hoyg felpörög a pes 08 40megáig a memóriába de utána megáll, marad a feekte ablak amiből feladatkezelős segítségével ki si lehet lépni...
feldobtam rá az 1.2-es patchet, esetleg ez bezavarhatott? -
Grempli #44018 Köszi. -
Dejó majdnem mindet megcsináltam erre kijön egy új változat a NOrdbank Arena-ból (HSV)
-
na megprobálom helyrehozni, de ezt utálom legnehezebb a reflektor átlátszóságát beállítani ekvivalensen változik P -
pontosan ugyan ilyen.... már nem tudok képet betenni, mert megyek el, de ugyan ilyen...érdekes, hogy amikor kezdődik a meccs és felülnézetbe mutatja a stadiont egy rangadó előtt akkor jó a néz ki -
Nálam mással nem volt gond illetve a hátsó reklámtábla széle kicsit látszik, de ez nagyjából megoldottam.
A reflektorok nálad épp ilyenek? -
rossz a stadion, és nem csak a reflektorok... a sarkok is vibrálnak ( mármint a lelátón ) ill. a reklámtáblák mögött és előtt is vannak néhol vibráló foltok -
Eredeti amiben még semmit se javítottam itt
http://rapidshare.com/files/95976074/_PES2008__-_Emirates_Stadium_London__ENG_.rar.html
Az estit kell csak nézni, köszi, hogy megnézed -
csapatnevekkel is jó?
logó főleg ez a kerek kicsit furán mutat -
hol találom ? kipróbálnám... -
az új ARD kijelző csomag elég szép, próbálta valaki ?
kiszedtem az ARD csatorna logot, majd rakok be valami másik tv logot...
egyenlőre ilyen :
-
Én már írtam.
Sztem érdemes, de az editben lévő dolgokat újra be kell állítani utánna -
Grempli #44007 Sziasztok.
Az új gameplay patchről írna valaki pár sort aki kipróbálta.
Érdemes felrakni? stb...
köszönöm -
Amíg ezekre nem kapok választ addig nem tudom a patchet befejezni.
Mert ha másnál is rossz akkor vhogy ki kéne javítani ahhoz meg meg kéne keresni azt a Pes6 EMirates stadiont amiben jó volt az esti és amiből konvertálták -
Sheva kérésére:
Olasz Tv és Replay Logo
( 3 változatban ) -
-
délután is? -
Kipróbálta valaki korábban az Emirates stadion-t?
Mert az estiben nem jók a reflektorok , de lehet az eredetiben jók voltak -
Tomy Lee #44001 Hát azt nem mert holnap meló:(( -
nem lehet, hogy holnap lehozod és szombaton nem ugrok be érte? P -
Tomy Lee #43999 Nincs újabb Music patch?
Vagy régebbröl emléxem,hogy valakik maguk hoztak össze.
Keresőbe nem találom úgyhogy ha valakinek van jó az link-et légyszi.thx -
Tomy Lee #43998 Vagyok!
Szombaton leviszem.Vagy beugrasz holnap érte? -
-
Na szerencsére a jó dolgok a kitserverben vannak
-
na valószínűleg a c0_0-al történt valami úgyhogy vszíynű Tommy Lee-t felkérem ennek hozzám való eljuttatására -
nekem is lefagy néha amikor buherálom aközben miközben megy, de amúgy nem
nem a kitserverel van baj valószínűleg ez esetben hanem egyik kiegészítővel. -
Nagyi2pac #43993 Nekem a kitserverrel van bajom amikor fel van insallálva akkor egyszer egyszer lefagy meccs előtt amikor a mezeket akarom kiválasztani de volt már olyan is hogy akkor fagyott le amikor indítottam volna a meccset Arsenal-Chelsea (exhibition)kiírta a kezdőcsapatokat és a chelsea címer helyett is arsenal címervolt meg ilyenek, töltött a buborék de nem ment tovább.
Biztos a kitserveremmel van a gond csak azt nem tudom hogy a gdb mappával vagy az AFS2FS Module-val van a baj én az utóbbira tippelek. -
Ilyet még nem értem
Egy gép újraindítás után betöltve a meccset szépen mutatja az elölnézeti képet de aztán a töltést jelző képernyő a buborékos és ott áll
hiába szedem ki a kitservert ugyanaz
fogalmam sincs mi csinálja több stadionnál néztem -
Amúgy pont ilyen gyepeket csináltam korábban akkor pedig az volt a probléma miért keresztcsíkos P
Szval tudnék, de marad a csíkos -
Ezt a füvet pont javítottam mert nem tetszett 
3 fajta széles csíkos minta van mindegyik stadionhoz
-
Nagyi2pac #43989 Vagy esetleg ha van akkor rakhatnál fel közepes és nagy csíkozású mintát mint ami ebben a stadion van! -
Nagyi2pac #43988 Breki és tudnál ilyen gyep mintát csinálni mint ami ebben az Old Trafford stadionban van csak nem nagy hanem közepes csíkozásut: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=20996
Ehhez a stadionhoz csak nagy csíkos minta van és nekem közepes csíkozású kéne és azért ilyen mert tetszik hogy nincs olyan nagy átmenet az egyik és a másik csík között. -
Emirates meg ilyen körbe
-
cv_0-ra egy új link
http://www.megaupload.com/?d=GIGU9XQR -
köszi.. adatbázissal még ugysem probálkoztam, eszembe se jutott. De ezt is ki kell probálni valamikor :D -
A peshungaryn volt annó egy progi, amivel mindenféle dolgot lehetett állítani az adatbázistól kezdve...nézz körül, a leírásában is ottvan asszem, hogy a pontokat is lehet benne bizgerálni.
-
Erre valaki?
"hát beszarok :S első helyen felkerülök és csak akkor veszem észre hogy minuszba hajtottam magam :S a fenébe.. legkorábbi mentésemmel is csak akkor tudok pozitiv pénzügyi (vagy mi) mérleget hozni, ha a csapatomat leredukálom minimumra... (eladok mindenkit, csak a legalja marad, épp hogy fel tudok állítani egy kezdő csapatot cserék nélkül) :S valakinek valami ötlet hogy irjak bele még vagy 4000-ret? Cheat vagy mentés fáj birizgálásával?"
tudom hogy gáz, de nagyon elrontottam nincs kedvem újat kezdeni emiatt. A valóságban eladnám a klubbot valami pénzes ürgének, csak a csapat maradjon bent a ligába.. -
-
-
Nem, pont most néztem , hogy a Stamfordon is úgy van üres a kispad és ott ülnek.
Ehhez külön progi kéne de abba nem szeretnék belemerülni, hogy stadionokat szerkesztgessek